Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (3 μέλη και 70 επισκέπτες)

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Ρε παίδες, διάβαζα στη "μπουρδελοκατάσταση" της Αθήνας, εκεί κάτω σε πολλά "ιδρύματα" έχουν στάνταρ στο απλό το ακάποτο και χύσιμο στο στόμα...
Πάμε καλά...??  :uglystupid:
Πόσο πίσω είμαστε εδώ...??  :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε παίδες, διάβαζα στη "μπουρδελοκατάσταση" της Αθήνας, εκεί κάτω σε πολλά "ιδρύματα" έχουν στάνταρ στο απλό το ακάποτο και χύσιμο στο στόμα...
πραγματι αλλα συνηθως το χυσιμο στο στομα ειναι με κατι παρακμιακα μιλφ ...ακαποτα κανουν ομως αρκετες καλες και μικρες σε ηλικια...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
πολύ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλη ηταν (εμφανησιακα) μου αρεσε αλλα εβγαλε μια απαθεια μου ομολογω δεν με χαλασε. Ειμαι λιγο μπερδεμενος! :think: Ηταν ξεπετα αλλα η κοπελα ειναι και γαμω.! Καποια στιγμη θα την ξαναπροτιμησω. Τωρα ανεβαζω κριτικη...
δεν ειναι ακριβως απαθεια αλλα ενα στιλακι και καλα πολυ μοιραιας και σοβαρης γκομενας ...εμενα ομως μου αρεσε αυτο....και η πιπα της πολυ καλη...βυζια να πιασεις δεν λεει οχι γενικα ουτε σε φιλια στον λαιμο επειδη διαβασα την κριτικη σου...απο πανω δεν πρεπει να ανεβαινει λογω κυβικων προφανως.....

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Για να μην μπατάρει...??  :tits:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για να μην μπατάρει...??  :tits:
ελα ....κακιουλες... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:οι τροφαντουλες γενικα δεν πολυανεβαινουν απο πανω....τους βγαζει και ενα κομπλεξ με τα κιλα τους,τα κουνηματα,το βαρος που πεφτει στον παρτενερ κλπ....και αν ο αλλος ειναι και αδυνατος ή μικροκαμωμενος γενικα βραστα..... :grin:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Ναι ρε φίλε, να σου σπάσει καμια μέση...?? Και άντε να έρθει το ασθενοφόρο να σε μαζέψει απο το μπουρδέλο... Ρόμπα...!!  :2funny:

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
ελα ....κακιουλες... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:οι τροφαντουλες γενικα δεν πολυανεβαινουν απο πανω....τους βγαζει και ενα κομπλεξ με τα κιλα τους,τα κουνηματα,το βαρος που πεφτει στον παρτενερ κλπ....και αν ο αλλος ειναι και αδυνατος ή μικροκαμωμενος γενικα βραστα..... :grin:
σ εμενα ανεβηκε γιατι ειμαι και γω ογκος  :tits: :2funny: παντως μαγκες κανει απο τα καλυτερα ισπανικα και γουσταρει αναπσοκοκινιζει και μουρμουραει καυλα  ειναι :fuck2:

Επισκέπτης
H Σαμπρίνα είναι καλή φάση αλλά νομίζω πάχυνε από το καλοκαίρι που την είχα τιμήσει εγώ τα ρώσσικα καυλόλογα είναι όλα τα λεφτά! Όταν την είχα ρωτήσει τι έλεγε μου λέει μην ανησυχείς τίποτα κακό δεν έλεγα μόνο καλά! χαχα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
δεν ειναι ακριβως απαθεια αλλα ενα στιλακι και καλα πολυ μοιραιας και σοβαρης γκομενας ...εμενα ομως μου αρεσε αυτο....και η πιπα της πολυ καλη...βυζια να πιασεις δεν λεει οχι γενικα ουτε σε φιλια στον λαιμο επειδη διαβασα την κριτικη σου...απο πανω δεν πρεπει να ανεβαινει λογω κυβικων προφανως.....

Με το που τελειωνουμε και φευγει την ακουω να μηλαει με καποιον, οτι και καλα δεν κανει τετοια και ειναι μεγαλη και σοβαρη γυναικα....νωμιζα οτι θα ρωτησε κατι ο κολητος μου που με περημενε και ντυθηκα στο φτερο να δω τι παιζει, αλλα τελικα μηλουσε με την τσατσα...κατα την διαρκεια που ηταν μαζι μου, βγηκε καποιος απο το αλλο δωματιο απο οτι μου ειπε ο φιλος μου, και μαλλον απευθεηνοταν σε εκεινον?? Τι θα ζητησε ο αμοιρος?

Για τα φιλα διαβασα εκ των υστερων παλαιοτερη κριτικη σου που το επισημενεις...next time.! ;)

Οσο για τα κυβικα δεν ειναι και καμια χοντρη ρε παιδια, ουτε ατσουμπαλη ουτε σκεπεδες εχει, απλα ειναι Νταρντανα, ευσωμη...
Παντως στο μελλον θα την ξαναπροτημισω καποια στιγμη το ξαναειπα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Με το που τελειωνουμε και φευγει την ακουω να μηλαει με καποιον, οτι και καλα δεν κανει τετοια και ειναι μεγαλη και σοβαρη γυναικα....νωμιζα οτι θα ρωτησε κατι ο κολητος μου που με περημενε και ντυθηκα στο φτερο να δω τι παιζει, αλλα τελικα μηλουσε με την τσατσα...κατα την διαρκεια που ηταν μαζι μου, βγηκε καποιος απο το αλλο δωματιο απο οτι μου ειπε ο φιλος μου, και μαλλον απευθεηνοταν σε εκεινον?? Τι θα ζητησε ο αμοιρος?
Aκαποτα,πρωκτικο,αυταρχικα, ποδολαγνειες και συναφη δεν κανει...τσεκαρισμενο..... ;)

ακομα και στο γλειφομουνι 69 δεν μου κατσε ποτε...παντα εναλλαξ.... :grin: :grin: :grin:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ελεος ρε μαγκες πειτε τπτ για μποτουλα ετσι οπως κανετε τις τσαρκες δε μπορει κατι 8α βλεπετε ειναι κ χειμωνας κ κρυο η κ αν εχουν στοκινγκ για καποιους απο μας αυτες ειναι λεπτομερειες ζωης κ θανατου!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπότες πολλές σε μασατζίδικα πάιζουν παίχτη

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
εκει μονο στον παιζουν συνηθως ετσι δεν ειναι?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κρύβε λόγια παίχτη

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ελεος ρε μαγκες πειτε τπτ για μποτουλα ετσι οπως κανετε τις τσαρκες δε μπορει κατι 8α βλεπετε ειναι κ χειμωνας κ κρυο η κ αν εχουν στοκινγκ για καποιους απο μας αυτες ειναι λεπτομερειες ζωης κ θανατου!!!

Μποτες φορουσε η Ανιτα στο Προμηθεους 14 ξανθια πιτσιρικα, πριν καμια βδομαδα που την δοκιμασα...την εχω στα τεσσερα και παω να χαιδεψω γαμπουλα και πιανω μποτα!!...δεν τις ειχες βγαλει!...Αλλα δεν λεει πολλα μεσα στο δωματιο...

Και με επιφυλαξη και η Τσουλια η Βυζαρου καπου καπου φοραει μποτες...αν θυμαμαι καλα.

Επισκέπτης
Μποτούλα φορούσε ένα καινούργιο βραδυνό που παίζει στο προμηθέως τέρμα κάτω, Νικόλ την λένε, από κοντά και γυμνή χάνει πάρα πολυ από αυτό που βλέπεις στο σαλόνι, είναι ξανθιά κοντούλα κ μικρή, πρόσχαρη, χαρούμενη κ φιλότιμη.

Επισκέπτης
πηρα κελλυ σημερα η γκομενα καβλιαρα μεν  ξενερωτη δε,ανεβηκε απο πανω ολα καλα ωραιες βυζαρες εχει δεν αφηνε γλιψιμο τα βυζακια τα χουφτωνα νταξει,ωραιο κωλαρακι καλη πιπα αν και σταματησε νωρις
οταν μου στηθηκε στα 4  κρατουσε κοντρα  για να μην την αρχισω στο κολοχτηπυμα εκει ξενερωσα,δεν κουνιωταν καθολου κατι τρεχει μαυτη τη γκομενα αν βελριωσει αυτα που λεω θα γινει και η πρωτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom