Χθες βραδυ, καθημερηνη, κινηση σχεδον μηδεν μια και ολοι κρατανε για τα Χριστουγεννα την εξοδο τους, ειπαμε οτι ειναι μια καλη μερα για καταθεση, μια και αυριο δεν δουλευουμε λογο αδειας! Αλλα λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο εγω.!
Κωλετη
Ανοιχτα χθες βραδυ η Εφη δεν επερνε ανασα! 1 ωρα περιμενα το φιλαρακι μου να καταθεσει βγενοντας πληρως ικανοποιημενος.! Η τσατσα ειπε οτι Δευτερα-Τριτη-Τεταρτη θα ειναι η Αφροδιτη. Μπορει να ελεγε και μουφες οπως λεγανε και στο παρελθον. Θα διξει απο βδομαδα. 3 η ωρα το μπουρδελο τα κονομισανε και εκλεισε!
Ν.Ουρανου 1Β
Η Εβελινα με τα ωραια βυζακια της..
Φριξου 9
Μια μαυρομαλα αδυνατη με ωραιο σωματακι ευγενικη μας αποχαιρετηζε αφου φευγαμε.
Φριξου 14
Η Χριστινα Η Ρουμανα Καστανοξανθη. τουμπανο λεμε το κοριτσι...
Ν.Ουρανου 26
Μια αγενεστατη μαυρομαλα πιασμενα τα μαλια της κοτσο μικρο προσωπακι ζουμπηγμενα τα βυζια της για να φενονται μεγαλα, εβριζε στην γλωσσα της το μπαζο, αφου φευγαμε χωρις να την γαμησουμε!
26ης Οκτωμβρη 35Α
Η Μιχαελα ξανθια κοπελιτσα ισως η ποιο
ομορφη της βραδιας, αλλα κομοδινο τελειως στο δωματιο χωρις ομως δυσανασχετισμους...
26ης Οκτωμβρη 52
Μια ψιλη με καλο βυζακι ξεχωριζε μεσα απο το σουτιεν της, μαυρα μαλια λιγο ασχημη ομως.!
Κεφαληνιας
Η Χριστινα Η Πολωνεζα Ξανθια. Μουναρα...Την εχω στο στοχαστρο για μελοντικη εκτιμηση μια και τελευταια δεν περπαταει το κοριτσι..θα φανει στο μελλον.
Ανδρεου Γεωργιου 34
Η Καρινα μαυρομαλα η οποια εχει φωτο στο Athens. Κοντη με λιγα παραπανω κιλα στα κολωμερια της ωραιο προσωπο.
Ανδρεου Γεωργιου 16
Η Σαντρα αδυνατο μαυρομαλικο ξεκωλιδιο με παρα πολυ μικρο βυζι. Στο δωματιο ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ!
Ανδρεου Γεωργιου 4
Η Ουκανεζα Βικη ξανθια σιλικονοβυζουχα με τρελανε χθες ετοιμος να καταθεσω ημουνα...φορουσε απο πανω ενα συνολακι
κοκκινο Χριστουγενιατικο σκετη καυλα (για εμενα)
Το σκεφτομουνα σοβαρα αλλα την εχω παρει παλαιοτερα κατεχακη πολυ κομοδινο και το μετανιωσα αργοτερα!
Ρουλια και Κωττα
Νεο μικρα πιτσιρικα μαυρα μαλλια φενετε απο τη φατσα της ποσο μικρη ειναι...
Κατεχακη 13
Μπαζο της βραδιας χοντρη ταχα ισπανιδα!!!
Μαντζαρου 14
Η Ψιλη Λευλα καλη αρχιδογλυφτρα!!!
Τανταλου 14
Μαυρομαλα ξωβυζη με καρε μαλακι...
Τανταλου 8Α
Η μοναδικη μαυρη σε ολη τη Μπουρδελοσαλονικα χθες βραδυ...
Τανταλου και Σαπφως Γωνια
Αδυνατο κοριτσακι καστανοξανθο μαλι καρε με μπολικιες ανταβιες. Βαμενα μαυρα σχιστα ματια. Ελληνικα καλα.Δεν τα πιανει ολα ομως.
Καταθεση-μαρτυριο εκει, Τζενη μου ειπε στο δωματιο φευγοντας. Μπορει να ειπε και ψεματα. Οποιος θελει να ξενερωσει ας παει...
Σαπφως 7
Νεα κοπελα Βουλγαρα Αγγελικη ελεγε η τσατσα καλο τεμαχιο εφυγε σφαιρα δεν την ειδαμε καλα...
Σαπφως 5
Η Βερονικα δεν θελει συστασεις...
Προμηθεους 11
Τουμπανο το βυζι της μικρη με πιασμενα μαλλια. Αυτη ειναι η Τζουλια???
Προμηθεους 19 Καφε
Μολδαβεζα Ξαθια Ντιανα...προστυχοφατσα...νταρντανεψε η κυρια! η μου φενεται?
Προμηθεους 25 Μπλε
Μια τελειως χοντροκωλα με σγουρα μαυρα μαλια
ΤΟ Μπαζο Της Βραδυας!
[size=20pt]
Γενικα το μπαζο παει συννεφο!!![/size]