Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Την καρινα την δοκιμασα οταν ειχε πρωτοξεκινησει στο λαφαμ (ισπανιδα μου ειπε οτι ειναι αλλα δε το κοβω,οταν της πεταξα κατι vamos campeon και τετοια δεν αντεδρασε  :rockon: :dancing:)
Στο δωματιο ειναι σαν να βρισκεσαι με καποιο αβγαλτο κοριτσακι!!
Αλλα δεν δυσανασχετησε σε καμια σταση.
Σωματακι απο αυτα που με αρεσουν ,πιασιματακια....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Mr Dokimazo σας χρωσταμε κατι μπυρες....αν και ΓΡΙΑ ,εχω καλη μνημη !!!!
Ελπιζω να ακουει και καποιος αλλος εδω μεσα !!!! :2funny:

:2funny::2funny: Γριά-γριά αλλά από μνήμη σκίζουμε ε;;; Πότε θα τα πούμε φίλε; Όχι απαραιτήτως για τις μπύρες αλλά να σας δω γιατί μου λείψανε οι μούρες σας...

Kostikas_

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
συναγωνιστες καλησπερα και απο μενα...
κατεθεσα πριν λιγο στο σπιτακι στη Μαντζαρου, εκει που μεχρι προτινος συναντουσα την Σαρα...
ηταν μια μαρθα, μιλφαρα, με βυζαρες πετρα.. μαλλον ειναι η μαρθα που εχετε περιγραψει πολλοι απο εσας...
τρομερη περιποιηση, η κοπελα ειναι λυσσαρα, πηρα το προγραμμα των 40, το απλο δηλαδη, και εμεινα ευχαριστημενος..
οταν τελειωσαμε, την ρωτησα γιατι τοση ερημια στην περιοχη.. και μου ειπε οτι απελαθηκαν παρα πολλες κοπελες, επειδη ειχαν πλαστα χαρτια παραμονης... αρα, αντιο Σαρα, αντιο Λευλα, αντιο Σαντρα... και ποσες αλλες κοπελες.. και Μιλανα πιθανον...
τι βομβα ηταν αυτη...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
και μου ειπε οτι απελαθηκαν παρα πολλες κοπελες, επειδη ειχαν πλαστα χαρτια παραμονης...

Αν δεχτώ να το πιστέψω, θα πρέπει να πω στα "Σώματα Ασφαλείας": δουλειά δεν είχε ο διάολος ***** τα παιδιά του"...

Από την άλλη... θα δούμε φίλε... θα δούμε...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
κατεθεσα πριν λιγο στο σπιτακι στη Μαντζαρου, εκει που μεχρι προτινος συναντουσα την Σαρα...
ηταν μια μαρθα, μιλφαρα, με βυζαρες πετρα.. μαλλον ειναι η μαρθα που εχετε περιγραψει πολλοι απο εσας...
τρομερη περιποιηση, η κοπελα ειναι λυσσαρα, πηρα το προγραμμα των 40, το απλο δηλαδη, και εμεινα ευχαριστημενος..
οταν τελειωσαμε, την ρωτησα γιατι τοση ερημια στην περιοχη.. και μου ειπε οτι απελαθηκαν παρα πολλες κοπελες, επειδη ειχαν πλαστα χαρτια παραμονης... αρα, αντιο Σαρα, αντιο Λευλα, αντιο Σαντρα... και ποσες αλλες κοπελες.. και Μιλανα πιθανον...
τι βομβα ηταν αυτη...

Μη μου λες τετοια θα κανω ΑΠΟΧΗ.! :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδια ειναι δυνατον να τις ειχαν τοσο καιρο με ψευτικα χαρτια και να επαιρναν τετοιο ρισκο να τις κλεισουν για εξαμηνο και βαλε επιχειρησεις σαν τα μπουρδελοστουντια αυτα;και αν εγινε ετσι πως και δεν ειχαν κυρωσεις και τα μαγαζια;

μηπως απλα παιζει θεμα ανανεωσης αδειων κλπ ως συνηθως; :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
παιδια ειναι δυνατον να τις ειχαν τοσο καιρο με ψευτικα χαρτια και να επαιρναν τετοιο ρισκο να τις κλεισουν για εξαμηνο και βαλε επιχειρησεις σαν τα μπουρδελοστουντια αυτα;και αν εγινε ετσι πως και δεν ειχαν κυρωσεις και τα μαγαζια;

μηπως απλα παιζει θεμα ανανεωσης αδειων κλπ ως συνηθως; :think:

Ρε gl ανοιξανε τα τεμπη?

Ασχετο μπορει να κατεβω Αθηνα σε κανα 2 βδομαδες για 2 μερες...θα ζητησω συμβουλες
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε gl ανοιξανε τα τεμπη?

Ασχετο μπορει να κατεβω Αθηνα σε κανα 2 βδομαδες για 2 μερες...θα ζητησω συμβουλες
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
καλο πασχα...

αθηνα να πας στην αφροδιτη στην πιπινου και στην αννα μαρια την πατριωτισσα οπου δουλευει τοτε...θα τα δεις ολα.....αν και εισαι λιγο σιχασιαρης ξερω αλλα  θα παιξει και γλωσσοφιλο και τα παντα ολα.....πολυ καυλιαρες ....

Kostikas_

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
η Μαρθα ειπε πως οι κοπελες που απελαθησαν θα λειψουν απο εδω για τουλαχιστον 5 χρονια...
και της εκανε μεγαλη εντυπωση που ολα εγιναν τοσο ξαφνικα...
μεχρι και τους δικηγορους που εφτιαξαν τα πλαστα χαρτια πηραν μεσα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
καλο πασχα...

αθηνα να πας στην αφροδιτη στην πιπινου και στην αννα μαρια την πατριωτισσα οπου δουλευει τοτε...θα τα δεις ολα.....αν και εισαι λιγο σιχασιαρης ξερω αλλα  θα παιξει και γλωσσοφιλο και τα παντα ολα.....πολυ καυλιαρες ....

Οταν ερθει η ωρα θα σε ξαναρωτησω...θα παω στη πρωτευουσα να μην ριξω ενα για το καλως σας βρηκα!!! :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
η Μαρθα ειπε πως οι κοπελες που απελαθησαν θα λειψουν απο εδω για τουλαχιστον 5 χρονια...
και της εκανε μεγαλη εντυπωση που ολα εγιναν τοσο ξαφνικα...

Ξερουμε ποια κοριτσια ειναι? Ειναι οντως αυτες που ανεφερες?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
μαλακια γιατι με την σάντρα περνούσαμε μοναδικές στιγμές. Πραγματικά δεν ξέρω που να καταθέσω πια. Βαρέθηκα και μαιρη και έφη. Μάλλον για μόνιμη αποχή με βλέπω ή να κρατάω για κανα CT.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Κατι μου ειπε ενα πουλακι οτι η Αφρο θα δουλευει συνεχομενα μεχρι τεταρτη.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
τι βομβα ηταν αυτη...

Σε ποιό σπιτάκι στην Μαντζάρου; Ξανανοίξαν αυτά τα 2;;;;;;

Σχετικά με αυτό που λες, σου κοπιάρω post πριν καμιά 10 μέρες, μάλλον είχαν μείνει κλειστά επειδή ξέμειναν από κοπέλες.

Κύκλωμα  σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών που δρούσε στη χώρα μας αλλά είχε "έδρα" τη Ρωσία  εξάρθρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα συνελήφθησαν δύο αδέρφια ηλικίας 29 και 37 ετών  διότι όπως προέκυψε ήταν επιφορτισμένα με την καθημερινή μεταφορά τους  στους "χώρους εργασίας". Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν έξι αλλοδαπές  ηλικίας 20 εως 33 ετών  οι οποίες διέμεναν σε μισθωμένα διαμερίσματα σε διάφορες περιοχές.

Το κύκλωμα  δρούσε "επαγγελματικά" αφού για να εξασφαλίσει την νόμιμη παραμονή των γυναικών προέβαινε  σε συμβολαιογραφικές πράξεις αναγνώρισης τέκνου εκτός γάμου, προσκομίζοντας πλαστά πιστοποιητικά γέννησης και στη συνέχεια ζητούσε απο τις αλλοδαπές την αποπληρωμή των εξόδων με τη "εργασία" σε οίκους ανοχής. Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 30 γυναίκες συνολικά έχουν πέσει θύμα  μαστροπίας με αυτό τον τρόπο ενώ έχουν ταυτοποιηθεί 19 άτομα που αναζητούνται απο την αστυνομία.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μεγαλη κουβεντα δεν θελω να πω ρε παιδια και για κυκλωματα γενικως οτι υπαρχουν παω πασο αλλα σας φαινοταν πχ η σαρα για ''θυμα'' μαστροπειας??δεν το πιστευω ετσι ευκολα....αυτες ηταν καλα μπασμενες στον χωρο επαγγελματιες...τεσπα ειπα την αποψη μου...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535

Πάντως για κατηγορούμενους δικηγόρους δεν άκουσα τίποτα... τώρα για κοπέλες ναι ακούσητκε αλλά όχι ονόματα...

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Κατι μου ειπε ενα πουλακι οτι η Αφρο θα δουλευει συνεχομενα μεχρι τεταρτη.

Σημερα ηταν παντως αρα μαλλον θα το παει σερι.Δεν μπηκα αφου ειχα παει χτες και το δις εξ αμαρτειν....Το εκοψα για βαρδαρη και κατεθεσα στο Προμηθεως 19 στη Μαρια τη Μαιρουλα που λενε εδω οι συναθλητες. Βυζι τελειο βασικα αυτο ειδα και περασα παρολο που μπαινοντας απο το φως στο ημιφως δεν βλεπεις και πολλα. Τι βυζι ειναι αυτο ρε παιδια? Κατα  τ αλλα ομως δεν ενθουσιαστηκα. Με το που μπηκε επιασε αμεσως δουλεια στην τρομπα με επαγγελματισμο βεβαια αλλα μεχρι εκει. Πηρα το 30αρι. Να υποθεσω οτι στα ακριβοτερα προγραμματα κανει καλυτερο παιχνιδι? Το ακαποτο λεει? Ας κανει καποιος μια περιγραφη αν ξερει...

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μιλάμε συνεπώς για κοπέλες με πλαστά χαρτιά οι οποίες το πιο πιθανό δεν ήξεραν κατά που πέφτει ο γυναικολόγος και τι είναι οι εξετάσεις για ΣΜΝ. Άμα ξαναπατήσω στη περιοχή ας μου γράψουν. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μιλάμε συνεπώς για κοπέλες με πλαστά χαρτιά οι οποίες το πιο πιθανό δεν ήξεραν κατά που πέφτει ο γυναικολόγος και τι είναι οι εξετάσεις για ΣΜΝ. Άμα ξαναπατήσω στη περιοχή ας μου γράψουν. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
στο χερι των αρχων ηταν να ελεγχουν, εστω διακριτικα...νομιμα και εμφανη σπιτια ηταν...οχι τιποτα καταγωγια....αρα η διαφθορα αφορα και τους μηχανισμους ελεγχου οχι μονο τα κυκλωματα μαστροπειας μου λετε....αν ειναι ετσι γαμησε τα...αλλα εγω κραταω επιφυλαξεις...ειδικα για ονοματα που ειναι χρονια στο κουρμπετι!και στην τελικη αφου ηταν παρανομα τα κοριτσια τα σπιτια δεν ειχαν καμια κυρωση και συνεχιζουν κανονικα???
Το 2007 για αντιστοιχο θεμα ειχε κλεισει μηνες το σπιτακι στις γραμμες- ανδρεου γεωργιου 4 -και με χαρτι θυροκολλημενο απο την αστυνομια στην πορτα βασει νομου για παραβιαση καποιων υγειόνομικων διαταξεων....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom