Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
ARISK αν κατάλαβα καλα κατέθεσες στη  μιρέλα, μικρούλα ρουμάνα, αδύνατη με ανάλογο βυζί με τον σωματότυπό της. αν είναι αυτή απο όσες έχω δοκιμάσει στον βαρδάρη αυτή ει΄ναι η καλύτερη. πολύ gfe κατάσταση

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
αν κ ειπα δεν θα ξαναγραψω εκανα μια βολτα απο περιοχη μυλου....

φριξου 9 χριστινα γερμανιδα

φριξου τερμα πανω χριστινα πολονεζα

νικ ουρανου εκκλησια ενα καινουριο ξανθο ψιλοανοστο μωρο

νικ ουρανου τερμα η τζουλη....πολυ δυνατο μωρο,πολονεζα κ αυτη απ οτι μου ειπε,καινουρια με σιλικονατες βυζουμπες.με ξενερωσε ενα παλικαρι ομως που βγηκε ενω ημουν ετοιμος να μπω,το σκεφτομουν δηλαδη κ μου ειπε οτι δεν γουσταρε κ πολυ

απο πισω στο παρκινγκ με τις νταλικες ειχε καμια 20αρα νταλικεριδες εξω κ εψηναν κ στο ρδελο η ειρηνουλα η ξανθια με την κωλοσυμπεριφορα.με το που μπαινω με βλεπει κ λεει καλως τον καυλιαρη μου....καθεται πανω στο τραπεζακι κ λεει να κανουμε τραμπαλα?την κοιταω,την ξανακοιταω,μου λεει ελα παμε να σκαρφαλωσουμε κ επαιζε με τα βυζια της τα οποια ειναι τελειως ξενερουα για μενα.....την εκανα κ δεν ειπα ουτε γεια.

τελευταιος σταθμος ξεκωλετη η εφαρα....

ηθελα να το δωσω στην τζουλη αλλα ξενερωσα,μετα σκεφτηκα την χριστινα την αγαπη μου αλλα επειδη ημουν βιαστικος ειπα οτι δεν χανονται κ θα την κανω την καταθεση αυριο.συγνωμη αν κουρασα κ εγραψα.καλο σας βραδυ

deker η χριστινα πρεπει να ειναι σε αδεια...εχω καιρο να την δω. Εκτος αν δουλευει πρωι.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μαντζάρου 14 (πρώην 10)
Λευλα μελαχρινη χθες βραδυ καλουτσικη προσπαθει αλλά θέλει διαιτα ολα τα περιτα κιλα στους γοφους και τον λοκο
εκθεσούλα αργότερα...

Εφαγες Σαρρα ρει??? :tits: :tits: :tits:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η Σαρρα καστανη δεν ειναι? Αν εχει λιγο σκοταδι ...χαλαρα μελαχρινη την κανεις! :2funny: :2funny: :2funny:

Θα μας πει ο ιδιος...
ηταν καστανοξανθη.....μες στα σκοταδια ισως βεβαια...αλλα ειπε αλλο ονομα...λευλα;δεν το πιασα....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ηταν καστανοξανθη.....μες στα σκοταδια ισως βεβαια...αλλα ειπε αλλο ονομα...λευλα;δεν το πιασα....

Αν σου πω οτι εγω πριν διαβασα Λευκα!!!! και νωμιζα εννωει το χρωμα της κοπελιας!!
Και τωρα γυρναω και βλεπω Λευλα!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Παω πασο...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Τελευταία φορά που την είδα βαμένα τα είχε τα μαλλιά της η Σάρα... και λέει για δίαιτα και βυζιά... Η Σάρα ήταν!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
deker η χριστινα πρεπει να ειναι σε αδεια...εχω καιρο να την δω. Εκτος αν δουλευει πρωι.
οχι φιλε,χθες ηταν εκει,το ειπα κιολας οτι την ειδα αλλα εφυγα για να κανω βολτα....σιγουρα πραγματα

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
ARISK αν κατάλαβα καλα κατέθεσες στη  μιρέλα, μικρούλα ρουμάνα, αδύνατη με ανάλογο βυζί με τον σωματότυπό της. αν είναι αυτή απο όσες έχω δοκιμάσει στον βαρδάρη αυτή ει΄ναι η καλύτερη. πολύ gfe κατάσταση
Μιρέλλα την λένε? Πάει να γινει Βερόνικα στη θέση της Βερόνικας...  :fuck1:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Leyla μελαχρινη με μεγαλουτσικο βυζι αλλά χαλαρο
απο λιβανο και ισπανια μου είπε...
ξερω ποια είναι η σαρα  :fuck2: και δεν τις μπερδευω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Leyla μελαχρινη με μεγαλουτσικο βυζι αλλά χαλαρο
απο λιβανο και ισπανια μου είπε...
την εχω δει και στο Μαντζαρου 1 και στο Ερως.πραγματι εχει κατι πολυ καυλωτικο αυτη η γυναικα.ειναι ομορφη στη φατσα αλλα υστερει σε κορμι.την τελευταια φορα που την ειδα στο Ερως,με το που βγηκε στο σαλονι περασαν κατευθειαν τρεις τυποι στο δωματιο με το που την ειδαν.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
οχι φιλε,χθες ηταν εκει,το ειπα κιολας οτι την ειδα αλλα εφυγα για να κανω βολτα....σιγουρα πραγματα

Σωατα τα λες. Κατι επαθα σημερα και δεν συγγρατω καλα αυτα που διαβαζω... :headbang:
Θα φταει που σημερα θα βγουμε να τα πιουμε και εχω παρενεργειες απο νωρις.! :2funny: :2funny: :2funny:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βραδινή ενημέρωση...

Προμηθέως ψηλά Κάρμεν: 50 € Με ισπανικό. Πήγα για να τη δοκιμάσω αν και σπάνια πάω Βαρδάρη, 19 χρονών μικροκαμωμένη, κωλαράκι μικρό ωραίο, Το τέλειο βυζί για να το κάνεις ότι γουστάρεις. Της το κανα ζυμάρι, γλύψιμο στις ρώγες, κατά τα άλλα είναι ψιλοάπειρη ακόμα. Αλλά πέρασα αρκετά καλά. Πριν την Κάρμεν ήταν μια μελαχρινή όμορφη αλλά εντελώς άβυζη... Κάποιοι είπαν εκέι ότι είναι η Σιμόνα και είπαν καλά λόγια.
Αλιάκμωνος 8: 35€ Μια εντελώς ατσούμπαλη γκόμενα μαύρο χάλι.
Κατεχάκη 13: Μια βραζιλιάνα μου πε με πολύ ωραίο κώλο αλλά από μάπα μάπα.
Μαντζάρου 1Α: 40 € ΜΙα μελαχρινή σκέτη γκάβλα. Το τέλειο κωλαράκι... Αλλά άβυζη δυστυχώς...Επομένως έφαγε άκυρο.
Οικονόμου K. & Ρούλια Κώττα: 30€ Αδύνατη μελαχρινή μέτρια γκόμενα.
Φρίξου 14: 40€ Η γνωστή Χριστίνα, δε μπόρεσα να αντισταθώ κατέθεσα και εδώ και εννοείται δε μετάνιωσα. Εγγύηση η κοπέλα κάναμε όλες τις στάσεις και έκατσα πάρα πολύ ώρα μέσα. Αν σε μάθει η κοπέλα συμπεριφέρεται σαν γκομενά σου.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Πρωτα απο ολα το site athens ladies αν και ενημερωνει για μπουρδελα ειναι και το ιδιο μπουρδελο σκετο.! Αλλα κοριτσια αναφερει οτι δουλευουν αλλα δουλευουν.
Συγγεκριμενα πρηγουμενη βδομαδα ελεγε οτι πχ η Μιχαελα ηταν Τανταλου 14. Παω την βλεπω δεν μου εκανε για Μιχαελα. Μετα την ιδια την βαζει οτι θα δουλευε στο 28ης οκτωμβρη 35 την πετυχενω εκει εμοιαζε θα ελεγα με τις φωτο στο site. Και χθες καταθετω στο Τανταλου 14 στην μικρη ξανθουλα και οταν της ρωταω το ονομα μου λεει Μιχαελα.! Ενω στο προγραμα ελεγε οτι θα δουλευει αλλη εκει. Τελος παντων μπουρδελα διαφημηζει μπουρδελο και αυτο.!

Σπασμενη κινηση χθες χαλαρα πραγματα απο βαρδαρη μερια. Απο Βιλκα μερια αδυνατη βολτα σε ολα τα σπιτακια λογο κοσμου. Και εξω απο κωλετη στις 3 η ωρα ειχαν και μπλοκο οι μπατσοι με ελενχο.

Ν.Ουρανου 26
Μια μαυρομαλα αδυνατη την ειχα πετυχει την προηγουμενη βδομαδα απο βαρδαρη μερια καπου αλλα δεν θυμαμαι που.
(Δεν πρεπει να ηταν η Τζουλη που ειπε ο deker γιατι ειχε μικρο βυζι.)
Αλλη τσατσα λετε η αλλη η μαλακισμενη να πηρε ποδι η να πεθανε!!!! :2funny:

Μαντζαρου 14
Μια νταρντανα ψιλη μαυρομαλα μετρια φατσα κολαρα κολαση.! Η τσατσα ελεγε ωραια περηποιοιση...
(...alex αυτη ειναι η Λειλα??)

Κατεχακη 13
Αννα στο ονομα σκουροχρωμη ασχημοφατσα με ζουληγμενα βυζια για να φενονται μεγαλα (οπως τα ζουλανε οι ελληνιδες!! :2funny:)
Βραζιλιανα ειπε η τσατσα εγω την εκοψα για τσιγγανα!

Τανταλου 14
Η Μιχαελα τελικα ειναι αυτη η ξανθια μικρουλα πρωτη καταθεση 2 παρα 10 ομορφο πρωσωπακι
με ωραια χιλακια και ματακια ..γατα ρουμανα.
Αλλα στο δωματιο δεν λεει και πολλα ψυχρη, ξεπετα, ευτηχως τα εκανε ολα χωρις αντιρισεις.
Μεταξενιο δερμα και αβυζι τελειως.!
Μου εμεινε αποθυμενο να πιασω βυζαρες σημερα και γυρησα μετα για δευτερη καταθεση αλλου.

Τανταλου 8
Μπηκα βρωμουσε ασχημα και βγηκα με την μια δεν ειδα πια ηταν.

Σαπφους και τανταλου γωνια
Μια μαυρομαλα μπαρμπατσικια.

Σαμφους 8
Η κοπελα μεσα την περιμενουμε να βγει και η τσατσα να μας λεει ιστοριες απο οταν δουλευε και το ποσο καυλιαρα ηταν. Ενας παιχτης την δουλευε ψιλο γαζι την ελεγε ολο καυλα εισαι. Μας λεει περιμενοντας οτι η κοπελα που εχει ειναι πολυ γαμηστερη! Το πιστευε.!
Αρχιδια βγηκε μια ξυλογκανα μετρια φατσα μαυρα μαλια.

Σαπφους 7
Μαυρομαλα που την πετυχα και μεσοβδομαδα με τα τατου στα μπουτια, ωραιο μικρο κολαρακι, Ισπανιδα ειπε η τσατσα το μουνι της ειναι πηγαδι λεει!!! Για μεγαλους πουτσους! :2funny:

Προμηθεους 11
Ενα καινουριο μικρο 2 ημερων ειπε η τσατσα ωραιο προσωπακι με ωραια ματακια Πωλωνεζα αν θυμαμαι καλα. Βυζαρες και κολαρακι μεγαλουτσικο.

Προμηθεους Ροζ
Ενα ψιλο ξανθο βγηκε topless χαλια βυζι πολυ νεανικο ηταν ασχηματιστο.

Προμηθεους Καφε
Η Καρμεν καστανο μαλι αδυνατη μικροσωμη βυζαρες με περιφανες ρωγες παπιον στο λαιμο καυλοτικο στην αρχη δευτερη καταθεση ωρα 3 και 10 για χθες...
...ΑΙΣΧΟΣ το κοριτσι ειναι για τον ΠΟΥ-ΤΣΟ.- 
Οχι ετσι...οχι αυτο...οχι εκεινο...Ντεν καταλαβαινει...Πρεπει τελειωσει... μετα απο γαμισι δυο στασεων ανακαλυψε οτι τον εχω και μεγαλο! Δεν εχυσα και σηκωθηκα και εφυγα.
Ενα θα πω ΜΑΚΡΙΑ.! Πεταξα 40ε και δεν ανεβαινε και απο πανω. Απο πανω λεει 50ε
ΟΥΣΤ... ΚΑΡΙΟΛΑ.! Πανε μαθε να καθαριζεις σκαλες για τον πουτσο δεν κανεις.!

Αυτα για χθες παω να ριξω ενα μαυρο στη Καρμεν τωωωωωωρααααααααααα,! :2funny: :2funny: :2funny:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
σωπα ρε φιλε...Καμία σχεση με αυτα που λες η δικη μου εμπειρια με καρμεν...Και πανω ανεβηκε,και ισπανικο στα 50, και φιλια μου εδωσε ..τί να πω?Και μου ζητησε και το τηλ μου στο τελος,αλλα εδν το παιρνω σοβαρα αυτό...
Παντως βρηκα το βυζολιμανι μου στην Τζουλια,τη μικρη στην Προμηθεως....
Αφου δεν υπαρχει πουθενα βραδυνη Αφρουλα,αραζω εκει...Αλλα για την Καρμεν διαφωνω φιλε μου,ισως την πετυχες σε ασχημη ωρα,ισως πριν απο σενα ηταν τιποτα μαλακες,αγενεις κτλ...Και οι κοπελες,να μην ξεχναμε,ανθρωποι ειναι,και μαλιστα υποχρεωμενες να δεχονται τον καθε βρωμιαρη...Δεν τη δικαιολογω αλλα απλα προσπαθω να αιτιολογησω μια συμπεριφορα την οποια δεν την εχω δει οσες φορες εχω παει....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Μαντζαρου 14
Μια νταρντανα ψιλη μαυρομαλα μετρια φατσα κολαρα κολαση.! Η τσατσα ελεγε ωραια περηποιοιση...
(...alex αυτη ειναι η Λειλα??)
λογικα ναι ,εγώ εκανα clubbing χθες

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
σωπα ρε φιλε...Καμία σχεση με αυτα που λες η δικη μου εμπειρια με καρμεν...Και πανω ανεβηκε,και ισπανικο στα 50, και φιλια μου εδωσε ..τί να πω?Και μου ζητησε και το τηλ μου στο τελος,αλλα εδν το παιρνω σοβαρα αυτό...
Παντως βρηκα το βυζολιμανι μου στην Τζουλια,τη μικρη στην Προμηθεως....
Αφου δεν υπαρχει πουθενα βραδυνη Αφρουλα,αραζω εκει...Αλλα για την Καρμεν διαφωνω φιλε μου,ισως την πετυχες σε ασχημη ωρα,ισως πριν απο σενα ηταν τιποτα μαλακες,αγενεις κτλ...Και οι κοπελες,να μην ξεχναμε,ανθρωποι ειναι,και μαλιστα υποχρεωμενες να δεχονται τον καθε βρωμιαρη...Δεν τη δικαιολογω αλλα απλα προσπαθω να αιτιολογησω μια συμπεριφορα την οποια δεν την εχω δει οσες φορες εχω παει....

3 και 10 ημουν στο δωματιο μεσα. Και ενα μεγαλο ποσοστο που την τιμησα ηταν και η περιγραφη του tommy3 (οχι οτι φταιει αυτος μην παρεξιγηθουμε) Αν τωρα για αυτην ηταν αργα και ηθελε ξεπετα δεν ξερω.
Παντα πριν παω για καταθεση ειμαι πεντακαθαρος και αρωματισμενος και μου το εχουν πει και πολες φορες αυτο. Δοξα το θεο δεν ειμαι και κανενας που να μην βλεπετε αλλα ουτε και ο μπραντ πιτ. Να φανταστεις γινοντουσαν ολα αυτα και εγω αντι να χαλαστω και να νευριασω γελουσα και της μιλουσα ωραια εως ενα σημειο που αρχισα να την δουλευω και αυτη ελεγε ...ντεν καταλαβαινει.! Εγω εγραψα την εκδοχη μου δεν εχω τιποτα να χωρισω με την κοπελα αλλα φερθηκε τελειως σκαρτα (και εχει και γαμω τις βυζαρες γαμω το!... :headbang:)
Και ειναι και η πρωτη πουτανα που μου εχει πει πανω στην πραξη πρεπει να τελειωσεις...δεν θυμαμαι αλλη, ακρος αντιεπαγγελματικο εκ μερους της.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom