κατεθεσα χθες στη Μαντζαρου 10 στη Λευλα.μελαχρινη νταρντανα με ωραια πιασιματα και ομορφο προσωπο.η πιπα της ειναι λιγο ατεχνη αλλα κανει βαθυ και χαμηλο αρχιδογλειψιμο.επισης βγαζει ωραια βογγητα την ωρα που τη γαμας,γενικα εμεινα ευχαριστημενος.στα υπολοιπα τωρα....
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Μιραμπελα με ωραιο ανανεομενο λουκ με κοντο ξανθο μαλλι.30ε απλο,50 γυμνο και 60ε 69.ειναι καλη επιλογη...
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).η γνωστη Μαιρουλα στα 30ε και 50ε γυμνο τσιμπουκι
-Προμηθεως 14.η ξανθια και ομορφη Λαουρα στα 30ε και 50ε γλυφομουνι,εχει κοψει τα υπολοιπα εξτρα
-Προμηθεως τερμα κατω.μπαινω και πεφτω στην τσατσα την Ελενη την μαγισσα.τη ρωταω ποια κοπελα δουλευει και μ'αρχιζει κατι μαλακιες του στυλ πες εσυ ονοματα,εσυ ποια θες,δεν ξερω πως την λενε και κατι τετοια.σηκωθηκα και εφυγα.γενικα το'χει χασει αυτη και οπου την πετυχαινω ολο κατι μαλακιες μου λεει
-Σαπφους-Προμηθεως.η γλυκεια Βερονικα με την καλυτερη περιποιηση στα 40ε
-Σαπφους 5(διδυμο διπλα).η Ειρηνη που τα κανει ολα αλλα ειναι Ελληνιδα
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η Αντζελινα στα 30ε.μικρη μελαχρινη ψηλη με ωραιο κορμι αλλα μετρια φατσα
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).ναι η τρελοΤζενη με κοντο ξανθο μαλλι πανκ απο 30ε.εγω μια φορα την πηρα και μου αρεσε
-Τανταλου 9(Ερος House).η Ελληνιδα Κελλυ στα 30ε
-Κωλεττη.καμια 10 αυτικινητα απ'εξω οσες φορες και αν περασα οποτε υποθετω οτι δουλευε η Εφη
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια και Αλιακμωνος ειχαν απο μια μελαχρινη αδιαφορη τις οποιες δεν ειχα ξαναδει ποτε
Ερημιτη,Νικ.Ουρανου 26,Κεφαλληνιας,Κατεχακη και 26ης Οκτωβριου 35 ηταν κλειστα