dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 781
- Πόντοι
- 4.535
ΜΗ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ...μετά ποιον θα διαβάζω για ενημέρωση
Γιατί εμείς τι είμαστε;;;
κατσε μην παρω κατα χαλκιδικη πλευρα ενα τηλ
Πάρε να σου κόψω τα πόδια...
κατσε μην παρω κατα χαλκιδικη πλευρα ενα τηλ
αντε πηγαινε να δεις κ γραψε τι κ ωπς να το διαβασω αυριο γιατι την πεφτω για υπνοΓιατί εμείς τι είμαστε;;;
Πάρε να σου κόψω τα πόδια...
Γιατί εμείς τι είμαστε;;;
Μεχρι την επομενη φορα.!!
Και ημουν ετοιμος να ξαναβγω σημερα...θα πηγαινα στην τρελοΤζενη να με αποτελειωσει :S :S :S
Βρηκα ενα παστιτσιο ;) απο βδομαδα μαλλον θα αρχισω να τρωω αλλα δυσκολα με βλεπω...εμαθα στις μπριζολες και στα σουβλακια.!!!
τοσοι παπάδες υπάρχουν
κάνε βαφτίσια και βαφτισε τις μπριζόλες...ψαράκι..γαυρο ας πούμε
Την Σαρακοστή του Πάσχα δεν κάνει ούτε ψάρι... εκτός ειδικών ημερών... αύριο στον παπά της ενορίας σου ή στον Άνθιμο!
μαντζαρου 10Καλησπερα παιδια. Ειχα γαμησει μια milf ξανθια λεπτη με καλοσχηματισμενο βυζι στην σαπφως 20. Πριν κανα 2μηνο αν θυμαμαι καλα. Ξερει κανεις που βρισκεται τωρα? η αν σταματησε, γιατι δεν την εχω ξαναπετυχει στο συγκεκριμενο σπιτακι..
δίκιο έχεις! θα πάω για εξομολόγηση
έχ πολλες αμαρτίες να εξομολογηθώ
ένα σουηδικό κεφτέ θέλω να φάω εκεί να δω τι θα κάνω ;)
μαντζαρου 10
Μετά πήγα στο Σαπφούς 20 που έπαιζε ένα μελαχρινάκι. Όχι πολύ όμορφο, μέτριο. Καλή φάνηκε αλλά δεν έχω ακούσει κάτι.
Με σώζεις...!! Για άλλη μια φορά δοκίμασες εσύ και γλίτωσες εμένα... Thnx...!!βολτα και καταθεση πριν λιγο στη Γερμανιδα Μαντελαϊν στη Σαπφους 7.ψηλη με βυζαρες,ποδαρες και κωλαρα και παρα πολλα τατου στο κορμι....ΑΛΛΑ μαπα το καρπουζι... η καταθεση κρινεται ως αποτυχημενη και δεν την προτεινω σε κανεναν...
Και δικός μου...!!-Σαπφους 5 η ομορφη Μιρελα.ειναι ο επομενος στοχος μου...
Μήπως είσαι ο mpotofilos και έβαλες φανέλα Ίντερ και μεταμφιέστηκες στον Κρέσπο...??
για δωσε λεπτομερειες ενα αδυνατο ηταν μηπως φορουσε μποτες?
Μετά στο πράσινο που ήταν η Τζένη και μπήκα. Τα είπαμε λίγο, τα κάναμε λίγο... καλά ήταν.