You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Άντε να ζωντανεύουμε σιγά σιγά...
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ρε με ετρωγε σημερα να παω μετα απο πολυυυυυυυυυυ πολυυυυυυυυυυυ καιρο αλλα μετα σκεφτηκα τον αγωνα τον φιλων συναγωνιστων και ειπα ΟΧΙ!!!!!!!!!!! αν δεν στρωσουν τελος...
υ.γ κυριακη θα παμε βαλκανια
Βαλκάνια εσύ;;;;;;;; καταφερες να παρεις ΑΜΔ (ΑΔΕΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ);;;;;
ή μετα συνοδειας;;;;; και για πού με το καλό;;;;;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
κατσε ρε συντεκνε....χαλαρα .....απο αυριο ξεχυνομαστε στα ρδελα η απο δευτερα ρε γκαρντασια????
απο δευτερα μαλλον.....
Βαλκάνια εσύ;;;;;;;; καταφερες να παρεις ΑΜΔ (ΑΔΕΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ);;;;;
ή μετα συνοδειας;;;;; και για πού με το καλό;;;;;
μετα συνοδειας φυσικα αλλα φιλων
δεν θα παμε πολυ πανω χαμηλα θα βολταρουμε σε αγνωστα μεροι και αν βρουμε τιποτα τις προκοπης θα κανω ραπορτο!!!!!
αν οχι τζαμπα οι βενζινες
Παίδες..εσείς που είστε κ γνωστες...για πείτε καμια συμβουλή για το που είναι καλά να περάσουμε μια βόλτα απόψε? Μιας κ είναι η τελευταία νύχτα στην όμορφη θεσσαλονίκη..ας δούμε κ μια άλλη πλευρά που δεν την έχουμε δει
Max 50-60 euro..δεν είμαστε για πολλά πολλά
Max 50-60 euro..δεν είμαστε για πολλά πολλά
το είπα έτσι γτ διάβασα k 250 αν έχεις κάτι πιο φτηνό και καλο μπορείς άνετα να μου πεις αλλα αν έχεις και έστω k μέχρι τα 50euro για πρώτη φορα στην θεσσαλονίκη δεν θα γκρινιάξω..άλλωστε θα είναι η δεύτερη φορα που θα πάω σε κάτι παρόμοιο k δεν θεωρώ για μια στο τόσο που το παίρνω απόφαση ότι είναι k κάτι τραγικό να δώσω τόσα αρκεί να αξίζει. Εγώ για καφέ k φαγητό μπορεί να βγάλεις γκόμενα έξω k να σου κοστίσει το ίδιο k τελικά να μην γαμ....ω κιόλας
πανε φιλε σε στουντιο καλητερα στα μπουρδελα θα ξενερωσεις τα στουντιο ειναι στην περιοχη του μυλου και θα γαμισεις με 40 ευρω αλλα για κοπελες δεν μπορω να σου πω τιποτα γιατι λογο της αποχης δεν ξερω ποιες δουλευουν.αν διαβασεις πιο πισω θα βρεις σχολια για κοπελες και διευθυνσεις αν παλι κατι δεν καταλαβεις στειλε μυνημα εδω και ολο και καποιος θα σου απαντησει
Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Εγω εχω κανει αποχη εδω και ενα οκταμηνο αφου δεν υπαρχει τιποτε καινουργιο και το 49 ευρω για το 10λεπτο είναι κοροηδια.
Ποια ειναι τα αστερια της πολης μπορει να μ'ενημερωσει κανεις. Μη μου πειτε για χριστινα εφη σαρα και τετοια. Ενα μοντελοειδες η αφροδιτη που δουλευε στον βαρδαρη υπαρχει ακομη??
Ποια ειναι τα αστερια της πολης μπορει να μ'ενημερωσει κανεις. Μη μου πειτε για χριστινα εφη σαρα και τετοια. Ενα μοντελοειδες η αφροδιτη που δουλευε στον βαρδαρη υπαρχει ακομη??
ειναι εδω παλι η βερονικα φιλε ξερω οτι την εχεις αδυναμια!Εγω εχω κανει αποχη εδω και ενα οκταμηνο αφου δεν υπαρχει τιποτε καινουργιο και το 49 ευρω για το 10λεπτο είναι κοροηδια.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
αν εννοεις μια ψηλη βυζαρου οχι εχει σταματησει....Εγω εχω κανει αποχη εδω και ενα οκταμηνο αφου δεν υπαρχει τιποτε καινουργιο και το 49 ευρω για το 10λεπτο είναι κοροηδια.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
που το θυμηθηκες αυτο το κρυοπλασμα??τη Χριστινα τη Γερμανιδα την ξερεις απο Φριξου?Εγω εχω κανει αποχη εδω και ενα οκταμηνο αφου δεν υπαρχει τιποτε καινουργιο και το 49 ευρω για το 10λεπτο είναι κοροηδια.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
ποια εννοεις;gl η χριστινα που δουλευει τωρα?
την αγαπη του dekerποια εννοεις;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38