You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (4 μέλη και 67 επισκέπτες)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Όπως λέει και ο ποιητής...
Αν πετύχει η μαλακία... Τύφλα να'χει το γαμήσι...!!
Και το κανεις και με οποια γουσταρεις...και δεν λεει και οχι.!!
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Μποτούλα φορούσε ένα καινούργιο βραδυνό που παίζει στο προμηθέως τέρμα κάτω, Νικόλ την λένε, από κοντά και γυμνή χάνει πάρα πολυ από αυτό που βλέπεις στο σαλόνι, είναι ξανθιά κοντούλα κ μικρή, πρόσχαρη, χαρούμενη κ φιλότιμη.
Την πήρε ήδη ο χύστης-μποτόφιλος την περασμένη Κυριακή!!!
Εγώ στην ίδια τσάρκα προσπάθησα να σκίσω την δίδυμη ξαδέρφη της Μαρίνας στο έρως απέναντι από το Μαρινόσπιτο! Δεν τα κατάφερα! Δεν βγήκε ο λευκός χρυσός!!!
Συμπέρασμα: ο σκίστης και ο χύστης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται!
πνήξαμε τον πόνο μας στις μπύρες με μποτόφιλο και blastbeat!
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 550
- Πόντοι
- 7.135
Πέρασα και εγώ από Βαρδάρη σήμερα γύρω στις 1 το βράδυ, τα χει πει ήδη ο Karaman για το τι έπαιζε εκεί, αλλά ας κάνω και εγώ μια γρήγορη σύνοψη, γιατί η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως που λέγαν και οι αρχαίοι:
-Προμηθέους 25. Η Κάρμεν με τις μεθυστικές βυζάρες της. Ήταν στις ομορφιές της σήμερα, αλλά έχει τις άπειρες κακές κριτικές εδώ. Εγώ μια φορά που την πήρα, τη βρήκα ενδιαφέρουσα φάση.
-Ταντάλου 14. Η Τζούλια.
-Ταντάλου 9. Μια κοντή σουμπουρλούδικη μελαχρινή teenager ονόματι Ντιάνα (καμία σχέση με την πρωινή Ντίνα), έκφυλη φάτσα. Στην ερώτηση που έκανε κάποιος από τη μαζεμένη εκεί πιτσιρικαρία για το που είναι η Κέλλυ, η τσατσά απάντησε "η Κέλλυ ΦΙΝΙΤΟ από εδώ" προς μεγάλη απογοήτευση των περισσοτέρων παρευρισκομένων (εγώ στα αρχίδια μου).
-Ταντάλου 8Α. Μια μαύρη βραζιλιάνα, Τζένη μου φαίνεται, όχι η Παμέλα. Τίποτε το ιδιαίτερο, στην πόλη λείπει πραγματικά μια καλή μαύρη κοπέλα.
-Ταντάλου και Σαπφούς. Δεν κάθησα να περιμένω και η τσατσά, ως συνήθως, δεν έλεγε όνομα.
-Σαπφούς 20. Η Μιχαέλα, η οποία βγήκε δύσθυμη έξω.
-Σαπφούς 8. Η ψηλή μελαχρινή Μαριάννα.
-Σαπφούς 5. Η μελαχρινή Ευγενία, όχι πολύ ελκυστική, αλλά η τσατσά τη διαφήμιζε ως το καλύτερο τσιμπούκι στο Βαρδάρη.
-Σαπφούς 7. Μια ξανθιά με τατουάζ πάνω από το κώλο. Νατάσα. Δε φαινόταν στα φόρτε της. Τίποτα το ιδιαίτερο.
-Προμηθέους 11. Η λεπτή ξανθιά ρουμάνα Νικολέττα. Εκεί κατέθεσα αργότερα.
-Προμηθέους 14. Η ξανθιά Αννίτα που ξεχνιέται στο δωμάτιο και γενικά είναι στο κόσμο της.
-Προμηθέους 19. Η Νταίανα με μισό τόνο makeup.
Η κατάθεση έγινε λοιπόν στη Νικολέτα, που είναι μια μικρόσωμη ξανθιά ρουμάνα με κάπως εφηβικό σώμα και μέτριο πρόσωπο. Φορούσε μαύρες γκαβλωτικές ψηλές μπότες, τις οποίες έβγαλε μέσα στο δωμάτιο για να μείνει με κάτι καλτσάκια που θα φορούσε ένα πεντάχρονο. Πολύ χαμογελαστή και φιλική, μέχρι να καταλάβεις ότι δε ξέρει πολλά ελληνικά ή αγγλικά πέρα από τα βασικά. Ήταν 8 χρόνια Ισπανία (Βαρκελώνη) όπως μου είπε. Δεν ήταν κακή φάση, ένα 7/10 το παίρνει.
EDIT: Η Βερόνικα επιστρέφει πίσω γύρω στις 10 Απριλίου σύμφωνα με τη τσατσά.
-Προμηθέους 25. Η Κάρμεν με τις μεθυστικές βυζάρες της. Ήταν στις ομορφιές της σήμερα, αλλά έχει τις άπειρες κακές κριτικές εδώ. Εγώ μια φορά που την πήρα, τη βρήκα ενδιαφέρουσα φάση.
-Ταντάλου 14. Η Τζούλια.
-Ταντάλου 9. Μια κοντή σουμπουρλούδικη μελαχρινή teenager ονόματι Ντιάνα (καμία σχέση με την πρωινή Ντίνα), έκφυλη φάτσα. Στην ερώτηση που έκανε κάποιος από τη μαζεμένη εκεί πιτσιρικαρία για το που είναι η Κέλλυ, η τσατσά απάντησε "η Κέλλυ ΦΙΝΙΤΟ από εδώ" προς μεγάλη απογοήτευση των περισσοτέρων παρευρισκομένων (εγώ στα αρχίδια μου).
-Ταντάλου 8Α. Μια μαύρη βραζιλιάνα, Τζένη μου φαίνεται, όχι η Παμέλα. Τίποτε το ιδιαίτερο, στην πόλη λείπει πραγματικά μια καλή μαύρη κοπέλα.
-Ταντάλου και Σαπφούς. Δεν κάθησα να περιμένω και η τσατσά, ως συνήθως, δεν έλεγε όνομα.
-Σαπφούς 20. Η Μιχαέλα, η οποία βγήκε δύσθυμη έξω.
-Σαπφούς 8. Η ψηλή μελαχρινή Μαριάννα.
-Σαπφούς 5. Η μελαχρινή Ευγενία, όχι πολύ ελκυστική, αλλά η τσατσά τη διαφήμιζε ως το καλύτερο τσιμπούκι στο Βαρδάρη.
-Σαπφούς 7. Μια ξανθιά με τατουάζ πάνω από το κώλο. Νατάσα. Δε φαινόταν στα φόρτε της. Τίποτα το ιδιαίτερο.
-Προμηθέους 11. Η λεπτή ξανθιά ρουμάνα Νικολέττα. Εκεί κατέθεσα αργότερα.
-Προμηθέους 14. Η ξανθιά Αννίτα που ξεχνιέται στο δωμάτιο και γενικά είναι στο κόσμο της.
-Προμηθέους 19. Η Νταίανα με μισό τόνο makeup.
Η κατάθεση έγινε λοιπόν στη Νικολέτα, που είναι μια μικρόσωμη ξανθιά ρουμάνα με κάπως εφηβικό σώμα και μέτριο πρόσωπο. Φορούσε μαύρες γκαβλωτικές ψηλές μπότες, τις οποίες έβγαλε μέσα στο δωμάτιο για να μείνει με κάτι καλτσάκια που θα φορούσε ένα πεντάχρονο. Πολύ χαμογελαστή και φιλική, μέχρι να καταλάβεις ότι δε ξέρει πολλά ελληνικά ή αγγλικά πέρα από τα βασικά. Ήταν 8 χρόνια Ισπανία (Βαρκελώνη) όπως μου είπε. Δεν ήταν κακή φάση, ένα 7/10 το παίρνει.
EDIT: Η Βερόνικα επιστρέφει πίσω γύρω στις 10 Απριλίου σύμφωνα με τη τσατσά.
PIPINOKYNHGOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Kαλημερα!!! ΠAIΔIA!
Επισκέπτης
Αυτή η καινούργια μελαχροινή βραδυνή στο πράσινο έχει υπερβολικά βυζιά, αλλά η βυζοαίσθηση μου μου λέει ότι θα είναι πεσμένα, δοκίμασε κανείς από κοντά?
Επίσης να πω ένα ευχαριστώ στον Κάραμαν γιατι ψάχνω την ρουφιάνα την Αγγελική (CREST) για να χύσω τα βυζιά της και μου την ξετρύπωσε!
Και 2ον, αυτή η τσατσά με τα σπόρια κ το energy drink στο μπουκάλι βίκος όλες λέει ότι κάνουν το καλύτερο λαρυγγάτο τσιμπούκι κ ρε μαλάκες! μου έλεγε αυτή την καινουργία την Νικόλ την μικρούλα με το ανυπαρκτο βυζί ότι κάνει ισπανικό με 40. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΡΕ ΚΥΡΙΑ ΤΣΑΤΣΑ!!!!!
Επίσης να πω ένα ευχαριστώ στον Κάραμαν γιατι ψάχνω την ρουφιάνα την Αγγελική (CREST) για να χύσω τα βυζιά της και μου την ξετρύπωσε!
Και 2ον, αυτή η τσατσά με τα σπόρια κ το energy drink στο μπουκάλι βίκος όλες λέει ότι κάνουν το καλύτερο λαρυγγάτο τσιμπούκι κ ρε μαλάκες! μου έλεγε αυτή την καινουργία την Νικόλ την μικρούλα με το ανυπαρκτο βυζί ότι κάνει ισπανικό με 40. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΡΕ ΚΥΡΙΑ ΤΣΑΤΣΑ!!!!!
Αυτή η καινούργια μελαχροινή βραδυνή στο πράσινο έχει υπερβολικά βυζιά, αλλά η βυζοαίσθηση μου μου λέει ότι θα είναι πεσμένα, δοκίμασε κανείς από κοντά?
ΕΓΩ!!! και δηλωνω για αλλη μια φορα οτι το κοριτσακι ειναι 18 χρονων και ειναι σκετη τρελα....αξίζει.
όσο για τη θεια με τα σπορια...εχει πολυ πλακα
Επισκέπτης
Στητό είναι το βυζί? Το ονοματάκι της? Το παιδί πιο πάνω σε ρώτησε για την Τζένη που δούλευε στο Λαφαμ φαντάζομαι την μουνάρα ξανθιά ουγγαρέζα, μ'αυτήν τελικά τί παίζει? (μπερδέυτηκα λίγο)...
Στητό είναι το βυζί? Το ονοματάκι της? Το παιδί πιο πάνω σε ρώτησε για την Τζένη που δούλευε στο Λαφαμ φαντάζομαι την μουνάρα ξανθιά ουγγαρέζα, μ'αυτήν τελικά τί παίζει? (μπερδέυτηκα λίγο)...
πολύ καλό βυζάκι...τσούλια το ονοματακι της....
stathakiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά κανένα νέο για τη Βανέσσα στην Προμηθέως 25?
Μήπως ρώτησε κανείς? Αν είναι εκεί το σ/κ λέω να κατέβω σαλονίκη.
Μήπως παίζει κανένα τηλέφωνο για το συγκεκριμένο ρδέλο? Είδα στο ανάλογο θρέντ αλλά δεν έχει τίποτα.
Thaaanks!
Μήπως παίζει κανένα τηλέφωνο για το συγκεκριμένο ρδέλο? Είδα στο ανάλογο θρέντ αλλά δεν έχει τίποτα.
Thaaanks!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
πατε τηλ στην Κατεχακη.ειναι της ιδιας αλυσιδας.πιθανον να σου πουνε αν ειναι εδω η Βανεσσα...Παιδιά κανένα νέο για τη Βανέσσα στην Προμηθέως 25?
Thaaanks!
δεν είμαι σίγουρος αν είναι ή ίδια
από επίσκεψη το προηγούμενο Σαββατο μελαχροινή Ρωσσίδα όνομα Ζήνα(νομίζω δλδ) σωμα χαλαρό βυζιά χαλαρά
κάποια έξτρα κιλά στην περιφέρεια. Στο έργο .. πίπα...το μαγκωσε και προσπάθησε αλλά δεν..cowgirl κωμωδία, στα τεσσερα μετα βίας κάπως σώθηκε το έργο αλλά μάλλον δράμα η κατάσταση
ήταν αργά και είμουν πιωμένος και μπήκα ο μαλ...ς
δεν την είδα καλά και την πάτησα...
από επίσκεψη το προηγούμενο Σαββατο μελαχροινή Ρωσσίδα όνομα Ζήνα(νομίζω δλδ) σωμα χαλαρό βυζιά χαλαρά
κάποια έξτρα κιλά στην περιφέρεια. Στο έργο .. πίπα...το μαγκωσε και προσπάθησε αλλά δεν..cowgirl κωμωδία, στα τεσσερα μετα βίας κάπως σώθηκε το έργο αλλά μάλλον δράμα η κατάσταση
δεν την είδα καλά και την πάτησα...
Νεα μελαχρινη ψιλη αδυνατη μετρια φατσα. Μικρο βυζι.
Μαντζαρου 1α
Και εδω νεα κοπελα μελαχρινη αδυνατη μετριου αναστηματος τιποτα το ιδιαιτερο, εκτος απο τον συναθλητη...που ηταν μεσα στο δωματιο που φωναζε.....Χυνω Χυνω.!!!! ΑΞΙΟΣ.! (ποιος ηταν???)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εσυ ρε παιχτη δεν γαμησες...παρασταση ανεβασες στην επιδαυρο....δεν είμαι σίγουρος αν είναι ή ίδια
Επισκέπτης
Πήγα στην Βανέσσα που έλεγε ο Κάραμαν κ συμφωνώ όσα είπε για την εμφάνιση, όταν ωραία κοπέλα με πολύ καλο βυζάκι, στάνταρ είναι Αλβανίδα από την προφορά της. Βέβαια στην πράξη ήταν πολύ ενεργητική με μένα, όλα έλεγε διάφορα ίσως κ παραπάνω απ'όσο έπρεπε αλλά ένταξει προφανώς ήταν παράσταση..
αφού τιμημένε εσείς στην Λαρσα περνάτε πιο καλά από εμας
μας βλεπω εκεί να τρέχουμε για τίποτα καλό...
εμείς το ρίξαμε στην δραματική πόιηση αντί στα γ...σια
αχχαχαχαχαχαχαχαχα
δράμα λέμε
μπουρδελακια άστα
studio βράστα
ct γαμα τα αλλά δεν θα βρεις...
οπότε ... με το στο χέρι μείναμε
μας βλεπω εκεί να τρέχουμε για τίποτα καλό...
εμείς το ρίξαμε στην δραματική πόιηση αντί στα γ...σια
αχχαχαχαχαχαχαχαχα
δράμα λέμε
μπουρδελακια άστα
studio βράστα
ct γαμα τα αλλά δεν θα βρεις...
οπότε ... με το στο χέρι μείναμε
εσυ ρε παιχτη δεν γαμησες...παρασταση ανεβασες στην επιδαυρο....
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Η Κελλυ για που πηρε μεταγραφή ρε παιδες??
ποια γαμαμε ρε κ δεν το καταλαβα?Σου έχω 4 στο μπαμ-μπαμ που ξέρω ότι είναι ετοιμοπόλεμοι. Ric Flair, deker, alfistas και η αφεντιά μου... οι γκόμενες που είναι;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις