Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (8 μέλη και 45 επισκέπτες)

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
119
Like
2.120
Πόντοι
8.360
Καλησπερα μάγκες,θα ήθελα τα φώτα σας

Οποιος γνωρίζει παρακαλώ θα ήθελα να μου πει αν γνωρίζει σε πιό Στούντιο δουλεύει η Λαρα
(που έχει φώτος στο άλλο site)και ποια βάρδια.
Οπως επίσης αν έχετε εμπειρία με την συγκεκριμένη κοπέλα κάθε στοιχείο θα ήταν πολύ χρήσιμο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Καλές τσάρκες μάγκες!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.166
Πόντοι
11.585

Οποιος γνωρίζει παρακαλώ θα ήθελα να μου πει αν γνωρίζει σε πιό Στούντιο δουλεύει η Λαρα
Οπως επίσης αν έχετε εμπειρία με την συγκεκριμένη κοπέλα κάθε στοιχείο θα ήταν πολύ χρήσιμο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Καλές τσάρκες μάγκες!!!

Παλια ελεγε οτι δουλευε Αλιακμωνως. Αλλα μια Λαρα απο Ισπανια που της μοιαζει περιπου την εχω πετυχει ειναι στο Ν.Ουρανου 1Β. Συνηθως βραδυνες ωρες.
Δεν την εχω παρει γιατι δεν μου αρεσε αλλα λεγονται καλα σχολια αν ψαξεις μερικες σελιδες πισω θα βρεις

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Παλια ελεγε οτι δουλευε Αλιακμωνως. Αλλα μια Λαρα απο Ισπανια που της μοιαζει περιπου την εχω πετυχει ειναι στο Ν.Ουρανου 1Β. Συνηθως βραδυνες ωρες.
Δεν την εχω παρει γιατι δεν μου αρεσε αλλα λεγονται καλα σχολια αν ψαξεις μερικες σελιδες πισω θα βρεις
ρε καραμαν εχεις τιποτα καλο να γαμησομεν;
η αφρουλα ειναι το γνωστο πρωινο ωραριον;

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Η ΄Αννα που κατέθεσα αποδείχτηκε καλή περίπτωση για τα γούστα μου, σε άλλους μπορεί να μην αρέσει βέβαια. Είναι μια όμορφη καστανή κοπέλα, μικρόσωμη με κανά δυο έξτρα κιλάκια που δε τη χαλάν ιδιαίτερα. Πήρα 50ε με ακάπωτο. Είναι μόλις 10 ημέρες στη δουλειά από ότι κατάλαβα, προηγουμένως έκανε peep show στη χώρα της (Ουγγαρία). Μιλάει λίγα αγγλικά και καλά γερμανικά και γενικώς της αρέσει το μπίρι-μπίρι, σε σημείο που κάποιους μπορεί να τους ενοχλήσει. Μέσα μου πρότεινε να το πάμε μισάωρο με 30ε έξτρα, δε δέχτηκα, αλλά δεν ήταν κακή πρόταση. Κάνει πολλά κομπλιμέντα και γενικά προσπάθεια να σε κρατήσει ως πελάτη, μου ζήτησε να ξαναπάω. Στο προκειμένο τώρα, το τσιμπούκι ήταν μέτριο, όχι κακό όμως, έκανε διαλείμματα παίζοντας τον (πολύ καλά) για να συνεχίσει την πάρλα. Μου έκανε και ένα μασαζάκι εκτός προγράμματος, γενικώς μια αίσθηση χαλαρότητας και καθόλου βιασύνης. Στο κυρίως πιάτο τώρα, έβαλε μισό λίτρο τζελ στο μουνί της, το οποίο με χάλασε κάπως όταν το είδα, αλλά ούτε που το κατάλαβα τελικά. Πολύ σέξυ η εικόνα της στα τέσσερα. Έμεινα ευχαριστημένος σε μέσες άκρες, δεν κάνει το τρελό γαμήσι, αλλά είναι μια γλυκιά συμπαθητική κοπέλα που το πάει χαλαρά.  

Για την ίδια μιλάμε αρχηγε, απλά εσένα σε ταίριαξε!

Εμένα με έτσουξε το πετσάκι από το χτύπημα!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.166
Πόντοι
11.585
ρε καραμαν εχεις τιποτα καλο να γαμησομεν;
η αφρουλα ειναι το γνωστο πρωινο ωραριον;

Για την Αφρουλα δεν γνωριζω εχω καιρο να την δω και τελευταια ηταν πρωι που την ειχα δει και ειχε αλαξει και το μαλακι της...μπουκλες.!

Τωρα για το πρωτο σκελος της ερωτησης σου...ειναι ερωτηση κρισης.! Μονο μια Εφη εχει μηνει...

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Η αγενής πλέον τσατσά, αυτή η κοντή ελληνίδα με τα μεγάλα μάτια κ το ευμεγεθές κρανίο μου είπε ότι η Χρίστίνα (πολωνέζα, το ψηλό άλογο δηλαδή) έχει ανοίξει δικιά της δουλειά στο Κιλκίς.

άλλη Χριστίνα αυτή, από αυτή που λέω εγώ!

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Χεχεεεε η Ειρηνη η Ελληνιδα με το μπιμπελο το κωλαρακι δουλευει σημερα ???
Εχω διαβασει καποιες αρνητικες κριτικες, αλλα δεν ξερω γιατι, εχω ενα βιτσιο να την  :fuck2: ,μου θυμιζει την τρελο Τζενη  :2funny:  :2funny:  :2funny: !!!!
Και αυτη εκανε μαγκιες αλλα στο τελος ..... :s&m_1:
Ευχαριστω προκαταβολικα !!!

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Διευκρινησις !!!
Για σημερα βραδακι ενδιαφερομαι !!!
Καλα  :fuck2: σε ολους .

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.166
Πόντοι
11.585
Χεχεεεε η Ειρηνη η Ελληνιδα με το μπιμπελο το κωλαρακι δουλευει σημερα ???
Εχω διαβασει καποιες αρνητικες κριτικες, αλλα δεν ξερω γιατι, εχω ενα βιτσιο να την  :fuck2: ,μου θυμιζει την τρελο Τζενη  :2funny:  :2funny:  :2funny: !!!!
Και αυτη εκανε μαγκιες αλλα στο τελος ..... :s&m_1:
Ευχαριστω προκαταβολικα !!!

Σωματαρα!...το εχω ξαναπει αν ειχε λιγο μυαλο θα ειχε καψει πολους πουτσους.! Αλλα ξανθο μαλι πρεπει να ποτισε η βαφη.! :2funny:

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σωματαρα!...το εχω ξαναπει αν ειχε λιγο μυαλο θα ειχε καψει πολους πουτσους.! Αλλα ξανθο μαλι πρεπει να ποτισε η βαφη.! :2funny:

:2funny:  :2funny:  :2funny: ωραια γιατι αν την πετυχω σημερα......αλλα χλωμο γιατι διαβασα πως δουλευε το πρωι !!!  >:( 

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.125
Πόντοι
13.755

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Καλές τσάρκες μάγκες!!!
την εχω παρει εγω στη Νικ.Ουρανου 1.εκει δουλευει,οχι Αλιακμωνος που βλεπεις στο αλλο σαιτ,και οι βαρδιες της ειναι εναλλαξ.καλη κοπελα ειναι,τα βυζια της ειναι φυσικα και πιο μεγαλα απο τις φωτο,χαλαρη και ευχαριστη στο δωματιο.κανει καλο γυμνο τσιμπουκι.επισης η σουφρα της ειναι πολυ δουλεμενη,το δαχτυλο σου μπαινει για πλακα και ζηταει 100ε για πρωκτικο.ειναι μια καλη επιλογη απο τις γεματουλες....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.125
Πόντοι
13.755
:2funny:  :2funny:  :2funny: ωραια γιατι αν την πετυχω σημερα......αλλα χλωμο γιατι διαβασα πως δουλευε το πρωι !!!  >:(   
δεν ειναι η ιδια Ειρηνη.η Ελληνιδα Ειρηνη απ'οτι μου ειπε η τσατσα δουλευει πλεον στην Αθηνα

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειναι η ιδια Ειρηνη.η Ελληνιδα Ειρηνη απ'οτι μου ειπε η τσατσα δουλευει πλεον στην Αθηνα

:o  :o παει το μπιμπελο ???
Μονο η Εφαρα μας σωζει δηλαδη !!!
Καλα, εχει γεμισει ο τοπος μπαζα και αντιεπεγγελματιες και δεν εχω ορεξη για δοκιμες γιατι ξενερωνω ευκολα !!!
Να σαι καλα αδερφε.

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
119
Like
2.120
Πόντοι
8.360
την εχω παρει εγω στη Νικ.Ουρανου 1.εκει δουλευει,οχι Αλιακμωνος που βλεπεις στο αλλο σαιτ,και οι βαρδιες της ειναι εναλλαξ.καλη κοπελα ειναι,τα βυζια της ειναι φυσικα και πιο μεγαλα απο τις φωτο,χαλαρη και ευχαριστη στο δωματιο.κανει καλο γυμνο τσιμπουκι.επισης η σουφρα της ειναι πολυ δουλεμενη,το δαχτυλο σου μπαινει για πλακα και ζηταει 100ε για πρωκτικο.ειναι μια καλη επιλογη απο τις γεματουλες....

Ευχαριστώ πολυ φιλε al pacino,πάντα κατατοπιστικότατος!!!

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
119
Like
2.120
Πόντοι
8.360
Καλησπερα και πάλι μαγκες

Θα ηθελα όποιος μπορεί να βοηθησει στο εξής ερώτημα:

Στο άλλο site λέει οτι η Καρίνα δουλευει απο Δευτέρα εως Παρασκευή στο Στουντιο Φρίξου 14,
γνωρίζει κάνεις αν δουλεύει Σαββατοκυριακο και σε ποιό στούντιο;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.166
Πόντοι
11.585
Μια απο τα ιδια και σημερααααααααα.! Βαρδαρη ειχε μπολικη κινηση ξεκινησα απο εκει.

Τανταλου 14. Βγηκε μια ξανθια topless με wetlook χτενησμα ψιλη...ημουνα αναμεσα σε αυτην για καταθεση αλλα το εριξα κορονα γραμμα και βγηκε η δευτερη επιλογη...
Τανταλου 9. Η κοπελα ηταν μεσα ρωτησα μονο ονομα και μου ειπε οτι την λενε Μαρια...???
Τανταλου 8. Η τσατσα μες την καλη χαρα καινουρια κοπελα μικρη καλη κανει και γλειφομουνι :think:...ηταν τελικα η Τατιανα απο Ρουλια & Κωττα.
Τανταλου & Σαμφως Γωνια. Η ανεπαναληπτη Τζενη.! Και δεν πηγαινα να το χωσω εδω ο μακακας να ειχαμε και σοου.! :2funny:
Περημενω στο σαλονακι, την τσατσα την γυφτισα την εχει ψιλοπαρει ο Μορφεας και ακουω απο το δωματιο να πεφτουνε σφαλιαρες (στα κολομαγουλα μαλλον) και μετα ξεπροβαλει η Τζενη και αρχιζει να κουνιετε και να τριβετε σε ολους :headbang:.
Σαμφως 20. Μια μαυρομαλα ασχημουλα με καρε μαλι αδυνατη, μυτη γαντζος, μαλλον πρεπει να ηταν η Κορινα.
Σαμφως 7. Το μπουρδελο παιρνει το τιτλο του πιο δυσοσμου μπουρδελου στο βαρδαρη.! Βγηκε η νεα Μαντελαιν με το τουμπανο βυζι της. Ειναι ακομα ψαρωμενη λιγακι...
Σαμφως 8. Μια ξανθια ψιλομετρια.
Σαμφως 5. Η μελαχρινη Μιρελα.
Προμηθεους 11. Η ξανθια κοντουλα Αλεξια...δεν μου γεμιζει το ματι.
Προμηθεους 14. Η Τζουλη η αδυνατη.
Προμηθεους 19. Η Ντιανα ξανθια μολδαβεζα, παντα με το τσαντακι της μπενει βγενει...τι εχει αραγε εκει μεσα??? :think: :2funny:
Προμηθεους 25. Η ξανθια Καρμεν :jerking:
Κωλετη. Η Κελυ η ξανθια Ελληνιδα. :jerking:
Ν.Ουρανου 1Β. Η μελαχρινη Λαρα η ισπανιδα.
Ν.Ουρανου 26...αναστροφη 180 μοιρων...Το αμαξι του γειτονα μου απο εξω.!!! :2funny: :2funny: :2funny: Ερε εχει να φαει δουλεμα!!
Εφυγα σπινιαριστος και πηγα απεναντι city gate...
Ρουλια και Κωττα. Η κοπελα ηταν μεσα Τζακουζια και ντους και λοιπα πηρε καποιος την εκανα...
Μαντζαρου 1Α. Εδω κατεθεσα τελικα. Μελαχρινη κοπελα Μαρινα στο ονομα απο ρουμανια μου γεμισε το ματι και μπηκα αφου το σκεφτηκα λιγο. Μετρια πραγματα η κοπελα ψιλοπεσμενο βυζακι, ωραιο κωλαρακι, τελικα μετα απο κανα μισαωρο εφαγα φλασια μπαμ και κατω...αυτη ηταν... www.bourdela.tv/content/view/1648/225#jreview_8931]http://www.bourdela.tv/content/view/1648/225#jreview_8931 [/url]  :headbang: :headbang: :headbang: Ακριβως τα ιδια μου εκανε..!!

Απο σημερα τερμα οι πουτανες...κρεμαω τις καποτες μου.!!! :2funny:

Μεχρι την επομενη φορα.!! :grin:

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια. Ειχα γαμησει μια milf ξανθια λεπτη με καλοσχηματισμενο βυζι στην σαπφως 20. Πριν κανα 2μηνο αν θυμαμαι καλα. Ξερει κανεις που βρισκεται τωρα? η αν σταματησε, γιατι δεν την εχω ξαναπετυχει στο συγκεκριμενο σπιτακι..

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
927
Πόντοι
4.535
Ν.Ουρανου 26...αναστροφη 180 μοιρων...Το αμαξι του γειτονα μου απο εξω.!!! :2funny: :2funny: :2funny: Ερε εχει να φαει δουλεμα!!

Εγώ που παλιότερα περίμενα στο σαλόνι και βγήκε καθηγητής μου;;; Εκεί να δεις...

Κε καθηγητά αν είστε μέλος και διαβάζετε καλά να είστε για το 18άρι της ντροπής...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom