Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
στην φριξου ταυτο που ειναι χαμηλα....τωρα πως το λενε θα σε γελασω φιλε μου. παντως χτες ανοιξε μετα τις 8

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
στο αλλο στην φριξου λες? νομιζω ελενη την λεγανε την κοπελα......την ειχα τιμισει πριν καμια 15αρια μερες. καλο σερβις

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ρε με ετρωγε σημερα να παω μετα απο πολυυυυυυυυυυ πολυυυυυυυυυυυ καιρο αλλα μετα σκεφτηκα τον αγωνα τον φιλων συναγωνιστων και ειπα ΟΧΙ!!!!!!!!!!! αν δεν στρωσουν τελος...

υ.γ κυριακη θα παμε βαλκανια :grin: :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε με ετρωγε σημερα να παω μετα απο πολυυυυυυυυυυ πολυυυυυυυυυυυ καιρο αλλα μετα σκεφτηκα τον αγωνα τον φιλων συναγωνιστων και ειπα ΟΧΙ!!!!!!!!!!! αν δεν στρωσουν τελος...

υ.γ κυριακη θα παμε βαλκανια :grin: :grin:

Βαλκάνια εσύ;;;;;;;; καταφερες να παρεις ΑΜΔ (ΑΔΕΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ);;;;;
ή μετα συνοδειας;;;;; και για πού με το καλό;;;;;

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
απο αυριο ξεχυνομαστε στα ρδελα η απο δευτερα ρε γκαρντασια????

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Βαλκάνια εσύ;;;;;;;; καταφερες να παρεις ΑΜΔ (ΑΔΕΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ);;;;;
ή μετα συνοδειας;;;;; και για πού με το καλό;;;;;

μετα συνοδειας φυσικα αλλα φιλων :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν θα παμε πολυ πανω χαμηλα θα βολταρουμε σε αγνωστα μεροι και αν βρουμε τιποτα τις προκοπης θα κανω ραπορτο!!!!!
αν οχι τζαμπα οι βενζινες  :cheesy:

paparoun

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες..εσείς που είστε κ γνωστες...για πείτε καμια συμβουλή για το που είναι καλά να περάσουμε μια βόλτα απόψε? Μιας κ είναι η τελευταία νύχτα στην όμορφη θεσσαλονίκη..ας δούμε κ μια άλλη πλευρά που δεν την έχουμε δει :)

Max 50-60 euro..δεν είμαστε για πολλά πολλά

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αμα δεν ειναι τα 50-60 πολλα τοτε ποια ειναι ρε φιλε πλακα μας κανεις?

paparoun

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το είπα έτσι γτ διάβασα k 250 αν έχεις κάτι πιο φτηνό και καλο μπορείς άνετα να μου πεις :) αλλα αν έχεις και έστω k μέχρι τα 50euro για πρώτη φορα στην θεσσαλονίκη δεν θα γκρινιάξω..άλλωστε θα είναι η δεύτερη  φορα που θα πάω σε κάτι παρόμοιο k δεν θεωρώ για μια στο τόσο που το παίρνω απόφαση ότι είναι k κάτι τραγικό να δώσω τόσα αρκεί να αξίζει. Εγώ για καφέ k φαγητό μπορεί να βγάλεις γκόμενα έξω k να σου κοστίσει το ίδιο k τελικά να μην γαμ....ω κιόλας

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πανε φιλε σε στουντιο καλητερα στα μπουρδελα θα ξενερωσεις τα στουντιο ειναι στην περιοχη του μυλου και θα γαμισεις με 40 ευρω αλλα για κοπελες δεν μπορω να σου πω τιποτα γιατι λογο της αποχης δεν  ξερω ποιες δουλευουν.αν διαβασεις πιο πισω θα βρεις σχολια για κοπελες και διευθυνσεις αν παλι κατι δεν καταλαβεις στειλε μυνημα εδω και ολο και καποιος θα σου απαντησει

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω εχω κανει αποχη εδω και ενα οκταμηνο αφου δεν υπαρχει τιποτε καινουργιο και το 49 ευρω για το 10λεπτο είναι κοροηδια.
Ποια ειναι τα αστερια της πολης μπορει να μ'ενημερωσει κανεις. Μη μου πειτε για χριστινα εφη σαρα και τετοια. Ενα μοντελοειδες η αφροδιτη που δουλευε στον βαρδαρη υπαρχει ακομη??

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εγω εχω κανει αποχη εδω και ενα οκταμηνο αφου δεν υπαρχει τιποτε καινουργιο και το 49 ευρω για το 10λεπτο είναι κοροηδια.
Ποια ειναι τα αστερια της πολης μπορει να μ'ενημερωσει κανεις. Μη μου πειτε για χριστινα εφη σαρα και τετοια. Ενα μοντελοειδες η αφροδιτη που δουλευε στον βαρδαρη υπαρχει ακομη??
ειναι εδω παλι η βερονικα φιλε ξερω οτι την εχεις αδυναμια!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
αν εννοεις μια ψηλη βυζαρου οχι εχει σταματησει....

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
gl η χριστινα που δουλευει τωρα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
που το θυμηθηκες αυτο το κρυοπλασμα??τη Χριστινα τη Γερμανιδα την ξερεις απο Φριξου?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
gl και κατι ακομα δουλευει βραδυ?

Stories