Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
ΜΗ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ...μετά ποιον θα διαβάζω για ενημέρωση  :headbang: :headbang: :headbang:
Μεχρι την επομενη φορα.!! :grin:

Και ημουν ετοιμος να ξαναβγω σημερα...θα πηγαινα στην τρελοΤζενη να με αποτελειωσει :S :S :S

Βρηκα ενα παστιτσιο ;) απο βδομαδα μαλλον θα αρχισω να τρωω αλλα δυσκολα με βλεπω...εμαθα στις μπριζολες και στα σουβλακια.!!! :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τοσοι παπάδες υπάρχουν
κάνε βαφτίσια και βαφτισε τις μπριζόλες...ψαράκι..γαυρο ας πούμε :2funny: :2funny: :2funny:

Και ημουν ετοιμος να ξαναβγω σημερα...θα πηγαινα στην τρελοΤζενη να με αποτελειωσει :S :S :S

Βρηκα ενα παστιτσιο ;) απο βδομαδα μαλλον θα αρχισω να τρωω αλλα δυσκολα με βλεπω...εμαθα στις μπριζολες και στα σουβλακια.!!! :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
τοσοι παπάδες υπάρχουν
κάνε βαφτίσια και βαφτισε τις μπριζόλες...ψαράκι..γαυρο ας πούμε :2funny: :2funny: :2funny:

Την Σαρακοστή του Πάσχα δεν κάνει ούτε ψάρι... εκτός ειδικών ημερών... αύριο στον παπά της ενορίας σου ή στον Άνθιμο!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δίκιο έχεις! θα πάω για εξομολόγηση  :2funny: :2funny: :2funny:
έχ πολλες αμαρτίες να εξομολογηθώ :headbang: :headbang: :headbang:

ένα σουηδικό κεφτέ θέλω να φάω εκεί να δω τι θα κάνω  ;)

Την Σαρακοστή του Πάσχα δεν κάνει ούτε ψάρι... εκτός ειδικών ημερών... αύριο στον παπά της ενορίας σου ή στον Άνθιμο!

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Καλησπερα παιδια. Ειχα γαμησει μια milf ξανθια λεπτη με καλοσχηματισμενο βυζι στην σαπφως 20. Πριν κανα 2μηνο αν θυμαμαι καλα. Ξερει κανεις που βρισκεται τωρα? η αν σταματησε, γιατι δεν την εχω ξαναπετυχει στο συγκεκριμενο σπιτακι..
μαντζαρου 10

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
δίκιο έχεις! θα πάω για εξομολόγηση  :2funny: :2funny: :2funny:
έχ πολλες αμαρτίες να εξομολογηθώ :headbang: :headbang: :headbang:

ένα σουηδικό κεφτέ θέλω να φάω εκεί να δω τι θα κάνω  ;)

Αν παμε για εξομολογηση...βλεπω τoυς παπαδες να παιρνουνε βολτα τα στενα του βαρδαρη και τηλεφωνα για city.!!! :2funny: :2funny: :2funny:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Απο Σαββατιάτικη βραδυνή βόλτα ξεχώρισα τις παρακάτω γαμήσιμες.
Στην Ανδρέου Γεωργίου με 26ης (βενζινάδικο) η  ξανθιά ουκρανή Βίκα
Ταντάλου στο Αλουμινάτο η ψηλή μουνάρα Κλαούντια (που νομίζω έχει αρνητικές κριτικές)
Σαπφούς στο Γωνιακό με Προμηθέως η Μιρέλα ,
Προμηθέως ψηλά Κάρμεν με τις βυζάρες έξω και παπιγιόν
Στο Ανορθόγραφο η Ελληνίδα Μαριάννα με βαμένο ξανθό το μαλλί
Απέναντι από το Ανορθόγραφο η σουπερ Μαντελάιν με λεοπαρδαλέ μπότες(αυτήν την έχει δοκιμάσει κανείς?)
Εγώ τελικά έφαγα μια καινούρια στο Ερως του Βαρδάρη, Μαρία ,Ξανθιά, Αδύνατη, καλό σώμα, περίεργο πρόσωπο, μικρό βυζί, ελαφρώς gfe , καλούτσικη συμμετοχή όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά φαίνεται να έχει περιθώρια βελτίωσης.

Για κάποιον φίλο που ρώτησε για την Καρίνα , δούλευε Σάββατο βράδυ στην Φρίξου 14

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
Μόλις γύρισα... Ρε συ deker...

Αλιάκμονως πήγα για την Μαρία βγήκε μια Ρωξάννη. Δεν λέω γλυκό πρόσωπο, αδυνατούλα, τατού. Αλλά όχι για τα κυβικά μου...
Πήρα μετά το απογοητευμένο μου κορμί και πήγα στην Κωλέττη. Εφάρα περίμενα Κέλλυ μου βγήκε. Ξινισμένο μούτρο, χωρίς διάθεση και φαινόταν... Καλά... Και αντιπαρέρχομαι τα σχόλια που έκαναν αμφότερες όταν έφευγα...
Μετά πήγα στο Σαπφούς 20 που έπαιζε ένα μελαχρινάκι. Όχι πολύ όμορφο, μέτριο. Καλή φάνηκε αλλά δεν έχω ακούσει κάτι.
Μετά στο πράσινο που ήταν η Τζένη και μπήκα. Τα είπαμε λίγο, τα κάναμε λίγο... καλά ήταν.

Τελικά για τρία στάνταρ πήγα, ένα πέτυχα... ούτε στο Στοίχημα η αποτυχία μου...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
βολτα και καταθεση πριν λιγο στη Γερμανιδα Μαντελαϊν στη Σαπφους 7.ψηλη με βυζαρες,ποδαρες και κωλαρα και παρα πολλα τατου στο κορμι....ΑΛΛΑ μαπα το καρπουζι.την πηρα για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.σε σταση 69 δεν γυρισε ποτε,το μουνι της το καθαρισε μονο με μωρομαντηλο και βρωμουσε τη μυρωδια του,αγενης και νευρικη.δεν αφηνει γλειψιμο και πιασιμο βυζια(δηθεν ποναει),κανει σχετικα καλο τσιμπουκι και επιμονο και πραγματι φορουσε τιγρε μποτες.
η καταθεση κρινεται ως αποτυχημενη και δεν την προτεινω σε κανεναν...
στα υπολοιπα τωρα...
-Σαπφους 5 η ομορφη Μιρελα.ειναι ο επομενος στοχος μου...
-26ης Οκτωβριου 35.η ξανθια Μιχαελα.δοκιμασμενη,τιποτα το ιδιαιτερο,δινει και κωλο στα 80ε
-Κωλλετη 17.η Κελλυ.τσατσα αλλου σπιτιου με την οποια πιασαμε κουβεντα για κανενα μισαωρο,μου ειπε οτι η κελλυ ειναι Αλβανιδα και ειναι πολλα χρονια εδω,γι αυτο μιλαει καθαρα.αληθεια ή ψεματα δεν ξερω...
-Φριξου 9(Villa erotica).η Γερμανιδα Κριστιν που τα κανει ολα και συμφερει.πολυ ωραιο πλασμα
-Φριξου 16.η Ισπανιδα Καρινα.η ιδια η τσατσα μου ειπε με τον τροπο της να μην μπω διοτι ειμαι πελατης,με ξερει και δε θελει να μ'απογοητευσει.ξηγημενη η κυρια Μαιρη
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η Ισπανιδα Λαρα για υψηλα κυβικα.δοκιμασμενη κι αυτη,καλη περιπτωση και δινει κωλο στα 100ε
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Αγγελικη(απο τριδυμα) με τις βυζαρες εξω.τι ρωγα ηταν αυτη ρε σεις??στα 50ε γυμνο τσιμπουκακι,60ε 69 και 70ε 69 με γυμνο.εμενα δε μ'αρεσει και την αποφευγω αλλα εχει καλες κριτικες
-Κεφαλληνιας 8.η milf Αλβανιδα Χριστινα(επαναλαμβανω η MILF) επεστρεψε στο θρονο της και δινει και κωλο παλι στα 80ε χωρις να συμπεριλαμβανονται τα υπολοιπα εξτρα.αν βαλετε και τ'αλλα δε ξερω ποσο παει γιατι με τη μαλακισμενη τσατσα δεν μπορεσα να συννενοηθω.ειναι ομως υπεροχη η Χριστινα και πρεπει να τη δοκιμασετε

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Μετά πήγα στο Σαπφούς 20 που έπαιζε ένα μελαχρινάκι. Όχι πολύ όμορφο, μέτριο. Καλή φάνηκε αλλά δεν έχω ακούσει κάτι.

για δωσε λεπτομερειες ενα αδυνατο ηταν μηπως φορουσε μποτες? :think:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Μήπως είσαι ο mpotofilos και έβαλες φανέλα Ίντερ και μεταμφιέστηκες στον Κρέσπο...??  :grin:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
βολτα και καταθεση πριν λιγο στη Γερμανιδα Μαντελαϊν στη Σαπφους 7.ψηλη με βυζαρες,ποδαρες και κωλαρα και παρα πολλα τατου στο κορμι....ΑΛΛΑ μαπα το καρπουζι... η καταθεση κρινεται ως αποτυχημενη και δεν την προτεινω σε κανεναν...
Με σώζεις...!! Για άλλη μια φορά δοκίμασες εσύ και γλίτωσες εμένα... Thnx...!!  :grin:

-Σαπφους 5 η ομορφη Μιρελα.ειναι ο επομενος στοχος μου...
Και δικός μου...!!  :grin:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
για δωσε λεπτομερειες ενα αδυνατο ηταν μηπως φορουσε μποτες? :think:

Αδύνατο ήταν αλλά φορούσε μποτάκια... ξέρεις σαν τα παλιά τα ημιάρβυλα... όχι ολόκληρες μπότες. Είχε και αναδουλειές!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
Είναι ανάλογα με τις ημέρες της... καλύτερα με την ώρα της. Μπορεί να μπεις μέσα και να σε ξεκάνει ή μπορεί να μπεις και να ξενερώσεις την ζωή σου... Εμένα με ξέρει οπότε είμαι στην πρώτη κατηγορία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom