Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (3 μέλη και 52 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μάλλον στο ή είμαι εγώ... εκεί πιστεύω παίζουν... υπάρχουν βέβαια πάντα εξαιρέσεις! Αλλά αν το σκεφτείς καλά έτσι μας φέρνουν πιο κοντά. Τι αδέλφια αίματος, τι αδέλφια σπέρματος!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ξέρει κανείς αν κ τι ώρες δουλεύει η Σάρα στην Μαντζαρου σήμερα;

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Μαντζάρου 1Α (πρώην 3)ή αλλιώς "The house of Love"...μέχρι της 18:00 θα αγωνίζεται η Μόνικα και μετά την διαδέχεται η Σάντρα!

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Ξεκινησα μεσημερακι απο ανατολικα για αφρουλα,τρωω μια ωρα μεσα στη κινηση.
Λεω δε πειραζει θα με αποζημιωσει το τουμπανο  :tits2:

Αμ δε!!!Κλειστο της κωλεττη!!Το κινητο ανοιχτο αλλα δεν απαντουσε κανενας.

Επομενος σταθμος lafemme για καρινα που δεν την εχω πετυχει ποτε και θελω να τη δοκιμασω αλλα κλειστο και αυτο.

Η καταθεση τελικα εγινε κεφαλληνιας στην εμμανουελα (παλια δουλευε γεωργιου 4).
Αναεωμενο το μωρο , προσωπακι για  :bigdick: :bigdick:
Καλη περιποιηση ,αλλα λογω κουρασης απο δουλεια, κινηση στο δρομο φυγαμε ασφαιροι.
Το προσπαθησε οσο μπορουσε αλλα δε τραβουσε η ομαδα.....

Ξερουμε γιατι η Κωλεττη ειναι κλειστη σημερα???Χτες που ειχα παρει τηλ. δουλευε κανονικα η αφρο.Σημερα που πηγα χωρις τηλ εφαγα τη π@παρα....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Fuck al pa...εισαι θεος λεμεεεεε....best post ever...yeaaahh
Ύστερογραφο:Ειρηνουλα και παλι ειρηνουλα....yeaaahh
Εχω λυθεί στα γελια φιλε
ρε τζιελακο
να καταθεσω την ειρηνουλα η θα παει χαραμι το 40 ευρω
την ειδα οταν πηγα τσαρκα με τα φιλαρακια μου απο τας αθηνας
και επαθα μουνοπλακα
αλλα αξιζει ρε συ;
καμια λεπτομερια εχεις ρε;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε τζιελακο
και επαθα μουνοπλακα
αλλα αξιζει ρε συ;
καλη ειναι ρε συ.....επειτα εχουμε πεταξει σαρανταρια κατα καιρους....δεν νομιζω παντως να τα  κλαψεις :)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ρε τζιελακο
και επαθα μουνοπλακα
αλλα αξιζει ρε συ;

Γαμα...για μια φορα επειδη ειναι ωραιο μουνακι πρεπει να της το δωσεις!! :knockinb:
...για δευτερη θα καταλαβεις οτι δεν αξιζει...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Επειδή δεν βρήκαμε ανάλογο thread για studio στη Θεσσαλονίκη το ποστάρουμε εδώ:

Αποστολή στη Θεσσαλονίκη 27/12!

Κατά τις 22:00 το βράδυ συναντηθήκαμε με εκλεκτό μέλος από την Θεσσαλονίκη: τον [size=14pt]Γαμαικανό[/size], ο οποίος σαν άξιος οικοδεσπότης μας ξενάγησε στα studio της πόλης του...!!! Έτσι η παρέα μεγάλωσε και με σταθερό συνοδοιπόρο τον Cheyenne ξεκινήσαμε την "εκπαιδευτική" μας βόλτα!

Κωλέττη 17: Η γνωστή στους ντόπιους Έφη εκ Πολωνίας ορμώμενη! Πρόκειται για μια κοπέλα γύρω στα 30, ξανθιά, με 2αρι στήθος, ελαφρά σημάδια κυτταρίτιδας που διαγράφοντανβ κάτω από το ημιδιαφανές μαύρο παρεό! Σιωπηλή και αγέλαστη παρουσία!

Νικ. Ουρανού 17: Ο αποκαλούμενος "οίκος του έρωτα" ("Casa d'Amore") φιλοξενούσε την Εβελίνα! Μια ξανθιά παρουσία, λίαν αδύνατη, με μακριά μαλλιά, μικρό πίσω σύστημα και με δυσανάλογα μεγάλο φυσικό στήθος. Το πορνίδιο ως χώρα προέλευσης έχει την Ρουμανία!

Φρίξου 9: "Villa erotica". Στο "ίδρυμα" αυτό, το οποίο ήταν πρώην club συναντήσαμε την γερμανίδα Μάντυ, γνωστή και στην Αθήνα από τοη θητεία της στα "ιδρύματα" της Τριγγετοαλλυσίδας! Θα ακολουθήσει λίαν συντόμως κριτική του Cheyenne!

Νικ. Ουρανού 22: Στο πραγματικά αχανές σαλόνι ξεπρόβαλε η Ειρηνούλα! Ελληνίδα κατά δήλωσιν της, σχετικά ψηλή, αδύνατη με μακρύ, ίσιο, ξανθό μαλλί, 2αρι στήθος και χαρακτηριστικά δύο τατού: ένα κουνελάκι του playboy στο δεξί γλουτό και έναν σκορπιό στην άνω κοιλιακή χώρα. Εντύπωση μας έκανε το "τουπέ" της, τύπου "μαγκιά, κλανιά και κώλο φινιστρίνι" και μας αποτελείωσε με την ατάκα της "κάνω τα πάντα όλα". Να σημειωθεί ότι φοράει φακούς επαφής!

Π. Ερημίτη 2: Αλεξάνδρα! Πραγματικά αδιάφορη περίπτωση μελαχρινού πορνιδίου εκ Ρουμανίας. 2αρι στήθος, αδύνατη και πρόσωπο παντελώς αδιάφορο!

Φρίξου 14: "Sex and the city". H Χριστίνα από Ρουμανία παρουσιάστηκε στο σαλόνι... Ξανθιά, με μέτριο σώμα, πλαδαρά καπούλια... αδιάφορη... Να σημειωθεί η ευγένεια της υπηρεσίας!

Κεφαλληνίας 8: "Studio Αφροδίτη". Στο συγκεκριμένο "ίδρυμα" συναντήσαμε τη Νάντια! Μαυρομάλλα, με πιασίματα, κρεμαστό στήθος με μεγάλη ρόγα (στο αριστερό είχε μια ελίτσα). Τατού μπροστά στην κοιλιακή χώρα που ξεπρόβαλε διακριτικά από το μωβ εσώρουχο!

Ανδρ. Γεωργίου 34: "Le femme". Παντελώς... μα παντελώς αδιάφορη περίπτωσις... σκελετωμένο πορνίδιο εκ Ρουμανίας, ανώνυμο, με δύο εμφανείς εντελώς αντιαισθητικές ουλές στην κοιλιακή χώρα. Εμφανίστηκε στο σαλόνι με κόκκινα εσώρουχα μπας και τονίσει το γιορτινό των ημερών με προσθήκη φρουφρού Αϊ Βασίλη! Μάταια όμως!

Ανδρ. Γεωργίου 16: "Ερως". Ηργάζετο η Σάντρα, την οποία δεν καταφέραμε να δούμε λόγω απασχόλησής της σε "μέγαλο" πρόγραμμα...

Γωνία Ρούλια & Οικονόμου: Αντίνα! "Ελληνοισπανίδα" κατά δήλωσίν της, δηλαδή Τσιγγανορουμάνα... Πιασίματα, μικρό στήθος, ίσια μακρυά μαύρα μαλλιά και το κορμάκι της κάλυπτε ένα λευκό συνολάκι!

Μάντζαρου 14: Λέϊλα! Μαυρομαλλούσα νταρντάνα με μαύρο κομπινεζόν... δεν θυμόμαστε τίποτα άλλο... συγγνώμη...

Μάντζαρου 1Α (πρώην 3): Ανώνυμη, αδιάφορη καστανόξανθη παρουσία... κάποια πιασίματα, ελαφρώς σχιστά μάτια...

Θερμές ευχαριστίες στον [size=14pt]Γαμαικανό[/size] που χωρίς την συμβολή του η "βόλτα" αυτή θα ήταν πολύ πιο δύσκολη!!!!!
η καλυτερη ενημερωση forever
οι τυποι ειναι πολυ μπροστα μιλαμε
''επιστημονες''

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτη τη μιραμπελα μολις την ειδα την κυριακη σαν τραβελι μου εκανε,δεν ειναι κα8ολου του γουστου μου, μονο εκεο πηγα μπας και βρω τη δαναη (α  ρε φιλε παει και το δικο μου το πουλεν :headbang:,ΚΡΙΜΑ) αλλα μπα, παω ματζαρου για Σαρα και δεν ειναι ,ειναι μια βδομαδα πρωι και μια βραδυ,στο βιλα ερωτικα η μαντυ που τιμουσε το εικοσαυερο στην Αθηνα :2funny: :2funny:ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΧΑΙΚΛΑΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΚΟΡΙΤΣΟ, Ερημητη μια αλεξαντρα μελαχρινακι με 40, παω να την κανω και με πιανει η τσατσα απτο μπρατσο με τροπο και μου λεει πολυ ευγενικα οτι κανουν και φοιτητικες τιμες με 30, :2funny: :2funny: ,ουρανου στο τερμα ... ειμαι η ειρηνουλα  , θελεις να μου τον φορεσεις,??(ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΜΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ) και μου εχει γινει καγκελο σε 2 δεπτερολεπτα, παω να την κανω και με αρχιζει τα μαγκιορικα για να με ριξει, ωραια μαγκιορικα ομως ,σα τσουλακι,την υποσχομαι οτι θα κανω μια βολτα και θα περασω να την  ξεσκισω,(κακως δεν μπηκα ακομα την θυμαμαι μου σηκωνεται)τεσπα!!!κωλετη μια καλοντημενη τσατσα 98 χρ,κοντο ασπρο μαλλι ,απιστευτη,χτυπαει το κινητο μου και μου λεει μην απαντας και χαμηλοσε το εντελως, γιατι η κοπελα δουλευει(σηκωνει τα ποδια) :2funny: :2funny: :2funny: και δεν θελει να την ενοχλουν!!και σηκωθεικε και μου τα ελεγε κοντα σχεδον στο αυτι,μπαινει ενα παληκαρι και την ρωταει αν δουλευει η αφρουλα αυριο πρωι(δευτερα πρωι)....και τι δεν ακουσε το παληκαρι,αρχισε η τσατσα να φωρτωνει, ντροπη σου του λεει να λες εδω μεσα για αλλη κοπελαλες και δεν δουλευει εκει αυτη,κατι με ρωτησε αυτος και ηρ8ε εκατσε αναμεσα μας και δεν μας αφηνε να μιλησουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:, μετα βγηκε η Εφη και την εκανα!!!παω ματζαρου στο τερμα τερμα και ειναι μια μαλλον η μονικα , και μολις την εκανα αρχισε να βριζει στα ρωσικα ''παλιομαλακα δεν σου σηκωνεται και μονο ματι σου αρεσει και ζαιμπαλ και ιντι να χουι και γιπτ βαγιοματ και τετοια και την απανταω και γω στη γλωσσα τις εισαι πατσαβουρα και δεν νομιζω να σε γαμαει κανενας μπνο κανενας γέρος και με συνοδεψε μεχρι εξω βριζοντας,καλα που δεν εσκασε κανενας τουμπανος να εχουμε αλλα χρονιαρες μερες,την εκανα με τις μπαντες,τελικα  πηγα στο πρωτο στη ματζαρου  στο παρκινκ απτο σιτιγκειτ, μελαχρινακι, δεθεν απο Ισπανια  1.70  περιπου διαρακι στηθος μαλλι πολυ μακρι σωμα κανονικο προς το λεπτο με λιγα πιασιματακια (πολυ λιγα)!Αλινα ή Ελινα την λενε, μουστακακι εχει μετριο και φαβοριτα καλη!! αυτα φενοντε στο κρεβατι απο κοντα,πιπα μετρια ,ιεαραποστιλικο καλο  πισοκολητο μαπα, :2funny: :2funny:τραβιοτανε μπροστα για να μην τον φαει καλα, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καμπουριαζε και την μεση για να μην  τον βαλω καλα, με τον που τον καρφωσα την εχω πιασει κεφαλοκληδωμα και δεν σταματησα να την γαμαω μαχρι να χυσω,, δευτερη φορα δεν εχει με τιποτα,και Ισπανιδα δεν ειναι με τιποτα ,φυγτοβουλγαρα πρεπει να ειναι  :think: :think:πραγματικα, κακως που δεν πηγα στην Ειρηνουλα ή στην μαντυ, δεν πειραζει , την επομενη φορα, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
respect λεμεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
επειδη θα κανω μια βολτα αποψε πηρα τηλ καποια σε στουντιο για να δω τι παιζει για αποψε....οποτε σας τα λεω μηπως ψαχνετε καποια
-Μαντζαρου 10 η Λευλα
-Αν.Γεωργιου Ερως η Μιλανα
-Νικ.Ουρανου 1 η Εβελινα
-Φριξου 14 η Ρουμανα Χριστινα με τον πεταχτο κωλο
-Φριξου βιλα η Μαντυ
...εκτος απο τη Μαντυ τις αλλες δε τις ξερω οποτε ειναι δυσκολη η επιλογη αν και με βλεπω να καταληγω στη Λευλα.επισης θελω καποιος αν θυμαται να μου θυμισει την εθνικοτητα της Μιλανας

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
επειδη θα κανω μια βολτα αποψε πηρα τηλ καποια σε στουντιο για να δω τι παιζει για αποψε....οποτε σας τα λεω μηπως ψαχνετε καποια
-Μαντζαρου 10 η Λευλα
-Αν.Γεωργιου Ερως η Μιλανα
-Νικ.Ουρανου 1 η Εβελινα
-Φριξου 14 η Ρουμανα Χριστινα με τον πεταχτο κωλο
-Φριξου βιλα η Μαντυ
...εκτος απο τη Μαντυ τις αλλες δε τις ξερω οποτε ειναι δυσκολη η επιλογη αν και με βλεπω να καταληγω στη Λευλα.επισης θελω καποιος αν θυμαται να μου θυμισει την εθνικοτητα της Μιλανας
:thumbsup: :thumbsup:

Αν σου πω εχω ξεχασει απο τις τοσες φορες που εχω παει στη Μιλανα ποσες ειναι αυτες και δεν θυμαμαι αν την εχω ρωτησει απο που ειναι. :headbang:
Αλλα για Ρωσιδα την κοβω και απο την προφορα της.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αν δεν εχεις φαει Μιλανα...στην προτεινω ανεπυφυλακτα.!
Δεν ειναι κανα τρελο μουνι αλλα στο δωματιο λεει πολλα. :knockinb: :knockinb:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Μιλάνα vs Κοροβάγκου κάποια ξανθιά Χριστίνα, δεν εχω δοκιμάσει καμία απο τις 2, έχω δει μόνο την Χριστινα. Που θα λέγατε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μιλάνα vs Κοροβάγκου κάποια ξανθιά Χριστίνα, δεν εχω δοκιμάσει καμία απο τις 2, έχω δει μόνο την Χριστινα. Που θα λέγατε?
μιλανα ...η αλλη σαν να ψιλοβαριεται στο απλο.... :sunglasses:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
μάλιστα, ντυνομαι και πάω να τεστάρω. thnx!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom