Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (8 μέλη και 49 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
ριξτε κ μια ψηφο ρε παιδια στο πιο δημοφιλες μελος....αντε εχιυμε ισοπαλια....

Καλά δεν ντρέπεσαι να κάνεις διαφήμιση από δω;

δεν πειραζει,παιξατε καλουτσικη μπαλιτσα τουλαχιστον.εμεις δεν παιξαμε κ μπαλα....

Θέμα είναι να μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό... αυτή είναι η μαγκιά του ποδοσφαίρου!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ελα μωρε,δεν εκανα κ κανενα εγγλημα.αλλα εχεις δικιο,δεν θα ξαναπω κανεναν απο εδω να με ψηφισει στο θεμα το πιο δημοφιλες μελος...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kastanoksanthos

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά η αφρούλα δουλεύει σήμερα,μήπως ξέρει κανένας ??

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα παιδες..
ελειψα κανα δυο μερες και τωρα εμαθα τα μαντατα.deker δωσε το οκ και αν μαζευτουμε θα τους βγαλουμε εμεις τους νταβαδες στη βιζιτα. ;) :s&m_3:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
προχθες κατεθεσα στη μιλανα και παλι πηρα προγραμα τα 70 με μασαζ για τον πουτσο καβαλα.
πρεπει να βρω νεο αιμα να γαμισω γιατι μαλλον πολλες φορες πηγα και σε αυτην.βαρεθηκα πληρωσα 70 και μου εκανε τα ιδια με τα 40.
τωρα τελαιυταια δεν ξερω αρχησε να με τραβαει η σαρα απο κωλεττη μαλλον εκει θα γινει το επομενο.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
προχθες κατεθεσα στη μιλανα και παλι πηρα προγραμα τα 70 με μασαζ για τον πουτσο καβαλα.
πρεπει να βρω νεο αιμα να γαμισω γιατι μαλλον πολλες φορες πηγα και σε αυτην.βαρεθηκα πληρωσα 70 και μου εκανε τα ιδια με τα 40.

Η μαλακισμενη τσατσα στη Μιλανα σε ανοιγε τερμα τη μουσικη στο δωματιο???

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.800
Πόντοι
6.265
παιδιά η αφρούλα δουλεύει σήμερα,μήπως ξέρει κανένας ??

φιλαρακι "Δουλευε" δεν νομιζω να το εχει παει σερι απο το πρωι μεχρι τωρα!!

Σημερα πρωι βρεθηκα στην σαλονικη καιρος μελαχγολικος με ψιλοβροχο!
σκεφτηκα να κανω μια βολτα βαρδαρη ΑΛΛΑ θυμηθηκα τους συναγωνιστες που λεγανε καλα σχολια για μια κοπελα αφρουλα που δουλευε την ωρα εκεινη μαλιστα
ετσι εκανα αναστροφη και βρεθηκα στην ξε-κωλετη(που ελεγε και το τρελο αγορι!)

βλεπω την κοπελα καθως βγαινει απο ενα δωματιο και για να πω την αληθεια δεν εντυπωσιαστηκα απο την εξωτερικη εμφανιση (η χριστινα πχ στο αλουμινατο ειναι πιο χοτ εμφανισιακα)μου εκανε εντυπωση που εβγαινε απο καθε δωματιο με το χαμογελο στα χειλη!

τα δωματια ηταν ηδη γεματα και 2-3 περιμεναν στο σαλονι
ειλικρινα αν δεν ηταν το σαιτ και οσα γραψαν τα παιδια θα ειχα φυγει(και θα εκανα μεγιστη μαλακια!)γιατι υπηρχε μεγαλη αναμονη
μετα απο 40-50 λεπτα!(Και ηταν και πρωι)ηρθε!

νταξει τι να πω πολυ φιλικη απιστευτο κορμι
απο τις λιγες φορες που μου τυχαινει να σταματαω εγω κοπελα απο το τσιμπουκιον
δεν ελεγε οχι κλπ κλπ

τα μονα "αρνητικα"
1)η μεγαλη αναμονη(νταξει δεν υπαρχει λυση για αυτο!)
2)οτι δεν κανει εξτρα και εχει μονο το απλο των 40(τετοιες βυζαρες πχ ειναι ταμαμ για ισπανικο)

επισης γιατι δουλευει μονο 3 μερες πρωινα?θελουμε μεγαλυτερο ωραριο!

ηξερε και για το σαιτ!μαλιστα στο τελος μιλησαμε για αυτο  μου ειπε δεν θελει να γραφουμε γιατι θα πιστεψουν στο τελος οτι ειμαστε στημενοι!

ελπιζω καποια στιγμη να με ξαναβγαλει ο δρομος στην πορτα της(!)
Ειναι "μαστ φακ" πιστευω για ολους τους συναγωνιστες!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Η μαλακισμενη τσατσα στη Μιλανα σε ανοιγε τερμα τη μουσικη στο δωματιο???
ναι ρε φιλε δεν το εχεις καταλαβει ακομα?αυτο ειναι το συνθηματικο για να βγει απ το δωματιο. ;)

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
ναι ρε φιλε δεν το εχεις καταλαβει ακομα?αυτο ειναι το συνθηματικο για να βγει απ το δωματιο. ;)

Ρε φιλε το ξερω,απλα ειναι σπαστικο δεν το ευχαριστιεσαι ετσι,στα 5-10 λεπτα το πολυ οταν δινεις 50 ευρω να θελει η τσατσα να τη βγαλει απο το δωματιο

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ρε φιλε το ξερω,απλα ειναι σπαστικο δεν το ευχαριστιεσαι ετσι,στα 5-10 λεπτα το πολυ οταν δινεις 50 ευρω να θελει η τσατσα να τη βγαλει απο το δωματιο
καλα αυτο ειναι σιγουρο.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Αυτη η χριστινα η milf που ειναι πρωινη ειναι μια χριστινα που δουλευε παλια κεφφαληνιας ?

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
ναι καπως παλιοτερα βεβαια...

Την ειχα παρει μια φορα μες την βαρεμαρα μου ειχε παει ενας φιλος αλλου και βαριομουνα να περιμενω και πηγα και γω εκει.Καλη ηταν φιλοτιμη.Απο εμφανιση καλη οχι τιποτα το ιδιαιτερο παραπανισια κιλα αλλα βυζαρες.Που δουλευει τωρα αυτη ανδρεου γεωργιου 4?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
μετα την πεμπτη πρωινη στο μαγαζι που ανεφερες.....

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
ΟΑΣΗ το ποστ του Πατσίναρου! Μπράβο μεγάλε! σχολιάζω εκεί πάνω γιατί βαριέμαι να γράφω τα ίδια. Φυσικά τα σχόλια είναι με κόκκινο.Έκανα κι εγώ τσάρκα Κυριακή βράδυ ...

-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Μιραμπελα απο 30ε,με 50ε κανει γυμνο και με 60ε 69 Καλό εμφανησιακά! Θα δοκιμαστεί οπωσδήποτε
-Προμηθεως μπλε η βυζαρου ομορφουλα Αννα στα 30ε.δουλευε παλιοτερα τερμα πανω αλλα ειχε αρνητικες κριτικες νο κομεντ
-Προμηθεως 14 η Ρωσσιδα Αλεξανδρα στα 30ε.ειναι καλη περιπτωση,δουλευε για πολυ καιρο στο πρασινο στην Τανταλου για οσους θυμαστε Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α!!! δεν σε αφήνει να της πιάσεις τον κώλο ούτε στο πισωκολλητό!!!
-Προμηθεως τερμα κατω μια καινουρια μικρη στα 40ε.μελαχρινη με μακρυ μαλλι και υπεροχα ματια.μιλαμε για πολυ ομορφη ... της αδιαφορίας ήλιε νοητέ
-Σαπφπους(πρωτο διδυμο)μια μαυρουλα στα 30ε  κατέθεσα σε αυτή Κυριακή βράδυ! Απο εμφάνιση είναι από τις πιο όμορφες μαύρες που έχω πάρει (και έχω πάρει κάμποσες). εμφανησιακά είναι σαν την χαμένη αδερφή των αδερφών Williams! Ψηλές ποδάρες, τουρνακωλάρα, γλυκιά φατσούλα για μαύρη. Πήρα το πρόγραμμα των 40€ με ακάποτο το οποίο και δεν συστήνω! ΟΥΤΕ τον ακούμησε με τη γλώσσα της! λίγο μόνο με τα χείλια!!! Στο γαμήσι ήταν καλή - ξεπέτα. Της ζήτησα φυσικά να με πιπώσει με καπότα και την πήρα πισωκολητά (τι πρωτότυπο!). Συμπέρασμα, αν σας αρέσουν οι μαύρες ορμήξτε με 30€. Άμα δεν σας αρέσουν οι μαύρες γαμήστε κάτι άλλο. Όλοι όμως μείνετε μακριά από το 40άρι!!!
-Σαπφους(διπλα).τι μουνακι ειναι αυτη η Ειρηνη??ξανθια πολυ ομορφη με ωραια βυζακια και προστυχο στυλ.30ε απλο,50 γυμνο τσιμπουκι,60ε 69.θα την τιμησω συντομα... κι εγώ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
-Σαπφους ανορθογραφο.Μια ομορφη εκφυλη μελαχρινη.δε ξερω λεπτομερειες γιατι η τσατσα δεν βγηκε στο σαλονι δε μπήκα. Είμαι μαλωμένος με τη γυφτοτσατσά
-Τανταλου πρασινο σπιτι.μια συμπαθητικη μαυρουλα προς καφε(για οσους τους ενδιαφερει η αποχρωση)στα 30ε εγώ εκεί πέτυχα τη χοντροδανάη. μαυρισμένη ναι, μαυρη όχι
-Τανταλου αλουμινατο,η ομορφη ξανθια Νταϊανα που τα κανει ολα και ξεκιναει με 30ε το απλο και φτανει στα 130ε για κωλαρακι νο κομεντ
-Νικ.ουρανου(εκκλησια) μια συμπαθητικη ξανθια μικρουλα η οποια δινει κωλο για 100ε Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α
-Κατεχακη η ομορφη ξανθια Ουκρανη Βικυ με τα ωραια βυζακια στα 30ε,50ε ακαποτο.ειναι λιγο ξενερωτη μεσα αλλα δε λεει οχι και εχει και σχετικα στενο μουνακι είναι καλή και φιλική αν και ελαφρώς ό,τι να 'ναι. Είναι refuckable πάντως. Απ'τα καλά τεμάχια! Νταμάρι που λέμε
-26ης Οκτωβριου η γλυκεια Τζουλη στα 40ε.ειναι πολυ συμπαθητικη αλλα διαβαζω αρνητικες κριτικες γι'αυτην νο κομεντ
-Ανδρεου Γεωργιου La femme αλλη μια αδιαφορη μελαχρινη απο 40ε με κατι ψευτοπρογραμματα του τυπου 70ε για ισπανικο ενω η γκομενα ειναι αβυζη.αυτο το σπιτι εχει μονιμως αδιαφορες μικρες μελαχρινες... νο κομεντ
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).μια Ελληνιδα μικρη μαλακισμενη ασχημη,μελαχρινη με γυαλακια και πεσμενο μεγαλο κωλο.στα 40ε και 50ε για τους μαλακες..ρωταω την τσατσα του σπιτιου αν δουλευει η ξανθια milf Χριστινα.μου λεει ποια ειναι αυτη-της λεω Ρουμανα-.και πεταγεται το μαλακισμενο απο μεσα και λεει δεν ειναι Ρουμανα ειναι Αλβανιδα αλλα δε το λεει.τα παιρνει η τσατσα και της λεει οτι δεν επρεπε να το πει.σηκωνομαι να φυγω και μου λεει τσατσα-τι δουλεια εχεις με τις Αλβανιδες και τις Ρουμανες ομορφο παλικαρι?παρε εδω την Ελληνιδα!!μαλλον δε τη γαμαει κανεις αυτην(την Ελληνιδα εννοω) Είμαι προκατειλημένος υπερ του σφιχτοκώλικου Χριστινακίου. Λευτεριά στα σφιχτοκώλικα μιλφώνια απ'όπου κι αν κατάγονται!!!
-Ερημιτη και ΝικΟυρανου τερμα κατω ηταν κλειστα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Είμαι προκατειλημένος υπερ του σφιχτοκώλικου Χριστινακίου. Λευτεριά στα σφιχτοκώλικα μιλφώνια απ'όπου κι αν κατάγονται!!!
Ειναι τοσο καυλιαρα αυτη η γυναικα που απο οπου κι αν ειναι δε με αφορα καθολου.φαινεται υπαρχουν κομπλεξικοι που αν τους πει οτι ειναι Αλβανιδα δε θα τη γαμησουν.παντως καιρο τωρα με απασχολει οτι οπου και να πας ολες παρουσιαζονται σαν Ρουμανες.γιατι ειδικα Ρουμανες??ειναι γυφτορατσα και αντιπαθης σαν λαος.γιατι δε λεν οτι ειναι Τσεχες ή Ουγγαρεζες για παραδειγμα??επισης αν πας σε στριπτηζ και ρωτησεις καποιες κοπελες ποιες αντιπαθουν περισσοτερο απο τις συναδερφους τους,ειναι σιγουρο οτι θα σου πουν τις Ρουμανες.ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ!!

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Γενικά οι Αλβανίδες και οι Ουκρανές δηλώνουν ότι είναι Ρουμάνες ή Πολωνές προφανώς για να πάρουν πιο ευκολα άδεια εργασίας (χώρες της ΕΕ γαρ!).

Στο ερώτημα ''γιατί αυτές τις δύο εθνικότητες'' απαντώ ''μάλλον γιατί βγαίνουν πιο εύκολα τα επίσημα έγγραφα. Δε μπορώ να το αιτιολογήσω αλλιώς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom