Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Απο αυτές λέει καμμία τίποτα...??  :huh:

Για τη Μιρέλα εκκρεμεί δοκιμή και απο μένα...!!  :knockinb:
τη Σιμονα ειχα παρει μετα το καλοκαιρι και ηταν ψιλοκαλη.τη συμπαθησα δηλαδη.Μιρελα και Ρουμανα Χριστινα τις εχω πολυ καιρο στη λιστα αλλα ολο τις αποφευγω τελευταια στιγμη.εχει μπει σφηνα και η Λαρα τωρα και μ'αυτα που εγραψε και ο αλλος για το κωλαρακι της με ξεσηκωσε.απο αυριο θα ειναι βραδυ στη Νικ.Ουρανου 1

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135

Για την Αντρέα έχουν γραφτεί κατά καιρούς αρνητικές κριτικές εδώ, δεν την έχω πάρει. Τη ρουμάνα Χριστίνα την έχω πάρει πριν κάποιους μήνες, δεν με ενθουσίασε. Την Αννίτα (που είναι καινούργια) την έχω πάρει την προηγούμενη εβδομάδα, έχω γράψει εντυπώσεις στο thread.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω παντως βλεπω οτι εδω και καιρο δεν παιζουν πολλα αξιολογα μωρα εχει χαλασει πολυ η μπουρδελο-πιατσα. :hmm:

Επισκέπτης
Για την Αννίτα είχα πει κ εγώ παλιότερα, πρώτη φορά δούλεψε στο γωνιακό απο τα τρίδυμα, το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά. Ήταν μελαχροινη τότε κ πολύ καλή φάση στο δωμάτιο, τώρα βλέπω τη φάτσα της κ κάτι με διώχνει.. έχει ένα πολύ χαμένο βλέμμα στα μάτια της, άσε που αυτό το ξανθό δεν της πάει καθόλου.. ήταν πολύ καλύτερη πριν πιστεύω. Αυτό που μετράει πιστεύω είναι ότι είχε σκουλαρίκι στην γλώσσα και ακάποτο τσιμπουκάκι + σκουλαρίκι γλώσσας = good.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535

Put my γκόμενα down slowly σε λέω θα έχουμε άλλα... ακούς εκεί...

Δοκίμασα Ρουμάνα Χριστίνα την Δευτέρα που έμαθα σ' έναν φίλο την περιοχή του Μύλου... εντάξει ήταν αργά, κοντά 4 και κάτι, αλλά βγήκε η Χριστίνα από το δωμάτιο, άδειο γενικά το ίδρυμα και κάτι μου έκανε κλικ. Θες το κόκκινο εσώρουχο (σετ), θες η μάυρη μπότα, θες το βλέμα και το νάζι; Και μπήκα... και δεν έχασα... όλα τα λεφτά όταν τον έχει στο στόμα της και με κοιτάει...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Η Μιρέλα είναι ρεζερβέ...?? Πάω πάσο...  :2funny:

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Put my γκόμενα down slowly σε λέω θα έχουμε άλλα... ακούς εκεί...

Δοκίμασα Ρουμάνα Χριστίνα την Δευτέρα που έμαθα σ' έναν φίλο την περιοχή του Μύλου... εντάξει ήταν αργά, κοντά 4 και κάτι, αλλά βγήκε η Χριστίνα από το δωμάτιο, άδειο γενικά το ίδρυμα και κάτι μου έκανε κλικ. Θες το κόκκινο εσώρουχο (σετ), θες η μάυρη μπότα, θες το βλέμα και το νάζι; Και μπήκα... και δεν έχασα... όλα τα λεφτά όταν τον έχει στο στόμα της και με κοιτάει...

τι γκομενα σου? θα τη γαμησω και γω

ερωτηση αυτη η ρουμανα οταν κανει πιπα αφηνει να την πιανεις απτα μαλια και να ανεβοκατεβαζεις το κεφαλι

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Η Μιρέλα είναι ρεζερβέ...?? Πάω πάσο...  :2funny:

Ρεζερβέ σε λέω... άσε που ακόμα έχω μια μελανιά από την πάρτι της...

τι γκομενα σου? θα τη γαμησω και γω

ερωτηση αυτη η ρουμανα οταν κανει πιπα αφηνει να την πιανεις απτα μαλια και να ανεβοκατεβαζεις το κεφαλι

Λογικά ναι... αλλά με είχε φτιάξει τόσο πολύ που δεν το προσπάθησα... άσε που κρατιόμουνα πολύ για να μην έχουμε πρόωρη εκτόξευση!

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Ρεζερβέ σε λέω... άσε που ακόμα έχω μια μελανιά από την πάρτι της...

Λογικά ναι... αλλά με είχε φτιάξει τόσο πολύ που δεν το προσπάθησα... άσε που κρατιόμουνα πολύ για να μην έχουμε πρόωρη εκτόξευση!

φιλαρακι και γω το παθαινω αυτο και κανω μαλακιες του στυλ της δινω καμια μπατσουλα (χαλαρη)στα μαγουλα για να σταματαει λιγο να ξενερωνω γιαυτο ρωταω αν τα δεχεται αυτα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Κοίτα εμένα η πρώτη δοκιμή ήταν αν και την βλέπω καιρό και την ακούω από εδώ μέσα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι είχε πάρει κιλά τα οποία έχασε τα περισσότερα... τώρα δεν ξέρω οι υπόλοιποι συναγωνιστές αν ξέρουν για την ερώτησή σου. Εγώ πάντως αν είναι την άλλη φορά να δοκιμάσω...

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Κοίτα εμένα η πρώτη δοκιμή ήταν αν και την βλέπω καιρό και την ακούω από εδώ μέσα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι είχε πάρει κιλά τα οποία έχασε τα περισσότερα... τώρα δεν ξέρω οι υπόλοιποι συναγωνιστές αν ξέρουν για την ερώτησή σου. Εγώ πάντως αν είναι την άλλη φορά να δοκιμάσω...

αδερφε αν γουσταρεις οκ αλλα οχι να σε βαλω εγω με το ζορι

ασε που θα δοκιμασω και γω  αλλα τωρα ρωτησα μηπως και ξερει καποιος

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Ποιο ζόρι; Απλά την άλλη φορά θα πάω προετοιμασμένος... τώρα δεν ήξερα τι να περιμένω... ;)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Για την Αννίτα είχα πει κ εγώ παλιότερα, πρώτη φορά δούλεψε στο γωνιακό απο τα τρίδυμα, το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά. Ήταν μελαχροινη τότε κ πολύ καλή φάση στο δωμάτιο, τώρα βλέπω τη φάτσα της κ κάτι με διώχνει.. έχει ένα πολύ χαμένο βλέμμα στα μάτια της, άσε που αυτό το ξανθό δεν της πάει καθόλου.. ήταν πολύ καλύτερη πριν πιστεύω. Αυτό που μετράει πιστεύω είναι ότι είχε σκουλαρίκι στην γλώσσα και ακάποτο τσιμπουκάκι + σκουλαρίκι γλώσσας = good.

Αυτό ακριβώς, απλανές βλέμμα σα να είναι τελείως αλλού.

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δοκίμασα τη Νατάσα, στο Νικηφόρου Ουρανού 26 Ρουμάνα με μεγάλα βυζιά και σκατόφατσα... Τρελό κομοδίνο... πίπα μονότονη ούτε χάδια ούτε τίποτα κατευθείαν προφυλαχτικό και μετά με ρωτάει των 40 πήρες; Λέω ναι. Τότε δεν ανεβαίνω από πάνω!!!!!!!!!!!!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ειδικα όταν κάνει cowgirl!!!!(που δεν κάνει, μη παρεξηγηθώ!!!)
ax,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,

εγω για πολωνεζα την ηξερα....αλλα τεσπα βουλγαρα ή κογκολεζα ξερει να γαμιεται..... :rockon: :rockon: :rockon:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αν και έχει καιρό Mirela
γενικά τρελοκομείο καλούτσικα προκαταρκτικα δαγκωνιές, γρατζουνιές, αλοπροσαλη συμπεριφορά με πολλά γελάκια
και χαρούλες στο δωμάτιιο
μέτρια προς καλή πίπα και με λίγο χέρι
καλή συμμετοχή χωρίς βιασύνες αν αντέξεις και δεν τελειώσεις γρήγορα και την κρατήσεις πάνω από δεκάλεπτο κουράζεται ηρεμεί λίγο και χαλρώνει και εσύ περνάς καλυτερα γιατί σταματα τα χαζά

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Δοκίμασα τη Νατάσα, στο Νικηφόρου Ουρανού 26 Ρουμάνα με μεγάλα βυζιά και σκατόφατσα...
Μαύρο και σε αυτή τη ρουφιάνα...  :s&m_1:

Άντε σιγά-σιγά κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του...  :s&m_2:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
αν και έχει καιρό Mirela
γενικά τρελοκομείο καλούτσικα προκαταρκτικα δαγκωνιές, γρατζουνιές, αλοπροσαλη συμπεριφορά με πολλά γελάκια
και χαρούλες στο δωμάτιιο
μέτρια προς καλή πίπα και με λίγο χέρι
καλή συμμετοχή χωρίς βιασύνες αν αντέξεις και δεν τελειώσεις γρήγορα και την κρατήσεις πάνω από δεκάλεπτο κουράζεται ηρεμεί λίγο και χαλρώνει και εσύ περνάς καλυτερα γιατί σταματα τα χαζά
Επομένως για να φάς καλά (τα μέγιστα...) απο τη Μιρέλα θα πρέπει πριν πας να τον παίξεις μόνος σου (όπως έκανε και ο παρτενέρ της Τζούλιας και κρατήθηκε 26 λεπτά χωρίς να χύσει :2funny:)...?? Οέο...  :bigdick:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
κί άλλη ηττα!!! :headbang: :headbang: :headbang:
ρε γμτ μήπως το thread πρέπει να λέγεται μπαζοκατάσταση Θεσσαλονίκης? :think:
λέω μήπως!
:headbang: :headbang: :headbang:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δεν ξέρω αν ισχύει αυτό!! κάνε ότι νομίζεις!
απλά είναι γκόμενα ειδικού χειρισμού και η μία και η άλλη :2funny: :2funny: :2funny:
καλό να βγεί το γαμήσι και στα @@ σου τα άλλα

Επομένως για να φάς καλά (τα μέγιστα...) απο τη Μιρέλα θα πρέπει πριν πας να τον παίξεις μόνος σου (όπως έκανε και ο παρτενέρ της Τζούλιας και κρατήθηκε 26 λεπτά χωρίς να χύσει :2funny:)...?? Οέο...  :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom