Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (1 μέλη και 63 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Εχω ξενερωσα ΦΟΥΛ. η κωλοτσατσα της κωλετη που νομιζει τα ξερει ολα μου την εσπασε ΠΑΡΑ πολυ!!! Περνω τηλεφωνο το πρωι στις 10 η ωρα και ρωταο: Εχει κοσμο?? μπα μου λεει αυτην την ωρα δν εχει τιποτα. Ε σε 5 λεπτα που ειμουν εκει. Ειχε 3 ατομα ηδη μεσα και 1 μπαρμπα που περιμενε στο σαλονι. Τσατιστηκα μου ηρθε να βριστω ασχημα αλλα εφυγα και υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην ξανα παρω κοπελα αν δουλευει εκει μεσα αυτη μπας και βαλει μυαλο και ΣΤΟΥΣ πελατες να μην λεει ψεμματα. (το εχει κανει αλλες 2-3 φορες αυτο).

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εχω ξενερωσα ΦΟΥΛ. η κωλοτσατσα της κωλετη που νομιζει τα ξερει ολα μου την εσπασε ΠΑΡΑ πολυ!!! Περνω τηλεφωνο το πρωι στις 10 η ωρα και ρωταο: Εχει κοσμο?? μπα μου λεει αυτην την ωρα δν εχει τιποτα. Ε σε 5 λεπτα που ειμουν εκει. Ειχε 3 ατομα ηδη μεσα και 1 μπαρμπα που περιμενε στο σαλονι. Τσατιστηκα μου ηρθε να βριστω ασχημα αλλα εφυγα και υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην ξανα παρω κοπελα αν δουλευει εκει μεσα αυτη μπας και βαλει μυαλο και ΣΤΟΥΣ πελατες να μην λεει ψεμματα. (το εχει κανει αλλες 2-3 φορες αυτο).
για να μην χασει πελατη το κανει η καριολα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Τον πελατη τον εχασε. ΠΑΕΙ. και ας βαλει μυαλο. Οταν καθεται και φερεται ετσι περιμενει και να κατσω και να περιμενω 1 ωρα μεχρι να γαμησω?? Ναι το εχω κανει, αλλα ΟΧΙ και να περνω τηλεφωνο να φευγω απο την δουλεια μου και επειδη βολευε να πεταγομαι εκει επειδη μου το ειπε οτι δν θα εχει κοσμο και να με γειωνει ετσι. το λεω και εδω ανοιχτα: αντε και γαμησου βλαμμενη τσατσα, που αμα δν ηταν ο μπαρμπας μεσα θα σε ειχα βρισει του πουστη μπροστα σου ΑΛΛΑ την γλυτωσες. το λεω εδω γιατι ξερω οτι διαβαζει η αφρο και η εφη οποτε θα της τα μεταφερουν τα "ΚΑΛΑ" νεα.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για τον φιλο που εγραψε την κριτικη για πρωμηθεως 25 η μιραμπελα αυτες τις μερες ειναι βραδυ το ειπαμε και πιο πανω.
απ την αλλη βδομαδα θα ειναι πρωι,λαθος ωρα την εψαχνες..δεν πειραζει φιλε οτι γαμας καλο ειναι,τωρα εμαθες.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Ρε ο κοσμος δν παει καλα... τι ειναι αυτο που γινεται κωλετη, αλλες κοπελες ρε παιδες δν εχετε να πατε?? ΛΟΛ

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Αν ήρθε Άφρο και Έφη τότε ξέρουμε το δίδυμο φωτιά... ακόμα και αλλαγή χρόνου ανάσκελα θα κάνουν!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Μια βόλτα στα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης, με οδηγό τον άξιο Γαμαικανό, μας αποκάλυψε κάποιες ενδιαφέρουσες παρουσίες! Αλλά σαν σύνολο ήταν απογοητευτικό...
Επίσης, εντύπωση μας έκαναν οι τιμές!!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :cussing: :cussing: :cussing:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μια βόλτα στα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης, με οδηγό τον άξιο Γαμαικανό, μας αποκάλυψε κάποιες ενδιαφέρουσες παρουσίες! Αλλά σαν σύνολο ήταν απογοητευτικό...
Επίσης, εντύπωση μας έκαναν οι τιμές!!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :cussing: :cussing: :cussing:

Εκφρασου ελευθερα....

[size=30pt]Το ΜΠΑΖΟ παει ΣΥΝΕΦΟ.!!![/size]

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Τι περιμένεις να πω?  :2funny:

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
για τον φιλο που εγραψε την κριτικη για πρωμηθεως 25 η μιραμπελα αυτες τις μερες ειναι βραδυ το ειπαμε και πιο πανω.
απ την αλλη βδομαδα θα ειναι πρωι,λαθος ωρα την εψαχνες..δεν πειραζει φιλε οτι γαμας καλο ειναι,τωρα εμαθες.
αυτη τη μιραμπελα μολις την ειδα την κυριακη σαν τραβελι μου εκανε,δεν ειναι κα8ολου του γουστου μου, μονο εκεο πηγα μπας και βρω τη δαναη, αλλα μπα, παω ματζαρου για Σαρα και δεν ειναι ,ειναι μια βδομαδα πρωι και μια βραδυ,στο βιλα ερωτικα η μαντυ που τιμουσε το εικοσαυερο στην Αθηνα, Ερημητη μια αλεξαντρα μελαχρινακι με 40, παω να την κανω και με πιανει η τσατσα απτο μπρατσο με τροπο και μου λεει πολυ ευγενικα οτι κανουν και φοιτητικες τιμες με 30, ,ουρανου στο τερμα ... ειμαι η ειρηνουλα  , θελεις να μου τον φορεσεις,?? και μου εχει γινει καγκελο σε 2 δεπτερολεπτα, παω να την κανω και με αρχιζει τα μαγκιορικα για να με ριξει, ωραια μαγκιορικα ομως ,σα τσουλακι,την υποσχομαι οτι θα κανω μια βολτα και θα περασω να την  ξεσκισω,(κακως δεν μπηκα ακομα την θυμαμαι μου σηκωνεται)τεσπα!!!κωλετη μια καλοντημενη τσατσα 98 χρ,κοντο ασπρο μαλλι ,απιστευτη,χτυπαει το κινητο μου και μου λεει μην απαντας και χαμηλοσε το εντελως, γιατι η κοπελα δουλευει και δεν θελει να την ενοχλουν!!και σηκωθεικε και μου τα ελεγε κοντα σχεδον στο αυτι,μπαινει ενα παληκαρι και την ρωταει αν δουλευει η αφρουλα αυριο πρωι(δευτερα πρωι)....και τι δεν ακουσε το παληκαρι,αρχισε η τσατσα να φωρτωνει, ντροπη σου του λεει να λες εδω μεσα για αλλη κοπελα,κατι με ρωτησε αυτος και ηρ8ε εκατσε αναμεσα μας και δεν μας αφηνε να μιλησουμε, μετα βγηκε η Εφη και την εκανα!!!παω ματζαρου στο τερμα τερμα και ειναι μια μαλλον η μονικα , και μολις την εκανα αρχισε να βριζει στα ρωσικα ''παλιομαλακα δεν σου σηκωνεται και μονο ματι σου αρεσει και ζαιμπαλ και ιντι να χουι και γιπτ βαγιοματ και τετοια και την απανταω και γω στη γλωσσα τις εισαι πατσαβουρα και δεν νομιζω να σε γαμαει κανενας μπνο κανενας γέρος και με συνοδεψε μεχρι εξω βριζοντας,καλα που δεν εσκασε κανενας τουμπανος να εχουμε αλλα χρονιαρες μερες,την εκανα με τις μπαντες,τελικα  πηγα στο πρωτο στη ματζαρου  στο παρκινκ απτο σιτιγκειτ, μελαχρινακι, δεθεν απο Ισπανια  1.70  περιπου διαρακι στηθος μαλλι πολυ μακρι σωμα κανονικο προς το λεπτο με λιγα πιασιματακια (πολυ λιγα)!Αλινα ή Ελινα την λενε, μουστακακι εχει μετριο και φαβοριτα καλη!! αυτα φενοντε στο κρεβατι απο κοντα,πιπα μετρια ,ιεαραποστιλικο καλο  πισοκολητο μαπα, τραβιοτανε μπροστα για να μην τον φαει καλα, καμπουριαζε και την μεση για να μην  τον βαλω καλα, με τον που τον καρφωσα την εχω πιασει κεφαλοκληδωμα και δεν σταματησα να την γαμαω μαχρι να χυσω,, δευτερη φορα δεν εχει με τιποτα,και Ισπανιδα δεν ειναι με τιποτα ,φυγτοβουλγαρα πρεπει να ειναι πραγματικα, κακως που δεν πηγα στην Ειρηνουλα ή στην μαντυ, δεν πειραζει , την επομενη φορα,

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Fuck al pa...εισαι θεος λεμεεεεε....best post ever...yeaaahh
Ύστερογραφο:Ειρηνουλα και παλι ειρηνουλα....yeaaahh
Εχω λυθεί στα γελια φιλε

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Fuck al pa...εισαι θεος λεμεεεεε....best post ever...yeaaahh
Ύστερογραφο:Ειρηνουλα και παλι ειρηνουλα....yeaaahh
Εχω λυθεί στα γελια φιλε

Ενα καλο μουνι (Ειρηνη) :cum: εχουμε και εμεις ...αλλα μυαλο ΣΤΑΦΙΔΑ.! :2funny:  :2funny:
...μαλον ποτισε η βαφη απο το μαλι της.!!! :2funny: :2funny:

danos

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
post προς Γαμαικανό: σε προηγούμενη σελίδα ο boobsucker είπε για 10/1 και 2-3 Post παρακάτω κάποιος άλλος για 8/1 σχετικά με τζούλια που ρώτησες. Εγώ πάντως δεν είχα ρωτήσει.

θα την χαρακτήριζα εργατικό κορίτσι      :tits: :tits:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Fuck al pa δεν υπάρχεις φίλε… Πραγματικά αυτά που έζησες σε μία και μόνο βόλτα, δικαιολογούν να μπεις πανηγυρικά στο πάνθεον του σάιτ με το περισσότερο γέλιο. Πωπω φίλε… ακόμα γελάω…

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
απο την πολυ καλη δουλεια που γινεται με τις αναφορες μερικων εδω μεσα ,παω και χτυπαω με την μια τα υποψιν, την κυριακη δεν βρηκα τα στανταρ και ειπα να ψαξω να βρω αν με ενδιαφερει κατι, τελικα ολα αυτα που εγιναν και ποιο πολυ στην κωλετη δηλωνουν οτι το  καλτ στην  θεσ/νικη μασ ειναι ακομη πολυ ψηλα!!!

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Χθες με φιλο πηγαμε μαντυ αυτος και σαρα εγω. Η σαρα που πηγα κορυφη η γυναικα τι να λεμε. Και μια φιλικη συμβουλη προς τους συναδελφους μην πολυ πιπιλατε τα βυζια της μαντυς δεν τηρει κανονες υγιεινης η κοπελα. Ο νοων νοειτο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χθες με φιλο πηγαμε μαντυ αυτος και σαρα εγω. Η σαρα που πηγα κορυφη η γυναικα τι να λεμε. Και μια φιλικη συμβουλη προς τους συναδελφους μην πολυ πιπιλατε τα βυζια της μαντυς δεν τηρει κανονες υγιεινης η κοπελα. Ο νοων νοειτο.

Γαμησε τα τι χυσια αλλονων εχουμε γλυψει τοσο καιρο...οχι μονο στη Μαντυ αλλα και σε αλλες.
και ιδιως μερικες σε καυλωνουν με το ακουμποντας το στηθος τους πανω στο γυμνο πεοκεφαλο μας! ...μετα αραγε το σκουπιζουν με κανα μωρομαντυλο η το σκουπιζουν ξανα στο πεοκεφαλο του επομενου....
:2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
η το σκουπιζουν ξανα στο πεοκεφαλο του επομενου....

Μάλλον στο ή είμαι εγώ... εκεί πιστεύω παίζουν... υπάρχουν βέβαια πάντα εξαιρέσεις! Αλλά αν το σκεφτείς καλά έτσι μας φέρνουν πιο κοντά. Τι αδέλφια αίματος, τι αδέλφια σπέρματος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom