Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (2 μέλη και 55 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
αντε βαλτε καμια κριτικη κριμα.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

...Ποιος θα σπασει την παρθενια???? :2funny: :2funny: :2funny:

...ποιος...ποιος...ποιος??? :2funny: :2funny: :2funny:

...δεν ανοιξε οχι...αλλα ενα βραδυ ηταν αναμενα τα φωτα μεσα στο στενο και το φωτιζε, οχι του σπιτιου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

εγω παντως οχι....βαρδαρη πια ουτε απεξω....ο μαανες μαλλον...εγω εγραψα τις πρωτες για αλιακμωνος,26ης 35,ρουλια και βιλα εροτικα εδω....αρκει....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

...δεν ανοιξε οχι...αλλα ενα βραδυ ηταν αναμενα τα φωτα μεσα στο στενο και το φωτιζε, οχι του σπιτιου.
ναι τα φωτα τα χα δει και γω τελευταια φορα που ειχα ερθει και ειχε και καποια συναυλια στον μυλο και υπεθεσα οτι ειναι απο κει.... οκ ...που θα παει θα ανοιξει κι αυτο...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
εγω παντως οχι....βαρδαρη πια ουτε απεξω....ο μαανες μαλλον...εγω εγραψα τις πρωτες για αλιακμωνος,26ης 35,ρουλια και βιλα εροτικα εδω....αρκει....

..γιατι ρε ουτε απο εξω? ...μπες μεσα να δεις τι ωραια ειναι, σκετη περιπετεια!!!
Εγω εχω και εκπτωση στο betadine! ...τα περνω με το κιλο ξερεις,... τα μεγαλα τα μπουκαλακια!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
..γιατι ρε ουτε απο εξω? ...μπες μεσα να δεις τι ωραια ειναι, σκετη περιπετεια!!!
Εγω εχω και εκπτωση στο betadine! ...τα περνω με το κιλο ξερεις,... τα μεγαλα τα μπουκαλακια!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πρωτον δεν βολευει απο παρκιν αφου ερχομαι απεξω,τρωω ολη την κινηση του κεντρου στην μαπα(πχ τις προαλλες που ηταν προχριστουγεννιατικη περιοδος και ολα τα χωρια κατεβαιναν για ψωνια),δεν δουλευει η δαναη,η εμμανουελα πηγε στουντιο....ε  αυτοι οι λογοι αρκουν...δεν υπαρχει κινητρο....τζαμπα δεν το δινουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...οποτε....

ΥΓ δεν υποτιμω κανεναν που παει... ετσι;...να εξηγουμαστε να μην παρεξηγουμαστε...ουτε εχει σχεση με σιχαμαρα....οι λογοι που γραφω ισχυουν....

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Μάγκες άνοιξε το μπουρδελάκι που φιλοξενούσε την Ευά στο Βαρδάρη πριν πάει 26ης ξανά, φρέσκος άνεμος! Καινούργια κοπέλα, καινούργια τσατσα. Η κοπέλα ήταν ένα ξανθό δίμετρο μοντελάκι φάση, βυζάκι δεν φαίνοταν κάτι τρομερό αλλα πρέπει να είχε πολύ βελούδο δερματάκι. 40 το απλό! Το βράδυ την πέτυχα.

η τσατσα αντιπαθητικια και αθλια...η γκομενα δεν με τρελανε...εμφανησιακα ...δεν τη δοκιμασα αλλα...με μια πρωτη ματια...δε λεει...

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Νιου Έντρυ η αμφιβόλου εμφανήσεως Ρωσσίδα μιλφ Νάντια η οποία δουλεύει χωρίς τσατσά (?) γαμάει σκουπίζει καθαρίζει, τα κάνει όλα και συμφέρει! Γλύφει αρχίδια και βγάζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γούστα και μια τρέλα στο δωμάτιο χωρίς προηγούμενο! Άνοιξε και μας περιμένει στο Πέτρου Ερημίτη

ειναι οντως μονη της....περασα σημερα...αλλα ειχε πολυ κοσμο και δεν περιμενα...πρεπει ομως να ειναι πολυ δυνατη στο δωματιο...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
η τσατσα αντιπαθητικια και αθλια...η γκομενα δεν με τρελανε...εμφανησιακα ...δεν τη δοκιμασα αλλα...με μια πρωτη ματια...δε λεει...
μακριά δεν λέει η γκόμενα.
Μπορεί να ειναι μουνάρα αλλά μέσα ειναι κομοδίνο...
Με φίλο που τη δοκίμασε μου είπε οτι δεν ξέρει να γαμιέται, δεν κάνει καλό τσιμπούκι ειναι με το χρονόμετρο κυριολεκτικά.
Αντίθετα για την Ειρηνούλα εχω να πώ τα καλύτερα λόγια.
Δεν ξερω αλλα απο αυτά που είχαν γραφτεί ημουν λιγο διστακτικός να την δοκιμάσω και ειναι πολυ καλή.

Τωρα για μια βόλτα που εκανα

στερ πίσω νικόλ μίλφ με μεγάλα βυζιά παίζει να είναι καλή μεσα(αυτη που ειπαν οτι ειναι ισπανίδα αλλα ειναι απο ανατολικό μπλόκ)
σαρα-λεύλα στην μαντζαρου 10 κορυφή και οι 2
στην αλιακμ. και οι 2 μπαζέ.....σάντρα και αλίνα
ταντάλου 14 είχε ενα πολυ ωραίο ξανθό
προμηθέως κάτω μια με φοβερά βυζιά πρεπει να ειναι η τζουλια
απεναντι απο τανταλου ερως η κέλυ ελληνίδα ωραια γυναίκα.
πιο κατω μια μαυρη νταρντάνα
και απο εκει και πέρα φρίξου ηταν κλειστό εκεινο που δουλευε το γερμανικο ντουο.
ερημίτη το απογευμα η μιλφ νάντια?
και μετα μια αλεξάνδρα
νικ.ουρανού δουλευε απογευμα μια μαυρομάλα με μπότες ψυχρή μου φάνηκε και μετα η ειρηνούλα που μου θυμίζει κατι απο πετρούλα και μεσα ηταν πολύ καλή

Επισκέπτης
Αυτό είναι Κάρα! Δεν ήξερα ότι το είχε στο σάιτ  :P

Είναι πολύ "αντράκι" η Ειρηνούλα και με ξεκαυλώνει απίστευτα αυτό το πράγμα... τώρα εντάξει γούστα είναι αυτά αλλοί καυλώνουν με τις δυναμικές γυναίκες :rolleyes:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μακριά δεν λέει η γκόμενα.
Μπορεί να ειναι μουνάρα αλλά μέσα ειναι κομοδίνο...
Με φίλο που τη δοκίμασε μου είπε οτι δεν ξέρει να γαμιέται, δεν κάνει καλό τσιμπούκι ειναι με το χρονόμετρο κυριολεκτικά.
Αντίθετα για την Ειρηνούλα εχω να πώ τα καλύτερα λόγια.
Δεν ξερω αλλα απο αυτά που είχαν γραφτεί ημουν λιγο διστακτικός να την δοκιμάσω και ειναι πολυ καλή.

Τωρα για μια βόλτα που εκανα

στερ πίσω νικόλ μίλφ με μεγάλα βυζιά παίζει να είναι καλή μεσα(αυτη που ειπαν οτι ειναι ισπανίδα αλλα ειναι απο ανατολικό μπλόκ)
σαρα-λεύλα στην μαντζαρου 10 κορυφή και οι 2
στην αλιακμ. και οι 2 μπαζέ.....σάντρα και αλίνα
ταντάλου 14 είχε ενα πολυ ωραίο ξανθό
προμηθέως κάτω μια με φοβερά βυζιά πρεπει να ειναι η τζουλια
απεναντι απο τανταλου ερως η κέλυ ελληνίδα ωραια γυναίκα.
πιο κατω μια μαυρη νταρντάνα
και απο εκει και πέρα φρίξου ηταν κλειστό εκεινο που δουλευε το γερμανικο ντουο.
ερημίτη το απογευμα η μιλφ νάντια?
και μετα μια αλεξάνδρα
νικ.ουρανού δουλευε απογευμα μια μαυρομάλα με μπότες ψυχρή μου φάνηκε και μετα η ειρηνούλα που μου θυμίζει κατι απο πετρούλα και μεσα ηταν πολύ καλή
φιλε εχεις καμια πληροφορια για αυτην την τζουλια;
οντως ετσι την λενε
αξιζει;
στο παρα τσαφ δεν μπηκα;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
φιλε εχεις καμια πληροφορια για αυτην την τζουλια;
οντως ετσι την λενε
αξιζει;
στο παρα τσαφ δεν μπηκα;

Γιατι δεν ερειξες ενα πουτσο το κοριτσι??? :2funny: :2funny: :2funny:

Σε ενα σπιτι στο βαρδαρη δεν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι στο ερως στην τανταλου 9 στο σαλονι εχει ενα καδρο με ενα τυπο που μοιαζει με το αβαταρ σου και ολο οποτε καθομαι εκει σε θυμαμαι ρε γαμαικανε... :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Γιατι δεν ερειξες ενα πουτσο το κοριτσι??? :2funny: :2funny: :2funny:

Σε ενα σπιτι στο βαρδαρη δεν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι στο ερως στην τανταλου 9 στο σαλονι εχει ενα καδρο με ενα τυπο που μοιαζει με το αβαταρ σου και ολο οποτε καθομαι εκει σε θυμαμαι ρε γαμαικανε... :2funny: :2funny: :2funny:
α...ρε καραμαν
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να σαι καλα ρε
τετοιο γελιο ρε
τωρα καταλαβα τον πινακα που λες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χρονια σας πολλα......κ καλα
εχουμε κ λεμε,βολτα χθες το βραδυ στις 4,30 με εναν φιλο μετα απο πολυ ποτο........

ματζαρου κατω,λευλα.....δεν μου αρεσε

ματζαρου τερμα πανω κ αφου ειχε πολυ κοσμο απ εξω λογω του νεου μαγαζιου που ανοιξε στον παλιο καλιγουλα μπηκαμε κ ηταν η μονικα

κωλλετη η εφαρα κ ολα τα δωματια γεματα κ 7 ατομα στο σαλονι

φριξου 9 κλειστο

φριξου 14 η ρουμανα χριστινα η οποια δεν μου αρεσει καθολου,μπηκε ο φιλος μου κ ηταν ετοιμος να κοιμηθει....η κοπελα βαριοταν που ζουσε,μονο η πιπα της του αρεσε

κεφαληνιας περιμενα να ηταν το χριστινακι μου να το δωσω καπου σιγουρα τελικα ηταν μια μελαχροινη αγγουρο ασχημη

λα φαμ κλειστο

οποτε την καναμε για σπιτι με εμενα να εχω το 40αρι στην τσεπη ενω ο φιλος μου οχι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Πρόεδρε επέστρεψες στις επάλξεις; Χαίρομαι... Δεν σου άρεσε η Λέυλα; Καλά γούστα είναι αυτά...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πρόεδρε επέστρεψες στις επάλξεις; Χαίρομαι... Δεν σου άρεσε η Λέυλα; Καλά γούστα είναι αυτά...
να σαι καλα.οχι φιλε δεν μου αρεσε η λευλα γιατι δεν ειχε βυζι κ την θεωρω μια μελαχροινη ανοστη κοπελιτσα.κωλο δεν μπορεσα να δω καλα γιατι φορουσε μια μαλακια κ τον εκρυβε

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Ναι το κάνει αυτό... όπως επίσης δεν χαμογελά στο σαλόνι!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οντως.....
παντως ειχα να δω καιρο την ρουμανα την χριστινα κ δεν την θυμομουν,καποιοπς ειχε πει οτι ειναι τουμπανο,οποτε περιμενα τα αναλογα κ μολις την ειδα ξενερωσα του πουστη,αβυζη κ με πεταχτο κωλο κ χαμηλο.κ στη φατσα για βουλγαρα μου εκανε

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
οντως.....
παντως ειχα να δω καιρο την ρουμανα την χριστινα κ δεν την θυμομουν,καποιοπς ειχε πει οτι ειναι τουμπανο,οποτε περιμενα τα αναλογα κ μολις την ειδα ξενερωσα του πουστη,αβυζη κ με πεταχτο κωλο κ χαμηλο.κ στη φατσα για βουλγαρα μου εκανε
προεδρε, σε καναμε προεδρο
αλλα μια βολτα δεν μας εβγαλες
ρε προεδρε
σαν τον γουμενο μου φαινεται εισαι :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σαν τρομαγμενη βγηκε οταν ειχα περασει μια φορα....αυτα τα καινουρια κοριτσια καμια αισθηση απο πουτανια και ναζι στο σαλονι.... :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
προεδρε, σε καναμε προεδρο
αλλα μια βολτα δεν μας εβγαλες
ρε προεδρε
σαν τον γουμενο μου φαινεται εισαι :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
εχεις δικιο φιλε....αλλα τα παραπονα αλλου,στους υπευθυνους για τα οσα ελεγαν κ στους κλωνους τους που εχουν χαθει ξαφνικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom