Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
α...ρε ντεκερ ολοι σ'αγαπανεΚαι εγώ μέσα πάντως... έχασε η Ηρακλάρα και έχω κάτι νεύρα...
τεσπα χεστους
μαυρο στο ενλογο κωλοχανειο
α...ρε ντεκερ ολοι σ'αγαπανεΚαι εγώ μέσα πάντως... έχασε η Ηρακλάρα και έχω κάτι νεύρα...
δεν πειραζει,παιξατε καλουτσικη μπαλιτσα τουλαχιστον.εμεις δεν παιξαμε κ μπαλα....Και εγώ μέσα πάντως... έχασε η Ηρακλάρα και έχω κάτι νεύρα...
μαυρο.....μ αγαπανε?α...ρε ντεκερ ολοι σ'αγαπανε
τεσπα χεστους
μαυρο στο ενλογο κωλοχανειο
ριξτε κ μια ψηφο ρε παιδια στο πιο δημοφιλες μελος....αντε εχιυμε ισοπαλια....
δεν πειραζει,παιξατε καλουτσικη μπαλιτσα τουλαχιστον.εμεις δεν παιξαμε κ μπαλα....
προχθες κατεθεσα στη μιλανα και παλι πηρα προγραμα τα 70 με μασαζ για τον πουτσο καβαλα.
πρεπει να βρω νεο αιμα να γαμισω γιατι μαλλον πολλες φορες πηγα και σε αυτην.βαρεθηκα πληρωσα 70 και μου εκανε τα ιδια με τα 40.
Η μαλακισμενη τσατσα στη Μιλανα σε ανοιγε τερμα τη μουσικη στο δωματιο???
παιδιά η αφρούλα δουλεύει σήμερα,μήπως ξέρει κανένας ??
ναι ρε φιλε δεν το εχεις καταλαβει ακομα?αυτο ειναι το συνθηματικο για να βγει απ το δωματιο. ;)προχθες κατεθεσα στη μιλανα και παλι πηρα προγραμα τα 70 με μασαζ για τον πουτσο καβαλα.
πρεπει να βρω νεο αιμα να γαμισω γιατι μαλλον πολλες φορες πηγα και σε αυτην.βαρεθηκα πληρωσα 70 και μου εκανε τα ιδια με τα 40.
Η μαλακισμενη τσατσα στη Μιλανα σε ανοιγε τερμα τη μουσικη στο δωματιο???
ναι ρε φιλε δεν το εχεις καταλαβει ακομα?αυτο ειναι το συνθηματικο για να βγει απ το δωματιο. ;)
καλα αυτο ειναι σιγουρο.Ρε φιλε το ξερω,απλα ειναι σπαστικο δεν το ευχαριστιεσαι ετσι,στα 5-10 λεπτα το πολυ οταν δινεις 50 ευρω να θελει η τσατσα να τη βγαλει απο το δωματιο
ναι καπως παλιοτερα βεβαια...Αυτη η χριστινα η milf που ειναι πρωινη ειναι μια χριστινα που δουλευε παλια κεφφαληνιας ?
ναι καπως παλιοτερα βεβαια...
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Μιραμπελα απο 30ε,με 50ε κανει γυμνο και με 60ε 69 Καλό εμφανησιακά! Θα δοκιμαστεί οπωσδήποτε
-Προμηθεως μπλε η βυζαρου ομορφουλα Αννα στα 30ε.δουλευε παλιοτερα τερμα πανω αλλα ειχε αρνητικες κριτικες νο κομεντ
-Προμηθεως 14 η Ρωσσιδα Αλεξανδρα στα 30ε.ειναι καλη περιπτωση,δουλευε για πολυ καιρο στο πρασινο στην Τανταλου για οσους θυμαστε Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α!!! δεν σε αφήνει να της πιάσεις τον κώλο ούτε στο πισωκολλητό!!!
-Προμηθεως τερμα κατω μια καινουρια μικρη στα 40ε.μελαχρινη με μακρυ μαλλι και υπεροχα ματια.μιλαμε για πολυ ομορφη ... της αδιαφορίας ήλιε νοητέ
-Σαπφπους(πρωτο διδυμο)μια μαυρουλα στα 30ε κατέθεσα σε αυτή Κυριακή βράδυ! Απο εμφάνιση είναι από τις πιο όμορφες μαύρες που έχω πάρει (και έχω πάρει κάμποσες). εμφανησιακά είναι σαν την χαμένη αδερφή των αδερφών Williams! Ψηλές ποδάρες, τουρνακωλάρα, γλυκιά φατσούλα για μαύρη. Πήρα το πρόγραμμα των 40€ με ακάποτο το οποίο και δεν συστήνω! ΟΥΤΕ τον ακούμησε με τη γλώσσα της! λίγο μόνο με τα χείλια!!! Στο γαμήσι ήταν καλή - ξεπέτα. Της ζήτησα φυσικά να με πιπώσει με καπότα και την πήρα πισωκολητά (τι πρωτότυπο!). Συμπέρασμα, αν σας αρέσουν οι μαύρες ορμήξτε με 30€. Άμα δεν σας αρέσουν οι μαύρες γαμήστε κάτι άλλο. Όλοι όμως μείνετε μακριά από το 40άρι!!!
-Σαπφους(διπλα).τι μουνακι ειναι αυτη η Ειρηνη??ξανθια πολυ ομορφη με ωραια βυζακια και προστυχο στυλ.30ε απλο,50 γυμνο τσιμπουκι,60ε 69.θα την τιμησω συντομα... κι εγώ
-Σαπφους ανορθογραφο.Μια ομορφη εκφυλη μελαχρινη.δε ξερω λεπτομερειες γιατι η τσατσα δεν βγηκε στο σαλονι δε μπήκα. Είμαι μαλωμένος με τη γυφτοτσατσά
-Τανταλου πρασινο σπιτι.μια συμπαθητικη μαυρουλα προς καφε(για οσους τους ενδιαφερει η αποχρωση)στα 30ε εγώ εκεί πέτυχα τη χοντροδανάη. μαυρισμένη ναι, μαυρη όχι
-Τανταλου αλουμινατο,η ομορφη ξανθια Νταϊανα που τα κανει ολα και ξεκιναει με 30ε το απλο και φτανει στα 130ε για κωλαρακι νο κομεντ
-Νικ.ουρανου(εκκλησια) μια συμπαθητικη ξανθια μικρουλα η οποια δινει κωλο για 100ε Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α
-Κατεχακη η ομορφη ξανθια Ουκρανη Βικυ με τα ωραια βυζακια στα 30ε,50ε ακαποτο.ειναι λιγο ξενερωτη μεσα αλλα δε λεει οχι και εχει και σχετικα στενο μουνακι είναι καλή και φιλική αν και ελαφρώς ό,τι να 'ναι. Είναι refuckable πάντως. Απ'τα καλά τεμάχια! Νταμάρι που λέμε
-26ης Οκτωβριου η γλυκεια Τζουλη στα 40ε.ειναι πολυ συμπαθητικη αλλα διαβαζω αρνητικες κριτικες γι'αυτην νο κομεντ
-Ανδρεου Γεωργιου La femme αλλη μια αδιαφορη μελαχρινη απο 40ε με κατι ψευτοπρογραμματα του τυπου 70ε για ισπανικο ενω η γκομενα ειναι αβυζη.αυτο το σπιτι εχει μονιμως αδιαφορες μικρες μελαχρινες... νο κομεντ
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).μια Ελληνιδα μικρη μαλακισμενη ασχημη,μελαχρινη με γυαλακια και πεσμενο μεγαλο κωλο.στα 40ε και 50ε για τους μαλακες..ρωταω την τσατσα του σπιτιου αν δουλευει η ξανθια milf Χριστινα.μου λεει ποια ειναι αυτη-της λεω Ρουμανα-.και πεταγεται το μαλακισμενο απο μεσα και λεει δεν ειναι Ρουμανα ειναι Αλβανιδα αλλα δε το λεει.τα παιρνει η τσατσα και της λεει οτι δεν επρεπε να το πει.σηκωνομαι να φυγω και μου λεει τσατσα-τι δουλεια εχεις με τις Αλβανιδες και τις Ρουμανες ομορφο παλικαρι?παρε εδω την Ελληνιδα!!μαλλον δε τη γαμαει κανεις αυτην(την Ελληνιδα εννοω) Είμαι προκατειλημένος υπερ του σφιχτοκώλικου Χριστινακίου. Λευτεριά στα σφιχτοκώλικα μιλφώνια απ'όπου κι αν κατάγονται!!!
-Ερημιτη και ΝικΟυρανου τερμα κατω ηταν κλειστα
Ειναι τοσο καυλιαρα αυτη η γυναικα που απο οπου κι αν ειναι δε με αφορα καθολου.φαινεται υπαρχουν κομπλεξικοι που αν τους πει οτι ειναι Αλβανιδα δε θα τη γαμησουν.παντως καιρο τωρα με απασχολει οτι οπου και να πας ολες παρουσιαζονται σαν Ρουμανες.γιατι ειδικα Ρουμανες??ειναι γυφτορατσα και αντιπαθης σαν λαος.γιατι δε λεν οτι ειναι Τσεχες ή Ουγγαρεζες για παραδειγμα??επισης αν πας σε στριπτηζ και ρωτησεις καποιες κοπελες ποιες αντιπαθουν περισσοτερο απο τις συναδερφους τους,ειναι σιγουρο οτι θα σου πουν τις Ρουμανες.ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ!!Είμαι προκατειλημένος υπερ του σφιχτοκώλικου Χριστινακίου. Λευτεριά στα σφιχτοκώλικα μιλφώνια απ'όπου κι αν κατάγονται!!!