Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Υπαρχει και μια τριτη Μαρινα 26 Οκτωμβρη αλλα εκεινη κατατασετε σε αλλη κατηγορια...
...διακοσμηση δωματιου!
πολλες μαρινες....για να μας μπερδευουν....επιασε το ονοματακι φαινεται.... :headbang: :headbang:

miden

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συγγρινε ομως...

Tο στενό κωλαράκι της με τρέλανε και έχυσα ποτάμι!!, Κυριακή 09 Αυγ 2009, στις 15:14

Γράφτηκε από τον alanisPAOK   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  -

Μετα απο τα μπουζουκια περασα να ριξω ενα πουτσο και στο συγκεκριμενο μαγαζι δουλευει μια μουναρα ξανθια απο την μολδαβια

Η καλύτερη πίπα στο Βαρδάρη!!, Σάββατο 12 Σεπ 2009, στις 11:21

Γράφτηκε από τον tolisPAOKARA   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

Το πρωί κατά της 4 επισκέφτηκα αυτό το μαγαζί και εκεί δουλεύει μία πολύ όμορφη κοπέλα από την Μολδαβία

Και πιστευω και οι παρακατω κριτικες ειναι μουφα των

thanos.fix
ximakos
doctorcool53
cazino45
jonsalonika
xaris_BMW
kalhtexni-music
kapsouris_69
germanosjunge

να κανουμε ψηφοφορία με τα καλύτερα μουφο-νικνειμ.  Ψηφίζω "kalhtexni-music"

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
ηταν ολα ενα ενα διαλεκτα..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
συγνωμη αλλα εχω μια σχετικα χαζη ερωτηση΄΄ η μαρινα στη ματζαρου ειναι η μια γνωστη και ανεπαναληπτη απτη τανταλου? απτο γνωστο μαρινοσπιτο που λεει θα κλαιει το μουνακι μου?? η σαρα η βυζαρου γυρναει 25/9 οντως

Η Μαρίνα η ''κλαψομούνα'' είναι εντοιχισμένη στο Μαρινόσπιτο της Ταντάλου! Δεν βγαίνει ούτε με Tide!!!

Την πήρα τις προάλλες και έμεινα παρα πολύ ευχαριστημένος για άλλη μια φορά!

Την πήρα Τετάρτη απόγευμα (κατά τις 16:00) και στα άλλα μαγαζά του Βαρδαρίου παίζανε τα παρακάτω τεμάχια:

Δίδυμο Σαπφούς (έναντι ανορθώγραφου) η μικρή ουγγαρέζα με το perky βυζί και τον πεταχτό κώλο. όμορφη αλλά κάτι με λέει ''μακριά''.

Στο άλλο δίδυμο ... δεν θυμάμαι (που σημαίνει ότι δεν υπήρχε κάτι αξιαγάμητο.

Προμηθέως χαμηλά μάυρη ψηλή και ελαφρώς ατσούμπαλη

Μπλε υπερηχιτικό προμηθέως η Βασίλισσα της ατσουμπαλωσίνης, η αυτού μεγαλειώτις Μαιρούλα

Απέναντι η πρώην Ρουμάνα που στραβογάμαγε (που λεν κι οι αθηναίοι) κόσμο και νυν Τσέχα. Δεν ξέρω αν εξακολουθεί να στραβογαμάει τον κόσμο και ως Τσέχα αλλά σίγουρα θα πρέπει να βάψει το μαλλί κομοδινί για να είναι ασορτί με την συμπεριφορά. Κατα τα άλλα είναι πολύ όμορφη και σέξυ ως εμφάνιση αλλά ... μακριά!

Ψηλά στην Προμηθέως μια ψηλή όμορφη αεράτη με καμπύλες την οποία θα σουβλίσω προσεχώς.

Γενικά η πρωινή βάρδια πάει καλά με Αφρούλα, Μαρίνα, Χριστίναμιλφ κ.α.. Η βραδινή βάρδια δεν τρώγεται ούτε με τόνους μουστάρδας!!!

Ψάχνω την Άντζελα (ένα απ'τα πουλέν μου). Ψηλή, θεωρητική, μελαχρινή, μιλφ (40+) που μιλάει ελληνικά με ΓΓΓκαβλιάρικη Ουκρανική προφορά. Το μεγάλο της προσόν είναι το σφίξημο του γκαβλιού (available upon request). ΤΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΛΕΩ!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πού είναι λοιπόν? έτσι την περιμένω  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
εκανε ζυγοσταθμιση.... :2funny: :2funny:
οχι μωρε η παλια ειναι...

Ναι μωρέ κατάλαβα... απλά είναι το πολύ χαζό που μας περνάνε για λαλάκες... λες και δεν τις ξέρουμε!

Ένα νέο που έμαθα σήμερα σε πολύ καταδρομική έφοδο (τόσο καταδρομική που ήταν σαν να έπεσα με αλεξίπτωτο): Η Τζένη ως την Τετάρτη στην Εκκλησία στην περιοχή του Μύλου. Μετά τέλος... χόμπυ τέλος και πίσω στην πατρίδα της...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Χθες βραδυ υπηρχε αρκετη κινηση σε ολα τα μετωπα. Τη διαφορα κανανε ομως οι γνωστες δεσποινηδες οπως πχ η Εφη γινοταν ο χαμος σε λιγο θα βαλουν και παρκαδορο εκει!
Η Μιλανα σχεδον δεν προλαβαινε και στα ετσι και ετσι ηταν η Χριστινα κεφαληνιας με την Μαντυ. Ολα αυτα κατα της 1-2 που βγηκα εφοδο...
Περασα απο τα παρακατω σπιτακια, αν και εληπεις νωμιζω λιγο εκει στο βαρδαρη οτι θυμαμαι ειναι...

Προμηθεους 25
Μια μαυρομαλλα ονομα δεν εμαθα η τσατσα εκανε παραπονα γιατι φευγαμε και ενας συναγωνηστης της την ειπε για τις τιμες.

Προμηθεους 19
Μελαχρινο πιπηνακι με ροζ φουστανακι βυζακι φουσκωτο ονοματι Αννα.

Προμηθεους 16
Δεν θυμαμαι αλλα ηταν μια μαυρομαλλα νωμιζω με ωραιο πισινο!

Προμηθεους 14
Δεν θυμαμαι αλλα ηταν μια μαυρομαλλα νωμιζω και εκει
η μια απο της δυο (στο 16 η στο 14) ειχε μονο ωραια μακρυα ισια μαλια καυλε! και στο ενα απο τα δυο δουλευε και τσατσος.

Σαμφους 8
Μια μαυρη με ξανθιες ανταυγιες δεν προλαβα ουτε να κατσω εφυγα με τη μια.

Σαμφους 7
Μια ξανθια ελληνιδα ειπε η τσατσα με τατου κατω δεξια απο την κοιλια της ενα σκορπιο
Πολυ μαγκιωρα, μικρη σε ηλικια αδυνατο σωματακι τελειες αναλογιες ματαρες βγηκε απο το δωματιο topless και επιασε συζητηση με τους παρεβρησκομενους, ωραιο προσωπακι και φωνουλα. εκατσα και τη χαζεψα λιγο.

Τανταλου 8Α
Μια αφρικανα μαυρη δεν θα την ελεγα.. καφε ομως σιγουρα σκατοφατσα βγηκα με την οπισθεν.

Τανταλου 9
Ξανθια μιλφ κοντουλα ωραιο μωρο με ωραιο προσωπο και βυζακια.
Παιζει να ειναι η Κελλυ? Αν ναι γαματο μωρο.

Τανταλου 14
Το τσιμπουκι του βαρδαριου..!
Η ξανθια μολδαβεζα...Ντιανα.!
Αυτη που εχει τρελανει τον νταβα της μονο.!

Ρουλια Κωττα
Τατιανα μικρο μελαχρινο κοριτσακι με γεματη περιφερεια και μπουτακια. Και γαμω αλλα απο φατζα και χαμογελο υστερει λιγο...
Η Αννα ειναι διακοπες και γυρναει 20/9...για οποιον ενδιαφερετε.

Μαντζαρου 14
Η Μονικα η βουλγαρα η οποια ειχε και αυτη λιγο δουλεια χθες.

Κατεχακη 13
Εκει κολησα λιγο και ημουν ετοιμος να ενδωσω...
Καινουρια ειπε η τσατσα (παιζει να ειναι λιγο καθυστερημενη η τσατσα) δεν την ηξερα μικρο ξανθο μωρακι-καυλακι αδυνατο με πολυ πολυ ομορφο πρωσοπακι γυρω στα 18-20 την εκανα topless με βυζακι στητο μεσαιο προς το μεγαλο με ζαλισε η τσατσα δεν ελεγε το ονομα της με τιποτα αλλα...θα το μαθω εγω σημερα..!!

26 Οκτωβριου 52
Η γνωστη μουνιτσα Τζουλη...λετε να εβαλε μυαλο? Και αυτη topless..

Πετρου Ερημιτη
Η ανανεωμενη Αλεξανδρα ξαναγυρησε και αυτη topless περιφεροταν.
Το σημαδι κατω απο τα βυζακια της παραμενει σημα κατατεθεν.!

Φριξου 9
Η Μαντυ ηταν μεσα απασχολημενη ρωτησα και εφυγα δεν περιμενα.

Νικηφορου Ουρανου 1Β
Ενα ξανθο κοντο ωραιο τεμαχιο σπαστα ελληνικα αξιζε εμφανισιακα και φατσικα. Βγηκε φωροντας το μαγιο της και παρεο ετοιμη για θαλασσα...

Κεφαληνιας
Η Χριστιναρα και αυτη topless οπως παντα, εκοβε εισητηρια και αυτη χθες. Αλλα απο διαθεση δεν την ειδα να εχει αρκετη...αλλες φορες καθετε στο σαλονακι και πιανει κουβεντα.

Κωλετη 17
Η Εφη τα εσπαζε χθες! Μονοπωλειο! Χαμος! Δεν μπηκα ειχε ενα καρο αμαξια απο εξω ουτε μαντρα αυτοκινητων να ειχε!

Ανδρεου Γεωργιου 34
Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυστττττττττ.!

Ανδρεου Γεωργιου 16
Η Μιλανα οπου και κατεθεσα βαση προγραματος.

και
Ανδρεου Γεωργιου 4
Ελληνιδα αν δε κανω λαθος ειπε η τσατσα κοντουλα μαυρομαλλα και αυτη Topless με φατσα ομως αστα να πανε...

Αυτα για χθες βραδυ απο το μετωπο της θεσσαλονικης
Για τυχων λαθη δεχομαστε διωρθωσεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
συμπερασματα-σχολια:
1)πολυ τοπλες πλακωσε και δεν κανει και ζεστα....
2)η χριστινα αποχαζεψε κι αυτη(που λεν και στο χωριο μου) μου φαινεται,παλια ηταν πολυ μαζεμενη στην κοροβαγκου,εβγαινε και εμπαινε ταχυτατα....η φημη την χαλασε; :think:
3)εφη rules...! στην βραδινη βαρδια...μπραβο της ειναι αστερι και το αξιζει...
4)η τσατσα της κατεχακη αν ειναι εκεινη η γιαγιουλα εχει alzheimer μην την παρεξηγειτε... :2funny: :2funny: :2funny: το παλευει οσο μπορει,κριμα,για το μεροκαματο....
5)προμηθεως 25 η ρουμανα η (μιρα)μπελα ηταν αραγε;γιαυτην  μια φημη λεει οτι γαμιεται καλα αλλα δεν την εχω φαει.αυτη παλια δουλευε αθηνα αν ειναι η ιδια....
6)μιλανα-μονικα σταθερες αξίες....στην βραδινη βαρδια...
7)αν γυρισει και η σαρα...θα δουμε μια ασπρη...νυχτα...μαζι και ο νταβας των μαγαζιων τους

ΥΓ καλημερα καραμαν και λοιποι συναγωνιστες....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Καλημερα.
Ευχαρηστω για τις διωρθωσεις
Βαρδαρη δεν παιζω συχνα για αυτο δε τα ξερω τα κοριτσια.
Εβαλα και μερικες στη λιστα μου τα δυο ξανθα απο Σαμφους 7 και Τανταλου 9.
Θα εκετελεστουν συντομα.! Μετα την Κατεχακη!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
μαλλον ειρηνη και κελλυ δηλαδη αντιστοιχα....κελλυ να πας αν ειναι αυτη...την αλλη δεν την ξερω μεσα αλλα απο αυτα που ακουω φοβηθηκε το ματι μου.... :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Ένα νέο που έμαθα σήμερα σε πολύ καταδρομική έφοδο (τόσο καταδρομική που ήταν σαν να έπεσα με αλεξίπτωτο): Η Τζένη ως την Τετάρτη στην Εκκλησία στην περιοχή του Μύλου. Μετά τέλος... χόμπυ τέλος και πίσω στην πατρίδα της...
ειδες καλα ελεγα οτι παιζει να ναι στην ΄΄εκκλησια΄΄;
παει την χανουμε την μουναρα..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μεχρι και χθες χριστινα δεν εμφανιστηκε στο κεφαλληνιας.στο τηλεφωνο μου απαντησε η κατα δηλωση της  (με περισση αυτοπεποιθηση ομολογουμενως)....μοναδικη μουναρα τζενη...αντε να δουμε απο βδομαδα,θα δουμε φως στο τουνελ;
ο ακριβης διαλογος:
-καλησπερα,μηπως δουλευει η χριστινα αποψε;
-οχι η χριστινα δεν γυρισε ακομη και δεν ξερουμε ποτε θα γυρισει
-καλα ,ποια κοπελα ειναι;
-εσυ ξερεις καμια (αλλη)μουναρα;
-τζενη εσυ;
-ναι μωρο μου η τζενη η μουναρα ειμαι..χαχα
-οκ καλο βραδυ.

τα σχολια δικα σας....

απο ενα ποστ του αυγουστου.....

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
gl για πες καμια καλη να ξεγκαβλωσουμε για τωρα πρωι ρε καρντασι

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
μια παχουλουλα δε λες?δοκιμασα μια φορα μετρια πραγματα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
μια παχουλουλα δε λες?δοκιμασα μια φορα μετρια πραγματα
ναι αυτη...μετα ειναι αυτη η σαμπρινα στην 26 οκτωβριου πανω καλο μελαχρινο ειναι,εμενα μου αρεσε παντως μαζι της...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
κατεχακη 13
που ειναι ρε τζλ; :think:
απεναντι απο τα καρφουρ οχι απο την πλευρα της κωλετη απο την αλλη...απεναντι απο το μπουτικ...ενας δρομος καθετος, δεξια ο πρωτος,οπως βγαινεις απο το παρκιν του καρφουρ αν πας ευθεια απεναντι....ειναι λιγο παρακμη βεβαια ο χωρος καμια σχεση με τα αλλα της περιοχης...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
πριν φυγεις και η μαρια η τσεχα στο λαφαμ κανει καλα γαμησια ενιοτε,αν δεν εχεις δοκιμασει δες την κι αυτην και αποφασισε...αν και παλια πουτανα στο κουρμπετι...αν ειναι και σημερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom