Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πλάκα-πλάκα ξέχασα... μέχρι πότε θα έχουμε αποχή; Ας πούμε αν πάρω πρωτάθλημα στο Βόλλεϋ θα μπορώ να πάω να το γιορτάσω;;;
αν ειναι τοτε θα κανουμε πολλα χρονια ακομα αποχη γιατι δεν σας βλεπω με βαζελο κ γαυρο να το ξαναπαιρνετε
μεχρι τελος του μηνα ειχαμε πει
η πλακα ειναι οτι μεσα στην αποχη ολο κ καποιος-οι νεοι θα μπουν να γραψουν πρωτη φορα για καταθεση τους κ θα μας τσιγκλανε
τεσπα
εχουμε καμια νεα αφιξη?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
εχουμε καμια νεα αφιξη?

Βλέπω και οι παλιοί δεν πάνε πίσω...

Νέες αφίξεις γενικά παίζουν (νομίζω) αλλά από μένα αδοκίμαστες. Επανεμφανίσεις δεν ξέρω αν έχουμε... και συλλήψεις είχαμε...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Όχι ρε... ο takis_free μια κριτική έχει μόνο... άλλος ήταν εκείνος με τον δονητή...

Βασικά άλλο nick ήταν αλλά μπορεί να ήταν και το ίδιο, υπαρκτό, φυσικό πρόσωπο-προμόσιον!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Όχι ρε... ο takis_free μια κριτική έχει μόνο... άλλος ήταν εκείνος με τον δονητή...

Βασικά άλλο nick ήταν αλλά μπορεί να ήταν και το ίδιο, υπαρκτό, φυσικό πρόσωπο-προμόσιον!
κατι τετοιο γινεται αφου γινονται μελοι γραφουν κριτικη και μετα εξαφανιζονται

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
στο τελευταιο στισ νταλικες στην πατρου ερημιτη ποια δουλευει βραδυ? εμαθα τα παιρνει στο στομα..

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Ετσι  :rockon: :rockon: :rockon: και αλλο μαύρο στην καριόλα την Κάρμεν. Κανένας να της πει οτι έχει φάει ΤΑ μαύρα στο σite να την στείλουν να σκουπίζει σκάλες γιατι μόνο για εκεί είναι.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ετσι  :rockon: :rockon: :rockon: και αλλο μαύρο στην καριόλα την Κάρμεν. Κανένας να της πει οτι έχει φάει ΤΑ μαύρα στο σite να την στείλουν να σκουπίζει σκάλες γιατι μόνο για εκεί είναι.

Ειναι σαν να βλεπω dejavu την δικια μου καταθεση την παλιοτεμπελα...[size=10pt]ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.![/size]

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εκανα μια βολτα πριν λιγο αναζητοντας κατι καλο να ξεφορτωσω γιατι ημουν στο αμην αλλα τσιφος η υποθεση. Η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο και παμε απο το κακο στο χειροτερο. Ολοκληρη Σαλονικη και να μην μπορεις να βρεις ενα καλο μπουρδελοκοριτσο να γαμησεις.
Ξεκηνησα να παω εγγυημενα στην Εφη και μου την εκανε. Ενα μηνα την πετυχενω καθε Σαββατοβραδο και σημερα που διαλεξα να παω σε αυτην, αυτη δεν ηταν και αναγκαστηκα εκανα μια γυρα...

λοιπον εχουμε...
Τα εξης ιδρυματα ηταν κλειστα...Μαντζαρου 1Α,Α.Γεωργιου 16 & το 4, Ν.Ουρανου 26,Πετρου Εριμητη.
Κωλετη Η Ισπανιδα Καρινα.
Αλιακμωνως 8 Η πιτσιρικα μελαχρινη Ρωξανη.
Κατεχακη 13 Η αδυνατη μαυρομαλα ασχημουλα Σιμονα.
Ρουλια & Κωττα Η μαυρομαλα Τατιανα.
Μαντζαρου 10 Η milf ξανθια Μαρθα.
Τανταλου 14 Η Ξανθια καυλιτσα Μιχαελα. Η τσατσα το εχει παραξηλωσει με αυτο το γαμημενο παρακαλητο της...Υμαρτον.!
Τανταλου 9 Η Ελληνιδα Κελλυ με το σεξυ σεμεδακι συνολακι της.
Σαπφως 20 Βγηκε απο το δωματιο μια Νταρντανα Μπαρμπατσικια μελαχρινη και με μπακα.!
Σαπφως & Τανταλου Γωνια Δεν μπηκα γιατι την τελευταια φορα βρωμουσε λες και κατουρησανε στο Σαλονι και δεν θα ξαναμπω αν δεν δω χαρτι απολυμανσης στην πορτα! Οπως προανεφερε καποιος συναθλητης, πολυ βρωμα.!
Σαπφως 7 Η Ανανεωμενη Τζουλια με τις βυζαρες της πηγε κομωτηριο και εγινε μοντελο.! Κοντο μαλακι προς το ξανθο ωραια εσωρουχα με το που την ειδα απο μακρια δεν την γνωρησα. Καμια σχεση με την καθαρηστρια που εμοιαζε.! Ετοιμος ημουν να μπουκαρω αλλα το μετανιωσα μετα...
Σαπφως 5 Η Μαυρομαλα Μιρελα.
Προμηθεους 11 Η Ελληνιδα μαυρομαλα Κρυστη.
Προμηθεους 14 Πολωνεζικο ξανθο πιπινακι 20 χρωνων Ανιτα. Ο αλλος την ειχε μεσα 25 λεπτα με 30ε, η τσατσα εφρυξε μεχρι να βγει, μπηκα και εγω μετα!! μονο αυτη αξιζε εμφανησιακα σημερα το βραδυ αλλα μεσα πατατα το πεπονι...βγενοντας η τσατσα με ρωτησε αν περασα καλα...της απαντησα θα μαθεις αυριο! ;) :sunglasses: ...και εφυγα.
Προμηθεους 19 Ο takis_free.!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Προμηθεους 25 Βγαινει απ'το δωματιο μια Καρμεν σε φαση...τι γαμιση ηταν αυτο!!! Αναμαλιασμενη στη κοσμαρα της! Σουργελο η Μαυρουλα! Και το μπουρδελο ειχε και μια μποχα μεσα μια δυσοσμια.!!

Αυτα απο σημερα βραδυ...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Σαπφως 5 Η Μαυρομαλα Μιρελα.
Αυτή τι λέει παίδες...?? Την έχω πετύχει 50 φορές αλλά δεν έκανα την κίνηση να την δοκιμάσω... Αξίζει τίποτα...??  :huh:

Το ίδιο είχα κάνει κάποτε με τη Βερονικα, την έβλεπα στο χωλ και δε μου γεμιζε το μάτι αλλά όταν την δοκίμασα μετά δεν ξεκολλούσα...  :knockinb:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Αυτή τι λέει παίδες...?? Την έχω πετύχει 50 φορές αλλά δεν έκανα την κίνηση να την δοκιμάσω... Αξίζει τίποτα...??  :huh:

Το ίδιο είχα κάνει κάποτε με τη Βερονικα, την έβλεπα στο χωλ και δε μου γεμιζε το μάτι αλλά όταν την δοκίμασα μετά δεν ξεκολλούσα...  :knockinb:
ναι φιλε αξιζει
απο τα τοπ στο βαρδαρη
φιλικοτατη
με ωραιο βυζακι
και ωραιο απαλο δερματακι σαν βελουδο
το μονο αρνητικο η ατενχη πιπα
αν και δειχνει φιλοτιμο

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
συμφωνώ με τον γαμαικανό. μπορεί εύκολα να σου γίνει νέα βερόνικα.

Επισκέπτης
Σαπφως 7 Η Ανανεωμενη Τζουλια με τις βυζαρες της πηγε κομωτηριο και εγινε μοντελο.! Κοντο μαλακι προς το ξανθο ωραια εσωρουχα με το που την ειδα απο μακρια δεν την γνωρησα. Καμια σχεση με την καθαρηστρια που εμοιαζε.! Ετοιμος ημουν να μπουκαρω αλλα το μετανιωσα μετα...
Εγώ έκανα το λάθος κ μπήκα, πήρα κ το 40αρι με τελιώμα στο στήθος, παλιότερα έκανε ισπανικό κ έχυνες ενώ στο έκανε τώρα με τίποτα, άσε που όταν έχυσα τα βυζία της κ κατάλαβε ότι πάω να χύσω μου έκανε ενα προστατευτικό χωνί με τα χέρια της για να μην πιτσιλιστεί πουθενά αλλού, πολύ ξενέρα παιδια και όχι μόνο αυτό.. μούτρα κατεβασμένα ούτε ένα κίχ τίποτα... ο ορισμός του κομοδίνου έχει καταντήση η κοπέλα. Μαυρίλα από εμένα, δεν ξαναπάω πότε.. κ όπως είπε και η ίδια όταν της είπα ότι ησούν καλύτερη στις αρχές "I won't cry if u dont come back here." Ελπίζω να κλάψεις αν αποτρέψω άτομα να γαμηθούν μαζί σου και να μην πάρεις λεφτά πουτάνα...

Φέρτε μου ένα ρολό
URL]]

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εγώ έκανα το λάθος κ μπήκα, πήρα κ το 40αρι με τελιώμα στο στήθος, παλιότερα έκανε ισπανικό κ έχυνες ενώ στο έκανε τώρα με τίποτα, άσε που όταν έχυσα τα βυζία της κ κατάλαβε ότι πάω να χύσω μου έκανε ενα προστατευτικό χωνί με τα χέρια της για να μην πιτσιλιστεί πουθενά αλλού, πολύ ξενέρα παιδια και όχι μόνο αυτό.. μούτρα κατεβασμένα ούτε ένα κίχ τίποτα... ο ορισμός του κομοδίνου έχει καταντήση η κοπέλα. Μαυρίλα από εμένα, δεν ξαναπάω πότε.. κ όπως είπε και η ίδια όταν της είπα ότι ησούν καλύτερη στις αρχές "I won't cry if u dont come back here." Ελπίζω να κλάψεις αν αποτρέψω άτομα να γαμηθούν μαζί σου και να μην πάρεις λεφτά πουτάνα...

Φέρτε μου ένα ρολό
http://[URL unfurl="true"]www.curust.ie/catalog/images/Dull%20Black.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Εγραψες.!!!  :headbang3:
Ολες νωμιζουν οτι ποιασαν τον παππα απο τα αρχιδια.!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το θλιβερο ειναι οτι με τις δικες μας καταθεσεις καποιες χωριατοπουλες απο το πρωην παραπετασμα και οχι μονο δυστυχως τον πιασαν.....για τα καλα...

εξου και δεν θα ξανακλαψει το μωρο αν δεν παει ξανα ο μαανες.... :headbang:

τετοια νοοτροπια κουβαλαν και ετσι τις καναμε καποιες θεες....γιαυτες ειναι αργα να αλλαξουν ή να τις αλλαξουμε πια...τα βγαλαν τα λεφτα τους....

αλλα για τις καινουριες που βγαινουν στο κλαρι με την κριση που ερχεται εχει να πεσει πεινα....θα γυρισει παλι ο τροχος...θα δειτε.... :grin: :grin:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Thnx Γαμαικαε και cesc...!1 Θα την δοκιμάσω αμέσως... μόλις λήξει η αποχή...!!  :dancing:

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αυτη την μιρελα καπου την ειχα δει σε φωτογραφιες αλλα δεν θυμαμαι που

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Thnx Γαμαικαε και cesc...!1 Θα την δοκιμάσω αμέσως... μόλις λήξει η αποχή...!!  :dancing:
φατην και τωρα αν θελεις
αμα γουσταρει η ψωλη σου παιχνιδια
μην την καταπιεζεις...
θα μιλησω εγω στον προεδρο
μην ανυσηχεις ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
φατην και τωρα αν θελεις
αμα γουσταρει η ψωλη σου παιχνιδια
μην την καταπιεζεις...
θα μιλησω εγω στον προεδρο
μην ανυσηχεις ;)

Μετα τις 12 μπορει...ΑΠΟΧΗ ΤΕΛΟΣ.!

(μην κοιτας που εγω δεν την τηρησα :grin: :grin: :grin: :grin:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom