Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (9 μέλη και 79 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εχεις δικιο φιλε....αλλα τα παραπονα αλλου,στους υπευθυνους για τα οσα ελεγαν κ στους κλωνους τους που εχουν χαθει ξαφνικα
γαμησε τους κλωνους ρε ντεκερ τους κλωνους και
τους υπευθυνους να πουμε τωρα να πουμε
παοκ εισαι
ρε μια τζουλια στο προμηθεους κατω κατω με βυζια αγιολογικα
την εχει φαει κανεις;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γαμησε τους κλωνους ρε ντεκερ τους κλωνους και
τους υπευθυνους να πουμε τωρα να πουμε
παοκ εισαι
ρε μια τζουλια στο προμηθεους κατω κατω με βυζια αγιολογικα
την εχει φαει κανεις;
αγιολογικα?
τι θελει να πει ο ποιητης?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
οντως.....
παντως ειχα να δω καιρο την ρουμανα την χριστινα κ δεν την θυμομουν,καποιοπς ειχε πει οτι ειναι τουμπανο,οποτε περιμενα τα αναλογα κ μολις την ειδα ξενερωσα του πουστη,αβυζη κ με πεταχτο κωλο κ χαμηλο.κ στη φατσα για βουλγαρα μου εκανε

...deker εγω ειπα οτι η Χριστινα η ρουμανα ειναι τουμπανο ενοουσα το σωμα της και τη κωλαρα της...απο βυζι ειναι ξετουμπανο!!

η Λευλα την παραδεχομαι μονο στο αρχιδογλυψιμο! μου εκανε σπεσιαλ οπως το λενε...καραμελωμα!! 

Αλλος ειχε τετοια εμπειρια με την Λευλα η με αλλη??

Αλλα δυσκολα να την ξανατιμησω γιατι ειναι υπερανω κυβικων μου.! Δεν μπωρω να την κουμανταρω!! :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
909
Πόντοι
4.535
Αλλος ειχε τετοια εμπειρια με την Λευλα η με αλλη??

Αλλα δυσκολα να την ξανατιμησω γιατι ειναι υπερανω κυβικων μου.! Δεν μπωρω να την κουμανταρω!! :2funny: :2funny: :2funny:

Και εγώ μπορώ να το πιστοποιήσω... είχα την ίδια εμπειρία!!! Αλλά γιατί δεν μπορείς να την κουμαντάρεις; Εύκολη στο μανουβράρισμα είναι... άσε που εγώ ένιωθα πασάς!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
..Με ριχνει στα κιλα!! Θελω ποιο αδυνατες αλλα να εχουνε και Βυζαρες...! :cum: :cum: :cum:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
909
Πόντοι
4.535
Ααααα... γι' αυτό το λες...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
ματζαρου τερμα πανω κ αφου ειχε πολυ κοσμο απ εξω λογω του νεου μαγαζιου που ανοιξε στον παλιο καλιγουλα μπηκαμε κ ηταν η μονικα

Την Μονικα την Βουλγαρα λες ετσι?? Εχω καιρο να τη πετυχω...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585

Νωμιζα θα ηταν η Λευλα και δεν μπηκα την ξεχασα οτι ανεβηκε σημερα αυτη η κριτικη...

Γιαννιτσων μετα το Σολ την ωρα που περνουσα τα τραβελια παιζανε φαπες.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Τα χωρισε ενας νταβας σκηνες καρατε κιντ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Νωμιζα θα ηταν η Λευλα και δεν μπηκα την ξεχασα οτι ανεβηκε σημερα αυτη η κριτικη...

Γιαννιτσων μετα το Σολ την ωρα που περνουσα τα τραβελια παιζανε φαπες.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Τα χωρισε ενας νταβας σκηνες καρατε κιντ!!! :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
απο λαρισα τα ιδια περιπου ...δες και το ποστ μου...ενα αλλο πιπινι δοκιμασα ...μια βουλγαρα χριστινα...ιδανικη για τα γουστα σου σε μικροκαμωμενες που ελεγες....αλλα λιγο κρυα...την αγαπη σου την τινα την ειδα που εφευγε... ηταν πρωινη...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Εχε χαρη που ειναι κλειστα τα τεμπη αλλιως... :2funny: :2funny: :2funny:

Θα ετρωγα παλι Τινακι.!!!

Δε ξερω αυτο το κοριτσι αν ηταν σαλονικη θα μου ετρωγε πολλα! :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Δεν μπορεσα να κρατηθω και ειπα να κανω μια γυρα απο τη Τζουλια...καρφι για εκει αλλα πρωτα επιθεωρηση στο ξαναανοιγμενο μπουρδελακι της Σαπφως 20...

Ο χωρος καινουριος φενετε οχι ομως φρεσκος γιατι δεν μυριζε καινουριο μια ψιλομποχα την ειχε! Μικρο μπουρδελακι με δυο δωματια και σε σχεση με ολα τα αλλα του βαρδαρη, αφου ειδα και ενα δωματιο που ηταν η πορτα ανοιχτη ειναι πολυ καλο το καλυτερο απο ολα.Βγηκε και η κοπελα...ξανθια ψιλη με ποδαρες,μπουταρες, βυζακι μας τα χαλαει λιγο μικρο, φατσουλα δεν την λες ασχημη, με μια λεξη ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ! δεν μου γεμισε το ματι θα δουμε αν γραφτει κανενα σχολειο...
Φευγω παω για Τζουλια και τσιφος...αφανη η Τζουλια! Στη θεση της ενα μικρο μελαχρινο με μια βυζαρα και αυτο οχι σαν της Τζουλιας ποιο μικρο αλλα βυζαρα! Παω να μπω ολα ρεζερβε! Και αναγκαστηκα γιατι βαριομουνα να περιμενω εκανα μια σβουρα να δω τι παιζει και στα αλλα μπας και ξαλαφρωσει η κατασταση...

Σαπφως 5
Βερονικα :cum: :cum: :cum:

Σαμφως 7
Η Χριστινα η μελαχρινη η αδυνατη μην τις μπερδευουμε! Ωραιο σωματακι και προσωπακι...

Σαμφως 8
Μια πιτσιρικα αδυνατη πολυ ψιλοψιλη!

Τανταλου 14
Η Τζουλη το αδυνατο καστανοξανθο πιπινακι που ηταν παλια 26ης 52 στο μυλο
και στο καπακι με το που εφευγα ηρθε η δευτερη κοπελα μαυρομαλα με το καρε μαλι...

Προμηθεους 25 Μπλε
Μια αδυνατη ξανθια με αγορε μαλακι εκεινη την ωρα ετρωγε να δυναμωσει!

Προμηθεους 19
Η Τζηνα ξαθνια αδυνατη δουλευε απεναντι οταν τη ειχα δοκιμασει Πουτανα-Ικεα!

Προμηθεους 14
Ξανθια αλφαδιασμενη στον καναπε εκανε τσιγαρο μαλλον ειναι η Λαουρα οπως εχει προαναφερει ο Αλ πατσινο...

Αλιακμωνως 8
ΤΟ ΜΠΑΖΟ ΤΩΝ ΜΠΑΖΩΝ! Μια μαυρομαλα τζαμπα να με ελεγε δεν εμπενα...μας βλεπει η τσατσα να φευγουμε σπινιαριστοι και τι μας λεει? Αν δεν εχετε λεφτα να σας κωψω κατι! Εκπτωσεις δηλαδη!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Κατεχακη 13
Αλλο μπαζο! Αυτο απορω τι το κρατανε και δουλευει ακομα!
Η τσατσα ποιο καλυλιαρα ειναι!!! Η Τσατσα παρεπτιπτοντως ξανθια κοντο μαλι με πιασηματακια ωραιο πρωσωπακι απτεστα ελληνικα...την εριχνα ενα γρηγορο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:knockinb: :knockinb: :knockinb:

Μαντζαρου 1Α
Η Μονικα η βουλγαρα με τα teeny εσωρουχα της καιρο ειχα να την πετυχω σαν να αδυνατησε λιγο??? ...και σαν να ομορφηνε και λιγακι???

Πηγα και μια βολτα απο Φριξου 9
Η Μαντυ και αυτη ρεσερβε τα δωματια της φορουσε ενα κοκκινο φορεματακι που με τα βιας εκριβε τις βυζαρες της...(μαλλον πρεπει να την βαλω και αυτη στο προγραμμα :knockinb:)

Κωλετη 17
Μονο απο εξω που περασα καταλαβα οτι θα δουλευε η [size=11pt]Ε Φ Η[/size]
πολυ αυτοκινητο...

Και ξαναγυρησα Προμηθεους
Η τσατσα λεει 40 το απλο με ισπανικο μαζι
             50 με ακαποτο λαρυγγατο
             60 το 69

μπενω στο δωματιο περνω το 40αρι λεω θα φαω και ισπανικο! πληρωνω και μου ζητουσε αν εχω ευχαρηστηση και δωρο.! Εγω την συνεδεσα με Γουατεμαλα μεσω Αρζεμπαιζαν! Κοινως πηρε τα αρχιδια μου.! Δεν ειπε τιποτα γιατι το ΟΧΙ που της ειπα ηταν καλητερο και απο αυτο της εθνικης μας εορτης!
Περι της ουσιας-πουτανας τωρα αλλη μια περιπτωση ΙΚΕΑ.! Η Κοπελα συστηθηκε ως Αντζελικα απο Βουλγαρια πρωτευουσιανα μεσα απο τη Σοφια μου ειπε! Μελαχρινη χαμηλοκωλα μου φανηκε, τελειο μεγαλο φυσικο βυζακι (με κρυες ρωγες!) κωλαρακι κωλαση στρογγυλεμενο αφρατο καμπυλοτο δεν κανει γωνιες πουθενα. Πρωσοπακι πολυ ομορφο αλλα χαμογελο της τριντεν!!! με χαλασε τελειως θεοστραβα και ψιλοσαπια δοντακια...μακρια απο τα ακαποτα συναδελφοι!
Κριτικη θα πεσει αυριο...που θα ανοιξει το ΙΚΕΑ να παω να δω με ποιο επιπλο εμοιαζε ποιο πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα σε ολους!

ΥΓ. Το ισπανικο ακομα μου το κανει...!!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
909
Πόντοι
4.535
Πηγα και μια βολτα απο Φριξου 9
Η Μαντυ και αυτη ρεσερβε τα δωματια της φορουσε ενα κοκκινο φορεματακι που με τα βιας εκριβε τις βυζαρες της...(μαλλον πρεπει να την βαλω και αυτη στο προγραμμα :knockinb:)

Κωλετη 17
Μονο απο εξω που περασα καταλαβα οτι θα δουλευε η [size=11pt]Ε Φ Η[/size]
πολυ αυτοκινητο...

Μετά από το σχετικό ποτό για το οποίο θα γράψει ο deker αλλού σ' αυτό το site< και μετά από δική μου παραίνεση, είπαμε να κάνουμε μια καταδρομική από κανά δυο να δούμε τι γίνετε! Κωλέτη όντως πολλά αμάξια από έξω και δεν το ρισκάραμε να μπούμε. Όπως επίσης και εκείνο κοντά στο Platinum το οποίο είχε και κόσμο απ' έξω και κανόνιζε κόντρες;;;

Πήγαμε Φρίξου από τις 12 το μεσημέρι δούλευε η Μάντυ. Επίσης τέρμα Ν. Ουρανού η Ειρηνάρα με άλλη τσατσά που δεν μας έδωσε και πολύ σημασία, αντίθετα με την Ειρηνάρα. Πέτρου Ερημίτη η τσατσά Ελένη με κοπέλα την Αλεξάνδρα. Εγώ στην Μάντυ πήγα και το κατα ευχαριστήθηκα...

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Παιδια, η Σαρα η βυζαρου δουλευει ακομα πρωινα? Στην Ανδρεου Γεωργιου η' αλλαξε στουντιακι? Ειναι η αγαπημενη μου πουτανα. Βυζαρες και φουλ συμμετοχη.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μετά από το σχετικό ποτό για το οποίο θα γράψει ο deker αλλού σ' αυτό το site< και μετά από δική μου παραίνεση, είπαμε να κάνουμε μια καταδρομική από κανά δυο να δούμε τι γίνετε! Κωλέτη όντως πολλά αμάξια από έξω και δεν το ρισκάραμε να μπούμε. Όπως επίσης και εκείνο κοντά στο Platinum το οποίο είχε και κόσμο απ' έξω και κανόνιζε κόντρες;;;

Πήγαμε Φρίξου από τις 12 το μεσημέρι δούλευε η Μάντυ. Επίσης τέρμα Ν. Ουρανού η Ειρηνάρα με άλλη τσατσά που δεν μας έδωσε και πολύ σημασία, αντίθετα με την Ειρηνάρα. Πέτρου Ερημίτη η τσατσά Ελένη με κοπέλα την Αλεξάνδρα. Εγώ στην Μάντυ πήγα και το κατα ευχαριστήθηκα...
γιατι ρε εγω που πηγα?
:2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
909
Πόντοι
4.535

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αγαπημένη σου λες αλλά δεν ξέρεις ότι είναι Μαντζάρου;;;

Είπα να σ' αφήσω να προδωθείς μόνος σου...
σα δεν ντρεπεσαι.νικ ουρανου δεν ειπες τοι ειδαμε τον αντρακι την ειρηνουλα η οποια μας ειπε τα νεα των χριστουγεννων κ μας κουνιοταν γιατι χαρηκε που μας ειδε....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom