Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ είχα μια τρομερή προσφορά χτές το πρωί, μου λέει η τσατσά έλα 25Ε, μπες! Αμα μας γαμήσει το ΔΝΤ να δείτε τι έχει να γίνει. Δεν θα έχουμε να φάμε, θα γαμάμε πιο φτήνα όμως!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μια βολτα χθες βραδυ...
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Καρμεν με τις χυμα βυζαρες
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).μια καινουργια καμπυλωτη νεαρα που προσφερει γυμνο τσιμπουκι στα 50ε,69 στα 60ε και κωλο στα 80ε
-Προμηθεως 14.η αδυνατη Τζουλια(απο αλουμινατο) στα 30ε χωρις εξτρα σ'αυτο το σπιτι
-Προμηθεως τερμα κατω.η κοντουλα ξανθια Αλεξια με μια εντελως καινουρια τσατσα η οποια μας ελεγε μαλακιες στο σαλονι οπως οτι η Ειρηνη ειναι πολυ πλουσια,κορη εργολαβου απο Λεπτοκαρυα με πολλα ακινητα και χαρτι,απλα της αρεσει να γαμιεται με τον καθε βρωμιαρη στο Βαρδαρη επειδη απλα το γουσταρει.εσεις το πιστευετε??
-Σαπφους 5.η ομορφη Μιρελα στα 30ε                                              -Σαπφους 7(διδυμο διπλα).τι μουνι ειναι αυτο ρε σεις???η Μαντελαϊν...επαθα πλακα μ'αυτην.ψηλη μουναρα πολυ ομορφη με βυζαρες.φορουσε και καρω φουστιτσα με ασπρο πουκαμισακι σαν μαθητριουλα δηλαδη
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).το μεγαλο αγγουρι η Μαριαννα στα 30ε
-Σαπφους 20.το μικροτερο αγγουρι η Μιχαελα
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η ψηλη βυζαρου Ντεσυ χωρις τιποτα αλλο το ιδιαιτερο ομως
-Τανταλου 8.μια μαυρουλα στα 30ε
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η Βανεσσα.επισης πολυ ωραιο μωρο
-Τανταλου 9(Ερος House).η ξανθια ομορφη Τζινα με τις αρνητικες κριτικες ομως
επισης πηγα Αλιακμωνος για να δω τη Σονια.η συνηθως ευγενικη τσατσα βγηκε με ενα επιθετικο υφος του στυλ δε θα λεμε πολλα για προγραμματα,αυτη η δουλεια ειναι η μπαινεις ή δεν μπαινεις.οπως καταλαβαινετε σηκωθηκα και εφυγα κατευθειαν

παρατηρηση....βαρανε μυγες στα μπουρδελα,οι τσατσαδες ειναι μες την απελπισια και οι κοπελες βαριουνται να βγουν και μεχρι το σαλονι.σε κανα διμηνο προβλεπω οτι ολες θα δινουν τον κωλο τους για 60ε και παλι θα ειναι αμφιβολο για το ποιος θα μπαινει
την ειρηνη την ξανθια με την σωματαρα και την περισια μαγκια;
ολα ειναι πιθανα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
-Προμηθεως τερμα κατω.η κοντουλα ξανθια Αλεξια με μια εντελως καινουρια τσατσα η οποια μας ελεγε μαλακιες στο σαλονι οπως οτι η Ειρηνη ειναι πολυ πλουσια,κορη εργολαβου απο Λεπτοκαρυα με πολλα ακινητα και χαρτι,απλα της αρεσει να γαμιεται με τον καθε βρωμιαρη στο Βαρδαρη επειδη απλα το γουσταρει.εσεις το πιστευετε??

Η δικια μου εκδοχη ειναι αλλιως και την εμαθα απο μπουρδελιαρη συμπατριωτητης κιωλας. Η Ειρηνη ειναι Ελληνιδα, οχι Θεσσαλονικια, Οχι απο Νομο Κατερινης και ο πατερας της κολουσε ΤΕΒΕ...οταν την εδιωξε απο το σπιτι.! Λεφτα δεν νωμιζω να εχουνε. Παντως και χωρις πληρωμη...ξερω οτι της αρεσε το κοκο απο μικρη...παλαιοτερα δουλευε και ως γκαρσονα εκτος Σαλονικης...μετα αλαξε σερβις... :knockinb:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Πέρασμα από Βαρδάρη προ ολίγου γύρω στις 4 και κάτι, μόλις είχε αρχίσει η απογευματινή βάρδια στα περισσότερα σπίτια.

-Προμηθέους 25. Μιραμπέλλα.
-Προμηθέους 19. Μαιρούλα.
-Προμηθέους 14. Αννίτα. Δεν είχε κωλαράκι το μενού σήμερα.
-Προμηθέους 11. Η  γνωστή ελληνίδα Κρίστυ/Ναταλία. Κάνει ακάπωτο-γλυφομούνι πακέτο στα 50. Διαστημική παρουσίαση από την τσατσά, θα μπορούσε άνετα να κάνει telemarketing.
-Σαπφούς 7. Ήρα.
-Σαπφούς 5. Μια μελαχρινή Μαρίνα, όχι κάτι το σούπερ εμφανισιακά, αλλά χαρούμενη και με διάθεση έξω. Και αυτή ακάπωτο/γλυφομούνι πακέτο στα 50.
-Σαπφούς 8. Αντί τσατσάς εμφανίστηκε μια ασχημούλα σουμπουρλού μελαχρινή ρουμάνα ονόματι Καμέλια, η οποία αμέσως μου έφερε τα βυζιά της στη μούρη μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου δείχνοντας με πολύ παραστατικό τρόπο τα προγράμματα της. Είχε πλάκα ο τρόπος αυτοπαρουσίασής της αλλά όχι, ευχαριστώ, δε θα πάρω.
-Σαπφούς και Ταντάλου. Η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση που είδα. ΄Αννα ουγγαρέζα, μικρή και όμορφη, κάθησε γύρω στα 3 δευτερόλεπτα να τη δω, αλλά είχε κάτι το κατιτίς που μου άρεσε πολύ. Δώστε μου τα φώτα σας please αν κάποιος την έχει δοκιμάσει.
-Σαπφούς 20. Δανάη.
-Ταντάλου 8Α. Μαρίνα.
-Ταντάλου 9. Η μελαχρινή μικρή Ουγγαρέζα Ντίνα. Την έχω πάρει πρόσφατα και, παρόλο που είναι μονίμως χαμογελαστή, τη βρήκα μεγάλη ξεπέτα.
-Ταντάλου 14. Η όμορφη ξανθιά ρωσοελληνίδα Αλίσια. 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
-Προμηθέους 19. Μαιρούλα.

Η Μαιρουλα πως ειναι εμφανησιακα για να την γνωρισω? Μια κοινη κοπελιτσα κοντη μαυρο προς καστανο μαλι, με μετριο βυζακι? Ισως την εχω ξαναπετυχει.
Ειναι η μονη που ακουω καλα λογια και δεν την εχω δοκιμασει...λογο ωραριου.
Παρασκευη μεσημερι ισως να με περημενει... :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Μακρία παιδιά από την Αλεξία στην προμηθέους. Όχι μόνο είναι σαν να γαμάς πλαστική κούκλα αφού δεν βγάζει κανέναν ήχο αλλά κάνει και πολύ αγενή σχόλια! πήγα να πάρω το έξτρα με γλύψημο και μου λέει 'δεν θέλω', την λέω γιατί και μου λέει γιατί δεν μ'αρέσεις!!! και δεν είμαι κανένας χοντρός και άσχημος.. Ρε ουστ

Καλα σου ειπε δεν μου αρεσεις και μπηκες μεσα??? Εισαι ηρωας αν μπορεσες και τελειωσες.!  :rockon:
Εγω θα την εριχνα ενα ακυρο σαν αυτα του ΕΣ.!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Η Μαιρουλα πως ειναι εμφανησιακα για να την γνωρισω? Μια κοινη κοπελιτσα κοντη μαυρο προς καστανο μαλι, με μετριο βυζακι? Ισως την εχω ξαναπετυχει.
Ειναι η μονη που ακουω καλα λογια και δεν την εχω δοκιμασει...λογο ωραριου.
Παρασκευη μεσημερι ισως να με περημενει... :grin:
πολυ αδυνατη με μεγαλες βυζαρες και πολυ κοντο καρε μαλλι και εκφυλη φατσα.δεν δικαολογεισαι να μην εχεις παρει τη Μαιρουλα...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Ναι..ναι δικο μου λαθος...μπερδευτηκα :headbang: διαβασα και καταλαβα λαθος...την Μαρινα δεν εχω παρει.
Την Μαιρη την δοκιμασα γερο κοματι στο βαρδαρη.! Δεν ξεχνιετε τετοια κοπελα :tits:
Την Μαρινα δεν εχω δοκιμασει που λενε στο Μαρινοσπιτο αλλα εκεινο ειναι Τανταλου 8...

Επισκέπτης
Κ η Μαρινούλα έχει γαμάτες βυζάρες απλά λέει όλες μαλακίες μέσα  :P

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
εγω την πηρα σημερα την Μαρινουλα ..ειναι μια σταθερη αξια αν δεν υπαρχει κατι αλλο το πρωι ...τα 35 πιανουν τοπο ..και τα κιλακια που εχει παρει δεν την χαλανε πολυ γιατι ειναι πολυ σφιχτη περιεργως .... αν ηταν λεπτη και δεν ηταν πουτανα (στο επαγγελμα εννοω) θα ηταν η ιδανικη να την εχεις γκομενα ...

nik4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι καμιά που να κάνει καλό τσιμπούκι εκτός Μιπαμπέλας και Νταιάνας;

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Η Τζούλια κάνει πολύ καλό, κορυφαίο θα το χαρακτήριζα... Αυτήν την εποχή έίναι σε ένα καινούριο μαγαζί, στην περιοχή Φιξ...  :2funny:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και εμενα με εχουν παρει τηλ. φιλε μου αλλα σε κοπελες που ειμαι πελατης
εμενα παλι ποτε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σιγα μην δινω και το κινητο στην καθε ασχετη επειδη την πηδουσα....αυτες ειναι επαγγελματιες ..οχι εγω.... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom