φανηκε πολυ καλο για να ειναι αληθινο!Ειχες δικιο...μουφα οι φωτο καμια σχεση με την πραγματικη Μαντελαιν.
Αν και δεν μου γεμισε το ματι μπηκα...τιγκα το κορμι της στα τατου πιρσινκ στο μουνακι και βυζι τουμπανο καργα σιλικονι δεν κανει κιχ, θυμιζει πλαστικο βυζι κουκλας απο αυτες που βαζουν στις βιτρινες στα καταστηματα. Παντως μην τρεχετε αδικα ειπε θα ειναι και απο βδομαδα εδω. Κλασικα ολα χωρις χαδακια αφηνε και δαχτυλακια στο μουνακι της, στα συν μονο λιγα προστυχολογα που πεταξε, απο μενα δεν εχει δευτερη φορα.!
Κωλετη. Ηταν η Κελλυ
Εκανα και μια συντομη τσαρκα βαρδαρη ετσι να μην παει τσαμπα η καταθεση...
Τανταλου 9. Η Τζηνα η γνωστη ξανθια.
Τανταλου 14. Ξανθια μακρυα μαλια καλο φενοταν.
Τανταλου και Σαμφως γωνια. Αυτη η πιτσιρικα που λεει ο Γαμαικανος μαυρομαλα μικροδειχνει, γυρησε και η τσατσα η γυφτισα.!
Σαμφως 20. Η ξανθια Μιχαελα.
Σαμφως 7. Καινουριο ξανθο ωραιο κοματακι...
Σαμφως 5. Η Μιρελα. Τι κανανε μεσα και κανανε τοση φασαρια???
Προμηθεους 11. Η Αγγελικη η γνωστη, ;) γυρησε στην εδρα της.
Προμηθεους 19. Η Ξανθια Μολδαβεζα Ντιανα.
Προμηθεους 25. Πετυχα στην αλαγη εφευγε η Μιραμπελα (αν ειδα καλα) και ερχοταν ηκαριολαΚαρμεν.
Και η εκπληξη της βραδυας!!!
Προμηθεους 14. Η ανεπαναληπτη ΤΡΕΛΟ-ΤΖΕΝΗ.! Εβαψε μονο το μαλι της μαυρο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 6.835
Πρωινη βολτα χτες και σημερα στην Κωλεττη. Χτες η Κελλυ αν και ειχα διαβασει αρνητικες κριτικες την πατησα και μπηκα. Κοντουλα ξανθια με σιλοκονη στο στηθος και αφρατο κολαρακι. Η εμφανιση της με τουμπαρε και λεω δεν δοκιμαζω αν και το στηθος ειναι σκετη κακοτεχνια ο μαστορας που το κανε ηταν μαλλον αλληθωρος. Χαλαρη στο δωματιο, πιασαμε κουβεντουλα και σε λιγο ξεκιναει το ματς. Δεν κρατησε και πολυ αφου τελειωσα στην απαραδεκτη πιπα που εκανε. Στην αρχη εμοιαζε πιο πολυ με μαλακια στη συνεχεια κατι πηγε να κανει αλλα μου τον ειχε στριμωξει αναμεσα σε χερια και στομα απολαυση μηδεν. Εκει που μου τον δουλευε καποιο κουμπι πατησε και τελειωσα πριν την ωρα μου. Τελοσπαντων δεν εφταιγε και εντελως η κοπελα αλλα τα κλαψα τα λεφτα μου. Μετα απο τετοια ηττα χρειαζομουνα κατι ανεβαστικο. Περνω τηλεφωνο σημερα το πρωι και μαθαινω οτι ειναι η Εφη. Τι να γραψει κανεις για την Εφη τωρα? Απλα θα πω οτι απολαυσα 20 λεπτα καυτου σεξ. Βγαινοντας απο το δωματιο απορουσα με τον ευατο μου για ολα τα λεφτα που εχω πεταξει σε πουτανες που δεν αξιξουν απο μπουρδελα μεχρι CG και CT. Οταν ομως εισαι στης ψ_λης σου το χαβα τι χαϊρι να δεις... αυτα με διαθεση αυτοκριτικης.
Επισκέπτης
Δοκίμασα κ εγώ Μάντελαϊν χτες το βράδυ σαν σωστός λυσάρης πολύ διαφορετική από τις φωτό, μπαμπάτσικια θα έλεγα με προσφάτως ενίσχυση πλαστικού βύζου.. σε μένα ήταν πολυ ενεργητική κ καυλιάρα θα έλεγα, η πίπα της πολύ καλή (έχει κ σκουλαρικάκι στην γλώσσα!) γενικά καμία σχέση με τις μαλακισμένες που κυκλοφορούν σε συμπεριφορά... θα πάει σε κάποιο μπουρδέλο απ' ότι κατάλαβα, μαντεύω να είναι απέναντι απο ανορθόγραφο ή κάποιο άλλο απο τα τρίδυμα.
ποια κελλυ εννοεις φιλε και ποια ελενα?πηρα καποια τηλ για αποψε το βραδυ...δουλευουν οι εξης
-Κωλετη η Κελλυ
-Αλιακμωνος η Σονια
-Νικ.Ουρανου η Αντριανα,δινει και κωλο
-Φριξου villa erotica η Μαντελαιν
-Φριξου 14 η αγαπημενη μου Αγαπη-Ελενα(εδω ορματε...)
-26ης Οκτωβριου 35 η Βανεσα,μαλλον οχι η γνωστη γιατι μου ειπε οτι ειναι Ρουμανα
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 781
- Πόντοι
- 4.535
ποια κελλυ εννοεις φιλε και ποια ελενα?
Έλα ρε η Κέλυ ήταν στο Έρως στον Βαρδάρη. Κοντούλα, ξανθιά, τούμπανο με μέτριο προς κακό σέρβις...
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
θενκς ρε παοκιΑν εννοείς μια μετρίου αναστήματος, μελαχρινη και λίγο μελαμψή,
μη φας, κομοδίνο είναι.
Εγώ την πέτυχα Προμηθέως τέρμα κάτα αλλά σε αυτά τα 2 μαγαζιά δουλεύουν συχνά οι ίδιες κοπέλες.
να σαι καλα...
και ημουν ετοιμος να την τεσταρω...
σου χρωσταω...
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 556
- Πόντοι
- 7.135
Χτες η Κελλυ αν και ειχα διαβασει αρνητικες κριτικες την πατησα και μπηκα.
Εμ, γι αυτό έχουμε το site, για να γλιτώνουμε από τις φόλες και να πηγαίνουμε στις καλές :/
Αν μια κοπέλα έχει 2-3 αρνητικές κριτικές εδώ, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν αξίζει το κόπο.
ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΙ ΣΙΜΟΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕ?
ΟΧΙ ΚΑΤΕΧΑΚΗ 13?
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΗΜΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΙΝΩ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΣΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΕΙΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΙΖΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΑΧΤΥΛΟΝΟ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ
ΓΙΑΤΕΤΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΜΟΝΑ
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΓΙΑ ΤΙ ΣΥΝΤΙ Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΕς ΤΗΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΕ ΚΑΝΝΕΝΑΣ?
ΟΧΙ ΚΑΤΕΧΑΚΗ 13?
ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΗΜΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΙΝΩ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΣΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΕΙΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΙΖΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΑΧΤΥΛΟΝΟ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ναι πηγαμε απο το πρασινοσπιτοΡΕ ΦΙΛΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΙ ΣΙΜΟΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕ?
ΟΧΙ ΚΑΤΕΧΑΚΗ 13?
και δεν υπηρχε τετοιο πουτανακι
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.879
- Πόντοι
- 11.585
ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΙ ΣΙΜΟΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕ?
ΟΧΙ ΚΑΤΕΧΑΚΗ 13?
Αυτη πρεπει να ηταν, την παρασκευη που μας περασε, σιο 25 το καφε.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 8
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΣΩ ΠΑΛΙ
ΤΗΝ ΣΥΜΟΝΑ ΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΥΜΑΣΑΙ?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.879
- Πόντοι
- 11.585
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ
Σου ειπα την παρασκευη που μας περασε, ειχε μαζι και την τσατσα την ξανθια με το κοντο μαλι.
Αλλα χθες βραδυ δεν ητανε εκει.
Οσο για το πρασινο δεν ξερω πως την λενε την κοπελα, αλλα χτες ηταν μια μαυρομαλα που μικροδιχνει. Ισως να μηλαει για αυτην ο φιλος.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
παχουλη;Σου ειπα την παρασκευη που μας περασε, ειχε μαζι και την τσατσα την ξανθια με το κοντο μαλι.
Αλλα χθες βραδυ δεν ητανε εκει.
Οσο για το πρασινο δεν ξερω πως την λενε την κοπελα, αλλα χτες ηταν μια μαυρομαλα που μικροδιχνει. Ισως να μηλαει για αυτην ο φιλος.
και πολυ μετρια
ε καραμαν;
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 781
- Πόντοι
- 4.535
Η τρελοΤζένη είναι στο πράσινο... το αναφέρουν μία σελίδα πίσω!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.879
- Πόντοι
- 11.585
Παχουλη οχι και τοσο μεσαια κατηγορια, αλλα μικροδιχνει λες και το εσκασε απο το μαθημα της θεολογιας!
Μαυρα μαλια μακρυα ψιλοσγουρα,πρωσοπακι μετριο με τσιμπουκοχειλα, δεν με τρελανε ομως, και βυζακι ειχε αλλα το ζουμπηξε, κωλαρακι μικρο στενο, μαυρα εσωρουχα.
Μαυρα μαλια μακρυα ψιλοσγουρα,πρωσοπακι μετριο με τσιμπουκοχειλα, δεν με τρελανε ομως, και βυζακι ειχε αλλα το ζουμπηξε, κωλαρακι μικρο στενο, μαυρα εσωρουχα.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.879
- Πόντοι
- 11.585
Η τρελοΤζένη είναι στο πράσινο... το αναφέρουν μία σελίδα πίσω!
Σε ποιανω αδιαβαστο.
Χθες βραδυ βαρουσε Προμηθεους 14, εβαψε και το μαλι μαυρο προς το μωβ μυ φανηκε σκουρο...το ανεφερα χθες.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
αλλη ηταν στο πρασινο παντως απο αυτην που περιγραφειςΠαχουλη οχι και τοσο μεσαια κατηγορια, αλλα μικροδιχνει λες και το εσκασε απο το μαθημα της θεολογιας!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.879
- Πόντοι
- 11.585
αλλη ηταν στο πρασινο παντως απο αυτην που περιγραφεις
Μπορει. Γιατι αν αλαζουν και εκει βαρδυα 11 η ωρα, εγω ειχα περασει ποιο νωρις κατα 10.40 και 11 η ωρα ειχα φτασει προμηθεους 25 πανω στην αλαγη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις