Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!!για Ειρήνη και για Χριστίνα Ρουμάνα(τούμπανο Φρίξου) τι ξέρουμε??θέλω να πάω μια απο αυτές τις μέρες!!!

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Μαίρη Σκόρδου Μάγκες!

Σφίγκω μωρά μόνο της πρωινής βάρδιας! Η βραδινή είναι απογοητευτική!

Κορυφαία η Μαρίνα στο Μαρινόσπιτο της Ταντάλου με πιπώνει ΜΑΓΙΚΑ!

Επική η Ρουμάνα Κορίνα στην Ταντάλου δίπλα από το Μαρινόσπιτο. Λίγο σκληρή η πίπα της αλλά πατσίζει με την επίσης σκληρή και χωρίς κυταρίτιδα πατούρα της!

Σκίζει η ολ τάιμ κλάσσικ Ρουμανοαλβανίδα μιλφ Χριστίνα με τον ολοστρόγγυλο πάτο της και τα γούστα που βγάζει. Κατοικοεδρεύει 26ης Οκτ & Ανδρέου Γεωργίου δίπλα από το μπεντζινάδικο

Νιου Έντρυ η αμφιβόλου εμφανήσεως Ρωσσίδα μιλφ Νάντια η οποία δουλεύει χωρίς τσατσά (?) γαμάει σκουπίζει καθαρίζει, τα κάνει όλα και συμφέρει! Γλύφει αρχίδια και βγάζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γούστα και μια τρέλα στο δωμάτιο χωρίς προηγούμενο! Άνοιξε και μας περιμένει στο Πέτρου Ερημίτη

Ψάχνω την μιλφ-Άντζελα.

Αφρούλα μας λείπεις λεμε και κλαίμε!!!

Χρόνια Πολλά σε όλους

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χρόνια πολλά Τρελό Αγόρι με υγεία και πολλά γαμήσια στα κόκκινα σπιτάκια...

Επισκέπτης
Χρόνια πολλά σε όλους τους μπουρδελιάρηδες και μή κ από εμένα. Ότι επιθυμείτε μάγκες.

berlouskoni(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επισης ρε συναγωνιστη πουτανιαρη. Να ειμαστε καλα να τον αδειαζουμε :cum: στις πουτανες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χρονια Πολλα σε ολους τους Μπουρδελιαροσαλονικεις.!

Και Χρονια Πολλα και στις Χριστινες τις πουτανες! ...που μαζευτικανε και πολλες.!!!
(αν και δεν ειναι το αληθινο τους ονομα)

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
γεια σας παιδια. θέλω να τιμήσω σήμερα το απόγευμα την εμμανουέλα, αλλά στο άθενς λέιντις λέει ότι θα δουλεύει απο της 10-8. πόσο αληθευουν αυτά? αν είναι έτσι νομίζω ότι δεν αξίζει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γεια σας παιδια. θέλω να τιμήσω σήμερα το απόγευμα την εμμανουέλα, αλλά στο άθενς λέιντις λέει ότι θα δουλεύει απο της 10-8. πόσο αληθευουν αυτά? αν είναι έτσι νομίζω ότι δεν αξίζει.
η εμμανουελλα επειδη το εχω συζητησει μαζι της παλια ως πελατης δεν δουλευει ποτε νυχτες...το χει σαν αρχη ας πουμε....τωρα το μεχρι τις 8 σε σχεση με το απογευμα που λες δεν σε καλυπτει; :think:
το αν αξιζει θα το καταλαβεις μεσα απο την πιπα της και τα καριολικια που λεει...με το ωραριο που κολλαει δεν καταλαβα....

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
εγώ θα πάω σχετικά αργά σχεδόν στο κλείσιμό της. πόση όρεξη μπορεί να έχει τότε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγώ θα πάω σχετικά αργά σχεδόν στο κλείσιμό της. πόση όρεξη μπορεί να έχει τότε?
ελαχιστη...γενικα αυτες τις ωρες να τις αποφευγεις....με την πρωινη βαρδια καλυτερα πρωι ή εστω μεσημερακι....

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
που δουλευει η εμμανουελλα?

Επισκέπτης
Μάγκες άνοιξε το μπουρδελάκι που φιλοξενούσε την Ευά στο Βαρδάρη πριν πάει 26ης ξανά, φρέσκος άνεμος! Καινούργια κοπέλα, καινούργια τσατσα. Η κοπέλα ήταν ένα ξανθό δίμετρο μοντελάκι φάση, βυζάκι δεν φαίνοταν κάτι τρομερό αλλα πρέπει να είχε πολύ βελούδο δερματάκι. 40 το απλό! Το βράδυ την πέτυχα.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ποιο μπουρδελακι ειναι αυτη που κοντα

Nasout

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λεμε για την ψιλη που δουλευε στο Αλουμινατο στο Βαρδαρη πριν καννα δυο χρονια?
Αν ναι εχει να δωσει το μωρο!
Χρειαζομαστε πληροφοριες...

Επισκέπτης
Το μπουρδελάκι που λέω είναι όπως προχωράς απο τη Σαπφούς πηγαίνοντας μακριά από τα δικαστήρια, αντί να στρίψεις δεξιά για να πας Ταντάλου συνεχίζεις ίσια κ το βλέπεις στα 10 μέτρα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Το μπουρδελάκι που λέω είναι όπως προχωράς απο τη Σαπφούς πηγαίνοντας μακριά από τα δικαστήρια, αντί να στρίψεις δεξιά για να πας Ταντάλου συνεχίζεις ίσια κ το βλέπεις στα 10 μέτρα.

Αυτο λες?

www.bourdela.tv/content/view/2009/225]http://www.bourdela.tv/content/view/2009/225[/url]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Stories

Νέο!