Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Στο γέμισε λόγο όγκου...??
Πολυ ογκο ρε φιλε.!!! Μια μπατσα να μου εδινε...θα γυρναγα και το αλλο μαγουλο!
Στο γέμισε λόγο όγκου...??
πραγματι αλλα συνηθως το χυσιμο στο στομα ειναι με κατι παρακμιακα μιλφ ...ακαποτα κανουν ομως αρκετες καλες και μικρες σε ηλικια...Ρε παίδες, διάβαζα στη "μπουρδελοκατάσταση" της Αθήνας, εκεί κάτω σε πολλά "ιδρύματα" έχουν στάνταρ στο απλό το ακάποτο και χύσιμο στο στόμα...
Πάμε καλά...??
Πόσο πίσω είμαστε εδώ...??
πολύΡε παίδες, διάβαζα στη "μπουρδελοκατάσταση" της Αθήνας, εκεί κάτω σε πολλά "ιδρύματα" έχουν στάνταρ στο απλό το ακάποτο και χύσιμο στο στόμα...
Πάμε καλά...??
Πόσο πίσω είμαστε εδώ...??
δεν ειναι ακριβως απαθεια αλλα ενα στιλακι και καλα πολυ μοιραιας και σοβαρης γκομενας ...εμενα ομως μου αρεσε αυτο....και η πιπα της πολυ καλη...βυζια να πιασεις δεν λεει οχι γενικα ουτε σε φιλια στον λαιμο επειδη διαβασα την κριτικη σου...απο πανω δεν πρεπει να ανεβαινει λογω κυβικων προφανως.....Καλη ηταν (εμφανησιακα) μου αρεσε αλλα εβγαλε μια απαθεια μου ομολογω δεν με χαλασε. Ειμαι λιγο μπερδεμενος! Ηταν ξεπετα αλλα η κοπελα ειναι και γαμω.! Καποια στιγμη θα την ξαναπροτιμησω. Τωρα ανεβαζω κριτικη...
ελα ....κακιουλες... οι τροφαντουλες γενικα δεν πολυανεβαινουν απο πανω....τους βγαζει και ενα κομπλεξ με τα κιλα τους,τα κουνηματα,το βαρος που πεφτει στον παρτενερ κλπ....και αν ο αλλος ειναι και αδυνατος ή μικροκαμωμενος γενικα βραστα.....Για να μην μπατάρει...??
σ εμενα ανεβηκε γιατι ειμαι και γω ογκος παντως μαγκες κανει απο τα καλυτερα ισπανικα και γουσταρει αναπσοκοκινιζει και μουρμουραει καυλα ειναιελα ....κακιουλες... οι τροφαντουλες γενικα δεν πολυανεβαινουν απο πανω....τους βγαζει και ενα κομπλεξ με τα κιλα τους,τα κουνηματα,το βαρος που πεφτει στον παρτενερ κλπ....και αν ο αλλος ειναι και αδυνατος ή μικροκαμωμενος γενικα βραστα.....
γουσταρει αναπσοκοκινιζει και μουρμουραει καυλα ειναι
δεν ειναι ακριβως απαθεια αλλα ενα στιλακι και καλα πολυ μοιραιας και σοβαρης γκομενας ...εμενα ομως μου αρεσε αυτο....και η πιπα της πολυ καλη...βυζια να πιασεις δεν λεει οχι γενικα ουτε σε φιλια στον λαιμο επειδη διαβασα την κριτικη σου...απο πανω δεν πρεπει να ανεβαινει λογω κυβικων προφανως.....
Aκαποτα,πρωκτικο,αυταρχικα, ποδολαγνειες και συναφη δεν κανει...τσεκαρισμενο..... ;)Με το που τελειωνουμε και φευγει την ακουω να μηλαει με καποιον, οτι και καλα δεν κανει τετοια και ειναι μεγαλη και σοβαρη γυναικα....νωμιζα οτι θα ρωτησε κατι ο κολητος μου που με περημενε και ντυθηκα στο φτερο να δω τι παιζει, αλλα τελικα μηλουσε με την τσατσα...κατα την διαρκεια που ηταν μαζι μου, βγηκε καποιος απο το αλλο δωματιο απο οτι μου ειπε ο φιλος μου, και μαλλον απευθεηνοταν σε εκεινον?? Τι θα ζητησε ο αμοιρος?
ελεος ρε μαγκες πειτε τπτ για μποτουλα ετσι οπως κανετε τις τσαρκες δε μπορει κατι 8α βλεπετε ειναι κ χειμωνας κ κρυο η κ αν εχουν στοκινγκ για καποιους απο μας αυτες ειναι λεπτομερειες ζωης κ θανατου!!!