You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
Ναι... Μάντυ και Χριστίνα είναι αδερφές δίδυμες με δύο μικρές διαφορές για να μην μπερδευόμαστε! Η Χριστίνα δεν έχει τατουάζ και σιλικόνη στο βυζί...
ολοι η οικογενεια στο κολπο δλδ?αξιζει αυτη?δοκιμασε κανεις αυταρχικο μαζι της? ;)
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Αυταρχικό δεν δοκίμασα... δεν είμαι φαν... αλλά έχω δοκιμάσει γενικά και μου άρεσε πάρα πολύ!
Αν σκεφτείς από την άλλη ότι είναι Γερμανίδα, και οι Γερμανίδες ξέρουν από αυταρχικά (δες ταινίες!), μάλλον θα ξέρει!
Αν σκεφτείς από την άλλη ότι είναι Γερμανίδα, και οι Γερμανίδες ξέρουν από αυταρχικά (δες ταινίες!), μάλλον θα ξέρει!
Αυταρχικό δεν δοκίμασα... δεν είμαι φαν... αλλά έχω δοκιμάσει γενικά και μου άρεσε πάρα πολύ!
η μαντυ δεν ηταν καλη,γιαυτο ρωταω...παντος ευχαριστο
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Δεν ξέρω στο αυταρχικό πρόγραμμα φίλε kiri γιατί δεν το προτιμώ. Είπα και στις δύο όταν ρωτούσες και για την Μάντυ τι νομίζω...
Βασικά δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος εδώ μέσα να έχει πάρει αυταρχικό... βρες λες ο alfi? rofl pwned alfi (ελπίζω να μην το πάρει στραβά!!!)
Βασικά δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος εδώ μέσα να έχει πάρει αυταρχικό... βρες λες ο alfi? rofl pwned alfi (ελπίζω να μην το πάρει στραβά!!!)
Δεν ξέρω στο αυταρχικό πρόγραμμα φίλε kiri γιατί δεν το προτιμώ. Είπα και στις δύο όταν ρωτούσες και για την Μάντυ τι νομίζω...
δεν μπορει να ειμαι ο μονος και δεν ειναι και κατι κακο
και εγω δεν το αντεχω το αυταρχικο με τιποτα
κανεις δεν ειπε οτι ειναι κακο
τα γουστα ειναι υποθεση προσωπικη και σεβαστη.
δεν θα τον φαμε εμεις αλλα αλλος, αρα προς τι τα οποια σχολια
δοκιμαστη πρεπει να με συστησεις στας γερμανιδας αμεσα ;)
κανεις δεν ειπε οτι ειναι κακο
τα γουστα ειναι υποθεση προσωπικη και σεβαστη.
δεν θα τον φαμε εμεις αλλα αλλος, αρα προς τι τα οποια σχολια
δοκιμαστη πρεπει να με συστησεις στας γερμανιδας αμεσα ;)
για την μαλακια που ειπες θα σου πω το εξης.προσβληθηκα,τρελαθηκα,σπαστηκα απιστευτα για τα ψεμματα που λες για το ατομο μου,γιαυτο σου επιβαλεται ποινη 2 κερασμενων μπυρων στο gabrinous.Δεν ξέρω στο αυταρχικό πρόγραμμα φίλε kiri γιατί δεν το προτιμώ. Είπα και στις δύο όταν ρωτούσες και για την Μάντυ τι νομίζω...
ειδαλλως θα δοκιμασω για πρωτη και τελευταια φορα αυταρχικο στην ζωη μου,και να εισαι σιγουρος οτι θα το δοκιμασω πανω σου
αμα εννοεις τον αλλον που πηγε με στρινγκ στο μπουρδελο ισως γιατι κανεναν αλλον δεν θυμαμαιρε σεις,νομιζω εχει υπθει απο αρκετους εδω μεσα για αυταρχικο....δεν θυμαμαι ποιους αλλα εχουν παρει.ουτε κ εγω ειμαι φαν του ειδους αλλα γουστα ειναι αυτα
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
για την μαλακια που ειπες θα σου πω το εξης.προσβληθηκα,τρελαθηκα,σπαστηκα απιστευτα για τα ψεμματα που λες για το ατομο μου,γιαυτο σου επιβαλεται ποινη 2 κερασμενων μπυρων στο gabrinous.
ειδαλλως θα δοκιμασω για πρωτη και τελευταια φορα αυταρχικο στην ζωη μου,και να εισαι σιγουρος οτι θα το δοκιμασω πανω σου
Εντάξει φίλος... μην γίνω στα γεράματα γιουσουφάκι σου!
Πάντως στην μπυρίτσα είμαι μέσα!
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Συγνώμη για το διπλό ποστ... πέρασα από (Ξε)Κωλέτη για να δοκιμάσω και εγώ Έφη που ακούω και δεν τρώω...
Φτάνω απ' έξω και έχει παρκαδόρο-νταβά ρπ που μου λέει που να παρκάρω. Το τρώω αυτό, μπαίνω μέσα και δεν έχει ψυχή! Κοιτάω το ρολόι και είναι μόλις 00:50... καλό αυτό λέω... Βγαίνει η Έφη, στιγμιαίος δισταγμός για διαλογισμό και μπαίνω...
Έρχεται μετά από κανά 5λεπτο το πολύ και γδύνεται μιλώντας μου ευγενικά και ωραία... ξαπλώνουμε και αρχίζουμε τα κόλπα. Εδώ δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες...
Μετά που τελείωσε το πανηγύρι ξάπλωσε και μιλούσαμε για διακοπές... όλα καλά με την Έφη και μάλλον θα ξανατιμήσω. Τώρα είδα γιατί έχετε κολλήσει όλοι εδώ μέσα!
Και... Έφη. Αν διαβάζεις εδώ... του χρόνου ετοίμασε βαλίτσες για Μύκονο!
Φτάνω απ' έξω και έχει παρκαδόρο-νταβά ρπ που μου λέει που να παρκάρω. Το τρώω αυτό, μπαίνω μέσα και δεν έχει ψυχή! Κοιτάω το ρολόι και είναι μόλις 00:50... καλό αυτό λέω... Βγαίνει η Έφη, στιγμιαίος δισταγμός για διαλογισμό και μπαίνω...
Έρχεται μετά από κανά 5λεπτο το πολύ και γδύνεται μιλώντας μου ευγενικά και ωραία... ξαπλώνουμε και αρχίζουμε τα κόλπα. Εδώ δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες...
Μετά που τελείωσε το πανηγύρι ξάπλωσε και μιλούσαμε για διακοπές... όλα καλά με την Έφη και μάλλον θα ξανατιμήσω. Τώρα είδα γιατί έχετε κολλήσει όλοι εδώ μέσα!
τελικα εισαι παρτυ boy εσυ αλλα αδικεισαιΚαι... Έφη. Αν διαβάζεις εδώ... του χρόνου ετοίμασε βαλίτσες για Μύκονο!
Συγνώμη για το διπλό ποστ... πέρασα από (Ξε)Κωλέτη για να δοκιμάσω και εγώ Έφη που ακούω και δεν τρώω...
αμα σε μαθει να δεις υπηρεσιες!!!
βασικα δεν ειναι αναγκη να την πας μυκονο τις αρεσει και ποιο κοντα!
αλωστε εκει εχει γνωστος μας ξενοδοχειακας επιχειρισεις
Γράφτηκε από τον xarouli_cool - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ντιάνα)
Συνολική βαθμολογία 7.7
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0
Χθες το βραδύ κατά της 22:30 την επισκέφτηκα την Ντιανα και ομολογώ ότι είναι ένα γλυκό μωρό γεια όλα τα γούστα... Πήρα το πρόγραμμα τον 70 ευρώ και μπήκα στο δωμάτιο. Το χαμηλό φώς ,η γλυκιά κουβεντούλα, το γλυκό προσωπάκι έκαναν μία ωραία ατμόσφαιρα .Το κωλαράκι μου είχε πάρει φωτιά και αυτό που ήθελα ήταν να μπει μέσα μου να με λιώνει πραγματικά. Το ζουζούνι μου με πρόσεξε γενικός γιατί πονούσα λιγάκι. Είναι ευγενική και φιλότιμη και με έκανε να την ερωτευτώ. Ελπίζω να βρεθώ μαζί τις κάπου αλλού έξω έκτος το χώρο αυτό. Θυμάμαι κάθε κουβέντα της και το γλυκό κοίταγμα τις. Το άρωμα της αγόρασα και εγώ και θα της κάνω έκπληξη την επόμενη φορά που θα την δω σίγουρα πρόσφατα. Παρόλο που έκανα την κάβλα μου, το κωλαράκι μου είναι περισσότερο καβλωμένο και η καλές ανάμνησης θα με κρατήσουν με την σκέψη κοντά τις.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Αυταρχικό • Sex show
Όνομα κοπέλας: Ντιάνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 14.09.2009
καλημερα συναγωνιστες...
ακου εκει πηρε φωτια το κολαρακι του :o
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
Γράφτηκε από τον xarouli_cool - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ντιάνα)
Συνολική βαθμολογία 7.7
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0
Χθες το βραδύ κατά της 22:30 την επισκέφτηκα την Ντιανα και ομολογώ ότι είναι ένα γλυκό μωρό γεια όλα τα γούστα... Πήρα το πρόγραμμα τον 70 ευρώ και μπήκα στο δωμάτιο. Το χαμηλό φώς ,η γλυκιά κουβεντούλα, το γλυκό προσωπάκι έκαναν μία ωραία ατμόσφαιρα .Το κωλαράκι μου είχε πάρει φωτιά και αυτό που ήθελα ήταν να μπει μέσα μου να με λιώνει πραγματικά. Το ζουζούνι μου με πρόσεξε γενικός γιατί πονούσα λιγάκι. Είναι ευγενική και φιλότιμη και με έκανε να την ερωτευτώ. Ελπίζω να βρεθώ μαζί τις κάπου αλλού έξω έκτος το χώρο αυτό. Θυμάμαι κάθε κουβέντα της και το γλυκό κοίταγμα τις. Το άρωμα της αγόρασα και εγώ και θα της κάνω έκπληξη την επόμενη φορά που θα την δω σίγουρα πρόσφατα. Παρόλο που έκανα την κάβλα μου, το κωλαράκι μου είναι περισσότερο καβλωμένο και η καλές ανάμνησης θα με κρατήσουν με την σκέψη κοντά τις.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Αυταρχικό • Sex show
Όνομα κοπέλας: Ντιάνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 14.09.2009
καλημερα συναγωνιστες...
ακου εκει πηρε φωτια το κολαρακι του :o
Καλημερα σε ολους ... Στην αρχη οταν το διαβασα,νομιζα οτι εκανε λαθος,εννοωντας οτι πηρε φωτια το κωλαρακι ΤΗΣ. Βρε τι γινεται στον κοσμο...
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
μα να παει στην πουτανα να περιποιηθει το κολαρακι του?αυτος δεν εχει τσιμπα πανω του δεν εχει τον θεο του.!
ασε το αλλο το κουφο που την ερωτευτηκε κιωλας!!!
Λογικο ειναι να την ερωτευτει...Αμα τον καρφωσε καλα... :
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38