χαχανα γαμησουν λιγο πριν το ματσ γιατι μετα τους γαμανε μονο
δεν ηταν κ πολυ αστειο....Παοκτσης που γαμαει μονο
χαχανα γαμησουν λιγο πριν το ματσ γιατι μετα τους γαμανε μονο
ντεκερ σε λιγο αρχιναει το εργο:χαχα
δυστηχως δεν μπορω σημεραΘα πας? Ποτε?
Εγω λεω να παω το βραδυ.
χαλαρα ειμαστε,εδω αντεξατε εσεις χθες.....παντως αν κερδισουμε θα κανω κ μια καταθεση το βραδυντεκερ σε λιγο αρχιναει το εργο:
''το κλαρινο της τριπολεως''
θα το δεις;
ειναι ακαταλληλο παντως
ντεκερ τι ομαδες υποστηριζουν τα κοριτσια πρεπει να μαθαινουμε σιγα σιγα....για να διαμορφωθουν προτιμησεις...η δικια μου παντως(αννα μαρια)μου ειχε πει παλιοτερα οτι ειναι παοκτζου...δεν συνισταται σε γαμαικανο πχ...και ξενερωσε λιγο που ειμαι ηρακλης...την ντιανα για παοκτζου την κοβω κι αυτη...χαχα
ε τι θα ηταν τα κοριτσια?ντεκερ τι ομαδες υποστηριζουν τα κοριτσια πρεπει να μαθαινουμε σιγα σιγα....για να διαμορφωθουν προτιμησεις...η δικια μου παντως(αννα μαρια)μου ειχε πει παλιοτερα οτι ειναι παοκτζου...δεν συνισταται σε γαμαικανο πχ...και ξενερωσε λιγο που ειμαι ηρακλης...την ντιανα για παοκτζου την κοβω κι αυτη...
ρε φιλε,εχω παει εναν φιλο μου στην χριστινα καραβογκου περσυ χριστουγεννα κ επειδη ειχε πιει του επεσε οπως μου ειπε,η κοπελα βγηκε,οντως την ειδα να βγαινει,πηρε αλλη καποτα κ παλι απο την αρχη οπως μου ειπε ο φιλος μου.δηλαδη αυτη απο την αρχη εκανε μαλακια κ επεμενε κιολας...μετα ξενερωσα,οποτε τον μπουλο της....ψευτοπουτανακια.μια τσεχα ηταν,αν σε βοηθαει για την ταυτοποιησηπρεπει επειγοντως ενας αλλος που περασε να μας πει αν ηταν η μονικα αυτη ή καποια αλλη που την πλασαραν ως μονικα για να της ριξουμε ενα μαυρο να........ρε την αχρηστη.....
ασχετο αλλα απο το ποστ κραταω την επιστροφη της εμμανουελας που ειχα γραψει και παλιοτερα...η γκομενα αν και ελληνιδα αξιζει για καταθεση,τα τιμαει τα λεφτα που δινεις....
υγ. για να μην λετε ολοι τι κομοδινο ειναι η αννα μαρια σε αντιστοιχη περιπτωση πολυ παλιοτερα που ημουν κουρασμενος και μου ειχε πεσει ενω ειχα ηδη διεισδυσει ξερετε τι εκανε για να με ανεβασει;μου τον ξαναπηρε πιπα στο στομα της...ποσες το κανουν αραγε αυτο;αυτα για να ακουν καποιες καινουριες μη μου απτου και καλα γκομενες των μαγαζιων της πολης μας που πηραν ψηλα τον αμανε...
οχι μαυρο μαυρο....μπουλο μπουλο.επρεπ να γαμησω κ την τσατσα στις μπατσες που ειπε ψεματα κ τις σκατοφατσες εξω,ηταν κ μπασμενα....τεσπα,δεν ασχολουμαι αλλο με την ψευτοπουτανα,αξια της δινωτωρα καταλαβα πηγες λες τερμα πανω αρα στον αριθμο 1,αρα δεν ειναι η μονικα η βουλγαρα αυτη...εχεις δικιο ειναι μια μαρινα που δουλευει εναλλαξ με την ναντια μαλλον...
μαυρο....μαυρο!
ενα τελευταιο για να καταλαβω μονο...ξανθια ή μελαχρινη ηταν;οχι μαυρο μαυρο....μπουλο μπουλο.επρεπ να γαμησω κ την τσατσα στις μπατσες που ειπε ψεματα κ τις σκατοφατσες εξω,ηταν κ μπασμενα....τεσπα,δεν ασχολουμαι αλλο με την ψευτοπουτανα,αξια της δινω
καστανοξανθηενα τελευταιο για να καταλαβω μονο...ξανθια ή μελαχρινη ηταν;
την επομενη φορα που θα παω αν πετυχω παλι κανενα μπασμενο εκει εξω θα τον πατησω με τ αμαξι κ πανω δεν ξαναπαω.μακρυα ρεεεεεεε....μπουλο στην μαλακολοιπον η μαρινα ειναι το επιβεβαιωσα τελικα....να μην φαει αδικη κατηγορια καμια αλλη...
αντε καληνυχτα...μην τυχον σου πεφτει το ηθικο με καμια μαλακισμενη...ποσα 40 αρια εχω πεταξει...αλλα παντα φταιγαν αυτες..και το επιβεβαιωνα αμεσως πηγαινοντας με καποιες καλες ,οπου γινοταν της κολασεως....και το ξεπερνουσα το θεμα...σε αυτες δε δεν πατουσα ξανα ποτε...λοιπον,χαιρετω γιατι αυριο εχει πολυ πρωινο ξυπνημα.καλο σας βραδυ κ μακρυα απο ξενερωτες πουτανες.καιρο ειχα να δωσω τζαμπα 40ε....δεν πειραζει ομως,ας μην τα δωσει κανενας αλλος
δεν πεφτω ψυχολογικα γιατι δεν εχω τετοια προβληματα.απλα δεν γουσταρω να το παιζουν ετσι τα πουτανακια με τα χρηματα μου κ ποσο μαλλον το καθε τσουτσεκι που το παιζει νταβας....δεν τους γουσταρα που δεν τους γουσταρα τωτα δεν τους μπορω μια.ειδικα κατι ρωσοφατσες που υπο αλλες συνθηκες θα ετρωγαν φαπες κ θα εσκυβαν το κεφαλιαντε καληνυχτα...μην τυχον σου πεφτει το ηθικο με καμια μαλακισμενη...ποσα 40 αρια εχω πεταξει...αλλα παντα φταιγαν αυτες..και το επιβεβαιωνα αμεσως πηγαινοντας με καποιες καλες ,οπου γινοταν της κολασεως....και το ξεπερνουσα το θεμα...σε αυτες δε δεν πατουσα ξανα ποτε...