Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
gl ξενέρωσα απίστευτα με το ερως και με την μιλάνα και με την τσατσά, Χ απο μένα. Δεν φτάνει που μου ζήταγε δώρο λόγω γιορτών λές και είναι ταχι, η γκόμενα καλή στα προκαταρκτικά και στην πίπα απίστευτη αλλα στο ψητό ήταν για τον πεο πραγματικά... καποια στιγμή μου πέταξε και ενα ΑΝΤΕ λέω τι αντε, μου λεει αντε τελείωνε...αδειο το σπίτι, και κατέβηκα απο 26ης μετά και στα φανάρια τι να δω.. στα τραβέλια είχε 5 αυτοκίνητα ουρά...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl ξενέρωσα απίστευτα με το ερως και με την μιλάνα και με την τσατσά, Χ απο μένα. Δεν φτάνει που μου ζήταγε δώρο λόγω γιορτών λές και είναι ταχι, η γκόμενα καλή στα προκαταρκτικά και στην πίπα απίστευτη αλλα στο ψητό ήταν για τον πεο πραγματικά... καποια στιγμή μου πέταξε και ενα ΑΝΤΕ λέω τι αντε, μου λεει αντε τελείωνε...αδειο το σπίτι, και κατέβηκα απο 26ης μετά και στα φανάρια τι να δω.. στα τραβέλια είχε 5 αυτοκίνητα ουρά...
καλα τα περι δωρου ειναι παλια ιστορια....συνηθως τις γειωνουμε....για τα αλλα τι να πω;στο θεμα χρονου ουτως ή αλλλως ολες γινονται πιεστικες νομιζω....λιγες ειναι ή ηταν καλυτερα οι πολυ υπομονετικες....για μενα μετραει περισσοτερο αν μπορει η κοπελα με την συμπεριφορα και τα προκαταρκτικα να με αναψει...αλλιως και δεκα ωρες να βαραω δεν μου λεει τιποτα....εγκεφαλικα ειναι ολα γιαυτο και προτιμουσα στανταρακια και γνωστες που υπηρχε μια οικειοτητα....τα χουμε ξαναπει η πρωτη φορα με μια καινουρια ενεχει και τον κινδυνο αποτυχιας λογω αγχους κλπ
συμφωνω παντως οτι μια λαθος κουβεντα σε λαθος στιγμη μπορει να τιναξει το σεξ στον αερα...γενικα και μενα μου την σπανε μαγκιες,χαζοοικειοτητες,γελακια,μη και οχι εδω ,μην πιανεις εκει κλπ γενικως συμπεριφορα που σε ξενερωνει.....η σωστη πουτανα πρεπει να ειναι αναφτρα και να δινεται σεξουαλικα οχι να το παιζει κατι αλλο.......τεσπα για μιλανα ειχα αλλη αποψη αλλα σεβαστη η δικη σου εμπειρια...

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Η συμπεριφορά της πουτάνας μπορεί ή να σε απογειώσει ή να σε ξενερώσει ...αυτό είναι σίγουρο!Πάντως στις περισσότερες περιπτώσεις πάιζει ρόλο η δική σου ψυχολογία να είναι η καλύτερη δυνατή ....βοηθά ποικιλοτρόπως και στα κάλά και ιδιαίτερα στα άσχημα!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Η συμπεριφορά της πουτάνας μπορεί ή να σε απογειώσει ή να σε ξενερώσει ...αυτό είναι σίγουρο!Πάντως στις περισσότερες περιπτώσεις πάιζει ρόλο η δική σου ψυχολογία να είναι η καλύτερη δυνατή ....βοηθά ποικιλοτρόπως και στα κάλά και ιδιαίτερα στα άσχημα!

Συμφωνω απολυτα...μια κουβεντα τοσο απλη οσο το ΑΝΤΕ μπορει να σε γειωσει.! και μια καυλοκουβεντα μπορει να σε στηλει στο φεγγαρι.!

Και σε εμενα παιζει μεγαλο ρολο το ψυχολογικο και περει της βραδυας σημεραν...
βγηκα μια γυρα και ειπα να παω στο Χριστινακι πωλονιας να δω τι γινετε και δεν-δεν η κοπελα με τα ματια μου αλλα τσιφος κλειστο το κεφαληνιας.! ...τωρα??? Λεω παω να δω αν ειναι η Βικη στο βενζιναδικο με εκεινο το καυλιαρικο χριστουγεννιατικο που φορουσε την προηγουμενη βδομαδα...κλειστο και το Α.Γεωργιου 4.! Τωρα???
Λεω θα παω κοντρα στα γουστα μου.! Αναστροφη καρφι για Μαντυ.
Μπενω μεσα την κλεινω και περιμενω στο δωματιο. Ηρθε και η Μαντυ αδυνατησμενη απο την προηγουμενη μοναδικη φορα που πηγα μαζι της τουμπανο το βυζι ομως...ξεκινησαμε καλα αλλα στη πορεια ψιλοξενερωσα (πηγε να με φιλησει κιωλλας και τραβηχτηκα τι θα σκεφτηκε η κοπελα?) και ζοριστικα παρα πολυ για να τελειωσω με δυο γυρους πιπας! Εφυγα βγηκα εξω χτυπησα κανα δυο σφυνακια στο τσαμπε αλλα ο Τζωνης μου παραπονιωταν!! Ειχε μεινει με το παραπονο που δεν περασε καλυτερα! Λεω τωρα που να παω για δευτερο ημιχρονο?  Πηγα καρφι Μαντζαρου 1Α δουλευε η Σαντρα την κλεινω και αυτην η τσατσα ζειτουσε δωρο! Λεω γιατι? Χριστουγεννα μου λεει...απανταω τα Χριστουγεννα περασανε του χρονου ξανα...δυσανασχετησε λιγο αλλα ποιος την γαμαει.! Ηρθε και η Σαντρα και εκανε αποσβεση στη Βραδυα...σαν να ψιλοβαριοταν λιγο αν και το εχει αυτο το υφακι αλλα με ξαλαφρωσε!!!
Παντως τα μαγαζια κινηση μηδεν και στο βαρδαρη που περασα μονο απεξω χαλαρα...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
να σε πω την αλήθεια, θυμήθηκα που είχα ξαναπάει κάτι μήνες πριν και μου εκανε το ίδιο σκηνικο, δεν ξέρω γιατι εγραψα καμια κριτική, πάντως Κωλλέτη και παλι κωλλέτη  :)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
να σε πω την αλήθεια, θυμήθηκα που είχα ξαναπάει κάτι μήνες πριν και μου εκανε το ίδιο σκηνικο, δεν ξέρω γιατι εγραψα καμια κριτική, πάντως Κωλλέτη και παλι κωλλέτη  :)

Μηπως πηρε τα απανω της και η Μιλανα??? Γραψε μια κριτικη πως περασες.!
Στον ΤΑΚΟ που λεγαμε και στο στρατο.!!! :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
κατεθεσα χθες στη Μαντζαρου 10 στη Λευλα.μελαχρινη νταρντανα με ωραια πιασιματα και ομορφο προσωπο.η πιπα της ειναι λιγο ατεχνη αλλα κανει βαθυ και χαμηλο αρχιδογλειψιμο.επισης βγαζει ωραια βογγητα την ωρα που τη γαμας,γενικα εμεινα ευχαριστημενος.στα υπολοιπα τωρα....
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Μιραμπελα με ωραιο ανανεομενο λουκ με κοντο ξανθο μαλλι.30ε απλο,50 γυμνο και 60ε 69.ειναι καλη επιλογη...
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).η γνωστη Μαιρουλα στα 30ε και 50ε γυμνο τσιμπουκι
-Προμηθεως 14.η ξανθια και ομορφη Λαουρα στα 30ε και 50ε γλυφομουνι,εχει κοψει τα υπολοιπα εξτρα
-Προμηθεως τερμα κατω.μπαινω και πεφτω στην τσατσα την Ελενη την μαγισσα.τη ρωταω ποια κοπελα δουλευει και μ'αρχιζει κατι μαλακιες του στυλ πες εσυ ονοματα,εσυ ποια θες,δεν ξερω πως την λενε και κατι τετοια.σηκωθηκα και εφυγα.γενικα το'χει χασει αυτη και οπου την πετυχαινω ολο κατι μαλακιες μου λεει
-Σαπφους-Προμηθεως.η γλυκεια Βερονικα με την καλυτερη περιποιηση στα 40ε
-Σαπφους 5(διδυμο διπλα).η Ειρηνη που τα κανει ολα αλλα ειναι Ελληνιδα
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η Αντζελινα στα 30ε.μικρη μελαχρινη ψηλη με ωραιο κορμι αλλα μετρια φατσα
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).ναι η τρελοΤζενη με κοντο ξανθο μαλλι πανκ απο 30ε.εγω μια φορα την πηρα και μου αρεσε
-Τανταλου 9(Ερος House).η Ελληνιδα Κελλυ στα 30ε
-Κωλεττη.καμια 10 αυτικινητα απ'εξω οσες φορες και αν περασα οποτε υποθετω οτι δουλευε η Εφη
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια και Αλιακμωνος ειχαν απο μια μελαχρινη αδιαφορη τις οποιες δεν ειχα ξαναδει ποτε
Ερημιτη,Νικ.Ουρανου 26,Κεφαλληνιας,Κατεχακη και 26ης Οκτωβριου 35 ηταν κλειστα

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κατεθεσα χθες στη Μαντζαρου 10 στη Λευλα.μελαχρινη νταρντανα με ωραια πιασιματα και ομορφο προσωπο.η πιπα της ειναι λιγο ατεχνη αλλα κανει βαθυ και χαμηλο αρχιδογλειψιμο.επισης βγαζει ωραια βογγητα την ωρα που τη γαμας,γενικα εμεινα ευχαριστημενος.στα υπολοιπα τωρα....
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Μιραμπελα με ωραιο ανανεομενο λουκ με κοντο ξανθο μαλλι.30ε απλο,50 γυμνο και 60ε 69.ειναι καλη επιλογη...
-Προμηθεως 14.η ξανθια και ομορφη Λαουρα στα 30ε και 50ε γλυφομουνι,εχει κοψει τα υπολοιπα εξτρα
-Προμηθεως τερμα κατω.μπαινω και πεφτω στην τσατσα την Ελενη την μαγισσα.τη ρωταω ποια κοπελα δουλευει και μ'αρχιζει κατι μαλακιες του στυλ πες εσυ ονοματα,εσυ ποια θες,δεν ξερω πως την λενε και κατι τετοια.σηκωθηκα και εφυγα.γενικα το'χει χασει αυτη και οπου την πετυχαινω ολο κατι μαλακιες μου λεει
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η Αντζελινα στα 30ε.μικρη μελαχρινη ψηλη με ωραιο κορμι αλλα μετρια φατσα
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).ναι η τρελοΤζενη με κοντο ξανθο μαλλι πανκ απο 30ε.εγω μια φορα την πηρα και μου αρεσε
-Κωλεττη.καμια 10 αυτικινητα απ'εξω οσες φορες και αν περασα οποτε υποθετω οτι δουλευε η Εφη
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια και Αλιακμωνος ειχαν απο μια μελαχρινη αδιαφορη τις οποιες δεν ειχα ξαναδει ποτε

Γενικά από ότι κατάλαβα πρέπει να περάσουν οι γιορτές μπας και γαμήσουμε κανα μουνί της προκοπής...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ααα ξεχασα....και Σαπφους 20 στο καινουργιο μια πολυ ψηλη και ομορφη ξανθια με ωραιο κορμι η οποια κανει και γυμνο τσιμπουκι στα 50ε.πριν καμια 10 μερες ηταν στο 26ης Οκτωβριου 52 αν την ειδατε.αυτη πραγματικα αξιζει να δοκιμαστει λογω εμφανισης...

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ααα ξεχασα....και Σαπφους 20 στο καινουργιο μια πολυ ψηλη και ομορφη ξανθια με ωραιο κορμι η οποια κανει και γυμνο τσιμπουκι στα 50ε.πριν καμια 10 μερες ηταν στο 26ης Οκτωβριου 52 αν την ειδατε.αυτη πραγματικα αξιζει να δοκιμαστει λογω εμφανισης...

Τη δοκίμασα πριν 3 βδομάδες στο 26ης Οκτωβρίου... Τρελό κομοδίνο... Από τα πιο βαρετά γαμήσια της χρονιάς...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
767
Πόντοι
4.535
Τη δοκίμασα πριν 3 βδομάδες στο 26ης Οκτωβρίου... Τρελό κομοδίνο... Από τα πιο βαρετά γαμήσια της χρονιάς...

Εγώ δεν την δοκίμασα αλλά μόνο που είχα δει το ξινιμένο υφάκι μου την έδωσε...

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ δεν την δοκίμασα αλλά μόνο που είχα δει το ξινιμένο υφάκι μου την έδωσε...

Μέντυ από Ουγγαρία αν θυμάμαι καλά μου είπε... Στο δωμάτιο αμέτοχη εντελώς.. Το σώμα της πολύ χαλαρό βυζί χάλι... Το μόνο που αξίζει είναι ότι λες οτί γαμάς μια πανύψηλη ξανθιά γκόμενα..

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
767
Πόντοι
4.535
Μέντυ από Ουγγαρία αν θυμάμαι καλά μου είπε... Στο δωμάτιο αμέτοχη εντελώς.. Το σώμα της πολύ χαλαρό βυζί χάλι... Το μόνο που αξίζει είναι ότι λες οτί γαμάς μια πανύψηλη ξανθιά γκόμενα..

Ε και; Ξέρεις πόσες κυκλοφορούν ελεύθερες εκεί έξω;

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
στην κωλέττη απο οτι μου είπε η αφρουλα, δευτερα τριτη τεταρτη αφροδιτη, τα βραδινα εφη, πεμπτης παρασκευη σαββατο αλίνα μου φένεται είπε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χρονια σας πολλα συναγωνιστες κ το νεο ετος να μας βρει με καλυτερα μουνια στα αγαπημενα μας σπιτακια

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
[size=15pt]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
...σε ολη τη Μπουρδελοσαλονικαααααααααααααααααααααα.!!!
...και ΚΑΛΑ μουνια στις πουτσες μας...γιατι μουνια νααα.!...καλα που.???[/size]

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ευτυχισμένο το νέο έτος, με πολλλή υγεία, σωματική, αλλά και ψυχική!

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
μετα απο 2 χρονια περιπου ξαναπηγα μαρινα στο μαρινοσπιτο ...πολυ βελτιωμενη απο την τελευταια φορα ...λιγα κιλα παραπανω αλλα δεν την χαλανε καθολου ..πολυ καλυτερες υπηρεσιες ..value for money μαζι με την αγαπημενη μου βερονικα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μετα απο 2 χρονια περιπου ξαναπηγα μαρινα στο μαρινοσπιτο ...πολυ βελτιωμενη απο την τελευταια φορα ...λιγα κιλα παραπανω αλλα δεν την χαλανε καθολου ..πολυ καλυτερες υπηρεσιες ..value for money μαζι με την αγαπημενη μου βερονικα
φιλε χρονια πολλα κ καλα,μηπως εχεις καμια σχεση με την μαντυ απο το φριξου 9?
αν κρινω απο το νικ σου μαλλον ναι......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πλακιτσα ειναι μην παραξηγηθεις

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Αυτη η Μαρινα δεν την εχω τιμησει.! Και ακουω καλα λογια...
Ποια ωρα την πετυχες και πως ειναι εμφανισιακα για να την γνωρισω???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom