Επισκέπτης
Εγώ είχα μια τρομερή προσφορά χτές το πρωί, μου λέει η τσατσά έλα 25Ε, μπες! Αμα μας γαμήσει το ΔΝΤ να δείτε τι έχει να γίνει. Δεν θα έχουμε να φάμε, θα γαμάμε πιο φτήνα όμως!
την ειρηνη την ξανθια με την σωματαρα και την περισια μαγκια;μια βολτα χθες βραδυ...
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Καρμεν με τις χυμα βυζαρες
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).μια καινουργια καμπυλωτη νεαρα που προσφερει γυμνο τσιμπουκι στα 50ε,69 στα 60ε και κωλο στα 80ε
-Προμηθεως 14.η αδυνατη Τζουλια(απο αλουμινατο) στα 30ε χωρις εξτρα σ'αυτο το σπιτι
-Προμηθεως τερμα κατω.η κοντουλα ξανθια Αλεξια με μια εντελως καινουρια τσατσα η οποια μας ελεγε μαλακιες στο σαλονι οπως οτι η Ειρηνη ειναι πολυ πλουσια,κορη εργολαβου απο Λεπτοκαρυα με πολλα ακινητα και χαρτι,απλα της αρεσει να γαμιεται με τον καθε βρωμιαρη στο Βαρδαρη επειδη απλα το γουσταρει.εσεις το πιστευετε??
-Σαπφους 5.η ομορφη Μιρελα στα 30ε -Σαπφους 7(διδυμο διπλα).τι μουνι ειναι αυτο ρε σεις???η Μαντελαϊν...επαθα πλακα μ'αυτην.ψηλη μουναρα πολυ ομορφη με βυζαρες.φορουσε και καρω φουστιτσα με ασπρο πουκαμισακι σαν μαθητριουλα δηλαδη
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).το μεγαλο αγγουρι η Μαριαννα στα 30ε
-Σαπφους 20.το μικροτερο αγγουρι η Μιχαελα
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η ψηλη βυζαρου Ντεσυ χωρις τιποτα αλλο το ιδιαιτερο ομως
-Τανταλου 8.μια μαυρουλα στα 30ε
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η Βανεσσα.επισης πολυ ωραιο μωρο
-Τανταλου 9(Ερος House).η ξανθια ομορφη Τζινα με τις αρνητικες κριτικες ομως
επισης πηγα Αλιακμωνος για να δω τη Σονια.η συνηθως ευγενικη τσατσα βγηκε με ενα επιθετικο υφος του στυλ δε θα λεμε πολλα για προγραμματα,αυτη η δουλεια ειναι η μπαινεις ή δεν μπαινεις.οπως καταλαβαινετε σηκωθηκα και εφυγα κατευθειαν
παρατηρηση....βαρανε μυγες στα μπουρδελα,οι τσατσαδες ειναι μες την απελπισια και οι κοπελες βαριουνται να βγουν και μεχρι το σαλονι.σε κανα διμηνο προβλεπω οτι ολες θα δινουν τον κωλο τους για 60ε και παλι θα ειναι αμφιβολο για το ποιος θα μπαινει
-Προμηθεως τερμα κατω.η κοντουλα ξανθια Αλεξια με μια εντελως καινουρια τσατσα η οποια μας ελεγε μαλακιες στο σαλονι οπως οτι η Ειρηνη ειναι πολυ πλουσια,κορη εργολαβου απο Λεπτοκαρυα με πολλα ακινητα και χαρτι,απλα της αρεσει να γαμιεται με τον καθε βρωμιαρη στο Βαρδαρη επειδη απλα το γουσταρει.εσεις το πιστευετε??
-Προμηθέους 19. Μαιρούλα.
Μακρία παιδιά από την Αλεξία στην προμηθέους. Όχι μόνο είναι σαν να γαμάς πλαστική κούκλα αφού δεν βγάζει κανέναν ήχο αλλά κάνει και πολύ αγενή σχόλια! πήγα να πάρω το έξτρα με γλύψημο και μου λέει 'δεν θέλω', την λέω γιατί και μου λέει γιατί δεν μ'αρέσεις!!! και δεν είμαι κανένας χοντρός και άσχημος.. Ρε ουστ
πολυ αδυνατη με μεγαλες βυζαρες και πολυ κοντο καρε μαλλι και εκφυλη φατσα.δεν δικαολογεισαι να μην εχεις παρει τη Μαιρουλα...Η Μαιρουλα πως ειναι εμφανησιακα για να την γνωρισω? Μια κοινη κοπελιτσα κοντη μαυρο προς καστανο μαλι, με μετριο βυζακι? Ισως την εχω ξαναπετυχει.
Ειναι η μονη που ακουω καλα λογια και δεν την εχω δοκιμασει...λογο ωραριου.
Παρασκευη μεσημερι ισως να με περημενει...
πολυ αδυνατη με μεγαλες βυζαρες και πολυ κοντο καρε μαλλι και εκφυλη φατσα.δεν δικαολογεισαι να μην εχεις παρει τη Μαιρουλα...
Την Μαρινα δεν εχω δοκιμασει που λενε στο Μαρινοσπιτο αλλα εκεινο ειναι Τανταλου 8...
μηπως να την πουμε να σε παρει αυτη τηλ. να μην χρεωνεσαι κιωλας?poia einai i marinoula? ena til tis?
μηπως να την πουμε να σε παρει αυτη τηλ. να μην χρεωνεσαι κιωλας?
στο βαρδαρη ειναι ρε φιλε πανε και βρεστηνα...
και εμενα με εχουν παρει τηλ. φιλε μου αλλα σε κοπελες που ειμαι πελατηςwww.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,82297.msg1733833/boardseen,boardseen#new]εδω [/URL] παντως τους παιρνουν και τηλεφωνο τα κοριτσια....οποτε μην γελατε καθολου...
α ρε πουτανα κριση....
εμενα παλι ποτε.... σιγα μην δινω και το κινητο στην καθε ασχετη επειδη την πηδουσα....αυτες ειναι επαγγελματιες ..οχι εγω....και εμενα με εχουν παρει τηλ. φιλε μου αλλα σε κοπελες που ειμαι πελατης