Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
εκανα κι εγω μια βολτα χθες...η αδιαφορη ξανθια Μπιανκα που λετε,αν λετε γι'αυτην, ειναι ενα πανεμορφο μουνι 2 μετρα με κατι βυζαρες και κατι ατελειωτες ποδαρες.αν οταν πρωτοειδατε τη Μαντυ ειπατε τι πραμα ειναι αυτο,μολις δειτε αυτην θα το ξαναπειτε στο διπλασιο.ΑΛΛΑ τα χαλασαμε στο παζαρακι...εγω ηθελα 69 μαζι της αλλα ζητουσε 70ε και με καποτα και 100ε ακαποτο.δεν εκοψε το 10ευρω με τιποτα οποτε εφυγα αλλα σιγουρα θα επιστρεψω πολυ συντομα...

φευγω και παω Νικ.Ουρανου 1 στη Λαρα.Ισπανιδα μελαχρινη,με κωλαρα και φυσικες βυζαρες για πολυ ρουφηγμα.κανονιζουμε 69 με γυμνο τσιμπουκι στα 70ε.πολυ ωραια αργη πιπα με τελεια εφαρμογη,ελεθευρα χαιδεματα απο κατω,σουφρα πολυ δουλεμενη,υπομονετικη σε ολες τις στασεις και ολη την ωρα με το χαμογελο.γενικα εμεινα ευχαριστημενος και νομιζω ειναι μια καλη επιλογη.δινει και κωλο στα 100ε

ξανανοιξαν και Μαντζαρου 1 και Ερως 16 με καινουριες κοπελες και οπως μου ειπε η τσατσα οι παλιες ολες οριστικα τελος,μεταξυ αυτων και η Σαρα.δηλαδη ποτε ξανα Σαρα της λεω??ναι ξεχασε την οριστικα μου λεει....

Σε ποιο μαγαζί είναι η Μπιάνκα?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πιστεψε με...απο κοντα ειναι πολυ πιο εντυπωσιακη απο τις φωτο.40ε απλο,60 γλειψιμο,70ε 69,80ε γυμνο τσιμπουκι και 100ε ολα τα προηγουμενα και στα 120 αν θυμαμαι καλα,τζακουζι με φουλ εξτρα.και επιστρεφει και η Γερμανιδα Κριστιν στο ιδιο σπιτι οποτε μιλαμε για διδυμο φωτια...
ναι για την κριστιν το ειδα και εγω χθες στο σαιτ οτι επιστρεφει.
θα την δοκιμασουμε και την μπιανκα να δουμε τι μας ηρθε.
για την πολωνη την χριστινα ακουσε κανεις τιποτα?τι γινεται ρε παιδια ποτε και που δουλευει?

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα η τσατσα στο Ερως 16 μου είπε ότι η Σαντρα και κάποιες άλλες σε ένα μήνα θα είναι πάλι κοντά μας...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις αυτη η μπιανκα πολυ κρυοκωλη μου φαινεται στις φωτο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Επομένως για να φάς καλά (τα μέγιστα...) απο τη Μιρέλα θα πρέπει πριν πας να τον παίξεις μόνος σου (όπως έκανε και ο παρτενέρ της Τζούλιας και κρατήθηκε 26 λεπτά χωρίς να χύσει :2funny:)...?? Οέο...  :bigdick:

Ομολογω οτι και εγω βλεποντας το DVD της Τζουλιας παραληλα με μια χειροπαιξια!!!...δυσκολευτηκα να τελειωσω!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Χθεσινοβραδυνη βολτα στη περιοχη του Μυλου. Πηγα σφαιρα στην Φριξου 14 να περυχω τη Λουνα. Η τσατσα όμως μου ειπε ότι εφυγε από εκει. Στη θεση της μια αδιαφορη ξανθια για την οποια δεν συγκρατησα ουτε ονομα ουτε προγραμματα. Απογοητευμενος κατευθηνθηκα προς Κωλεττη. Επεσα όμως στην αλλαγη φρουρας από Καρινα σε Εφη. Η Εφη σταθερη αξια αλλα επρεπε να περιμενω και δεν ειχα χρονο. Πεταχτηκα μεχρι Λα Φαμ οπου και κατεθεσα. Η κοπελα μια Ρουμανα ονοματι Ντονα. Κοντουλα μελαχρινη με αφρατο κωλαρακι. Μετριο βυζι ευχαριστη παρουσια. Πηρα το προγραμμα των 50 ε με μασαζ. Το δωματιο παιζει να είναι από τα καλυτερα που εχει η πολη. Το μασαζ καλο αλλα μεχρι εκει μαλλον ημουνα παραφορτωμενος και δεν αντεξα πολλα. Τη σταματησα στην πιπα η οποια ξεκινησα καλα αλλα δεν θα αντεχα πολύ. Εσπρωξα μια δυνατη και τελειωσα. Αδιαβαστος πηγα. Για όλα φταει η ελλειψη χρονου. Αν ειχα χρονο να παω στην Εφη θα περνουσα ζαχαρη.

Ξερουμε τι ωρα γινετε η αλαγη απογευμα προς βραδυ, στην Κωλετη?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
εκανα κι εγω μια βολτα χθες...η αδιαφορη ξανθια Μπιανκα που λετε,αν λετε γι'αυτην, ειναι ενα πανεμορφο μουνι 2 μετρα με κατι βυζαρες και κατι ατελειωτες ποδαρες.αν οταν πρωτοειδατε τη Μαντυ ειπατε τι πραμα ειναι αυτο,μολις δειτε αυτην θα το ξαναπειτε στο διπλασιο.ΑΛΛΑ τα χαλασαμε στο παζαρακι...εγω ηθελα 69 μαζι της αλλα ζητουσε 70ε και με καποτα και 100ε ακαποτο.δεν εκοψε το 10ευρω με τιποτα οποτε εφυγα αλλα σιγουρα θα επιστρεψω πολυ συντομα...

φευγω και παω Νικ.Ουρανου 1 στη Λαρα.Ισπανιδα μελαχρινη,με κωλαρα και φυσικες βυζαρες για πολυ ρουφηγμα.κανονιζουμε 69 με γυμνο τσιμπουκι στα 70ε.πολυ ωραια αργη πιπα με τελεια εφαρμογη,ελεθευρα χαιδεματα απο κατω,σουφρα πολυ δουλεμενη,υπομονετικη σε ολες τις στασεις και ολη την ωρα με το χαμογελο.γενικα εμεινα ευχαριστημενος και νομιζω ειναι μια καλη επιλογη.δινει και κωλο στα 100ε

ξανανοιξαν και Μαντζαρου 1 και Ερως 16 με καινουριες κοπελες και οπως μου ειπε η τσατσα οι παλιες ολες οριστικα τελος,μεταξυ αυτων και η Σαρα.δηλαδη ποτε ξανα Σαρα της λεω??ναι ξεχασε την οριστικα μου λεει....

Να υποθεσω και η Μιλανα...και ηθελα να της ριξω ενα τελευταιο και δεν πηγαινα ο μαλακας οταν ηταν εδω :headbang: :headbang: :headbang:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
deker αν θέλεις κανονίζουμε να σε πάω βόλτα για Μπιάνκα...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
φιλε δεν προλαβαινω ουτε βα κλασω αυτες τις μερες
σ ευχαριστω γιατι προσφερθηκες παντως
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ότι θέλεις αγόρι... αν και δεν σε είπα να κλάσεις... να μαμήσεις σε είπα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Άμα δεν σε θέλει... δεν σε θέλει. Τέλος! Εδώ, και μερικοί συνάδελφοι θυμούνται, έχει φύγει το τάσι του αυτοκινήτου πάνω σε βόλτα και μετά άρχισα να μπαίνω σε ιδρύματα σαν γκαραζιέρης...

Η καταρα της ΓΡΙΑΣ  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: !!!!!!!!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Και είμασταν δύο γριές μέσα στο αμάξι εκείνη την μέρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom