Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπουρδελο-ανασκοπηση και απο μενα για το 2009 που μας περασε.

1)χριστινα πολωνεζα.πολυ καλο μωρο τελειες αναλογιες αν και δεν την εχω δοκιμασει σε προγραμματα αξιζει στο σεξσοου πολυ και αυτη
2)αννα-μαρια. αν και πολυ μικρη παρουσια για το 2009 παρα πολυ καλη.μακαρι να επιστρεψει με το 2010.μαλλον ειναι οριστικα συνταξιουχα,ειχε πραγματοποιησει τους οικονομικους της στοχους,σπιτι κλπ
3)βερονικα.κομματι απ τα λιγα και οτι καλητερο υπαρχει αυτη τη στιγμη στο βαρδαρη.
4)μιρελλα.ρουμανακι απ τα λιγα..
5)λαουρα βραζιλιανα.δεν ξερω παιδια γουστα ειναι αυτα εγω παντως εμεινα ευχαριστημενος.πολυ καλη περιποιηση με γυμνο τσιμπουκι και πολυ καθαρο κοριτσι με διαθεση να σε φροντισει,απλα λιγο η συνεννοηση επασχε στην γλωσσα
6)μιλανα.σκετη γκαυλα ειναι η κοπελα!αν και απο οτι ηξερα ειναι και αυτη ρουμανα αλλα ο al λεει ρωσιδα. :huh:
7)εφη . αν και πηγα μονο μια φορα η κοπελα ειναι πραγματικα επαγγελματιας!δεν εχω κατι να προσθεσω τα πες ολα
8)μιραμπελα.και αυτη προθυμη σε ολα και πολυ ωραιο κορμι!
9)κελλυ.εληνιδα πολυ ωραιο κορμι καλο γαμιση αλλα λιγομιλητη.
10)χριστινα ρουμανα.καινουρια αλλα προσπαθει το κοριτσι.
11)αλινα κωλλετη.αν και λιγες καταθεσεις με αφησε πολυ ευχαριστημενο!επισης
συμφωνω με ολα σου τα σχολια/κανω απλα καποια σχολια πανω τους....

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
ποιος ειναι ο hagem που αμφισβιτει την κριτικη μου στο αλουμινατο? :huh:
φιλε εγω σου γραφω εκει οτι επαθα και ψεματα δεν λεω,εσυ ισως εισαι γνωστος πελατης της και σε προσεχει καλητερα,τι να κανουμε ?
Δεν αμβισβητησα σε κανενα σημειο την κριτικη σου. Ισα-ισα αναρωτιεμαι στην πρωτη σειρα αν μιλαμε για την ιδια, μια που μου ειπε οτι ελειπε την προηγουμενη εβδομαδα. Οσο για το ποιος ειμαι, το προσπερνω.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καλά όσο κανατε ανασκοπήσεις εγώ πήγα   ΚΩΛΕΤΗ χθες βράδυ
βαριέμαι να γράψω κριτικη '
Galli ή Galia πόλωνέζα μελαχροινή αβυζη.ονόματα δεν προ΄σεχω λέμε!!!! Πιπινάκι πάντως
καθόλου προκαταρκτικα Πίπα με χέρι καθόλου βαθειά αλλά και βιαστική
στο παιχνιδι ζορίζεται ασχημα και δεν αντέχει καθόλου το σφυροκόπημα.
Πολλά βογγητά αλλά τί να το κάνεις απειρη εντελώς!
καλή χρονια πάιχτες!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλά όσο κανατε ανασκοπήσεις εγώ πήγα   ΚΩΛΕΤΗ χθες βράδυ
βαριέμαι να γράψω κριτικη '
Galli ή Galia πόλωνέζα μελαχροινή αβυζη.ονόματα δεν προ΄σεχω λέμε!!!! Πιπινάκι πάντως
καθόλου προκαταρκτικα Πίπα με χέρι καθόλου βαθειά αλλά και βιαστική
στο παιχνιδι ζορίζεται ασχημα και δεν αντέχει καθόλου το σφυροκόπημα.
Πολλά βογγητά αλλά τί να το κάνεις απειρη εντελώς!
καλή χρονια πάιχτες!!!

καλη χρονια παιχτη σιτιτουρα....και μεις γαμαμε ρε φιλε κανα πιπινι εδω και γραφουμε και ανασκοπηση :2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ξέρω παίχτη πλάκα κάνω!
Εφη μου είπαν μόνο πρωί! αφρούλα ξεκούραση.
κάτι μου είπε και η Mandy προχθες αλλά, άλλη στιγμη....

Επισκέπτης
Καλή χρονιά κ από εμένα, κ επειδή ζήλεψα με τις ανασκοπήσεις ας γράψω κ γω κανα δυό λόγια.

Τα γαμήσια που μου έχουν μείνει στο μυαλό είναι με

1)Μόνικα απο Ville Erotica (καθαρό 10αρι εμφανισιακά, βυζιά απίστευτα βγαλμένα απο τη φαντασία, βέβαια καργιόλα γκόμενα με τουπέ κ ψιλομύτα που σου κάνει χάρη άμα ήταν λίγο καλή μαζί σου αλλά ΜΟΥΝΑΡΑ)

2)Τζούλια απο προμηθέως (τρελή εμφανίση, καλή συμπεριφορά κ VFM με όλα τα εξτραδάκια της στην τιμή του ακριβού default πακέτου της θεσσαλονίκης - απαιτείται αλλαγή χώρου κ ελπίζω να είναι πάλι κοντά μας σε λίγες μέρες)

3)Λούσυ (αυτήν μόνο έμενα αρέσει μου φαίνεται αλλά εντάξει τι να κάνουμε γούστα είναι αυτα! πιπινάκι με τρομερό πετίτ πανέμορφο σωματάκι, δεν έχει φάτσα αλλά κλάιν, αυτή βέβαια στην συμπεριφορά της έχει σταθερά φθίνουσα πορεία κάθε προηγούμενη κ καλύτερα, ζορίζεται που είναι πουτάνα αλλά επειδή το ξέρω αυτό γουστάρω πιο πολύ να τη γαμάω!)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτή βέβαια στην συμπεριφορά της έχει σταθερά φθίνουσα πορεία κάθε προηγούμενη κ καλύτερα, ζορίζεται που είναι πουτάνα αλλά επειδή το ξέρω αυτό γουστάρω πιο πολύ να τη γαμάω!)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :)

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλή χρονιά κ από εμένα, κ επειδή ζήλεψα με τις ανασκοπήσεις ας γράψω κ γω κανα δυό λόγια.

Τα γαμήσια που μου έχουν μείνει στο μυαλό είναι με

1)Μόνικα απο Ville Erotica (καθαρό 10αρι εμφανισιακά, βυζιά απίστευτα βγαλμένα απο τη φαντασία, βέβαια καργιόλα γκόμενα με τουπέ κ ψιλομύτα που σου κάνει χάρη άμα ήταν λίγο καλή μαζί σου αλλά ΜΟΥΝΑΡΑ)

2)Τζούλια απο προμηθέως (τρελή εμφανίση, καλή συμπεριφορά κ VFM με όλα τα εξτραδάκια της στην τιμή του ακριβού default πακέτου της θεσσαλονίκης - απαιτείται αλλαγή χώρου κ ελπίζω να είναι πάλι κοντά μας σε λίγες μέρες)

3)Λούσυ (αυτήν μόνο έμενα αρέσει μου φαίνεται αλλά εντάξει τι να κάνουμε γούστα είναι αυτα! πιπινάκι με τρομερό πετίτ πανέμορφο σωματάκι, δεν έχει φάτσα αλλά κλάιν, αυτή βέβαια στην συμπεριφορά της έχει σταθερά φθίνουσα πορεία κάθε προηγούμενη κ καλύτερα, ζορίζεται που είναι πουτάνα αλλά επειδή το ξέρω αυτό γουστάρω πιο πολύ να τη γαμάω!)

Φίλε μου στα 2 πρώτα συμφωνώ απόλυτα... Το καλύτερο γαμήσι που έκανα ήταν με Μόνικα (Απίστευτη γκόμενα - 1 μήνα έκατσε μόνο το καλοκαίρι)και ήταν ένα και μοναδικό. Τζούλια φοβερή και να προσθέσω και Χριστίνα Πολωνέζα, Σάρα και Μάντυ που είναι πάντα σταθερές αξίες.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Φίλε μου στα 2 πρώτα συμφωνώ απόλυτα... Το καλύτερο γαμήσι που έκανα ήταν με Μόνικα (Απίστευτη γκόμενα - 1 μήνα έκατσε μόνο το καλοκαίρι)και ήταν ένα και μοναδικό. Τζούλια φοβερή και να προσθέσω και Χριστίνα Πολωνέζα, Σάρα και Μάντυ που είναι πάντα σταθερές αξίες.
η τζουλια ποτε ερχεται;

Επισκέπτης
Έχει ειπωθεί 8 και 10 Ιανουαρίου απο παιδιά στο φόρουμ, διάλεγεις κ παίρνεις.  :P

Ελπίζω να έρθει πάντως κ να μην μας κάνει σκαστή κ να πάει κ σε έναν πιο καλό χώρο ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ  :grin:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Έχει ειπωθεί 8 και 10 Ιανουαρίου απο παιδιά στο φόρουμ, διάλεγεις κ παίρνεις.  :P

Ελπίζω να έρθει πάντως κ να μην μας κάνει σκαστή κ να πάει κ σε έναν πιο καλό χώρο ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ  :grin:
βρε ας παει οπου θελει
εγω θα την τιμησω ακομα και αν δουλευει σε κανα σαπιο σπιτι

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν αμβισβητησα σε κανενα σημειο την κριτικη σου. Ισα-ισα αναρωτιεμαι στην πρωτη σειρα αν μιλαμε για την ιδια, μια που μου ειπε οτι ελειπε την προηγουμενη εβδομαδα. Οσο για το ποιος ειμαι, το προσπερνω.
σιγουρα ηταν αυτη αφου μου το ειπε η ιδια,ελενα.μαυρομαλλα με ωραιο σωμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom