αυτες μου διναν το δικο τους αλλα ο μαλακας οταν επαιρνα επαιρνα χωρις αποκρυψη και κρατουσαν και το δικο μουεμενα παλι ποτε.... σιγα μην δινω και το κινητο στην καθε ασχετη επειδη την πηδουσα....αυτες ειναι επαγγελματιες ..οχι εγω....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 781
- Πόντοι
- 4.535
αυτες μου διναν το δικο τους αλλα ο μαλακας οταν επαιρνα επαιρνα χωρις αποκρυψη και κρατουσαν και το δικο μου
Ρε τι διαβάζω πρωί πρωί...
γιατι το λες αυτο?δεν σου ετυχε να σου δωσουν αριθμο?
Ρε τι διαβάζω πρωί πρωί...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
μια μικρη βολτα χθες βραδυ...
-Φριξου 9(Villa erotica).το υπεροχο πλασμα Κριστιν που τα κανει ολα και κωλαρακι στα 100ε
-Φριξου 16.η Λουνα με τις ωραιες καμπυλες
-Ερημιτη.η Ντανιελα.μια καινουργια μικρη μελαχρινη πολυ αδυνατη.τιποτα το ιδιαιτερο
-Κατεχακη.μια ξανθια milfαρα με βυζαρες και κωλαρα αλλα πολυ σκυλοφατσα.στα 50ε κανει και γυμνο τσιμπουκι
-Μαντζαρου 10.η Αντζελα.μια ψηλη ωραια κοπελα με πολυ ομορφα ματια.αλλα τους πουστηδες....τα προγραμματα τους στις ιδιες τιμες.δε τους αγγιξε η κριση τους καριοληδες??80ε για 69 ζητανε με καποτα
-26ης Οκτωβριου 52.η μελαχρινη Κορινα.δε μ'αρεσει
-26ης Οκτωβριου 35.εχω ενα ευχαριστο και ενα δυσαρεστο...απο ποιο θελετε ν'αρχισω?η milf Χριστινα ητανε αλλα σταματησε το κωλαρακι.δε το αντεχε αλλο λεει.ειχα πολυ καιρο να τη δω εχει παρει κιλα στην περιφερεια.ζητουσε 80ε για 69 με γυμνο τσιμπουκι και 100ε τζακουζι.δε την ειδα πολυ ορεξατη ομως...
-Φριξου 9(Villa erotica).το υπεροχο πλασμα Κριστιν που τα κανει ολα και κωλαρακι στα 100ε
-Φριξου 16.η Λουνα με τις ωραιες καμπυλες
-Ερημιτη.η Ντανιελα.μια καινουργια μικρη μελαχρινη πολυ αδυνατη.τιποτα το ιδιαιτερο
-Κατεχακη.μια ξανθια milfαρα με βυζαρες και κωλαρα αλλα πολυ σκυλοφατσα.στα 50ε κανει και γυμνο τσιμπουκι
-Μαντζαρου 10.η Αντζελα.μια ψηλη ωραια κοπελα με πολυ ομορφα ματια.αλλα τους πουστηδες....τα προγραμματα τους στις ιδιες τιμες.δε τους αγγιξε η κριση τους καριοληδες??80ε για 69 ζητανε με καποτα
-26ης Οκτωβριου 35.εχω ενα ευχαριστο και ενα δυσαρεστο...απο ποιο θελετε ν'αρχισω?η milf Χριστινα ητανε αλλα σταματησε το κωλαρακι.δε το αντεχε αλλο λεει.ειχα πολυ καιρο να τη δω εχει παρει κιλα στην περιφερεια.ζητουσε 80ε για 69 με γυμνο τσιμπουκι και 100ε τζακουζι.δε την ειδα πολυ ορεξατη ομως...
σηνηθως τον δινουν ευκολα τον αριθμο για να μαθαινεις ποιες μερες δουλευουνΌχι ακόμα φίλε... μια διεύθυνση μου είχε πει μία κάποτε αλλά δεν έκανα ούτε και τον κόπο να ψάξω που είναι...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.879
- Πόντοι
- 11.585
Εισαι τρελος?? γρηγορα να πας στην Μαρινα! γρηγορα!
Παρασκευη το προγραμμα λεει ΜΑΡΙΝΑ.!
Τελικα δεν μου ειπε κανενας τεροιαζει η Μαρινα στην περιγραφη που εκανα σε αυτο μου το ποστ?
Η Μαιρουλα πως ειναι εμφανησιακα για να την γνωρισω? Μια κοινη κοπελιτσα κοντη μαυρο προς καστανο μαλι, με μετριο βυζακι? Ισως την εχω ξαναπετυχει.
Ειναι η μονη που ακουω καλα λογια και δεν την εχω δοκιμασει...λογο ωραριου.
Παρασκευη μεσημερι ισως να με περημενει...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
απο τις παλιες καραβανες....διδυμο με την αννα μαρια στην τανταλου παλια.....Παρασκευη το προγραμμα λεει ΜΑΡΙΝΑ.!
Τελικα δεν μου ειπε κανενας τεροιαζει η Μαρινα στην περιγραφη που εκανα σε αυτο μου το ποστ?
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 556
- Πόντοι
- 7.135
Αυτή μάλλον είναι, πριν μερικά χρόνια πάντως δεν ήταν καθόλου κοινή σε εμφάνιση και είχε τρομερή κίνηση. Πρέπει να είναι από τις πιο παλιές στο Βαρδάρη μαζί με Μαιρούλα και Βερόνικα.
AntifitCondom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 118
- Like
- 2.100
- Πόντοι
- 8.360
Καλησπέρα μάγκες
Ξέρει κανείς τις βάρδιες στο Στούντιο Αφροδίτη (Κεφαλληνίας 8)?
Απόψε βραδυνή ποιά παίζει?
Επίσης ξέρει κανείς τι προγράμματα και τι τιμές έχει στο Λα Φέμ?
Ξέρει κανείς τις βάρδιες στο Στούντιο Αφροδίτη (Κεφαλληνίας 8)?
Απόψε βραδυνή ποιά παίζει?
Επίσης ξέρει κανείς τι προγράμματα και τι τιμές έχει στο Λα Φέμ?
mandipl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
βραδινη βολτα σημερα και ειδα πολλα προσωπα που δεν ειχα ξαναδει ...Δεν ξερω αν μπορειτε να βοηθεισετε ,ειπα να μην μπω αδιαβαστος
τανταλου 9 μια μικρη ξανθια ρουμανα με κοντο μαλι ...ειπε εδινε και κωλο με 60 ..ξερουμε τιποτα ??
τανταλου 19 μια πολλη ομορφη ξανθια που ειμουν στο τσακ να παρω .οχι η Μιχαελα .. καμια πληροφορια?
σαπφους 7 μια νταρνανα ξανθια που επιδυκνυε με περηφανεια την πραματεια της
προμηθεως 11 αλεξια
προμηθεως μια ακομα ενδιαφερουσα μικρουλα με μικρο σφιχτο ομως στηθως ...πολυ πιπινοφατσα ..ξερουμε κατι?
στο μπλε η νταιανα
αλλου δεν κοιταξα
τανταλου 9 μια μικρη ξανθια ρουμανα με κοντο μαλι ...ειπε εδινε και κωλο με 60 ..ξερουμε τιποτα ??
τανταλου 19 μια πολλη ομορφη ξανθια που ειμουν στο τσακ να παρω .οχι η Μιχαελα .. καμια πληροφορια?
σαπφους 7 μια νταρνανα ξανθια που επιδυκνυε με περηφανεια την πραματεια της
προμηθεως 11 αλεξια
προμηθεως μια ακομα ενδιαφερουσα μικρουλα με μικρο σφιχτο ομως στηθως ...πολυ πιπινοφατσα ..ξερουμε κατι?
στο μπλε η νταιανα
αλλου δεν κοιταξα
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
-Σαπφούς και Ταντάλου. Η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση που είδα. ΄Αννα ουγγαρέζα, μικρή και όμορφη, κάθησε γύρω στα 3 δευτερόλεπτα να τη δω, αλλά είχε κάτι το κατιτίς που μου άρεσε πολύ. Δώστε μου τα φώτα σας please αν κάποιος την έχει δοκιμάσει.
Mακριά!!! Με κακογάμησε το κοντοπούτανο! Με βαρούσε την πούτσα σαν γουδί! Με το κοκκίνησε σε λέω!!! ΟΥΣΤ!!!
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
μια μικρη βολτα χθες βραδυ...
Κατεχάκη: νομίζω ξέρω ποια λες. εννοείς τη μαρίνα που γλύφει αρχίδια. Είναι λίγο απότομη και ελαφρώς βιαστική και ΕΠΙΜΕΝΕΙ να κρατά αυτή τον ρυθμό στο σεξ. Κατα τα άλλα είναι καλή.
Ματζάρου 10: Blastbeat, βρέθηκε η Άτζελα!!!
Κορίνα: θρησκεία! Χάνεις που δεν τρως!
Η Χριστινάρα μας ήταν να δουλέψει σήμερα Κεφαληνίας. Αν αλλάξει μαγαζί πιθανόν να αλλάξει και κασε. Την ροδέλα θα στη δώσει αν της πουλήσεις λίγο πρόλογο.
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
+1000
κοντούλα με καμπύλες, γλυκό προσωπάκι, ωραίο στρόγγυλο κώλο, νάζι στην υποδοχή, στριγκ με ασορτύ τοπάκι, καρέ μαλλί, καστανό, ελαφρώς φουσκωτό, γατουλινίστικη φφωνή, 35€ η επίσκεψη.
Επισκέπτης
Η Χριστινάρα μας ήταν να δουλέψει σήμερα Κεφαληνίας. Αν αλλάξει μαγαζί πιθανόν να αλλάξει και κασε. Την ροδέλα θα στη δώσει αν της πουλήσεις λίγο πρόλογο.
Η αγενής πλέον τσατσά, αυτή η κοντή ελληνίδα με τα μεγάλα μάτια κ το ευμεγεθές κρανίο μου είπε ότι η Χρίστίνα (πολωνέζα, το ψηλό άλογο δηλαδή) έχει ανοίξει δικιά της δουλειά στο Κιλκίς.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Η αγενής πλέον τσατσά, αυτή η κοντή ελληνίδα με τα μεγάλα μάτια κ το ευμεγεθές κρανίο μου είπε ότι η Χρίστίνα (πολωνέζα, το ψηλό άλογο δηλαδή) έχει ανοίξει δικιά της δουλειά στο Κιλκίς.
τι να κλασει απο δουλεια το κιλκις;
τεσπα...μαλλον λετε και για αλλες χριστινες βεβαια.....
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.879
- Πόντοι
- 11.585
+1000
κοντούλα με καμπύλες, γλυκό προσωπάκι, ωραίο στρόγγυλο κώλο, νάζι στην υποδοχή, στριγκ με ασορτύ τοπάκι, καρέ μαλλί, καστανό, ελαφρώς φουσκωτό, γατουλινίστικη φφωνή, 35€ η επίσκεψη.
Τελικα δεν μπορεσα να το επισκεφτω το κοριτσι. Τελειωνω τετοια ωρα απο την δουλεια και ειμαι κοματια...ασε που οταν πεσει το σκοταδι ενεργω καλυτερα. Πριν κανα δυο βδομαδες οταν πηγα στη Σαμπρινα που ηταν μερα ακομα ειχα κανει μια γυρα στο Βαρδαρη χαμος γινοταν απο κινηση ασε που θα χανομουνα τα εχω συνηθησει βραδυ τα μερη!
Σημερα το βραδυ να δουμε που θα παμε να ριξουμε τον Σπορο μας!
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 556
- Πόντοι
- 7.135
Mακριά!!! Με κακογάμησε το κοντοπούτανο! Με βαρούσε την πούτσα σαν γουδί! Με το κοκκίνησε σε λέω!!! ΟΥΣΤ!!!
Την πήρα σήμερα το πρωί, τη βρήκα γλυκύτατη και θα έλεγα ότι χειρίστηκε το εργαλείο μου με ιδιαίτερη τρυφερότητα. Μήπως λες άλλη;; :/
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 556
- Πόντοι
- 7.135
Πρωινή βόλτα.
-Μαντζάρου 1. Μαρία, κοντή ξανθιά εκφυλόφατσα. Φουσκωμένες τιμές στα προγράμματα.
-Μανζάρου 14. Η σούπερmilf Μάρθα που είχε πελάτη μέσα, και εδώ τρελές τιμές, του στιλ 80 το ακάπωτο, 100 το κωλαράκι. Δεν είμαστε στο 2008, κάποια στιγμή πρέπει να πέσουν οι τιμές.
-Κατεχάκη 13. Η milf (45+) Μαρίνα που πρέπει να ήταν καλλονή στα νιάτα της. Αν ήμουν 65 χρονών, μάλλον θα μου τρέχαν τα σάλια, δεν είμαι όμως.
Και πάμε Βαρδάρη, όπου τα πράγματα με λίγες εξαιρέσεις παραμένουν τα ίδια στην πρωινή βάρδια:
-Προμηθέους 25. Η ελληνίδα καραmilf Γιάννα.
-Ταντάλου 14. Η εντυπωσιακή καστανή Βανέσσα, πολλά προγράμματα (κώλος κλπ.) στις συνήθεις τσιμπημένες τιμές του μαγαζιού. Η Βανέσσα, λοιπόν, είναι γκομενάρα, αλλά το ένστικτο του Apollo δεν είναι ιδιαίτερα σίγουρο γι αυτήν. Για πείτε αν έχετε εμπειρία και άποψη.
-Ταντάλου 8Α. Ειρήνη. Karaman, δε θα την έβρισκες την Μαρίνα αν πήγαινες σήμερα.
-Ταντάλου και Σαπφούς. Άννα, κατάθεση, θα γράψω παρακάτω. Την είχα σταμπάρει από προηγούμενη τσάρκα, δε θα μου ξέφευγε.
-Σαπφούς 20. Δανάη.
-Σαπφούς 8. Νικόλεττα, ψηλή μελαχρινή κλασσική ρωσόφατσα, κάπως ασουλούπωτη.
-Σαπφούς 5. Ευγενία.
-Σαπφούς 7. Ήρα.
-Προμηθέους 11. Κρίστυ.
-Προμηθέους 14. Αννίτα.
-Προμηθέους 19. Μια παχουλή έκφυλη μελαχρινή με ενδιαφέρουσα S&M αμφίεση που έκανε κωλαράκι και ακάπωτο. Αννίτα και αυτή.
Η ΄Αννα που κατέθεσα αποδείχτηκε καλή περίπτωση για τα γούστα μου, σε άλλους μπορεί να μην αρέσει βέβαια. Είναι μια όμορφη καστανή κοπέλα, μικρόσωμη με κανά δυο έξτρα κιλάκια που δε τη χαλάν ιδιαίτερα. Πήρα 50ε με ακάπωτο. Είναι μόλις 10 ημέρες στη δουλειά από ότι κατάλαβα, προηγουμένως έκανε peep show στη χώρα της (Ουγγαρία). Μιλάει λίγα αγγλικά και καλά γερμανικά και γενικώς της αρέσει το μπίρι-μπίρι, σε σημείο που κάποιους μπορεί να τους ενοχλήσει. Μέσα μου πρότεινε να το πάμε μισάωρο με 30ε έξτρα, δε δέχτηκα, αλλά δεν ήταν κακή πρόταση. Κάνει πολλά κομπλιμέντα και γενικά προσπάθεια να σε κρατήσει ως πελάτη, μου ζήτησε να ξαναπάω. Στο προκειμένο τώρα, το τσιμπούκι ήταν μέτριο, όχι κακό όμως, έκανε διαλείμματα παίζοντας τον (πολύ καλά) για να συνεχίσει την πάρλα. Μου έκανε και ένα μασαζάκι εκτός προγράμματος, γενικώς μια αίσθηση χαλαρότητας και καθόλου βιασύνης. Στο κυρίως πιάτο τώρα, έβαλε μισό λίτρο τζελ στο μουνί της, το οποίο με χάλασε κάπως όταν το είδα, αλλά ούτε που το κατάλαβα τελικά. Πολύ σέξυ η εικόνα της στα τέσσερα. Έμεινα ευχαριστημένος σε μέσες άκρες, δεν κάνει το τρελό γαμήσι, αλλά είναι μια γλυκιά συμπαθητική κοπέλα που το πάει χαλαρά.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.879
- Πόντοι
- 11.585
Ευτηχως δηλαδη...οχι οτι το βραδυ που θα κανω βολτα πιστευω να βρω κατι καλυτερο. Αλλα για πρωινη βολτα αν εβγαινα μαλλον για καμια Δαναη που την εχω παρει πριν μερικα χρονια θα πηγαινα αν δεν μου γυαλιζε το ματι καμια αλλη.
Το βραδυ εχω καταδρομικη εφοδο, αν με προλαβει αλλος περημενετε αναφορα...
Το βραδυ εχω καταδρομικη εφοδο, αν με προλαβει αλλος περημενετε αναφορα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις