Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (6 μέλη και 48 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παλίοτερα είχε πιο πολλές φωτό.. φαίνεται πολύ ωραίο σωματάκι με καλοσχηματισμένο κ χορταστικό νάτουραλ βυζακι! Παίζει να αφήνει να χύσεις κ πάνω της..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Μαλλον λαθος θα εγινε, και ποιο παλια ειχε γινει κατι τετοιο καποιος το ειχε αναφερει.
Θα με ξεσηκωσουν τωρα το βραδυ να παω να δω και αν δεν ειναι αντε γυρνα πισω με φουντωμενο ηθικο!! :2funny:

edit. Τηλεφωνικα μου ειπανε τωρα Μπιανκα και μετα Χριστινα... :'(

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω τους συναγωνιστες....δειτε και την καλη πλευρα των γεγονοτων...με τοσα μπαζα που γεμισαμε δε θα χρειαστει πλεον να ξανακανουμε αποχη  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: μακρια και αγαπημενοι !!!! ;)  απο 79 ευρω παρακαλω !!!

dilllil

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Προς ενημερωση το 28ης με Σαμπρινα ειναι κλειστο σημερα λογο εργασιων... Αυριο πρωι ξεκινα κανονικα μοθ ειπανε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εκδρομή... Πρόεδρε να επιληφθείς του θέματος... αφού δεν θα πάμε με τον Ηρακλή τελικό κυπέλλου βόλλεϋ... ας πάμε έτσι!
ειναι πολυ μακρυα με τις παρακαμψεις
θα μου κουραστειτε

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Βρε κανόνισε εσύ και μην ανησυχείς... φρεσκαδούρες θα είμαστε... Και στάση στη Λάρισα βάλε στο πρόγραμμα!!!

Και αν χρειαστείς βοήθεια για να κλείσεις το λεωφορείο πες μου να έρθω...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Βρε κανόνισε εσύ και μην ανησυχείς... φρεσκαδούρες θα είμαστε... Και στάση στη Λάρισα βάλε στο πρόγραμμα!!!

Και αν χρειαστείς βοήθεια για να κλείσεις το λεωφορείο πες μου να έρθω...
οκ αφεντικο
οτι πειτε

Antony27

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σίντυ)
Συνολική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Πρόσβαση/Parking
6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Καλησπερα σασ
θα ηθελα να σασ πω για ενα πραγματικο διαμαντι.σε ευτο το σπιτακι δεν ειχα ποτε την καλυτερα συμπερασματα
αλλα στισ 10¨30 το βραδυ εκανα μια ακομη βολτα και με τρελανε οτι ηταν ενα πανεμορφο πλασματακι
τελικα 30 και περναω στα βαθια
ηταν ενα μωρο πραγματικα οσο μου ειπε 18 ετων και ενα πραγματικα διαμαντι με απιστευτει συμετοχη και πολυ γλυκα .μου βαζει την καποτα φιλοι μου και αρχησε μια τελεια για αρχαρεια πιπα και χαιδευε συνεχωσ σε ολο το σωμα συνεχωσ.ανβεικε απο επανω και αρχισε να κουνιεται πολυ μαλακα και τα ματια τησ με τρελαναν ειναι πρασινα μπλε και με καρφωνε συνεχωσ στα ματια και ειχα τρελαθει τελειωσ δεν μπορουσε να μου συκωθει απο την ομορφια τησ τετοιο πραγμα δεν ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ
στο τελοσ αφου κατεθεσα με χιλια ζορια τησ ειπα να αλλαξει δουλεια και μου ειπε δεν γινετε ειναι δευτερη μερα σε αυτη τη δουλεια και με φερε με πολλα ζορια τησ προτινα να κοιταξει να ξεφυγει γιατι ειναι πολυ δυσκολη δουλεια .αυτα φιλοι μου σασ την προτεινο χωρισ καννενα ενδοιασμο
Πληροφορίες Επίσκεψης
Προκαταρκτικά: Ναι
Όνομα κοπέλας: Σίντυ
Ημερ/νια επίσκεψης: 06.03.2010
Βάρδια επίσκεψης: 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)

***εχουμε καμια αποψη για αυτην;

Στο πρασινόσπιτο χθες το βράδυ δούλευε η τρελοτζένη με κοντό μαύρο αγορέ μαλλί.

Antony27

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ο Γαμαικανος ρώτησε για την αναφορά που έκανε ο ΝΙΚΟΣ1979 για το εν λόγο σπίτι και για κάποια κοπέλα Σίντυ.

ε γιαυτό απάντησα.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Συγνώμη τότε δεν το είδα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Στο πρασινόσπιτο χθες το βράδυ δούλευε η τρελοτζένη με κοντό μαύρο αγορέ μαλλί.

Ε..τωρα με γονατησες.! :2funny: Αφου δα βγω που θα βγω... Θα περασω μια βολτα αν ειναι να της πως ενα γεια.!  :blowup:

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ ΣΥΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΝΤΥ Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΙ.
ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8
ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΟΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ 13 ΝΩΜΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ ΣΥΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΝΤΥ Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΙ.
ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8
ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΟΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ 13 ΝΩΜΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Την Τζενη την ξερεις ποια ειναι φατσικα? Ρωταω γιατι εγω δεν την ηξερα μετα την εμαθα!!
Η Σιμονα τελευταια την πετυχα Προμηθεους 25 στο καφε. Δεν ξερω αν ξαναγυρησε πισω. Ασχημουλα ρε φιλε... :S

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
πηρα καποια τηλ για αποψε το βραδυ...δουλευουν οι εξης
-Κωλετη η Κελλυ
-Αλιακμωνος η Σονια
-Νικ.Ουρανου η Αντριανα,δινει και κωλο
-Φριξου villa erotica η Μαντελαιν
-Φριξου 14 η αγαπημενη μου Αγαπη-Ελενα(εδω ορματε...)
-26ης Οκτωβριου 35 η Βανεσα,μαλλον οχι η γνωστη γιατι μου ειπε οτι ειναι Ρουμανα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε σεις μια χριστινα ελλεινιδα;
ξερεις κανεις κατι
πιπινακι το πολυ ως 20
με βυζαρες αλλα σαπιο κωλον
δουλευε σημερα σαμπφους τερμα γωνια
στο πρασινο δεν υπηρχε αυτο το μωρο που ελεγε ο νικος 19......
αλλα μια αθλητρια της ελληνορωμαικης :shit:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
ρε σεις μια χριστινα ελλεινιδα;
ξερεις κανεις κατι
πιπινακι το πολυ ως 20
με βυζαρες αλλα σαπιο κωλον
δουλευε σημερα σαμπφους τερμα γωνια
στο πρασινο δεν υπηρχε αυτο το μωρο που ελεγε ο νικος 19......
αλλα μια αθλητρια της ελληνορωμαικης :shit:
Αν εννοείς μια μετρίου αναστήματος, μελαχρινη και λίγο μελαμψή,
μη φας, κομοδίνο είναι.
Εγώ την πέτυχα Προμηθέως τέρμα κάτα αλλά σε αυτά τα 2 μαγαζιά δουλεύουν συχνά οι ίδιες κοπέλες.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
εγω ψιλομουφα την κοβω την φωτο,δεν μας δινει 2-3 φωτο να την επεξεργαστουμε.απλα βαλανε μια γκομενα χωρις προσωπο και γραψανε μαντελαιν,μπορει να συναντισεις οταν πας μια τελειως διαφορετικη,αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια.

παντως αμα ηρθε αυτο το μουνι θεσσαλονικη μαλλον αλλαξε η τυχη μας!

Ειχες δικιο...μουφα οι φωτο καμια σχεση με την πραγματικη Μαντελαιν.
Αν και δεν μου γεμισε το ματι μπηκα...τιγκα το κορμι της στα τατου πιρσινκ στο μουνακι και βυζι τουμπανο καργα σιλικονι δεν κανει κιχ, θυμιζει πλαστικο βυζι κουκλας απο αυτες που βαζουν στις βιτρινες στα καταστηματα. Παντως μην τρεχετε αδικα ειπε θα ειναι και απο βδομαδα εδω. Κλασικα ολα χωρις χαδακια αφηνε και δαχτυλακια στο μουνακι της, στα συν μονο λιγα προστυχολογα που πεταξε, απο μενα δεν εχει δευτερη φορα.!

Κωλετη. Ηταν η Κελλυ :uglystupid:
Εκανα και μια συντομη τσαρκα βαρδαρη ετσι να μην παει τσαμπα η καταθεση...
Τανταλου 9. Η Τζηνα η γνωστη ξανθια.
Τανταλου 14. Ξανθια μακρυα μαλια καλο φενοταν.
Τανταλου και Σαμφως γωνια. Αυτη η πιτσιρικα που λεει ο Γαμαικανος μαυρομαλα μικροδειχνει, γυρησε και η τσατσα η γυφτισα.! :2funny:
Σαμφως 20. Η ξανθια Μιχαελα.
Σαμφως 7. Καινουριο ξανθο ωραιο κοματακι...
Σαμφως 5. Η Μιρελα. Τι κανανε μεσα και κανανε τοση φασαρια???
Προμηθεους 11. Η Αγγελικη η γνωστη, ;) γυρησε στην εδρα της.
Προμηθεους 19. Η Ξανθια Μολδαβεζα Ντιανα.
Προμηθεους 25. Πετυχα στην αλαγη εφευγε η Μιραμπελα (αν ειδα καλα) και ερχοταν η καριολα Καρμεν.
Και η εκπληξη της βραδυας!!!
Προμηθεους 14. Η ανεπαναληπτη ΤΡΕΛΟ-ΤΖΕΝΗ.! :2funny: Εβαψε μονο το μαλι της μαυρο.

ENO

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τανταλου και Σαπφους γωνια. Πιτσιρικα Ντεσι μικροδιχνει τελεια στην δουλεια της, μακαρι να ηταν και αλλες σαν και αυτην, σασ την συνιστο ανεπιφιλακτα οποιος παει δεν θα χασει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom