Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
471
Πόντοι
2.357
Γεια σας παιδιά! Καιρό έχω να μπω πάλι, αλλά είχα τρεχάματα τον τελευταίο καιρό..
Την τελευταία που μπήκα στο Άθενς Λέιντις (σήμερα δεν μπορώ να μπω..) είδα μια Μπιάνκα, που δεν είχα ξαναδεί με ωραίες βυζάρες..!
Ξέρετε που δουλεύει, τί ώρες κι υπάρχει καμιά κριτική..;
Κοίταξα μερικές σελίδες πίσω αλλά δεν είδα τίποτα..!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
927
Πόντοι
4.535
ειμαι πολυ ευχαριστημενος και την προτεινω ανεπιφυλακτα....

Είδες το κοίτσι μου; Τα έλεγα αλλά ποιος με άκουγε...

ξερω οτι σπαμαρω αλλα τι με εχει φαει η περιεργεια.πως το εκανε το μαλι της η τζενη και εχει φαει τοσο κραξιμο? κατα τ'αλλα συμφωνω οτι η γκομενα δεν λεει και πολλα εμφανισιακα,αλλα περι ορεξεως... γενικοτερα παντως οταν επενδυεις το 40ρι σου θελεις να εχεισ εγγυημενο αποτελεσμα.αν ειναι να διαβαζουμε το ζωδιο της γκομενας πριν μπουμε για να δουμε αν εχει κεφια να μας κανει καλο κρεβατι γαμα τα

Μαλλί μέτριου μήκους προς κοντό με ξανθές ανταύγιες πεταμένες ανάκατα μέσα και όρθιο... Λείπει το φλάι ανάποδο (πορτοκαλί όψη) και μηχανάκι με κομμένη εξάτμηση!

Επισκέπτης
Μερικές καινούργιες παρουσίες στο βαρδάρη μάλλον λόγω διακοπών, μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Έχει πέσει πολύ το thread μας..  :(

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Μετα απο μια συντομη απογευματινη βολτα εχουμε
αλουμινατο μια ξανθια βυζαρου, ελληνιδα απο οσο καταλαβα
ερως μια ασχημη κοκαλιαρα  κοκκινομαλα με μια καινουργια τσατσα
μαρινοσπιτο η μαρινα
σαπφους 20 μια μελαχρινη δεν θυμαμαι ονομα μετρια προς το ασχημο
σαπφους 5 η μιρελα
προμηθεως 25 η βανεσσα της οποιας σφυροκοπησα αδυσωπητα το κολι
και στο πρασινο μια μικρουλα ομορφη αννα αν θυμαμαι καλα.ξερει κανεις τιποτα για αυτη?μαλλον δεν θα το γλιτωσει το γαμησακι της

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
τι να δοκιμάσω βανέσσα ή μιρέλα ? χμ χμ

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
τερμα κατω υπαρχει μια αρνητικη κρητικη απο τον καραμαν7 τον οποιο θεωρω αξιοπιστο βεβαια ειναι λιγο παλια αλλα :think:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Και εγω την κοζαρω καιρο τη Μιρελα αλλα δισταζα να τη δοκιμασω... Το ιδιο ειχα κανει και με τη Βερονικα... Μαλακια μου... Θα σπευσω...  :pipa3:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σα δεν ντρεπεστε μ. βδομαδα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.125
Πόντοι
13.755
τι να δοκιμάσω βανέσσα ή μιρέλα ? χμ χμ
αν μιλαμε για την γνωστη Βανεσσα απο Προμηθεως 25 φυσικα θα προτιμησεις αυτην...ειναι μεγαλη πουτανα!!!

Και εγω την κοζαρω καιρο τη Μιρελα αλλα δισταζα να τη δοκιμασω... Το ιδιο ειχα κανει και με τη Βερονικα... Μαλακια μου... Θα σπευσω...  :pipa3:
για να μην απογοητευτεις πρεπει να σου πω οτι δεν ειναι και Βερονικα.εκει παμε σε αλλο επιπεδο....

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η μιρελλα ειναι απ την αρχη που αρχησε να δουλευει απ τα καλητερα στο βαρδαρη,απορω πως μερικοι την ανακαλυψατε τωρα? :huh:
το σαββατο περασα και εγω απ την μιρελλα η οποια οπως παντα δεν με αφησε παραπονεμενο!
μετα απο κει εφαγα το ξενερωμα στη καριολα την τζενη η οποια με δελεασε με προγραμμα 60 ευρω κολο και ο μαλακας μπηκα τσαμπα το εξηνταρι!μακρια απ την τζενη αμα θελετε να μην κλαιτε τα λεφτα σας!!!
αυτη την στιγμη στο βαρδαρη μονο η μιρελλα αξιζει για καταθεση...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Βανέσσα ψηλά στην Προμηθέως κοντά στη Μοναστηρίου αξίζει και σε ποιο πρόγραμμα?Μοιάζει λίγο λατίνα-μελαχινή από πού είναι παίχτες?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
πέρασα πρώτα από την μιρέλλα. Την κοπέλα την ήξερα φατσικά αλλά δεν ήξερα ποια ήταν και τι δουλειά έκανε στο δωμάτιο. Ανέβηκα ύστερα προς Βανέσσα. Άμα ήταν αυτή δεν τρελάθηκα κιόλας φαινόταν και σπασμένη στο πρόσωπο. Anyway κατέθεσα Μιρέλλα, τα φράγκα της τα τίμησε και με το παραπάνω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Βανέσσα και μένα μεγαλοκοπέλα μου φάνηκε, 35άρα και άνω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.166
Πόντοι
11.585
τερμα κατω υπαρχει μια αρνητικη κρητικη απο τον καραμαν7 τον οποιο θεωρω αξιοπιστο βεβαια ειναι λιγο παλια αλλα :think:

Οντως αυτη ειναι η Μιρελα. Δεν ξερω μπορει να βελτιωθηκε η κοπελα απο τοτε. Την ειχα δοκιμασει μονο και μονο γιατι διαβασα τα καλα σχολια των δυο προηγουμενων συναθλητων, παρακατω απο εμενα. Μια φορα την πηρα και δευτερη ευκαιρια δεν της εδωσα, και αν και ακουω τελευταια καλα λογια για την κοπελα, μαλλον δεν αλαζω γνωμη για να την ξαναδοκιμασω, ...εκτος αν χειροτερεψει η κατασταση!

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.562
Πόντοι
32.165
Επειγον, ξερει κανεις αν σημερα το απογευμα δουλευει η Μαρινα?? επισης τι μου προτεινετε για αυτην την ωρα η τι μου προτεινετε για λιγο αργοτερα.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Για τώρα προτείνω κάτι ελαφρύ ώστε να μην πέσει βαριά η μαγειρίτσα το βράδυ...  :2funny:
Για πιο μετά προτείνω να κρατάς και τη λαμπάδα Τζούλια ώστε να κάνεις εντύπωση έξω απο καμιά εκκλησία μπας και γαμήσεις τζάμπα και γλιτώσεις το 30ευρο... Άλλωστε θα υπάρχουν πολλές ξεβράκωτες κορασίδες το βράδυ στα προαύλια...  :tits2:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Τι να κάνω... Την έχω ακονίσει ήδη... τη λαμπάδα μου...!!  :2funny:

Stories