You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)
ναι ητανε πολυ αγνα κοριτσια,απο σπιτι...Και (για τους παλαιότερους) πολύ-πολύ παλιά τις λέγανε όλες Αγνή...
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Έχω επισκεφθεί και εγώ πολλές φορές μπουρδέλα στην Αθήνα με 15 και 20 ευρώ και καλά κομμάτια... Κανα-δυο μάλιστα ήταν και ψιλοαπίστευτα, τρελά μουνιά... Όμως δεν είχα πετύχει ποτέ τα έξτρα, κώλου, ακάποτα, τελειώματα στο στόμα κτλπ με 15-20-25 ευρώ... Εμείς εδώ θέλουμε 60-80-10 ευρώ για κάτι τέτοιο... Και αν...
Ρε μήπως να γεμίσουμε ένα πουλμανάκι και να κάνουμε μια καταδρομική στα Αθηναϊκά ιδρύματα...??
Ρε μήπως να γεμίσουμε ένα πουλμανάκι και να κάνουμε μια καταδρομική στα Αθηναϊκά ιδρύματα...??
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Εκδρομή... Πρόεδρε να επιληφθείς του θέματος... αφού δεν θα πάμε με τον Ηρακλή τελικό κυπέλλου βόλλεϋ... ας πάμε έτσι!
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
12 το βραδυ χθεσυνη βολτα στις πιατσες. στο βιλλα ερωτικα η χριστινα η αλβανιδα, πετρου ερημητη η αλεξανδρα με τα κοντα μαλια, στο δελο οπως πας προς πετρου ερημητη στην νικιφορου ουρανου ηταν μια ξανθια ρωσοποντοφατσα με ενα τατουαζ στην μεση η τσατσα μια ρωσιδα κι αυτη η οποια μ αρεσε θα ελεγα. μου ειπε να περασω μεσα με την κοπέλα και θα περάσω καλα. αμ δε. φευγοντας της λεω εισαι πολυ ομορφη και μ κανει εγω????????? ναι της λεω με σενα θα εμπαινα μεσα και αρχισε να γελάει. στην φριξου ηταν μια εντελως αδιαφορη που δεν θυμαμαι καθολου το ονομα της ουτε το πως ηταν. η καταθεση εγινε στην εφαρα στην κωλλετη. και φυσικα δεν χρειαζεται να λεμε το πως περναει κανεις με την εφη.
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
παω αθηνα σκ εχει κανεις να μ προτεινει κανα κελεπουρι?
τα παραλές και εσύ ...
Μάλλον...
Μεταξι=Μεταξουργείο...
Με 45Ε τρείς φορές=3 κοπέλες επι 15Ε η καθεμία σύνολο 45Ε τα τρία γ@μήσι@...
Η χειρότερη κοπέλα εκεί ήταν ωραιότερη απο την καλύτερη εδώ...
Εδώ οι καλές μεταφραααααάσειςςςς...
Σονια με κλειστά μάτια
μελαχροινή λίγο πάνω από τριάντα σιλικονούχο στήθος τατουαζ πεταλούδα στην πλάτη σκορπιο λίγο πιο
πάνω από νινάκι και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι από εκεί και πέρα φοβερά προκαταρκικα πολυ καλή συμμετοχη χωρίς βιασίνες
Θα περάσεις καλά και θα ξαναπεράσεις...
μελαχροινή λίγο πάνω από τριάντα σιλικονούχο στήθος τατουαζ πεταλούδα στην πλάτη σκορπιο λίγο πιο
πάνω από νινάκι και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι από εκεί και πέρα φοβερά προκαταρκικα πολυ καλή συμμετοχη χωρίς βιασίνες
Θα περάσεις καλά και θα ξαναπεράσεις...
παω αθηνα σκ εχει κανεις να μ προτεινει κανα κελεπουρι?
Επισκέπτης
Εγώ σκέφτομαι να κλείσω ένα αεροπλανάκι πάνε έλα 60Ε το καλοκαίρι να παω να γαμήσω να πιω ένα καφε στην ακρόπολη κ να γυρίσω πριν κρυώσει η πίτσα μου!
και ποιος σου είπε ότι εγώ δεν το έχω κάνει αλλά για δυνατο ct να αξίζει τον κόπο
αλλά θέλει να κλείσεις νωρίς αεροπορικό εισιτηριο ( ψαξε μέσω νετ) και να πας ώρες που έχει μετρο αθήνα και μονή ταρίφα στα ταξί
αν κλήσεις από το site και πληρώσεις με πιστωτική το εισητήριο 13Ε extra εξοδα στην κάρτα...
6Ε το εισητήριο στο μετρο από αεροδρόμιο (μόνο όταν ξεκινάς από εκει ή όταν πας εκει)και πάς όπου θες
τελευταια φορα που πήγα 55Ε ταξί πληρωσα από αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο
τί λέει σας βάζω ιδέες?
τέσπα μια που ξεκίνησα...
ξενοδοχείο ανάλογα με την τσέπη σας μέχρι και 5αστερο για διανυκτερευση όχι για πήδηγμα καλύτερα Δευτέρα έως Πεμπτη καλύτερες τιμες
καλό είναι να πηγαίνετε μόνο σε ένα συγκεκριμένο ώστε να σας μάθουν
αν σας ξέρουν και πηγαινετε συχνα μέχρι και 60 ευρώ μπορεί να πάρετε δωμάτιο που φουλ σεζον έχει 200
όσοι πάτε οδικώς τώρα πρίν το πάσχα θα δώσουν για λίγο την εθνική ξανα χωρίς παρακαμψη από τα τέμπη
αλλά θα την ξανακλείσουν μετά το πασχα για να συνεχίσουν τα έργα
αλλά θέλει να κλείσεις νωρίς αεροπορικό εισιτηριο ( ψαξε μέσω νετ) και να πας ώρες που έχει μετρο αθήνα και μονή ταρίφα στα ταξί
αν κλήσεις από το site και πληρώσεις με πιστωτική το εισητήριο 13Ε extra εξοδα στην κάρτα...
6Ε το εισητήριο στο μετρο από αεροδρόμιο (μόνο όταν ξεκινάς από εκει ή όταν πας εκει)και πάς όπου θες
τελευταια φορα που πήγα 55Ε ταξί πληρωσα από αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο
τί λέει σας βάζω ιδέες?
τέσπα μια που ξεκίνησα...
ξενοδοχείο ανάλογα με την τσέπη σας μέχρι και 5αστερο για διανυκτερευση όχι για πήδηγμα καλύτερα Δευτέρα έως Πεμπτη καλύτερες τιμες
καλό είναι να πηγαίνετε μόνο σε ένα συγκεκριμένο ώστε να σας μάθουν
αν σας ξέρουν και πηγαινετε συχνα μέχρι και 60 ευρώ μπορεί να πάρετε δωμάτιο που φουλ σεζον έχει 200
όσοι πάτε οδικώς τώρα πρίν το πάσχα θα δώσουν για λίγο την εθνική ξανα χωρίς παρακαμψη από τα τέμπη
αλλά θα την ξανακλείσουν μετά το πασχα για να συνεχίσουν τα έργα
Εγώ σκέφτομαι να κλείσω ένα αεροπλανάκι πάνε έλα 60Ε το καλοκαίρι να παω να γαμήσω να πιω ένα καφε στην ακρόπολη κ να γυρίσω πριν κρυώσει η πίτσα μου!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δες αφροδιτη απο πιπινου 118(κοντα ειναι και σταση μετρο πλατεια αττικης ) και εχει και κριτικη σημερινη στην πρωτη σελιδα και επισης την μαρια την σαλονικια που εχει δικο της θρεντακι με το προγραμμα της ως Μaria_ στο σαιτ...καλα και σχετικα οικονομικα gfeπαω αθηνα σκ εχει κανεις να μ προτεινει κανα κελεπουρι?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.860
- Πόντοι
- 11.585
Τι ειδανε τα ματια μου??? :o
http://www.athens ladies.com/sedcards/details/34] ladies.com/sedcards/details/34[/url] (βγαλτε το κενο)
Παιζει αυτο το σεναριο ή ειναι προβα πρωταπρηλιας???
http://www.athens ladies.com/sedcards/details/34] ladies.com/sedcards/details/34[/url] (βγαλτε το κενο)
Παιζει αυτο το σεναριο ή ειναι προβα πρωταπρηλιας???
Επισκέπτης
Δεν ξέρουμε αν αξίζει, αλλά είναι μουνάρα τουλάχιστον. Αν ψάξει κάνεις στα Τριγγετα/Συγγρου στούντιο στην Αθήνα, ίσως ξετρυπώσει καμιά πληροφορία.. θα το έκανα εγώ αλλά πρέπει να φύγω..
εγω ψιλομουφα την κοβω την φωτο,δεν μας δινει 2-3 φωτο να την επεξεργαστουμε.απλα βαλανε μια γκομενα χωρις προσωπο και γραψανε μαντελαιν,μπορει να συναντισεις οταν πας μια τελειως διαφορετικη,αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια.
παντως αμα ηρθε αυτο το μουνι θεσσαλονικη μαλλον αλλαξε η τυχη μας!
παντως αμα ηρθε αυτο το μουνι θεσσαλονικη μαλλον αλλαξε η τυχη μας!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις