Επισκέπτης
Παλίοτερα είχε πιο πολλές φωτό.. φαίνεται πολύ ωραίο σωματάκι με καλοσχηματισμένο κ χορταστικό νάτουραλ βυζακι! Παίζει να αφήνει να χύσεις κ πάνω της..
ειναι πολυ μακρυα με τις παρακαμψειςΕκδρομή... Πρόεδρε να επιληφθείς του θέματος... αφού δεν θα πάμε με τον Ηρακλή τελικό κυπέλλου βόλλεϋ... ας πάμε έτσι!
οκ αφεντικοΒρε κανόνισε εσύ και μην ανησυχείς... φρεσκαδούρες θα είμαστε... Και στάση στη Λάρισα βάλε στο πρόγραμμα!!!
Και αν χρειαστείς βοήθεια για να κλείσεις το λεωφορείο πες μου να έρθω...
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σίντυ)
Συνολική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Πρόσβαση/Parking
6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Καλησπερα σασ
θα ηθελα να σασ πω για ενα πραγματικο διαμαντι.σε ευτο το σπιτακι δεν ειχα ποτε την καλυτερα συμπερασματα
αλλα στισ 10¨30 το βραδυ εκανα μια ακομη βολτα και με τρελανε οτι ηταν ενα πανεμορφο πλασματακι
τελικα 30 και περναω στα βαθια
ηταν ενα μωρο πραγματικα οσο μου ειπε 18 ετων και ενα πραγματικα διαμαντι με απιστευτει συμετοχη και πολυ γλυκα .μου βαζει την καποτα φιλοι μου και αρχησε μια τελεια για αρχαρεια πιπα και χαιδευε συνεχωσ σε ολο το σωμα συνεχωσ.ανβεικε απο επανω και αρχισε να κουνιεται πολυ μαλακα και τα ματια τησ με τρελαναν ειναι πρασινα μπλε και με καρφωνε συνεχωσ στα ματια και ειχα τρελαθει τελειωσ δεν μπορουσε να μου συκωθει απο την ομορφια τησ τετοιο πραγμα δεν ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ
στο τελοσ αφου κατεθεσα με χιλια ζορια τησ ειπα να αλλαξει δουλεια και μου ειπε δεν γινετε ειναι δευτερη μερα σε αυτη τη δουλεια και με φερε με πολλα ζορια τησ προτινα να κοιταξει να ξεφυγει γιατι ειναι πολυ δυσκολη δουλεια .αυτα φιλοι μου σασ την προτεινο χωρισ καννενα ενδοιασμο
Πληροφορίες Επίσκεψης
Προκαταρκτικά: Ναι
Όνομα κοπέλας: Σίντυ
Ημερ/νια επίσκεψης: 06.03.2010
Βάρδια επίσκεψης: 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
***εχουμε καμια αποψη για αυτην;
Στο πρασινόσπιτο χθες το βράδυ δούλευε η τρελοτζένη με κοντό μαύρο αγορέ μαλλί.
Στο πρασινόσπιτο χθες το βράδυ δούλευε η τρελοτζένη με κοντό μαύρο αγορέ μαλλί.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ ΣΥΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΝΤΥ Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΙ.
ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8
ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΟΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ 13 ΝΩΜΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
αλλα μια αθλητρια της ελληνορωμαικης
Αν εννοείς μια μετρίου αναστήματος, μελαχρινη και λίγο μελαμψή,ρε σεις μια χριστινα ελλεινιδα;
ξερεις κανεις κατι
πιπινακι το πολυ ως 20
με βυζαρες αλλα σαπιο κωλον
δουλευε σημερα σαμπφους τερμα γωνια
στο πρασινο δεν υπηρχε αυτο το μωρο που ελεγε ο νικος 19......
αλλα μια αθλητρια της ελληνορωμαικης
εγω ψιλομουφα την κοβω την φωτο,δεν μας δινει 2-3 φωτο να την επεξεργαστουμε.απλα βαλανε μια γκομενα χωρις προσωπο και γραψανε μαντελαιν,μπορει να συναντισεις οταν πας μια τελειως διαφορετικη,αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια.
παντως αμα ηρθε αυτο το μουνι θεσσαλονικη μαλλον αλλαξε η τυχη μας!