Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
Γεια μαγκες απο Θεσσαλονίκη.

Θα ήθελα να με ενημερώσετε λόγω του ότι την "αγορά" της Θεσσαλονίκης δεν την γνωρίζω κάλα λογο του ότι είμαι Νότιος και αυτό τον καιρό βρίσκομαι στα μέρη σας.
Από όσα έχω δεί εδω στο site παίζουνε στούντιο με καλα προγραμματάκια αν και είναι κάπως τσιμπημένες οι τιμές.
Υπάρχουν στούντιο-κοπέλες  που να προσφέρουν ακαποτο,ελευθερία για γλειφομούνι,με μπανακι κλπ.
Με ενδιαφέρει παρα πολύ το κομμάτι του στοματικου σέξ(πίπα/γλυφομούνι).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,περιμένω τα "φώτα" σας!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Γεια μαγκες απο Θεσσαλονίκη.

Θα ήθελα να με ενημερώσετε λόγω του ότι την "αγορά" της Θεσσαλονίκης δεν την γνωρίζω κάλα λογο του ότι είμαι Νότιος και αυτό τον καιρό βρίσκομαι στα μέρη σας.
Από όσα έχω δεί εδω στο site παίζουνε στούντιο με καλα προγραμματάκια αν και είναι κάπως τσιμπημένες οι τιμές.
Υπάρχουν στούντιο-κοπέλες  που να προσφέρουν ακαποτο,ελευθερία για γλειφομούνι,με μπανακι κλπ.
Με ενδιαφέρει παρα πολύ το κομμάτι του στοματικου σέξ(πίπα/γλυφομούνι).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,περιμένω τα "φώτα" σας!!!
σχεδον σε ολα τα στουντιο αλλα και σε πολλα σπιτια στο Βαρδαρη αναλογα με την κοπελα προσφερεται και γυμνο τσιμπουκι και γλυφομουνι.οι πιο εξυπνοι επαγγελματικα χρεωνουν το 69 ακριβοτερα απ'οτι το απλο γλυφομουνι διοτι με 69 απολαμβανεις και την πισω πορτα του παραδεισου.στην Προμηθεως 25 κανουν 69 στα 60ε με γυμνο τσιμπουκι.το ιδιο κανει και η Μαιρουλα στο Μπλε σπιτι αλλα και οι κοπελες στην Κατεχακη.αυτη ειναι η καλυτερη τιμη για 69 με γυμνο. η καλυτερη τιμη για γυμνο τσιμπουκι ειναι στα 50ε κυριως στο Βαρδαρη.αν ακουσεις 70ε για γλειψιμο ή 80ε για γυμνο τσιμπουκι...φυγε οπως μπηκες ειναι υπερβολη.μπορω να σου πω ποιες ειναι και οι πιο νοστιμες αν θες....

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
σχεδον σε ολα τα στουντιο αλλα και σε πολλα σπιτια στο Βαρδαρη αναλογα με την κοπελα προσφερεται και γυμνο τσιμπουκι και γλυφομουνι.οι πιο εξυπνοι επαγγελματικα χρεωνουν το 69 ακριβοτερα απ'οτι το απλο γλυφομουνι διοτι με 69 απολαμβανεις και την πισω πορτα του παραδεισου.στην Προμηθεως 25 κανουν 69 στα 60ε με γυμνο τσιμπουκι.το ιδιο κανει και η Μαιρουλα στο Μπλε σπιτι αλλα και οι κοπελες στην Κατεχακη.αυτη ειναι η καλυτερη τιμη για 69 με γυμνο. η καλυτερη τιμη για γυμνο τσιμπουκι ειναι στα 50ε κυριως στο Βαρδαρη.αν ακουσεις 70ε για γλειψιμο ή 80ε για γυμνο τσιμπουκι...φυγε οπως μπηκες ειναι υπερβολη.μπορω να σου πω ποιες ειναι και οι πιο νοστιμες αν θες....

Σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες σου,φυσικα και θα ήθελα να μου πεις για τις πιο νοστιμες
με όλες τις έννοιες,αναμενω και ευχαριστώ προκαταβολικά!!!:)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες σου,φυσικα και θα ήθελα να μου πεις για τις πιο νοστιμες
με όλες τις έννοιες,αναμενω και ευχαριστώ προκαταβολικά!!!:)
Καλες επιλογες για να γλειψεις εσυ ειναι η Λουνα με την υπεροχη σουφριτσα,η Γερμανιδα Κριστιν σκετη απολαυση και η Μαρια η Σλοβακα στο le femme.υπαρχουν φωτο και των τριων στο αλλο site

καλες επιλογες για να σε γλειψουν ειναι η Μιραμπελα,η Μαιρουλα αλλα και η Νταινα η οποια γενικοτερα δεν αξιζει για μενα αλλα το τσιμπουκι της ειναι υπεροχο.και οι 3 το κανουν στα 50ε και με 60ε κανουν και 69

αυτες ειναι ενα μικρο αντιπροσωπευτικο δειγμα...απο κει και περα ειναι θεμα γουστου σου

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
Καλες επιλογες για να γλειψεις εσυ ειναι η Λουνα με την υπεροχη σουφριτσα,η Γερμανιδα Κριστιν σκετη απολαυση και η Μαρια η Σλοβακα στο le femme.υπαρχουν φωτο και των τριων στο αλλο site

καλες επιλογες για να σε γλειψουν ειναι η Μιραμπελα,η Μαιρουλα αλλα και η Νταινα η οποια γενικοτερα δεν αξιζει για μενα αλλα το τσιμπουκι της ειναι υπεροχο.και οι 3 το κανουν στα 50ε και με 60ε κανουν και 69

αυτες ειναι ενα μικρο αντιπροσωπευτικο δειγμα...απο κει και περα ειναι θεμα γουστου σου

Ευχαριστώ πολυ!!!Οι συγκεκριμένες που μου είπες με φώτο απο το άλλο site είναι απο αυτές που είχα σταμπάρει για να τις επισκευτώ!!!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες,να είσαι καλά!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
-Σαπφούς 5. Η Αγγελική. Μπορεί να έχει την πιο μαύρη οδοντοστοιχία ever, αλλά μου βγήκε ξώβυζη και έχει γαμαααάτο κορμί, του στυλ 9/10. Πως δεν κατέθεσα. Της έσκασα ένα φιλί εντελώς αυθόρμητα, μου έσκασε ένα πίσω και απήλθα. Στάνταρ θα τη ξαναγαμήσω.

Για μενα αυτη τη στιγμη, αν εξερεσεις την ταλαιποριμενη οδοντοστοχια της! και το οτι ειναι κομοδινο μεσα στο δωματιο (δεν ξερω αν αλαξε),
...ειναι το καλυτερο [size=12pt]Μ[/size]ουνι στη Θεσσαλονικη αυτη τη περιοδο.! :rockon: :rockon:

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Καλησπέρα.Γνωρίζει κανείς αν θα επιστρέψει η Μαντυ και η Σαρα?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Πέρασμα από Βαρδάρη μετά τις 4 σήμερα το βράδυ σε φάση εντελώς ντίρλα.

-Προμηθέους 25. Κἀρμεν
-Ταντάλου 9. Η γνωστή Τζίνα, δεν την έχω δοκιμάσε, ήθελα να την παλουκώσω, με απέτρεψαν συναγωνιστές από εδώ με αρνητικές κριτικές.
-Ταντάλου 14. Μια μελαχρινή Λάουρα με κοντούτσικο μαλλί και μικρό τατουάζ πάνω από τον κώλο. Ακάπωτο τσιμπούκι στα 60(!). Ίσα μωρή.
-Ταντάλου 8Α. Ειρήνη
-Ταντάλου και Σαπφούς. Η νόστιμη Ντέσυ. 30/40.
-Σαπφούς 20. Μικαέλα.
-Σαπφούς 5. Η Αγγελική. Μπορεί να έχει την πιο μαύρη οδοντοστοιχία ever, αλλά μου βγήκε ξώβυζη και έχει γαμαααάτο κορμί, του στυλ 9/10. Πως δεν κατέθεσα. Της έσκασα ένα φιλί εντελώς αυθόρμητα, μου έσκασε ένα πίσω και απήλθα. Στάνταρ θα τη ξαναγαμήσω.
-Σαπφούς 8. Να σου πω, δε θυμάμαι. Και αν δε θυμάμαι, δε θα άξιζε τον κόπο.
-Σαπφούς 7. Μιρέλλα.
-Προμηθέους 11. Μια ξανθιά Αλεξία που μου φαίνεται ήταν παλιότερα αλουμινάτο. Βγήκε έξω, έκανε την πασαρέλα της και σωριάστηκε στους καναπέδες περιμένοντας.
-Προμηθέους 14. Μια Τζοάνα καστανή, πολύ καλή εμφανισιακά, έκανε μόνο το απλό των 30, θα μπορούσε να ήταν κατάθεση, το ένστικτο μου είπε όχι.
-Προμηθέους 19. Η Νταιάνα με ύφος έκφυλης γαλλίδας ευγενούς του 18ου αιώνα. Την έχω πάρει τρεις φορές, κάνει πολύ καλό τσιμπούκι, πετάει απίστευτες θυμοσοφίες που δεν περιμένεις να ακούσεις από κοπέλα του επαγγέλματος, αλλά πιστεύεω ότι την έχω εξαντλήσει.

Ήθελα φρεσκαδούρα, δεν την βρήκα και έτσι αποχώρησα άπρακτος.
για δωσε περαιτερω πληροφοριες

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
για δωσε περαιτερω πληροφοριες

Είναι όμορφη μελαχρινή πιτσιρίκα, μέσου ύψους, χαμογελαστή και γλυκιά, μιλάει καλά ελληνικά. Ένας άλλος συναγωνιστής που περίμενε μπήκε σφαίρα μέσα μόλις την είδε. 30 απλό, 40 περισσότερος χρόνος. Εγώ δεν τρελάθηκα, συν τοις άλλοις προτιμώ να μην καταθέτω τον οβολό μου στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Χθες αργα περασα μια βολτα απο βαρδαρη αλλα δεν μπηκα σε ολα παρα μονο σε αυτα τα τεσσερα...

Σαμφως 7. Η τσατσα ελεγε οτι εχει το πιο ομορφο κοματι καινουρια και καλα και λεω λες?...και ξεπροβαλει η Μαντελαιν.
Σαμφως 5. Η μελαχρινη Μιρελα.
Προμηθεους 11. Μια ξανθια πιτσιρικα με πιασηματακια, την ειχα ξαναδει και αλλου αλλα δεν θυμαμαι που ή στο 7 ή στο πρασινο.
Πεομηθεους 25. Η Καρμεν...αυτη δεν παει καλα στον κοσμο της! Βγαινει εξω κανει μια γυρα λες και ηταν στη πασαρελα του Κωστετσου! :2funny:
...και εφυγα μετα για Αλιακμονως 8 για τη Σονια, ο αλλος την ειχε 30 λεπτα μεσα με 40 ευρω, σκεφτηκα να την κανω αλλα μπηκα, μετα που ηρθε σε μενα δεν φενοταν να εχει πολυ ορεξη την ξεπατωσε ο προηγουμενος.! ...κλασικα ολα μετρια θα ελεγα αυτη την φορα...next time.!

ΥΓ. Αυτη την στιγμη μια Εμμανουελα θα μας βγαλει απο την Κριση.! :2funny:

Επισκέπτης
Στο αλουμινάτο ήταν η Βανέσα απο το ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΑΡΣ, ήταν κ τόπλες! Αυτή η Ντέσυ μου την βάρεσε κ έμενα χτες το βράδυ, είναι λίγο γεματούλα αλλά τα πόδια της απ'ότι είδα ήταν οκ προς το λεπτά.. φαινόταν κ το κάτω μέρος του κώλου της κάτω από τη μαλακιούλα που φορούσε καύλα, το μόνο που με φοβίζει είναι μη βγάζει το σουτιέν κ ψάχνουμε να μαζέψουμε τα βυζιά! :2funny:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα συναγωνιστες
χθες βραδυ εγινε καταθεση στην τζηνα στο ερως(βαρδαρη)
δεν ειχα ξανα παει στην εν λογο και ειπα να κανω το τεστ ντραιβ,μιλαμε η κοπελα δεν αξιζει μια συμμετοχη μηδεν εχει ωραιο βυζακι και ωραιο κωλο αλλα τι να τα κανεις αμα δεν ξερει να τα χρησημοποιει?
ακυρο παιδια σας παροτρινω να μην σκεφτητε καν να μπητε θα χασετε τσαμπα το 30ρι.

Επισκέπτης
Η Αγγελική που χάθηκε ρε γμτ.. την έψαχνα και χτες το βράδυ κ σημέρα πρωί κ τπτ.. μήπως δουλεύει βραδινή στο Νικ. Ουρανού?

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Την ψάχνει ο οδοντογιατρός της...??  :2funny:

darkman

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μακρία παιδιά από την Αλεξία στην προμηθέους. Όχι μόνο είναι σαν να γαμάς πλαστική κούκλα αφού δεν βγάζει κανέναν ήχο αλλά κάνει και πολύ αγενή σχόλια! πήγα να πάρω το έξτρα με γλύψημο και μου λέει 'δεν θέλω', την λέω γιατί και μου λέει γιατί δεν μ'αρέσεις!!! και δεν είμαι κανένας χοντρός και άσχημος.. Ρε ουστ

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
λολ ?. Ξεφύγαμε τελείως εδώ... Άκου εκεί την καριόλα  :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μακρία παιδιά από την Αλεξία στην προμηθέους. Όχι μόνο είναι σαν να γαμάς πλαστική κούκλα αφού δεν βγάζει κανέναν ήχο αλλά κάνει και πολύ αγενή σχόλια! πήγα να πάρω το έξτρα με γλύψημο και μου λέει 'δεν θέλω', την λέω γιατί και μου λέει γιατί δεν μ'αρέσεις!!! και δεν είμαι κανένας χοντρός και άσχημος.. Ρε ουστ
σωπα ρε....απο ποτε δεν θελουν οι πουτανες τα εξτρα;την παλευει η γκομενα; :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
μια βολτα χθες βραδυ...
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Καρμεν με τις χυμα βυζαρες
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).μια καινουργια καμπυλωτη νεαρα που προσφερει γυμνο τσιμπουκι στα 50ε,69 στα 60ε και κωλο στα 80ε
-Προμηθεως 14.η αδυνατη Τζουλια(απο αλουμινατο) στα 30ε χωρις εξτρα σ'αυτο το σπιτι
-Προμηθεως τερμα κατω.η κοντουλα ξανθια Αλεξια με μια εντελως καινουρια τσατσα η οποια μας ελεγε μαλακιες στο σαλονι οπως οτι η Ειρηνη ειναι πολυ πλουσια,κορη εργολαβου απο Λεπτοκαρυα με πολλα ακινητα και χαρτι,απλα της αρεσει να γαμιεται με τον καθε βρωμιαρη στο Βαρδαρη επειδη απλα το γουσταρει.εσεις το πιστευετε??
-Σαπφους 5.η ομορφη Μιρελα στα 30ε                                              -Σαπφους 7(διδυμο διπλα).τι μουνι ειναι αυτο ρε σεις???η Μαντελαϊν...επαθα πλακα μ'αυτην.ψηλη μουναρα πολυ ομορφη με βυζαρες.φορουσε και καρω φουστιτσα με ασπρο πουκαμισακι σαν μαθητριουλα δηλαδη
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).το μεγαλο αγγουρι η Μαριαννα στα 30ε
-Σαπφους 20.το μικροτερο αγγουρι η Μιχαελα
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η ψηλη βυζαρου Ντεσυ χωρις τιποτα αλλο το ιδιαιτερο ομως
-Τανταλου 8.μια μαυρουλα στα 30ε
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η Βανεσσα.επισης πολυ ωραιο μωρο
-Τανταλου 9(Ερος House).η ξανθια ομορφη Τζινα με τις αρνητικες κριτικες ομως
επισης πηγα Αλιακμωνος για να δω τη Σονια.η συνηθως ευγενικη τσατσα βγηκε με ενα επιθετικο υφος του στυλ δε θα λεμε πολλα για προγραμματα,αυτη η δουλεια ειναι η μπαινεις ή δεν μπαινεις.οπως καταλαβαινετε σηκωθηκα και εφυγα κατευθειαν

παρατηρηση....βαρανε μυγες στα μπουρδελα,οι τσατσαδες ειναι μες την απελπισια και οι κοπελες βαριουνται να βγουν και μεχρι το σαλονι.σε κανα διμηνο προβλεπω οτι ολες θα δινουν τον κωλο τους για 60ε και παλι θα ειναι αμφιβολο για το ποιος θα μπαινει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom