Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (2 μέλη και 52 επισκέπτες)

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Η  Σαρα δουλευει?και ποιες ώρες?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Συναγωνιστές, υπάρχει σε κάποιο σπιτάκι κοπέλα που να εμφανίζεται με κολάν ή κάλτσες; (τα φετίχ μας)

Θα ψαξεις τη Σαντρα (μικροσωμη, μαυρα μακρια μαλια, μικρο βυζι, πολυ καλη στο δωματιο) φοραει δυχτιοτες καλτσες τις οποιες δεν τις βγαζει :cum:
Εχω καιρο να την πετυχω και θα την βρεις η Μαντζαρου 1Α η στο Ερως Ανδρεου Γεωργιου 16. Την διαφημιζουν για Ισπανιδα αλλα δεν ειναι ουτε με σφαιρες!

η χριστινα η ρουμανα αλλαξε στεγη?

Τριτο σπιτι που αλαζει...απο 26ης Οκτωμβρη 35... μετα κεφαληνιας... και τωρα Φριξου 14
θελει φενετε να ειναι παντα οπως λενε οι τσατσαδες Καινουρια Κοπελα!

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Τριτο σπιτι που αλαζει...απο 26ης Οκτωμβρη 35... μετα κεφαληνιας... και τωρα Φριξου 14
Τέταρτο ,ήταν και στο Αλουμινάτο στον Βαρδάρη για λίγο αλλά δεν μπορούσε να αντέξει τις συνθήκες εκεί.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Τέταρτο ,ήταν και στο Αλουμινάτο στον Βαρδάρη για λίγο αλλά δεν μπορούσε να αντέξει τις συνθήκες εκεί.
bbs κερναω μια ντιανα
ερχεσαι;
αλλα θα παμε μεσο χαριλαου

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Εχω ξεκινήσει κιόλας.
Ξέρω είσαι καλό παιδί και δεν θα με δώσεις, άλλα αντί για Ντιάνα να διαλέξω κάτι άλλο;
Χριστίνα Poland ας πούμε , είναι και η Αφρούλα κλειστή.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Εχω ξεκινήσει κιόλας.
Ξέρω είσαι καλό παιδί και δεν θα με δώσεις, άλλα αντί για Ντιάνα να διαλέξω κάτι άλλο;
Χριστίνα Poland ας πούμε , είναι και η Αφρούλα κλειστή.
η αφρουλα φιλε εχει να εμφανιστει παρα πολυ καιρο
πηρε το μαζντα το καμπριο και μπορει και να την κοπανησε
την σουφριτσα της ντιανας την εχεις δει;;; :o :o :o :o :o :o
αλλο πραμααααααααααααααααααααα
σαν να γαμας βελουδο
χριστινα ποια λες;
εκεινη στην μανταζαρου;

treliaris82

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα ψαξεις τη Σαντρα (μικροσωμη, μαυρα μακρια μαλια, μικρο βυζι, πολυ καλη στο δωματιο) φοραει δυχτιοτες καλτσες τις οποιες δεν τις βγαζει :cum:
Εχω καιρο να την πετυχω και θα την βρεις η Μαντζαρου 1Α η στο Ερως Ανδρεου Γεωργιου 16. Την διαφημιζουν για Ισπανιδα αλλα δεν ειναι ουτε με σφαιρες!

Ευχαριστώ συναγωνιστή Karaman! Μαντζάρου δεν έχω επισκεφτεί, να περάσω αυτές τις μέρες καμια βολτα!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
βγήκα και εγώ διαβάζοντας για εβελίνα μια τσάρκα για κατάθεση μετά από πολύ καιρό μιας που επισκέφτηκα βουλγαρία μια βδομαδα πριν. Πήγα πρώτα να δω μήπως πετύχω την εμμανουέλα στο κεφαλληνίας αλλα δούλευε η χριστίνα η πολονέζα (πωω τι μουνί είναι αυτό πρώτη φορά την έβλεπα) βέβαια θα κατέθετα εκεί αλλά ήταν φουλ τα δωμάτια και περίμεναν πελάτες. Μετά κατάλαβα ότι και μια ώρα να περίμενα θα αξιζε. Οπότε είπα να πάω απο αυτό που μιάζει σαν εκκλησία και διαστημόπλοιο μαζί να δω την εβελίνα. Κανέναν αυτοκίνητο μπροστά οπότε μπήκα για να δω. Εμφανισιακά σχετικά ωραίο σώμα αλλα η μάπα της είναι σαν ανάποδο γαμώτο.. Τελος πάντων σκάω τα 40 μπήκα μέσα αλλα πολύ μούφα η γκόμενα.. ούτε τζάμπα δεν ξαναπήγαινα.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Φίλε vourvou Και το 'ξερα... κάτι μου πήγαινε στραβά μόλις την είδα! Γι' αυτό και δεν μπήκα... αλλά και να το σκεφτόμουν να μπω τηρώ στάση αποχής!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
βγήκα και εγώ διαβάζοντας για εβελίνα μια τσάρκα για κατάθεση μετά από πολύ καιρό μιας που επισκέφτηκα βουλγαρία μια βδομαδα πριν. Πήγα πρώτα να δω μήπως πετύχω την εμμανουέλα στο κεφαλληνίας αλλα δούλευε η χριστίνα η πολονέζα (πωω τι μουνί είναι αυτό πρώτη φορά την έβλεπα) βέβαια θα κατέθετα εκεί αλλά ήταν φουλ τα δωμάτια και περίμεναν πελάτες. Μετά κατάλαβα ότι και μια ώρα να περίμενα θα αξιζε. Οπότε είπα να πάω απο αυτό που μιάζει σαν εκκλησία και διαστημόπλοιο μαζί να δω την εβελίνα. Κανέναν αυτοκίνητο μπροστά οπότε μπήκα για να δω. Εμφανισιακά σχετικά ωραίο σώμα αλλα η μάπα της είναι σαν ανάποδο γαμώτο.. Τελος πάντων σκάω τα 40 μπήκα μέσα αλλα πολύ μούφα η γκόμενα.. ούτε τζάμπα δεν ξαναπήγαινα.
Αρα η Χριστινα η Πολωνεζα που δουλευε Φριξου 14 δουλευει τωρα κεφαλληνιας. ΟΚ! γιατι χθες την πατησα ο μαλακας, πηγα Φριξου 14 ηταν μια Χριστινα μεν, λεω αντε ας την δοκιμασω... Φιλοτιμη προσπαθεια μεν αλλα ξενερωσα επειδη βρωμουσε η ανασα της ποτο νομιζω.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
η αφρουλα φιλε εχει να εμφανιστει παρα πολυ καιρο
πηρε το μαζντα το καμπριο και μπορει και να την κοπανησε
την σουφριτσα της ντιανας την εχεις δει;;; :o :o :o :o :o :o
αλλο πραμααααααααααααααααααααα
σαν να γαμας βελουδο
χριστινα ποια λες;
εκεινη στην μανταζαρου;

Γαμαικανε το ρχ8 δν βγαινει σε καμπριο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΝΕΣ, ΤΕΛΙΚΑ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ μαλλον ρουμανα ητανε, που ηταν ξανθια λεπτη με σιλικονατα βυζια που δουλευε παλια κοροβαγκου και μετα κεφαλληνιας νομιζω και μετα Φριξου 14 και ΤΩΡΑ δν δουλευει πια Φριξου 14!!! που σκατα πηγε τωρα? δουλευει η σταματησε???

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Δουλεύει στην Κεφαλληνίας Tetsuo... ¨οπως παλιά!

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Χθες πήγα τσάρκα μετά απο πολύ καιρό και  δεν υπήρχε κάτι καλό.Θέλω να μου πέιτε τι παίζει για Ειρήνη-Χριστίνα σε ένα καινούργιο απέναντι απο το Φρίξου στο στενό-για μαντζάρου για τις κοπέλες και για μια μελαχροινή στο βαρδάρη απέναντι απο ανορθόγραφο.!!!!ευχαριστώ πολύ περιμένω κριτικές.......

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
μια βολτα χθες το βραδυ....
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Ελληνιδα Ναταλια.μια ασχημη κοντη μελαχρινη με πολυ φαρδυ κωλο.δουλευε πριν λιγο καιρο στην Αν.Γεωργιου 4
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).η ξανθια ομορφη Μολδαβη Νταϊανα η οποια ομως ειναι ξενερωτη και εντελως ατεχνη μεσα
-Προμηθεως 14.η ομορφη ξανθια Λαουρα η οποια ομως εχει κοψει τα εξτραδακια
-Προμηθεως τερμα κατω.η Πολωνεζα Τζουλια με τις βυζαρες αλλα αδιαφορη μεσα.και ειναι και κωλοχαρακτηρας απ'οτι μου ειπε μια τσατσα που την ξερει καλα
-Σαπφους-Προμηθεως.η Queen Βερονικα,ισως οτι καλυτερο στο Βαρδαρη τουλαχιστον στη βραδυνη βαρδια
-Σαπφους(διδυμο διπλα).η Βουλγαρα Αγγελικη.μελαχρινη με μακρυα μαλλια και ωραιο κορμι.καπου την εχω ξαναδει αλλα δε θυμαμαι που.ας βοηθησει καποιος...
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η Αντζελινα.μελαχρινη πολυ ψηλη και αδυνατη,μοντελισιο κορμι αλλα ασχημοφατσα
-Τανταλου 8.μια μαυρη νταρντανα που δινει και κωλο με τσατσα την Ρωσσοποντια γειτονισσα μου
-Τανταλου 14(αλουμινατο).μια ωραια καστανη νταρντανουλα με ευχαριστο υφος και και ευγενικη στο σαλονι
-Τανταλου 9(Ερος House).επισης μια μελαχρινη σκυλοφατσα με ωραιο κορμι και μεγαλο τατου στην αριστερη πισω μεση και κωλομερι
-Φριξου 9(Villa erotica).η συμπαθητικη Λουνα αλλα οχι κατι ιδιαιτερο μεσα.δουλευε καιρο στο la femme και εχει και τατου με σημα της mercedes πανω απ'τον κωλο της.οι Γερμανιδες Μαντυ και Κριστιν εφυγαν στην πατριδα τους
-Φριξου 16.η Ρουμανα Χριστινα με τον πεταχτο αλλα πλεον πολυ μεγαλο κωλο.
-Μαντζαρου 10.η Λευλα.ομορφη μελαχρινη με μεγαλο κωλο αλλα πολυ καυλωτικο.η Σαρα δουλευει πρωινα στο ιδιο σπιτι
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.η Βραζιλιανα Λαουρα με τις πλουσιες καμπυλες
-Κεφαλληνιας 8.η Πολωνεζα Χριστινα.εχω πει τη γνωμη αρκετες φορες γι'αυτην
-26ης Οκτωβριου 52.μια πολυ ομορφη ξανθια ψηλη κοπελα με ωραιο κορμι,την οποια δεν εχω ξαναδει ποτε

...τιμες και προγραμματα δε σας γραφω αυτη τη φορα γιατι ετσι κι αλλιως ολοι γαματε με το απλο.Φτωχουληδες!!!
...πολλα μαλακισμενα ξεχυθηκαν χθες στα στενα του Βαρδαρη ανα τετραδες-πενταδες.ειναι πραγματι πολυ μεγαλη μαγκια να περνας εξω απο τα μπουρδελα,να μπαινεις να ειρωνευεσαι με τις τσατσαδες...και φυσικα να φευγεις απ'ολα
Τελος,τσατσα της περιοχης του Μυλου που μου λεει πολλα,απο μονη της,μου ειπε πως η Κωλλετη δυσκολα θα ανανεωσει την αδεια της διοτι εχει προβλημα με τη οικοδομη παραδιπλα.κατι παρομοιο συμβαινει με το la femme και το καινουριο κωλοξενοδοχειο που πηγε και ανοιξε μεσα στη μπουρδελογειτονια

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μια βολτα χθες το βραδυ....
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Ελληνιδα Ναταλια.μια ασχημη κοντη μελαχρινη με πολυ φαρδυ κωλο.δουλευε πριν λιγο καιρο στην Αν.Γεωργιου 4
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).η ξανθια ομορφη Μολδαβη Νταϊανα η οποια ομως ειναι ξενερωτη και εντελως ατεχνη μεσα
-Προμηθεως 14.η ομορφη ξανθια Λαουρα η οποια ομως εχει κοψει τα εξτραδακια
-Προμηθεως τερμα κατω.η Πολωνεζα Τζουλια με τις βυζαρες αλλα αδιαφορη μεσα.και ειναι και κωλοχαρακτηρας απ'οτι μου ειπε μια τσατσα που την ξερει καλα
-Σαπφους-Προμηθεως.η Queen Βερονικα,ισως οτι καλυτερο στο Βαρδαρη τουλαχιστον στη βραδυνη βαρδια
-Σαπφους(διδυμο διπλα).η Βουλγαρα Αγγελικη.μελαχρινη με μακρυα μαλλια και ωραιο κορμι.καπου την εχω ξαναδει αλλα δε θυμαμαι που.ας βοηθησει καποιος...
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η Αντζελινα.μελαχρινη πολυ ψηλη και αδυνατη,μοντελισιο κορμι αλλα ασχημοφατσα
-Τανταλου 8.μια μαυρη νταρντανα που δινει και κωλο με τσατσα την Ρωσσοποντια γειτονισσα μου
-Τανταλου 14(αλουμινατο).μια ωραια καστανη νταρντανουλα με ευχαριστο υφος και και ευγενικη στο σαλονι
-Τανταλου 9(Ερος House).επισης μια μελαχρινη σκυλοφατσα με ωραιο κορμι και μεγαλο τατου στην αριστερη πισω μεση και κωλομερι
-Φριξου 9(Villa erotica).η συμπαθητικη Λουνα αλλα οχι κατι ιδιαιτερο μεσα.δουλευε καιρο στο la femme και εχει και τατου με σημα της mercedes πανω απ'τον κωλο της.οι Γερμανιδες Μαντυ και Κριστιν εφυγαν στην πατριδα τους
-Φριξου 16.η Ρουμανα Χριστινα με τον πεταχτο αλλα πλεον πολυ μεγαλο κωλο.
-Μαντζαρου 10.η Λευλα.ομορφη μελαχρινη με μεγαλο κωλο αλλα πολυ καυλωτικο.η Σαρα δουλευει πρωινα στο ιδιο σπιτι
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.η Βραζιλιανα Λαουρα με τις πλουσιες καμπυλες
-Κεφαλληνιας 8.η Πολωνεζα Χριστινα.εχω πει τη γνωμη αρκετες φορες γι'αυτην
-26ης Οκτωβριου 52.μια πολυ ομορφη ξανθια ψηλη κοπελα με ωραιο κορμι,την οποια δεν εχω ξαναδει ποτε

...τιμες και προγραμματα δε σας γραφω αυτη τη φορα γιατι ετσι κι αλλιως ολοι γαματε με το απλο.Φτωχουληδες!!!
...πολλα μαλακισμενα ξεχυθηκαν χθες στα στενα του Βαρδαρη ανα τετραδες-πενταδες.ειναι πραγματι πολυ μεγαλη μαγκια να περνας εξω απο τα μπουρδελα,να μπαινεις να ειρωνευεσαι με τις τσατσαδες...και φυσικα να φευγεις απ'ολα
Τελος,τσατσα της περιοχης του Μυλου που μου λεει πολλα,απο μονη της,μου ειπε πως η Κωλλετη δυσκολα θα ανανεωσει την αδεια της διοτι εχει προβλημα με τη οικοδομη παραδιπλα.κατι παρομοιο συμβαινει με το la femme και το καινουριο κωλοξενοδοχειο που πηγε και ανοιξε μεσα στη μπουρδελογειτονια
και η αφρουλα που θα παει;
>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
ξενεδοχειο γαμιεσαι.....

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πράγματι έχω γνωστό που δουλεύει στο ξενοδοχείο εκεί και μου είπε τα ίδια. Ελπίζω να μη κλείσουν.
Al δε μας είπες από βυζί όμως ποιες αξίζουν, εκτός από τη Τζούλια που την έχω δοκιμάσει και είναι εγγύηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom