Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
αυτή είναι....αλλα αν την ρωτήσεις θα σου πεί οτι είναι η έλενα απο το ανορθόγραφο....
και δουλεύει οπως είπες πρωι στο καινούριο της φρίξου .
ωραια...σ'ευχαριστω,ειναι απο τις αγαπημενες μου και εχω καιρο να τη συναντησω

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
ωραια...σ'ευχαριστω,ειναι απο τις αγαπημενες μου και εχω καιρο να τη συναντησω
καλή είναι ....νομίζω μαζι με Εμμανουέλα,λευλα-σαρα,το γερμανικό πακέτο που είναι διακοπές στην πατριδα του και Αντζελα-μιλφ ισως οι καλύτερες.
Τωρα για χριστίνα-πολονία εχω την ίδια αποψη με εσένα, δεν κάνει μέσα.
Απο κάποιον φίλο ακουσα και για την Ειρήνη (πισω απο νικηφορου ουρανού)οτι ήταν πολυ καλή μέσα μαζί του.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
καλή είναι ....νομίζω μαζι με Εμμανουέλα,λευλα-σαρα,το γερμανικό πακέτο που είναι διακοπές στην πατριδα του και Αντζελα-μιλφ ισως οι καλύτερες.
Τωρα για χριστίνα-πολονία εχω την ίδια αποψη με εσένα, δεν κάνει μέσα.
Απο κάποιον φίλο ακουσα και για την Ειρήνη (πισω απο νικηφορου ουρανού)οτι ήταν πολυ καλή μέσα μαζί του.
η Ελενα ανηκει στην Αγια-τετραδα των milf με Αντζελα,Μαρθα και Αλβανιδα Χριστινα.....ααααααχχχχχχ τις πεθυμησα ολες

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Αναφορα χθες σε επισκεψη στις 24.00. στο προμηθεως τερμα κατω.Κορασιδα η Τζουλια...μπαινω μεσα ερχεται η θεια για την πληρωμη (40ε) τις τα δινω και τι μου λεει???? οτι θελεις για δωρο!!!!! και επεμενε κιολας!!! Εννοειται οτι τη συνδεσα με κα'ι'ρο...εχε χαρη που απο την Τζουλια δεν εχω παραπονο και ειμαι ΦΑΝ των προσοντων της

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
για να ανακεφαλαιωσουμε εκτος απο τη λαουρα ειδατε καμια αλλη με μποτες? παρεπιπτοντως η λαουρα για κανα μηνα το πολυ ακομη κ τελος αλλη μια μεγαλη απωλεια σνιφ :'(

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
δεν εγινε σημερα ρε γρια....εχει μερες που το ειπε ο τυπος κ η νομαρχια ειναι θετικη.....ειπαν να κανουν κατι σε στυλ χωριου....για να ειναι ολα μαζεμενα

Και χθες το ξαναπρότεινε λόγω αντιδράσεων των κατοίκων της Γιαννιτσών. Ναι είπε να κάνουμε κάτι στα πρότυπα Άμστερνταμ ή άλλων ευρωπαϊκών χωρών... και σκέφτομαι εγώ... είμαστε Ευρώπη τελικά;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και χθες το ξαναπρότεινε λόγω αντιδράσεων των κατοίκων της Γιαννιτσών. Ναι είπε να κάνουμε κάτι στα πρότυπα Άμστερνταμ ή άλλων ευρωπαϊκών χωρών... και σκέφτομαι εγώ... είμαστε Ευρώπη τελικά;
πως το βλεπεις συντροφε ,λεει να βαλουν και βιτρινα με τοσα μπαζα που παιζουν? χαχαχαχαχαχα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Ναι... για βιτρίνες είναι...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
πως το βλεπεις συντροφε ,λεει να βαλουν και βιτρινα με τοσα μπαζα που παιζουν? χαχαχαχαχαχα

Μιλαμε για το "Μπαζο Της Αρκουδας" χθες τα γυρησαμε ολα μια γυρα, μετρημενες στα δαχτυλα αυτες που αξιζανε, και δεν γεμιζε ουτε η μια παλαμη...αναφορα σε λιγο γιατι παλι την πατησα χθες...παλι ασφαιρος εφυγα.!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αναφορα χθες σε επισκεψη στις 24.00. στο προμηθεως τερμα κατω.Κορασιδα η Τζουλια...μπαινω μεσα ερχεται η θεια για την πληρωμη (40ε) τις τα δινω και τι μου λεει???? οτι θελεις για δωρο!!!!! και επεμενε κιολας!!! Εννοειται οτι τη συνδεσα με κα'ι'ρο...εχε χαρη που απο την Τζουλια δεν εχω παραπονο και ειμαι ΦΑΝ των προσοντων της

Η συγκεκριμένη τσα είναι απαράδεκτη... Μαλώνει με όλο το κόσμο και την ώρα που γαμάς ακούγονται συνέχεια μπινελίκια... Και μένα μου ζήτησε λεφτά και την έγραψα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χθες βραδυ, καθημερηνη, κινηση σχεδον μηδεν μια και ολοι κρατανε για τα Χριστουγεννα την εξοδο τους, ειπαμε οτι ειναι μια καλη μερα για καταθεση, μια και αυριο δεν δουλευουμε λογο αδειας! Αλλα λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο εγω.!

Κωλετη
Ανοιχτα χθες βραδυ η Εφη δεν επερνε ανασα! 1 ωρα περιμενα το φιλαρακι μου να καταθεσει βγενοντας πληρως ικανοποιημενος.! Η τσατσα ειπε οτι Δευτερα-Τριτη-Τεταρτη θα ειναι η Αφροδιτη. Μπορει να ελεγε και μουφες οπως λεγανε και στο παρελθον. Θα διξει απο βδομαδα. 3 η ωρα το μπουρδελο τα κονομισανε και εκλεισε!

Ν.Ουρανου 1Β
Η Εβελινα με τα ωραια βυζακια της.. :cum:

Φριξου 9
Μια μαυρομαλα αδυνατη με ωραιο σωματακι ευγενικη μας αποχαιρετηζε αφου φευγαμε.

Φριξου 14
Η Χριστινα Η Ρουμανα Καστανοξανθη. τουμπανο λεμε το κοριτσι...

Ν.Ουρανου 26
Μια αγενεστατη μαυρομαλα πιασμενα τα μαλια της κοτσο μικρο προσωπακι ζουμπηγμενα τα βυζια της για να φενονται μεγαλα, εβριζε στην γλωσσα της το μπαζο, αφου φευγαμε χωρις να την γαμησουμε!

26ης Οκτωμβρη 35Α
Η Μιχαελα ξανθια κοπελιτσα ισως η ποιο ομορφη της βραδιας, αλλα κομοδινο τελειως στο δωματιο χωρις ομως δυσανασχετισμους...

26ης Οκτωμβρη 52
Μια ψιλη με καλο βυζακι ξεχωριζε μεσα απο το σουτιεν της, μαυρα μαλια λιγο ασχημη ομως.!

Κεφαληνιας
Η Χριστινα Η Πολωνεζα Ξανθια. Μουναρα...Την εχω στο στοχαστρο για μελοντικη εκτιμηση μια και τελευταια δεν περπαταει το κοριτσι..θα φανει στο μελλον.

Ανδρεου Γεωργιου 34
Η Καρινα μαυρομαλα η οποια εχει φωτο στο Athens. Κοντη με λιγα παραπανω κιλα στα κολωμερια της ωραιο προσωπο.

Ανδρεου Γεωργιου 16
Η Σαντρα αδυνατο μαυρομαλικο ξεκωλιδιο με παρα πολυ μικρο βυζι. Στο δωματιο ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ!

Ανδρεου Γεωργιου 4
Η Ουκανεζα Βικη ξανθια σιλικονοβυζουχα με τρελανε χθες ετοιμος να καταθεσω ημουνα...φορουσε απο πανω ενα συνολακι κοκκινο Χριστουγενιατικο σκετη καυλα (για εμενα)
Το σκεφτομουνα σοβαρα αλλα την εχω παρει παλαιοτερα κατεχακη πολυ κομοδινο και το μετανιωσα αργοτερα! :headbang:

Ρουλια και Κωττα
Νεο μικρα πιτσιρικα μαυρα μαλλια φενετε απο τη φατσα της ποσο μικρη ειναι...

Κατεχακη 13
Μπαζο της βραδιας χοντρη ταχα ισπανιδα!!!

Μαντζαρου 14
Η Ψιλη Λευλα καλη αρχιδογλυφτρα!!!

Τανταλου 14
Μαυρομαλα ξωβυζη με καρε μαλακι...

Τανταλου 8Α
Η μοναδικη μαυρη σε ολη τη Μπουρδελοσαλονικα χθες βραδυ...

Τανταλου και Σαπφως Γωνια
Αδυνατο κοριτσακι καστανοξανθο μαλι καρε με μπολικιες ανταβιες. Βαμενα μαυρα σχιστα ματια. Ελληνικα καλα.Δεν τα πιανει ολα ομως. Καταθεση-μαρτυριο εκει, Τζενη μου ειπε  στο δωματιο φευγοντας. Μπορει να ειπε και ψεματα. Οποιος θελει να ξενερωσει ας παει...

Σαπφως 7
Νεα κοπελα Βουλγαρα Αγγελικη ελεγε η τσατσα καλο τεμαχιο εφυγε σφαιρα δεν την ειδαμε καλα...

Σαπφως 5
Η Βερονικα δεν θελει συστασεις... :knockinb:

Προμηθεους 11
Τουμπανο το βυζι της μικρη με πιασμενα μαλλια. Αυτη ειναι η Τζουλια???

Προμηθεους 19 Καφε
Μολδαβεζα Ξαθια Ντιανα...προστυχοφατσα...νταρντανεψε η κυρια! η μου φενεται?

Προμηθεους 25 Μπλε
Μια τελειως χοντροκωλα με σγουρα μαυρα μαλια ΤΟ Μπαζο Της Βραδυας!

[size=20pt]Γενικα το μπαζο παει συννεφο!!![/size]

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Κωλετη
Ανοιχτα χθες βραδυ η Εφη δεν επερνε ανασα! 1 ωρα περιμενα το φιλαρακι μου να καταθεσει βγενοντας πληρως ικανοποιημενος.! Η τσατσα ειπε οτι Δευτερα-Τριτη-Τεταρτη θα ειναι η Αφροδιτη. Μπορει να ελεγε και μουφες οπως λεγανε και στο παρελθον. Θα διξει απο βδομαδα. 3 η ωρα το μπουρδελο τα κονομισανε και εκλεισε!

Φριξου 9
Μια μαυρομαλα αδυνατη με ωραιο σωματακι ευγενικη μας αποχαιρετηζε αφου φευγαμε.

Ν.Ουρανου 26
Μια αγενεστατη μαυρομαλα πιασμενα τα μαλια της κοτσο μικρο προσωπακι ζουμπηγμενα τα βυζια της για να φενονται μεγαλα, εβριζε στην γλωσσα της το μπαζο, αφου φευγαμε χωρις να την γαμησουμε!

26ης Οκτωμβρη 52
Μια ψιλη με καλο βυζακι ξεχωριζε μεσα απο το σουτιεν της, μαυρα μαλια λιγο ασχημη ομως.!

Ρουλια και Κωττα
Νεο μικρα πιτσιρικα μαυρα μαλλια φενετε απο τη φατσα της ποσο μικρη ειναι...

Κατεχακη 13
Μπαζο της βραδιας χοντρη ταχα ισπανιδα!!!

Τανταλου 8Α
Η μοναδικη μαυρη σε ολη τη Μπουρδελοσαλονικα χθες βραδυ...

Τανταλου και Σαπφως Γωνια
Αδυνατο κοριτσακι καστανοξανθο μαλι καρε με μπολικιες ανταβιες. Βαμενα μαυρα σχιστα ματια. Ελληνικα καλα.Δεν τα πιανει ολα ομως. Καταθεση-μαρτυριο εκει, Τζενη μου ειπε  στο δωματιο φευγοντας. Μπορει να ειπε και ψεματα. Οποιος θελει να ξενερωσει ας παει...

Σ' αυτά θα σταθώ... Ωραία η Κωλέττη ανοιχτή. Βέβαια δεν ξέρουμε τι παίχτηκε με την άδεια αλλά για να είναι ανοιχτό το ίδρυμα λογικά θα έχουνε...

Φρίξου 9 είναι η Λούνα. Μάλλον είναι με τις μέρες της αφού έχω διαβάσει διφορούμενα σχόλια. Σε μένα ήταν τέλεια...

Νικ. Ουρανού ή 26ης Οκτωμβρη 52 είναι η Αλεξάνδρα. Αν μία από τις δύο είχε ένα σημάδι στην κοιλιακή χώρα είναι η Αλεξάνδρα. Αν κάποια από τις δύο φάνηκε ψιλο goth είναι άλλη το όνομα της οποίας μου διαφεύγει...

Ήθελα να 'ξερα αν έχει και η Αλβανία, Ισπανία... Επίσης την μαύρη στον Βαρδάρη την πλασάρουν για Βραζιλιάνα και μου χαλάν το όνειρο!

Τέλος στο πράσινο, όχι δεν σου είπε ψέματα. Είναι η Τζένη. Και για τους συναγωνιστές που ξέρουν εμένα ξέρουν και την ιστορία... Ν Α Ρ Κ Η !!! Είναι κοπέλα του δευτερολέπτου φίλε και δεν μπορείς να πεις με σιγουριά πως θα περάσεις...

Θα 'θελα να σε ρωτήσω επίσης. Στο διαστημόπλοιο εκεί στο Σίτυ Γκέιτ την κοπέλα δεν σας την πλάσαραν για Ισπανίδα επίσης; Και πολύ ντροπαλή δεν ήταν όταν βγήκε; Και να σε ρωτήσω αν η Λέυλα όταν βγήκε ήταν χαμογελαστή ή όχι;

Επισκέπτης
Αυτή είναι λογικά η Τζούλια Κάραμαν, ρώτα καλού κακού βέβαια πριν μπεις, κάντην ένα test drive είναι τρομερό μουνί.

Α και μην μπεις στο πρώτο δωμάτιο τρίζει το κρεβάτι κ θα σου σπάσει τα αρχίδια  :P

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Σ' αυτά θα σταθώ... Ωραία η Κωλέττη ανοιχτή. Βέβαια δεν ξέρουμε τι παίχτηκε με την άδεια αλλά για να είναι ανοιχτό το ίδρυμα λογικά θα έχουνε...

Φρίξου 9 είναι η Λούνα. Μάλλον είναι με τις μέρες της αφού έχω διαβάσει διφορούμενα σχόλια. Σε μένα ήταν τέλεια...

Νικ. Ουρανού ή 26ης Οκτωμβρη 52 είναι η Αλεξάνδρα. Αν μία από τις δύο είχε ένα σημάδι στην κοιλιακή χώρα είναι η Αλεξάνδρα. Αν κάποια από τις δύο φάνηκε ψιλο goth είναι άλλη το όνομα της οποίας μου διαφεύγει...

Ήθελα να 'ξερα αν έχει και η Αλβανία, Ισπανία... Επίσης την μαύρη στον Βαρδάρη την πλασάρουν για Βραζιλιάνα και μου χαλάν το όνειρο!

Τέλος στο πράσινο, όχι δεν σου είπε ψέματα. Είναι η Τζένη. Και για τους συναγωνιστές που ξέρουν εμένα ξέρουν και την ιστορία... Ν Α Ρ Κ Η !!! Είναι κοπέλα του δευτερολέπτου φίλε και δεν μπορείς να πεις με σιγουριά πως θα περάσεις...

Θα 'θελα να σε ρωτήσω επίσης. Στο διαστημόπλοιο εκεί στο Σίτυ Γκέιτ την κοπέλα δεν σας την πλάσαραν για Ισπανίδα επίσης; Και πολύ ντροπαλή δεν ήταν όταν βγήκε; Και να σε ρωτήσω αν η Λέυλα όταν βγήκε ήταν χαμογελαστή ή όχι;

Μπορει να ηταν αυτη δεν την γνωρισα πρεπει να αδυνατησε απο το καλοκαιρι που την δοκιμασα...

Η Δευτερη ηταν...βρωμοστομα!

Οντως τωρα που θυμαμαι για ισπανιδα πρεπει να την συστησε και η καινουρια τσατσα ηταν πολυ κατατοπιστικη και η κοπελα πρεπει να ειναι η πολυ νεα στη δουλεια η πολυ μικρη γιατι δεν ειχε την ανεση να προβαλει τον εαυτο της. Η Λευλα οχι δεν ερηξε ουτε ενα χαμογελο μας ειδε και εφυγε

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αυτή είναι λογικά η Τζούλια Κάραμαν, ρώτα καλού κακού βέβαια πριν μπεις, κάντην ένα test drive είναι τρομερό μουνί.

Α και μην μπεις στο πρώτο δωμάτιο τρίζει το κρεβάτι κ θα σου σπάσει τα αρχίδια  :P

Το εχω δοκιμασει το πρωτο το δωματιο ειναι σπασμενο κιωλας...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Η Δευτερη ηταν...βρωμοστομα!

Οντως τωρα που θυμαμαι για ισπανιδα πρεπει να την συστησε και η καινουρια τσατσα ηταν πολυ κατατοπιστικη και η κοπελα πρεπει να ειναι η πολυ νεα στη δουλεια η πολυ μικρη γιατι δεν ειχε την ανεση να προβαλει τον εαυτο της. Η Λευλα οχι δεν ερηξε ουτε ενα χαμογελο μας ειδε και εφυγε

Η Αλεξάνδρα δεν σχολιάζει συνήθως... τώρα αν άλλαξε... Και η Λέυλα ένα χαμόγελο δεν θα έβλαπτε! Γι' αυτό δεν μπήκα να σου πω την αλήθεια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ποια ειναι παλι η αλβανιδα χριστινα ρε αλ?
μαλλον η ρουμανα μιλφ....η παλια τσατσα στο μπουρδελο στις ραγες μου χε πει και καλα οτι ειναι αλβανιδα....δεν βγαζεις ακρη με τις καταγωγες.... :headbang:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μαλλον η ρουμανα μιλφ....η παλια τσατσα στο μπουρδελο στις ραγες μου χε πει και καλα οτι ειναι αλβανιδα....δεν βγαζεις ακρη με τις καταγωγες.... :headbang:
πολυ μπερδεμα ρε παιδια,χαθηκαν τα ονοματα?
τι να πω....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ανδρεου Γεωργιου 34
Η Καρινα μαυρομαλα η οποια εχει φωτο στο Athens. Κοντη με λιγα παραπανω κιλα στα κολωμερια της ωραιο προσωπο.

[size=20pt][/size]
δηλαδη δουλευει και το la femme κανονικα???ωραια....να φυγουν αμεσως τα ξενοδοχεια απο τις αγαπημενες μας γειτονιες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom