εκανα κι εγω μια βολτα χθες...η αδιαφορη ξανθια Μπιανκα που λετε,αν λετε γι'αυτην, ειναι ενα πανεμορφο μουνι 2 μετρα με κατι βυζαρες και κατι ατελειωτες ποδαρες.αν οταν πρωτοειδατε τη Μαντυ ειπατε τι πραμα ειναι αυτο,μολις δειτε αυτην θα το ξαναπειτε στο διπλασιο.ΑΛΛΑ τα χαλασαμε στο παζαρακι...εγω ηθελα 69 μαζι της αλλα ζητουσε 70ε και με καποτα και 100ε ακαποτο.δεν εκοψε το 10ευρω με τιποτα οποτε εφυγα αλλα σιγουρα θα επιστρεψω πολυ συντομα...
φευγω και παω Νικ.Ουρανου 1 στη Λαρα.Ισπανιδα μελαχρινη,με κωλαρα και φυσικες βυζαρες για πολυ ρουφηγμα.κανονιζουμε 69 με γυμνο τσιμπουκι στα 70ε.πολυ ωραια αργη πιπα με τελεια εφαρμογη,ελεθευρα χαιδεματα απο κατω,σουφρα πολυ δουλεμενη,υπομονετικη σε ολες τις στασεις και ολη την ωρα με το χαμογελο.γενικα εμεινα ευχαριστημενος και νομιζω ειναι μια καλη επιλογη.δινει και κωλο στα 100ε
ξανανοιξαν και Μαντζαρου 1 και Ερως 16 με καινουριες κοπελες και οπως μου ειπε η τσατσα οι παλιες ολες οριστικα τελος,μεταξυ αυτων και η Σαρα.δηλαδη ποτε ξανα Σαρα της λεω??ναι ξεχασε την οριστικα μου λεει....
Σε ποιο μαγαζί είναι η Μπιάνκα?