Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
η κελλυ δουλευει εδω κ λιγες μερες στο ερως του βαρδαρη,οχι το γνωστο στα σφαγεια κ οχι στο ανορθογραφο.....εχει αλλαξει

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Δουλεύει και στα δύο, από ότι μου έχει πει η ίδια το ανορθόγραφο και το ερως στον βαρδάρη ανήκουν στον ίδιο νταβά.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δουλεύει και στα δύο, από ότι μου έχει πει η ίδια το ανορθόγραφο και το ερως στον βαρδάρη ανήκουν στον ίδιο νταβά.
επειδη ρωτησε ο φιλος που δουλευει του ειπα στο ερως.δεν γινεται να δουλευει ταυτοχρονα κ στα δυο....δουλευε στο ανορθογραφο κ τωρα στο ερως.κ λεω δεν γινεται να δουλευει ταυτοχρονα σε δυο γιατι το καθε σπιτακι δεν εχει δικια του αδεια αλλα η καθε κοπελα εχει δικια της,για να εξασκει το επαγγελμα,οποτε δουλευει μονο σε ενα.μπορει σε δεκα μερες να παει στο μαρινοσπιτο,αυτο δεν σημαινει οτι δουλευει κ στα 3.απλα την αλλαξαν οπως κανουν πλεον ολες τις κοπελες,μου θυμιζει συστημα ρολοι στο βολευ,περνανε ολες απ ολα μεχρι να τις βαρεθει ο κοσμος κ να τις δειωξουν,μονο που αυτος ο κυκλος κραταει καιρο γιατι ανανεωσεις δεν εχουμε συχνα στην πολη μας....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε ντεκερ πολυ στην τσιτα εισαι βρε αγορι μου
ποιος πειραζει ρε τον φιλο μου τον ντεκερ
να τον ε σκισω

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Για Σαρα βυζαρου εχουμε κανενα νεο?

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
επειδη ρωτησε ο φιλος που δουλευει του ειπα στο ερως.δεν γινεται να δουλευει ταυτοχρονα κ στα δυο....δουλευε στο ανορθογραφο κ τωρα στο ερως.κ λεω δεν γινεται να δουλευει ταυτοχρονα σε δυο γιατι το καθε σπιτακι δεν εχει δικια του αδεια αλλα η καθε κοπελα εχει δικια της,για να εξασκει το επαγγελμα,οποτε δουλευει μονο σε ενα.μπορει σε δεκα μερες να παει στο μαρινοσπιτο,αυτο δεν σημαινει οτι δουλευει κ στα 3.απλα την αλλαξαν οπως κανουν πλεον ολες τις κοπελες,μου θυμιζει συστημα ρολοι στο βολευ,περνανε ολες απ ολα μεχρι να τις βαρεθει ο κοσμος κ να τις δειωξουν,μονο που αυτος ο κυκλος κραταει καιρο γιατι ανανεωσεις δεν εχουμε συχνα στην πολη μας....

Ε φυσικά δεν γίνεται φίλε deker να δουλεύει και στα δύο ταυτόχρονα! Αλλιως με 30 ευρώ στην Κέλλυ θα έκανες παρτούζα!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ε φυσικά δεν γίνεται φίλε deker να δουλεύει και στα δύο ταυτόχρονα! Αλλιως με 30 ευρώ στην Κέλλυ θα έκανες παρτούζα!
μην νομιζεις οτι σου την ειπα,απλα τα εχουμε ξαναπει κ με κουραζει ενας τυπος,οχι εσυ,ο οποιος βρισκει πατηματα κ λεει τα ιδια κ τα ιδια.λοιπον,αυτα απο μενα.ολα καλα,σας χαιρετω γιατι εχω δουλεια σημερα,θα τα πουμε αυριο.καλο σας βραδυ κ καλη συνεχεια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Γιατι μπερδευεσται χωρις λογο???τα δυο σπιτια ειναι κοινης ιδιοκτησιας.το ιδιο ειχε συμβει και με την Ουκρανη Ελενα πριν λιγους μηνες.οι κοπελες εναλλασονται μεταξυ των 2 σπιτιων.Το ιδιο συμβαινει και με το Ερως στην Αν.Γεωργιου και με το σπιτι στη Μαντζαρου.Η Μιλανα πριν κανα δυο βδομαδες ηταν Μαντζαρου αλλα αν ρωτουσατε στο Ερως θα σας το ελεγαν.το ιδιο ειχε συμβει και με τη Σαρα τη βυζαρου

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
30 Ευρω στο Βαρδαρη ?????  :uglystupid: μπα οι μετοχες επεσαν ??? Τι, πλεον στα μαγαζακια παιζει  :jerking: 30 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!! Ας αρχισουν τις ανακαινισεις ......

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μη εχοντας πολλεσ επιλογες λογω ωρας [6και30ππ]κατελιξα στην χριστινα στα διδυμα.πηρα το προγραμμα με 80 γιουργια ακαποτο και κουλουρι.ημουν και ο τελευτεος και με πεισε το χριστινακι για να τη σκισω τον κωλο οπως μου ειπε και ετσι περασα μεσα.πολυ καλη πιπα αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να κρατιθω και εχυσα στο στομα της.τσαμπα το 80νταρι .την πατισα σαν αρχαριος.παντος θα ειναι και παλι στις επιλογεσ και στο ιδιο προγραμμα την επομενη φορα

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πιστευω οτι στο απλο προγραμμα ειναι τελειως διαφορετικη σε συμετοχη η χριστινα

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
πριν λίγη ώρα πήρα τη χριστίνα απο κεφαληνίας. ωραία γκόμενα, ευχάριστη στο κρεβάτι και το πιο ωραίο δέρμα που έχω δει σε γυναίκα.

δε κατάλαβα όμως γιατι στο πρόγραμμα των 40 ευρώ δεν ανεβαίνει απο πάνω. λίγα έιναι τα 40? επίσης το εν λόγω οίκημα δεν υπάρχει στον κατάλογο του σάιτ, γιατί?

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
πριν λίγη ώρα πήρα τη χριστίνα απο κεφαληνίας. ωραία γκόμενα, ευχάριστη στο κρεβάτι και το πιο ωραίο δέρμα που έχω δει σε γυναίκα.

δε κατάλαβα όμως γιατι στο πρόγραμμα των 40 ευρώ δεν ανεβαίνει απο πάνω. λίγα έιναι τα 40? επίσης το εν λόγω οίκημα δεν υπάρχει στον κατάλογο του σάιτ, γιατί?
Υπάρχει στα Studio όχι στα μπουρδέλα.
Όσα έχουν κουδούνι απέξω τα μετονομάζουν σε Studio από μπουρδέλα.
Εντάξει δε λέω , στα περισσότερα όπως και στο συγκεκριμένο ,το περιβάλλον είναι πολύ καλύτερο από Βαρδάρη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

τωρα γιατι δεν ανεβαινει...γιατι πλεον ειπαμε ολες κοιταν την καθε δικη μας καυλα να την μετατρεψουν σε επιπλεον χρημα,λιγες ειναι οι φιλοτιμες επαγγελματιες που τιμουν το 30αρι-40αρι.και ετσι το 50 ειναι να ανεβαινει απο πανω,το 60 για περισσοτερες στασεις και το 40 ειναι για κομοδινε γαμησι για να μην το προτιμαμε....βεβαια η αληθεια ειναι οτι και αθηνα οταν ημουν στα στουντιο 50 παιρναν για το  απλο αλλα καθονταν πιο πολυ χρονο εχω την εντυπωση και με καλυτερη περιποιηση...και πιο ελευθερα ηταν τα πιασιματα παντου.

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
καλημερα...πηγα σημερα επισι τελους στην μαντυ το βραδυ..μπορω να πω οτι ειναι ωραια γυναικα με πολυ καλο σωμα,αλλα δεν με εκανε το κλικ να πω οντος αξιζει τοσο οσο αναφαιρθηκε εδω μεσα..πηρα αυταρχικο(τι αλλο),αλλα δεν το κατεχει καθολου..ισως σε αλλο προγραμμα ειναι καλυτερη,αλλα αν θελετε αυταρχικο προτημιστε την αννα-μαρια.κατα τα αλλα ειναι ποολυ ευγενικη και χαμογελαστη και ετσι δεν με χαλασε τοσο...ξαναλεω,ισως αξιζει,αλλα οχι για αυταρχικο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλημερα...πηγα σημερα επισι τελους στην μαντυ το βραδυ..μπορω να πω οτι ειναι ωραια γυναικα με πολυ καλο σωμα,αλλα δεν με εκανε το κλικ να πω οντος αξιζει τοσο οσο αναφαιρθηκε εδω μεσα..πηρα αυταρχικο(τι αλλο),αλλα δεν το κατεχει καθολου..ισως σε αλλο προγραμμα ειναι καλυτερη,αλλα αν θελετε αυταρχικο προτημιστε την αννα-μαρια.κατα τα αλλα ειναι ποολυ ευγενικη και χαμογελαστη και ετσι δεν με χαλασε τοσο...ξαναλεω,ισως αξιζει,αλλα οχι για αυταρχικο
τι να κλασει η γερμανιδα μπροστα στην μουναρα την αννα μαρια; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αρα συμφωνεις οτι η αννα μαρια ειναι καλυτερη?
προσωπικα δεν εχω φαει μαντυ,εμφανισιακα μιλαω.... αλλα την αλλη αφου ξερεις οτι την παω πολυ και στο γαμησι,τι να λεμε;τζαμπα εγραφα τις κριτικες;
   γενικως ομως το πεταξα σαν ατακα για πλακα,δεν κανω συγκρισεις....εξαλλου γουστα ειναι αυτα....την αννα μαρια την πηδουσα τοσα χρονια,ηταν αλλιως μαζι της....
  αν απαντησω μονολεκτικα στην ερωτηση σου:ΝΑΙ.....!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom