dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 927
- Πόντοι
- 4.535
καλα καλα
κοροιδευε
ετοιμασου για μεσα στο πασχα
εχει να γινει σφαγη
Καλά ρε μέσα στο Πάσχα θα θες να αμαρτήσω;;; Καλά πάρε να συνεννοηθούμε...
καλα καλα
κοροιδευε
ετοιμασου για μεσα στο πασχα
εχει να γινει σφαγη
Καλά ρε μέσα στο Πάσχα θα θες να αμαρτήσω;;;
www.bourdela.tv/content/view/2395/224/#jreview_13484]http://www.bourdela.tv/content/view/2395/224/#jreview_13484[/url]
συρμα συρμα γυρισε η χριστινα.....![]()
![]()
Μεσημεριανή βόλτα σήμερα, μετά από πολύ καιρό, και ο Ηλίας Μπαζίνας είχε την τιμητική του, περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Από τα περισσότερα μαγαζιά έφυγα τρέχοντας και δεν συγκράτησα ονόματα, εκτός από:
1. Στην Κωλλέτη η τσατσα μου είπε έχουμε καινούρια Ελληνίδα η οποία ήταν η γνωστή Κέλλυ από τον Βαρδάρη με τις πρόστυχες καλτσοδέτες ,αλλά ευχαριστώ δεν θα πάρω, (αυριο πρωί δουλεύει η Αφρούλα).
2. Στην 26ης απέναντι από τα Jumbo η Σαμπρίνα
3. Στην Φρίξου ψηλά η ξανθιά ,ρωσίδα ,ψιλο milf Αγάπη-Έλενα
4. Στην Φρίξου χαμηλά η καινούρια ψηλή ξανθιά Γερμανίδα Μπιάνκα.
Στον Βαρδάρη η απόλυτη παρακμή.
Στην Προμηθέως η γιούχου τσατσά που κάνει την φωνή της σαν μπεμπέκα έλεγε Ελληνίδα μελανούρι έχω σήμερα.
Πράγματι η κοπέλα , Χριστίνα στο όνομα, ήταν μια κοντοπούτανη μελαχρινούλα Ελληνίδα με καλούτσικο σώμα, που μου φάνηκε ενδιαφέρουσα περίπτωση, χωρίς να έχει τίποτα εντυπωσιακό, και μπήκα.
Αλλά στο δωμάτιο ήταν αρκετά ξενερωτική, με πίπα "αέρος" και άντε να τελειώνουμε.
Τα έκλαψα τα 30 Ε.
Συναδελφοι..μετα απο καιρό,εκανα χθεσινη βολιτσα,κατευθειαν Μυλο...Πηγα στη Φριξου και βρηκα αυτη τη Μπιανκα που λετε όλοι.Ωραιος.!
Αυριο θα βγω απογευμα και λεω να παω η στη Μπιανκα η στη Σονια Αλιακμωνος...θα διξει ποια θα μου κανει κλικ!![]()
πηγα εφη προχθες και ειδα οτι εχει μια πολυ μεγαλη μελανια στο αριστερο μπουτι. ποιος αλητης να την πειραξε γμτ? μεσα στο δωματιο παντως πιστευω παραμενει πρωτη σε αποδοση και με διαφορα απο ολες τις αλλες..σε μια φαση μου πεταξε και υπονοουμενο στην πιπα επανω λεγωντας οτι χωρις προφυλακτικο θα ηταν καλυτερα. κανει προγραμμα με ακαποτο και δεν το ξερω?![]()
θα γραψεις?σου αρεσε γενικα?
Σαμπρινα.
And the winner is....Καταθεση στην Σαμπρινα που μου γεμισε το ματι,αλλιως θα ειχα φυγει με 40ευρω περισοτερα στη τσεπη.
θα γραψεις?σου αρεσε γενικα?