Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ σε λιγο αρχιναει το εργο:
''το κλαρινο της τριπολεως''
θα το δεις;
ειναι ακαταλληλο παντως
χαλαρα ειμαστε,εδω αντεξατε εσεις χθες.....παντως αν κερδισουμε θα κανω κ μια καταθεση το βραδυ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
χαχα
δεν ηταν κ πολυ αστειο....Παοκτσης που γαμαει μονο
  ντεκερ τι ομαδες υποστηριζουν τα κοριτσια πρεπει να μαθαινουμε σιγα σιγα....για να διαμορφωθουν προτιμησεις...η δικια μου παντως(αννα μαρια)μου ειχε πει παλιοτερα οτι ειναι παοκτζου...δεν συνισταται σε γαμαικανο πχ...και ξενερωσε λιγο  που ειμαι ηρακλης...την ντιανα για παοκτζου την κοβω κι αυτη... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
  ντεκερ τι ομαδες υποστηριζουν τα κοριτσια πρεπει να μαθαινουμε σιγα σιγα....για να διαμορφωθουν προτιμησεις...η δικια μου παντως(αννα μαρια)μου ειχε πει παλιοτερα οτι ειναι παοκτζου...δεν συνισταται σε γαμαικανο πχ...και ξενερωσε λιγο  που ειμαι ηρακλης...την ντιανα για παοκτζου την κοβω κι αυτη... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε τι θα ηταν τα κοριτσια?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον,κανω μια βολτα φριξου,η μαντυ κ ειχε 4 ατομα ουρα οποτε δεν περιμενα καν,παω ματζαρου τερμα πανω στο παλιο μια μονικα οπως ειπε η τσατσα....κ ερημιτη η εμανουελα...η οποια δουλευε στο μαρινοσπιτι πριν κανα χρονο ελληνιδα.επειδη ειχε παντου κοσμο λεω να παω παλι ματζαρου.μπαινω μεσα καλως το το παιδι κ δεν συμαζευεται η τσατσα.μπαινω μεσα κ ερχεται το κοριτσακι...πως σε λενε?μαρινα μου λεει.μα η τσατσα σου μου ειπε μονικα....πρωτο φαουλ.πιπα δυνατη αλλα δεν με αγγιξε...εδειχνε κουρασμενη κ βαριοταν.της λεω συνεχα γιατι δεν καναμε δουλεια.οχι βαλ το....καλα καλα.το βαζω μου πεφτει κ μου λεει κ τωρα?της λεω τωρα?οταν σου ειπα συνεχα?της λεω γαμα το.κ μου λεει,δεν το περιμενα απο σενα,καλα βρε,πρωτη φορα με βλεπεις της λεω.κ ελεγε τα δικα της.της λεω το ξερω οτι βλεπεις οτι να ναι ολη μερα αλλα βλεπεις οτι ειμαι ευγενικοτατος κ δεν κανω θεμα.καλα καλα....δεν λεει κατι αλλο,βγαινει κ ειναι οι σκατονταβαδες της εξω κ απο εκει που ηατν μια χαρα αρχισε να λεει μαλακιες.βγαινω κ εγω κ μου πουλαν τρελιτσα οι ρωσοφατσες.τρελα στην τρελα κ εγω κ παρα λιγο να παιζαμε μπατσες.τους λεω κ το απιστευτο...επειδη ηταν 2,θελετε να γαμησω τον εναν σημερα κ τον αλλον αυριο?κ φευγω.τι περιμενε το κοριτσακι?να με κανουν ντα επειδη μιλησα ευγενικα κ δεν εκανα θεμα για τα 40ε που εδωσα κ δεν μου εκανε πιπα να με γκαυλωσει κ τον εβαλε πεσμενο?ρε δε γαμιεστε λεω εγω....μαλακισμενες πουτανες να κανετε καλα τη δουλεια σας γιατι μερικοι δεν τρωνε παπαδες ουτε απο τους σκατοχαφιεδες που εχετε εκει εξω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
πρεπει επειγοντως ενας αλλος που περασε να μας πει αν ηταν η μονικα αυτη ή καποια αλλη που την πλασαραν ως μονικα για να της ριξουμε ενα μαυρο να........ρε την αχρηστη.....
  ασχετο αλλα απο το ποστ κραταω την επιστροφη της εμμανουελας που ειχα γραψει και παλιοτερα...η γκομενα αν και ελληνιδα αξιζει για καταθεση,τα τιμαει τα λεφτα που δινεις....

υγ. για να μην λετε ολοι τι κομοδινο ειναι η αννα μαρια σε αντιστοιχη περιπτωση πολυ παλιοτερα που ημουν κουρασμενος και μου ειχε πεσει ενω ειχα ηδη διεισδυσει ξερετε τι εκανε για να με ανεβασει;μου τον ξαναπηρε πιπα στο στομα της...ποσες το κανουν αραγε αυτο;αυτα για να ακουν καποιες καινουριες μη μου απτου και καλα γκομενες των μαγαζιων της πολης μας που πηραν ψηλα τον αμανε...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
την μονικα παντως την ειχα παρει προ μηνος περιπου και ηταν καλη φαση...παιζει να μην ηταν οντως αυτη...ειδικα πιπα κανει πολυ καλη...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πρεπει επειγοντως ενας αλλος που περασε να μας πει αν ηταν η μονικα αυτη ή καποια αλλη που την πλασαραν ως μονικα για να της ριξουμε ενα μαυρο να........ρε την αχρηστη.....
  ασχετο αλλα απο το ποστ κραταω την επιστροφη της εμμανουελας που ειχα γραψει και παλιοτερα...η γκομενα αν και ελληνιδα αξιζει για καταθεση,τα τιμαει τα λεφτα που δινεις....

υγ. για να μην λετε ολοι τι κομοδινο ειναι η αννα μαρια σε αντιστοιχη περιπτωση πολυ παλιοτερα που ημουν κουρασμενος και μου ειχε πεσει ενω ειχα ηδη διεισδυσει ξερετε τι εκανε για να με ανεβασει;μου τον ξαναπηρε πιπα στο στομα της...ποσες το κανουν αραγε αυτο;αυτα για να ακουν καποιες καινουριες μη μου απτου και καλα γκομενες των μαγαζιων της πολης μας που πηραν ψηλα τον αμανε...
ρε φιλε,εχω παει εναν φιλο μου στην χριστινα καραβογκου περσυ χριστουγεννα κ επειδη ειχε πιει του επεσε οπως μου ειπε,η κοπελα βγηκε,οντως την ειδα να βγαινει,πηρε αλλη καποτα κ παλι απο την αρχη οπως μου ειπε ο φιλος μου.δηλαδη αυτη απο την αρχη εκανε μαλακια κ επεμενε κιολας...μετα ξενερωσα,οποτε τον μπουλο της....ψευτοπουτανακια.μια τσεχα ηταν,αν σε βοηθαει για την ταυτοποιηση

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
τωρα καταλαβα πηγες λες τερμα πανω αρα στον αριθμο 1,αρα δεν ειναι η μονικα η βουλγαρα αυτη...εχεις δικιο ειναι μια μαρινα που δουλευει εναλλαξ με την ναντια μαλλον...
  μαυρο....μαυρο!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τωρα καταλαβα πηγες λες τερμα πανω αρα στον αριθμο 1,αρα δεν ειναι η μονικα η βουλγαρα αυτη...εχεις δικιο ειναι μια μαρινα που δουλευει εναλλαξ με την ναντια μαλλον...
   μαυρο....μαυρο!
οχι μαυρο μαυρο....μπουλο μπουλο.επρεπ να γαμησω κ την τσατσα στις μπατσες που ειπε ψεματα κ τις σκατοφατσες εξω,ηταν κ μπασμενα....τεσπα,δεν ασχολουμαι αλλο με την ψευτοπουτανα,αξια της δινω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
οχι μαυρο μαυρο....μπουλο μπουλο.επρεπ να γαμησω κ την τσατσα στις μπατσες που ειπε ψεματα κ τις σκατοφατσες εξω,ηταν κ μπασμενα....τεσπα,δεν ασχολουμαι αλλο με την ψευτοπουτανα,αξια της δινω
ενα τελευταιο για να καταλαβω μονο...ξανθια ή μελαχρινη ηταν;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
λοιπον η μαρινα ειναι το επιβεβαιωσα τελικα....να μην φαει αδικη κατηγορια καμια αλλη...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον η μαρινα ειναι το επιβεβαιωσα τελικα....να μην φαει αδικη κατηγορια καμια αλλη...
την επομενη φορα που θα παω αν πετυχω παλι κανενα μπασμενο εκει εξω θα τον πατησω με τ αμαξι κ πανω δεν ξαναπαω.μακρυα ρεεεεεεε....μπουλο στην μαλακο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον,χαιρετω γιατι αυριο εχει πολυ πρωινο ξυπνημα.καλο σας βραδυ κ μακρυα απο ξενερωτες πουτανες.καιρο ειχα να δωσω τζαμπα 40ε....δεν πειραζει ομως,ας μην τα δωσει κανενας αλλος

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
λοιπον,χαιρετω γιατι αυριο εχει πολυ πρωινο ξυπνημα.καλο σας βραδυ κ μακρυα απο ξενερωτες πουτανες.καιρο ειχα να δωσω τζαμπα 40ε....δεν πειραζει ομως,ας μην τα δωσει κανενας αλλος
αντε καληνυχτα...μην τυχον σου πεφτει το ηθικο με καμια μαλακισμενη...ποσα 40 αρια εχω πεταξει...αλλα παντα φταιγαν αυτες..και το επιβεβαιωνα αμεσως πηγαινοντας με καποιες καλες ,οπου γινοταν της κολασεως....και το ξεπερνουσα το θεμα...σε αυτες δε δεν πατουσα ξανα ποτε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αντε καληνυχτα...μην τυχον σου πεφτει το ηθικο με καμια μαλακισμενη...ποσα 40 αρια εχω πεταξει...αλλα παντα φταιγαν αυτες..και το επιβεβαιωνα αμεσως πηγαινοντας με καποιες καλες ,οπου γινοταν της κολασεως....και το ξεπερνουσα το θεμα...σε αυτες δε δεν πατουσα ξανα ποτε...
δεν πεφτω ψυχολογικα γιατι δεν εχω τετοια προβληματα.απλα δεν γουσταρω να το παιζουν ετσι τα πουτανακια με τα χρηματα μου κ ποσο μαλλον το καθε τσουτσεκι που το παιζει νταβας....δεν τους γουσταρα που δεν τους γουσταρα τωτα δεν τους μπορω μια.ειδικα κατι ρωσοφατσες που υπο αλλες συνθηκες θα ετρωγαν φαπες κ θα εσκυβαν το κεφαλι

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Εγω λεω να σκασουμε μυτι καμια 10αρια ατομα στο ρδελο που καναν τσαμπουκα στον ντεκερακο μας και να δουμε ποιοι απο αυτους θα τολμησουν να πουλησουν τρελιτσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom