αυτη τη μιραμπελα μολις την ειδα την κυριακη
σαν τραβελι μου εκανε,δεν ειναι κα8ολου του γουστου μου, μονο εκεο πηγα μπας και βρω τη
δαναη (α ρε φιλε παει και το δικο μου το πουλεν ,ΚΡΙΜΑ) αλλα μπα, παω ματζαρου για Σαρα και δεν ειναι ,ειναι μια βδομαδα πρωι και μια βραδυ,στο βιλα ερωτικα η
μαντυ που τιμουσε το εικοσαυερο στην Αθηνα ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΧΑΙΚΛΑΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΚΟΡΙΤΣΟ, Ερημητη μια αλεξαντρα μελαχρινακι με 40, παω να την κανω και με πιανει η τσατσα απτο μπρατσο με τροπο και μου λεει πολυ ευγενικα οτι
κανουν και φοιτητικες τιμες με 30,
,ουρανου στο τερμα ... ειμαι η ειρηνουλα , θελεις να μου τον φορεσεις,??(
ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΜΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ) και μου εχει γινει καγκελο σε 2 δεπτερολεπτα, παω να την κανω και με αρχιζει τα μαγκιορικα για να με ριξει, ωραια μαγκιορικα ομως ,σα τσουλακι,την υποσχομαι οτι θα κανω μια βολτα και θα περασω να την ξεσκισω,(κακως δεν μπηκα ακομα την θυμαμαι μου σηκωνεται)τεσπα!!!κωλετη μια κ
αλοντημενη τσατσα 98 χρ,κοντο ασπρο μαλλι ,απιστευτη,χτυπαει το κινητο μου και μου λεει μην απαντας και χαμηλοσε το εντελως,
γιατι η κοπελα δουλευει(σηκωνει τα ποδια) και δεν θελει να την ενοχλουν!!και σηκωθεικε και μου τα ελεγε κοντα σχεδον στο αυτι,μπαινει ενα παληκαρι και την ρωταει αν δουλευει η αφρουλα αυριο πρωι(δευτερα πρωι)....και τι δεν ακουσε το παληκαρι,αρχισε η τσατσα να φωρτωνει,
ντροπη σου του λεει να λες εδω μεσα για αλλη κοπελαλες και δεν δουλευει εκει αυτη,
κατι με ρωτησε αυτος και ηρ8ε εκατσε αναμεσα μας και δεν μας αφηνε να μιλησουμε , μετα βγηκε η Εφη και την εκανα!!!παω ματζαρου στο τερμα τερμα και ειναι μια μαλλον η μονικα , και
μολις την εκανα αρχισε να βριζει στα ρωσικα ''παλιομαλακα δεν σου σηκωνεται και μονο ματι σου αρεσει και ζαιμπαλ και ιντι να χουι και γιπτ βαγιοματ και τετοια και την απανταω και γω στη γλωσσα τις εισαι πατσαβουρα και δεν νομιζω να σε γαμαει κανενας μπνο κανενας γέρος και
με συνοδεψε μεχρι εξω βριζοντας,καλα που δεν εσκασε κανενας τουμπανος να εχουμε αλλα χρονιαρες μερες,την εκανα με τις μπαντες,τελικα πηγα στο πρωτο στη ματζαρου στο παρκινκ απτο σιτιγκειτ, μελαχρινακι, δεθεν απο Ισπανια 1.70 περιπου διαρακι στηθος μαλλι πολυ μακρι σωμα κανονικο προς το λεπτο με λιγα πιασιματακια (πολυ λιγα)!Αλινα ή Ελινα την λενε,
μουστακακι εχει μετριο και φαβοριτα καλη!! αυτα φενοντε στο κρεβατι απο κοντα,πιπα μετρια ,
ιεαραποστιλικο καλο πισοκολητο μαπα, τραβιοτανε μπροστα για να μην τον φαει καλα, καμπουριαζε και την μεση για να μην τον βαλω καλα, με τον που τον καρφωσα τ
ην εχω πιασει κεφαλοκληδωμα και δεν σταματησα να την γαμαω μαχρι να χυσω,, δευτερη φορα δεν εχει με τιποτα,και Ισπανιδα δεν ειναι με τιποτα ,
φυγτοβουλγαρα πρεπει να ειναι πραγματικα, κακως που δεν πηγα στην Ειρηνουλα ή στην μαντυ,
δεν πειραζει , την επομενη φορα,