Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (3 μέλη και 75 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Ναι Καραμαν... η γνωστή...

Δηλαδη θες να μου πεις οτι προχθες γαμησα την τρελοΤζενη χωρις να το ξερω!!!!!!!!!!
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Την ειχα δει μια φορα την κοπελα το καλοκαιρι αλλα που νατην θυμαμαι απο τοτε.........

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
909
Πόντοι
4.535
Και σκέψου ότι το καλοκαίρι είπε ότι σταματάει...

Άντε τυχερέ δοκίμασες και Τζένη... εμπειρίες δεν είπες ακόμα!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Απο που καταγετε η κορασιδα ξερουμε???

Σε μια φαση τη ρωταω...απο εισαι? απανταει...απο εδω!

Δεν την πιστεψα και την ξαναρωταω...απο το Βολο η απο τη Λαρισσα? :think:

και μου απανταει...απο το βουνο εισαι εσυ!!! :headbang:

Ακουσε αντι για Βολο βουνο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε μια φαση αφου με ειχε ξεθεωσει στην πιπα για να μου τον σηκωσει μην φυγω ασφαιρος την σταματαω και τη λεω αστο ρε κοπελια δεν ταιριαζουμε...
και διαφωνουσε στο οτι δεν ταιριαζουμε λες και την ειχα γκομενα χρονια και ηθελα να την χωρισω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως χαζα χαζα η κοπελα προσπαθησε να με ευχαρηστησει και οπως ειπε αλλη στη θεση της θα ειχε φυγει απο την αρχη..Για αυτο της δινω αλλο ενα ΜΠΡΑΒΟ.! και για αυτο δεν την εδωσα μαυρο εδω www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,63936.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,63936.0[/url]

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Απο που καταγετε η κορασιδα ξερουμε???

Σε μια φαση τη ρωταω...απο εισαι? απανταει...απο εδω!

Δεν την πιστεψα και την ξαναρωταω...απο το Βολο η απο τη Λαρισσα? :think:

και μου απανταει...απο το βουνο εισαι εσυ!!! :headbang:

Ακουσε αντι για Βολο βουνο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε μια φαση αφου με ειχε ξεθεωσει στην πιπα για να μου τον σηκωσει μην φυγω ασφαιρος την σταματαω και τη λεω αστο ρε κοπελια δεν ταιριαζουμε...
και διαφωνουσε στο οτι δεν ταιριαζουμε λες και την ειχα γκομενα χρονια και ηθελα να την χωρισω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως χαζα χαζα η κοπελα προσπαθησε να με ευχαρηστησει και οπως ειπε αλλη στη θεση της θα ειχε φυγει απο την αρχη..Για αυτο της δινω αλλο ενα ΜΠΡΑΒΟ.! και για αυτο δεν την εδωσα μαυρο εδω www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,63936.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,63936.0[/url]
απο αλβανια ειναι η τζενη

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
παιδια την ειρηνουλα
την εχει παρει κανενας;
επαθα μουνοπλακα που την ειδα :lheel:
αλλα δεν ξερω πως ειναι μεσα στο δωματιον;;;;;;; :-

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
909
Πόντοι
4.535
Σε μένα ήταν καλή. Λίγο μαγκιά αλλά όχι σπαστική. Άσε που μου έβγαζε κάτι σε τσόντα...

Βέβαια έχω ακούσει και κακά σχόλια...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Σε μένα ήταν καλή. Λίγο μαγκιά αλλά όχι σπαστική. Άσε που μου έβγαζε κάτι σε τσόντα...

Βέβαια έχω ακούσει και κακά σχόλια...
εχεις κανει καμια κριτικη
καμια λεπτομερια ρε παιδακι μου
οταν λες αρνητικα;

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
909
Πόντοι
4.535
Έχω ακούσει εδώ μέσα αρνητικά. Τα σχόλια δεν τα κοιτάω από πριν για να μην πηγαίνω προκατειλημμένος είτε θετικά είτε αρνητικά. Εγώ κριτική δεν έκανα. Σου λέω ότι σε μένα ήταν καλή.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλησπερα συναγωνιστες,χρονια πολλα και καλες γιορτες σε ολους!
χρονια πολλα και σε σενα...την ειδα την κριτικη σου ...κατατοπιστικη και μπραβο...να γραφεις πιο συχνα.... ;)

κατα τα λοιπα η φαση μπες- βγες στο δωματιο για την παρανοηση με το προγραμμα πρεπει να ταν μεγαλη ξενερα... :headbang: ακρως αντιεπαγγελματικο εκ μερους της....

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Απο οτι διαβαζω γινεται χαμος με την Εφη. Αραγε ποτε θα ειχε λιγοτερο κοσμο για να αξιζει να την επισκεφθεις? Αν και τις 8-10 ωρες που δουλευει εχει τοσο κοσμο τοτε την βλεπω να παιρνει αδεια ξεκουρασης σε λιγες μερες. Αχ βρε Εφακι!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Απο οτι διαβαζω γινεται χαμος με την Εφη. Αραγε ποτε θα ειχε λιγοτερο κοσμο για να αξιζει να την επισκεφθεις?
ποτε φιλε...ετσι ηταν απο παλια...στα αλλα βαρουσαν μυγες και εκει δεν επεφτε καρφιτσα,γεμιζε το σαλονι...ας προσεχαμε να μην μιλαμε τοσο πολυ απο το σαιτ.... :2funny: :2funny: :2funny:

danos

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
τις προάλλες (σόρρυ αλλά δε θυμάμαι ακριβώς μέρα πριν 5 περίπου) πήγα Τζούλια.
ΟΥ Ο ΟΥ    :tits:  :tits:    :tits:  :tits:

πλήρωσα 40, είμαι στο δωμάτιο στην πόρτα, δίνω 1 20κο, δίνω 2ο 20κο και λέει η τσατσα και αυτές τις μέρες έχουμε και ένα μικρό δώρο για μένα. Τη γείωσα.
ΕΡΩΤΗΣΗ: αυτές ανασφάλιστες δουλεύουν? δώρο απ΄οτον εργοδότη δε παίρνουν? αν είναι χαζές οι ερωτήσεις οκ. πάντως εγώ δεν είμαι χαζός να δώδω δωράκι ειδικά στην δυγκεκριμένη τσατσά η οποία είναι ίσως η σπαστικότερη και πιο αποκρουστική.

περιμένω τη Τζούλια λοιπόν, ήρθε και Ο ΛΑΛΑ. Μετά από 5ετη πείρα στα μπορδέλα της Θεσ/νίκης είναι η 2η που θα μου μείνει αξέχαστη [1η η Μαρίνα]. Η γκόμενα λέμε είναι υπομονετική, χαμογελαστή (ήταν 6.20 το πρωί - δεν ήμουν πιωμένος - ούτε σταγόνα - ούτε καν σε μαγαζί να μυρίζω τσιγαρίλα που λέει ο λόγος), βυζοτέλεια, βαρύ βυζί όχι @@ες.
Να μη τα πολυλογώ πέρασα πολύ καλά και θα ξαναπάω όταν επιστρέψει (όχι αμέσως γιατί προβλέπω ουρά μέχρι το φανάρι κάτω)

Αυτά.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
χρονια πολλα και σε σενα...την ειδα την κριτικη σου ...κατατοπιστικη και μπραβο...να γραφεις πιο συχνα.... ;)

κατα τα λοιπα η φαση μπες- βγες στο δωματιο για την παρανοηση με το προγραμμα πρεπει να ταν μεγαλη ξενερα... :headbang: ακρως αντιεπαγγελματικο εκ μερους της....
εχω ξανα γραψει παλιοτερα αλλα ο αντμιν δεν τις ανεβασε στο σαιτ και απο τοτε ειχα ξενερωσει και δεν εγραφα.αλλα τωρα ειπα να γραψω και εγω καμια καλη η κακη περιπτωση για να ξερουν οι συναγωνιστες τι γινεται.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

οσο για το μπες-βγες δεν εφταιγε η κοπελα αλλα η αντιπαθητικη τσατσα που στα 80 ευρω προγραμμα τολμησε να ζητησει και δωρακι!!!
:2on1:παρτο κυρα μου!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τις προάλλες (σόρρυ αλλά δε θυμάμαι ακριβώς μέρα πριν 5 περίπου) πήγα Τζούλια.
ΟΥ Ο ΟΥ     :tits:   :tits:    :tits:   :tits:

πλήρωσα 40, είμαι στο δωμάτιο στην πόρτα, δίνω 1 20κο, δίνω 2ο 20κο και λέει η τσατσα και αυτές τις μέρες έχουμε και ένα μικρό δώρο για μένα. Τη γείωσα.
ΕΡΩΤΗΣΗ: αυτές ανασφάλιστες δουλεύουν? δώρο απ΄οτον εργοδότη δε παίρνουν? αν είναι χαζές οι ερωτήσεις οκ. πάντως εγώ δεν είμαι χαζός να δώδω δωράκι ειδικά στην δυγκεκριμένη τσατσά η οποία είναι ίσως η σπαστικότερη και πιο αποκρουστική.

περιμένω τη Τζούλια λοιπόν, ήρθε και Ο ΛΑΛΑ. Μετά από 5ετη πείρα στα μπορδέλα της Θεσ/νίκης είναι η 2η που θα μου μείνει αξέχαστη [1η η Μαρίνα]. Η γκόμενα λέμε είναι υπομονετική, χαμογελαστή (ήταν 6.20 το πρωί - δεν ήμουν πιωμένος - ούτε σταγόνα - ούτε καν σε μαγαζί να μυρίζω τσιγαρίλα που λέει ο λόγος), βυζοτέλεια, βαρύ βυζί όχι @@ες.
Να μη τα πολυλογώ πέρασα πολύ καλά και θα ξαναπάω όταν επιστρέψει (όχι αμέσως γιατί προβλέπω ουρά μέχρι το φανάρι κάτω)

Αυτά.
ειπε ποτε θα επιστρεψει;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ρε μαλακα γαμα αντε ριξε κανενα και ασε τις ερωτησεις.. :2funny:
Παλι καλα που εμεις εδω κατω εχουμε τον τρεζορτ... :grin:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ποτε φιλε...ετσι ηταν απο παλια...στα αλλα βαρουσαν μυγες και εκει δεν επεφτε καρφιτσα,γεμιζε το σαλονι...ας προσεχαμε να μην μιλαμε τοσο πολυ απο το σαιτ.... :2funny: :2funny: :2funny:
αμα πας λιγο αργα την βρισκεις,εγω πηγα την παρασκευη κατα τις 4.30 το πρωι και ημουν δευτερος στη σειρα.φυσικα οταν βγηκα ειχαν μαζευτει αλλη 4-5 στο σαλονι για να την δουνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom