You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
αυτη πως ειναι?Καλησπερα παιδες....
Γαμιση σφηνακι πριν απο λιγο στην 28ης στην Σαμπρινα... Μηπως το χει παρει πανω της τον τελευταιο καιρο? τες πα.. η δουλεια μας εγινε...
μπηκα στο γνωστο site κ την ειδα,νομιζω καταλαβα ποια ειναι,δεν την εχω παρειΜαυρο μακρυ μαλλι Dec με βυζαρες λιγο γεματουλα(στη μεση κυριος)... Ψιλο ξυνη μου φανηκε... Ισως επειδη σχολουσε δεν ξερω...
Χθες ηταν αυτη που λεω με την γυφτισα τσατσα. Εσυ γαμαικανε ποια τσατσα πετυχες?
Ελεγε και η τσατσα...ειναι ωραιο μουνακι.!
στο ΠΡΑΣΙΝΟ η βαρδιες ειναι.. 8 το πρωι με 4 το απογευμα ειναι η πρωτη, 4 το απογευμα με 10 το βραδυ η δευτερη , και 10 το βραδυ με 7 το πρωι ειναι ι τριτη η ΝΤΕΣΗ οχι Σιντι..! Ντεση την λενε . και απο 7 το πρωι μεχρι 8 ειναι η καθαριστρια....
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
αυτη τελωσπαντων ρε φιλεστο ΠΡΑΣΙΝΟ η βαρδιες ειναι.. 8 το πρωι με 4 το απογευμα ειναι η πρωτη, 4 το απογευμα με 10 το βραδυ η δευτερη , και 10 το βραδυ με 7 το πρωι ειναι ι τριτη η ΝΤΕΣΗ οχι Σιντι..! Ντεση την λενε . και απο 7 το πρωι μεχρι 8 ειναι η καθαριστρια....
αξιζει τελικα;
αξιζει κανα χυσιμο;
αυτη τελωσπαντων ρε φιλε
αξιζει τελικα;
αξιζει κανα χυσιμο;
Οποιος παει δεν θα χασει δεν θα πανε χαμενα τα λεφτα του αυτο ειναι σιγουρο ειναι ΑΣΤΕΡΙ...
Πολυ καλη στην δουλεια της...
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
ENO σε λιγο θα αρχισεις να μας λες οτι το ποκερ ειναι το καλυτερο παιχνιδι?
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ΕΝΟ καθεται να την χυσω στη μαπα?
ρε σεις χθες βραδυ το γκομενακι στο καφε προμηθεους ποια ειναι?μια ξανθουλα που βγηκε με τα βυζια εξω φορα παρτιδα.την εχει παρει κανεις? αξιζει? οπως και μια αλλη στο αλουμινατο.ομορφουλα και αυτη.οποιος ξερει ασ πει εντυπωσεις
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.860
- Πόντοι
- 11.585
ρε σεις χθες βραδυ το γκομενακι στο καφε προμηθεους ποια ειναι?μια ξανθουλα που βγηκε με τα βυζια εξω φορα παρτιδα.την εχει παρει κανεις? αξιζει? οπως και μια αλλη στο αλουμινατο.ομορφουλα και αυτη.οποιος ξερει ασ πει εντυπωσεις
Στο καφε προμηθεους αν ειχε μακρια μαλλια προς το ξανθο, αδυνατη με Βυζαρες, ειναι η Καρμεν...ΜΑΚΡΙΑ.! αν δεν θες να κλαις τα λεφτα σου.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Στο καφε προμηθεους αν ειχε μακρια μαλλια προς το ξανθο, αδυνατη με Βυζαρες, ειναι η Καρμεν...ΜΑΚΡΙΑ.! αν δεν θες να κλαις τα λεφτα σου.
Συμφωνώ και επαυξάνω... εκτός αν θέλεις να δοκιμάσεις και δεν φείδεσαι χρημάτων... Αλλά κατά τ' άλλα...
Επισκέπτης
Καινούργιο πρωινό στο μπλέ, παιδιά πέρασα πολύ ωραία πολύ καλό μέσα. Θα γράψω κριτική πίο μετά..
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
καταθεση χθες τη νυχτα στη Φριξου 14 στην Αγαπη(πρωην Ελενα ανορθογραφο).ξανθια,Ρωσσιδα milf με ωραιο κορμι και ατελειωτες καυλες.την πηρα για 100ε με τζακουζι,γυμνο τσιμπουκι 69 και ατελειωτα γλωσσοφιλα.επισης δεχεται χυσιμο πανω της(τουλαχιστον απο μενα).εκατσε 50 λεπτα στο δωματιο και με ξεθεωσε κυριολεκτικα.εχω ξαναπει πως ειναι απο τις αγαπημενες μου και την προτεινω ανεπιφυλακτα!!!
και για τους σκυλοφαν....η βραδια συνεχιστηκε στις Χαντρες στην οδο Κωλετη πανω απο τη Γιαννιτσων.ωραιο μικρο παρακμιακο σκυλαδικο παλαιου τυπου με πρωταγωνιστρια την Αννετα Μαρμαρινου.
να τα λεμε κι αυτα γιατι συνηθως πουτανιαρης και σκυλος ειναι σχετικες εννοιες...
και για τους σκυλοφαν....η βραδια συνεχιστηκε στις Χαντρες στην οδο Κωλετη πανω απο τη Γιαννιτσων.ωραιο μικρο παρακμιακο σκυλαδικο παλαιου τυπου με πρωταγωνιστρια την Αννετα Μαρμαρινου.
να τα λεμε κι αυτα γιατι συνηθως πουτανιαρης και σκυλος ειναι σχετικες εννοιες...
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Eτσι ρε φιλε εγραψες Ετοιμαζουμε παρακμιακο σκυλοτουρ συντομα με μποτα και τρελο αγορι.Πιστευω ψηνεσαι ;)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Σ'αυτα ειμαι παντα μεσα...εχεις παει ποτε στον Μπονικα μηπως εκει στα μερη σου??Eτσι ρε φιλε εγραψες Ετοιμαζουμε παρακμιακο σκυλοτουρ συντομα με μποτα και τρελο αγορι.Πιστευω ψηνεσαι ;)
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Πσσσσσσσ χυνω. Ναι στο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΑΣ Grande σκυλοκατασταση και τρελο πιωμα
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 556
- Πόντοι
- 7.135
Πέρασμα από Βαρδάρη μετά τις 4 σήμερα το βράδυ σε φάση εντελώς ντίρλα.
-Προμηθέους 25. Κἀρμεν
-Ταντάλου 9. Η γνωστή Τζίνα, δεν την έχω δοκιμάσε, ήθελα να την παλουκώσω, με απέτρεψαν συναγωνιστές από εδώ με αρνητικές κριτικές.
-Ταντάλου 14. Μια μελαχρινή Λάουρα με κοντούτσικο μαλλί και μικρό τατουάζ πάνω από τον κώλο. Ακάπωτο τσιμπούκι στα 60(!). Ίσα μωρή.
-Ταντάλου 8Α. Ειρήνη
-Ταντάλου και Σαπφούς. Η νόστιμη Ντέσυ. 30/40.
-Σαπφούς 20. Μικαέλα.
-Σαπφούς 5. Η Αγγελική. Μπορεί να έχει την πιο μαύρη οδοντοστοιχία ever, αλλά μου βγήκε ξώβυζη και έχει γαμαααάτο κορμί, του στυλ 9/10. Πως δεν κατέθεσα. Της έσκασα ένα φιλί εντελώς αυθόρμητα, μου έσκασε ένα πίσω και απήλθα. Στάνταρ θα τη ξαναγαμήσω.
-Σαπφούς 8. Να σου πω, δε θυμάμαι. Και αν δε θυμάμαι, δε θα άξιζε τον κόπο.
-Σαπφούς 7. Μιρέλλα.
-Προμηθέους 11. Μια ξανθιά Αλεξία που μου φαίνεται ήταν παλιότερα αλουμινάτο. Βγήκε έξω, έκανε την πασαρέλα της και σωριάστηκε στους καναπέδες περιμένοντας.
-Προμηθέους 14. Μια Τζοάνα καστανή, πολύ καλή εμφανισιακά, έκανε μόνο το απλό των 30, θα μπορούσε να ήταν κατάθεση, το ένστικτο μου είπε όχι.
-Προμηθέους 19. Η Νταιάνα με ύφος έκφυλης γαλλίδας ευγενούς του 18ου αιώνα. Την έχω πάρει τρεις φορές, κάνει πολύ καλό τσιμπούκι, πετάει απίστευτες θυμοσοφίες που δεν περιμένεις να ακούσεις από κοπέλα του επαγγέλματος, αλλά πιστεύεω ότι την έχω εξαντλήσει.
Ήθελα φρεσκαδούρα, δεν την βρήκα και έτσι αποχώρησα άπρακτος.
-Προμηθέους 25. Κἀρμεν
-Ταντάλου 9. Η γνωστή Τζίνα, δεν την έχω δοκιμάσε, ήθελα να την παλουκώσω, με απέτρεψαν συναγωνιστές από εδώ με αρνητικές κριτικές.
-Ταντάλου 14. Μια μελαχρινή Λάουρα με κοντούτσικο μαλλί και μικρό τατουάζ πάνω από τον κώλο. Ακάπωτο τσιμπούκι στα 60(!). Ίσα μωρή.
-Ταντάλου 8Α. Ειρήνη
-Ταντάλου και Σαπφούς. Η νόστιμη Ντέσυ. 30/40.
-Σαπφούς 20. Μικαέλα.
-Σαπφούς 5. Η Αγγελική. Μπορεί να έχει την πιο μαύρη οδοντοστοιχία ever, αλλά μου βγήκε ξώβυζη και έχει γαμαααάτο κορμί, του στυλ 9/10. Πως δεν κατέθεσα. Της έσκασα ένα φιλί εντελώς αυθόρμητα, μου έσκασε ένα πίσω και απήλθα. Στάνταρ θα τη ξαναγαμήσω.
-Σαπφούς 8. Να σου πω, δε θυμάμαι. Και αν δε θυμάμαι, δε θα άξιζε τον κόπο.
-Σαπφούς 7. Μιρέλλα.
-Προμηθέους 11. Μια ξανθιά Αλεξία που μου φαίνεται ήταν παλιότερα αλουμινάτο. Βγήκε έξω, έκανε την πασαρέλα της και σωριάστηκε στους καναπέδες περιμένοντας.
-Προμηθέους 14. Μια Τζοάνα καστανή, πολύ καλή εμφανισιακά, έκανε μόνο το απλό των 30, θα μπορούσε να ήταν κατάθεση, το ένστικτο μου είπε όχι.
-Προμηθέους 19. Η Νταιάνα με ύφος έκφυλης γαλλίδας ευγενούς του 18ου αιώνα. Την έχω πάρει τρεις φορές, κάνει πολύ καλό τσιμπούκι, πετάει απίστευτες θυμοσοφίες που δεν περιμένεις να ακούσεις από κοπέλα του επαγγέλματος, αλλά πιστεύεω ότι την έχω εξαντλήσει.
Ήθελα φρεσκαδούρα, δεν την βρήκα και έτσι αποχώρησα άπρακτος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις