Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Χθες ψινομουνα να παω αλλα με εποιασε ενας πονοδοντος...που θα παει δευτερη φορα θα την στρωσω.! :grin:

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
η τζενη τι ωρες ειναι εκει?ειναι τοσο κουκλα οσο ακουγεται?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535

Κούκλα;;; Όχι... είναι μέτρια προς το... όχι τόσο καλό! Αλλά μέτρια. Καλά βέβαια γούστα είναι αυτά...

Είναι βραδινή βάρδια.

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλα αυτη δεν ειναι που εχει 1.80 υψος ξανθια και ειχε φοτο της στο γνωστο site μεχρι και εχθες(δεν ξερω γιατι τις εβγαλαν);αν ναι εκει φαινοταν σωματαρα.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
Δεν είχα δει αν την είχε σε φωτό... αλλά αν την είχε 1.80 κλέβανε στο μέτρο... Καλύτερα πέρνα να την δεις και αν σου αρέσει...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
καλα αυτη δεν ειναι που εχει 1.80 υψος ξανθια και ειχε φοτο της στο γνωστο site μεχρι και εχθες(δεν ξερω γιατι τις εβγαλαν);αν ναι εκει φαινοταν σωματαρα.

Οχι δεν ειναι αυτη η Τζενη φιλε μου...αν ψαξεις στο θρεντ θα βρεις πολλα αστεια...εγω τα διαβαζα και γελαγα, οσπου ενα βραδυ συναντησα την Τζενη.! www.bourdela.tv/content/view/1641/225#jreview_12123]http://www.bourdela.tv/content/view/1641/225#jreview_12123[/url]

Τωρα το εβαψε το μαλι μαυρο.

ΥΓ....αλλα ενα δευτερο γυρο θα τον ηθελα... :knockinb:

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μπηκες στην Τζενη?? Τι λεει μεσα?...την εχω αχτι που θα παει θα την :s&m_1: :knockinb: :2funny:

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: οτι να ναι παιδες,πηγα και εγω την Κυριακη βραδακι,για χαβαλε,εννοειται με 30 ευρω (ετσι κι αλλιως ηξερα οτι ειναι για πεταμα  :rockon:) 10 δευτερολεπτα τσιμπουκι αντε 15 βαρια βαρια ,ρουχα δεν εβγαλε ,και υποτιθεται  πηδηχτηκαμε  :2funny:  :2funny:  :2funny: ,πως να σου σηκωθει με τοσα γελια !!! Οτι να ναι.
Παντως να ειναι καλα η κοπελα γιατι μου εφτιαξε το βραδι με τις βλακειες που λεγαμε.Εμπαινε και αλλος κοσμος και ειχε χαβαλε,αλλα μεσα μην περιμενετε και πολλα !!! Και απο κομμωση  :headbang: εαν αυτη ειναι 1,80 εγω ειμαι 2,20  :2funny:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: οτι να ναι παιδες,πηγα και εγω την Κυριακη βραδακι,για χαβαλε,εννοειται με 30 ευρω (ετσι κι αλλιως ηξερα οτι ειναι για πεταμα  :rockon:) 10 δευτερολεπτα τσιμπουκι αντε 15 βαρια βαρια ,ρουχα δεν εβγαλε ,και υποτιθεται  πηδηχτηκαμε  :2funny:  :2funny:  :2funny: ,πως να σου σηκωθει με τοσα γελια !!! Οτι να ναι.
Παντως να ειναι καλα η κοπελα γιατι μου εφτιαξε το βραδι με τις βλακειες που λεγαμε.Εμπαινε και αλλος κοσμος και ειχε χαβαλε,αλλα μεσα μην περιμενετε και πολλα !!! Και απο κομμωση  :headbang: εαν αυτη ειναι 1,80 εγω ειμαι 2,20  :2funny:

να συμπληρωσω την κριτικη του φιλτατου vaglem , τον οποιο ( παρα την θεληση μου  :grin: - ξερει αυτος  :s&m_2:  :s&m_3: ) συνοδευσα στην βολτα ...

δεν μου αρεσουν οι χαρακτηρισμοι , αλλα η κατασταση ειναι χαλια ...

μπαζο , πολυ μπαζο ρε παιδακι μου !  :headbang: και αγενεις τσατσαδες και ασχημοι χωροι ...

τεσπα ...

απο τα καμια 10αρια σπιτια που γυρισαμε στον βαρβαρη και μυλο , μονο μια θα πληρωνα να την  :knockinb: . την κοπελιτσα πισω απο τον ζορμπα που αναφερθηκε πριν 2-3 σελιδες . μελαχροινη , petite , ομορφη , χαμογελαστη . και ο χωρος αξιοπρεπης .

οσο για την τρελλο-τζενη : εφενος να αλλαξει μαλλι , αυτο ειναι απαισιο ! εφεδυο βρισκω το στυλ ακρως αντικαβλωτικο . και εξηγουμαι : εγω θελω να παω με μια γυναικα που να εκπεμπει θυληκοτητα και οχι με τον κολλητο μου που εχει μουνι . προσωπικη γνωμη . απλα την καταθετω ...

αυτα ...

και μεχρι την επομενη φορα ...

να υγειαινουμε και να  :knockinb: !

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τοσο ειναι αν εχει σηκωμενα τα χερια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935

Εκτός μπουρδέλων για να γαμήσεις τη Τζένυ πρέπει να σε χαρτζηλικώσει χοντρά... :zfuck:
Μιλάμε για κοντή, ασχημούλα, ασουλούπωτη, μηδέν στύλ, αγενής, μέτριο κορμί με πεσμένο βυζί και μάπα κώλο, μαλλί Νεαπολίτη κάγκουρα... Δεν ξέρω αν ξεχνάω και κάτι...!!??  :uglystupid:

Το μόνο καλό είναι ότι έχει τρελό χαβαλέ και είναι υπερξέκωλο...  :s&m_1:

Επισκέπτης
Σ'αυτήν που νομίζει το παληκάρι ότι είναι η τρελοτζένη, αυτή που έχω γράψει εγώ ήταν στο αθενσλέιντις κ ήταν μουναρα αλλό η μια άλλο η άλλη  :grin:

Αυτή έχει εξαφανιστεί απο τις 28 Φεβ.

lakamas7

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε ποια δουλεβε σημερα στο αλουμινατο? μια αδυνατη ψηλη καστανη ηταν με ενα τατου. τρελη ξεπετα  μαυροοοοοοο

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΟΝΑ?
Η ΑΥΤΗ Η ΣΙΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ?

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Χθες επιστροφη στον τοπο του εγκληματος μετα απο καιρο ! Εκανα και μια συντομη βολτα με ενα φιλαρακι εντυπωση μου εκανε μια λεπτη μελαχρινη πιτσιρικα στο κατεχακη 8 που εδειχνε πολυ πιτσιρικα την εχει δοκιμασει κανεις ? Ειχα καταθεσει ηδη αλλιως ψηνομουν να μπω αν και γενικα δεν μαρεσουν τοσο λεπτες αλλα πιο μπαμπατσικες αλλα ηταν σφιχτη με teen σωμα.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ξερω οτι σπαμαρω αλλα τι με εχει φαει η περιεργεια.πως το εκανε το μαλι της η τζενη και εχει φαει τοσο κραξιμο? κατα τ'αλλα συμφωνω οτι η γκομενα δεν λεει και πολλα εμφανισιακα,αλλα περι ορεξεως... γενικοτερα παντως οταν επενδυεις το 40ρι σου θελεις να εχεισ εγγυημενο αποτελεσμα.αν ειναι να διαβαζουμε το ζωδιο της γκομενας πριν μπουμε για να δουμε αν εχει κεφια να μας κανει καλο κρεβατι γαμα τα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
πρωτη δικη μου καταθεση χθες βραδυ στη Μιρελα στη Σαπφους 5 για 30ε.την απεφευγα καιρο αλλα τελικα ημουν μαλακας....μιλαμε για ενα υπεροχο,τρυφερο και πολυ ομορφο πλασμα.παιδια για 10 λεπτα πριν μπουμε στο θεμα η κοπελα ηταν ξαπλωμενη πανω μου,με χαιδευε,με φιλουσε,με πειραζε.μου θυμισε τη Μαρινα οταν ηταν ακομα ορεξατη αλλα αυτη ειναι πιο βελτιωμενη εκδοση λογω εμφανισης.ειναι βεβαια ατεχνη....ειδικα στην πιπα αλλα και στα στησιματα.αλλα αυτα τα ξεχνας λογω συμπεριφορας και ορεξης.
ειμαι πολυ ευχαριστημενος και την προτεινω ανεπιφυλακτα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom