Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (4 μέλη και 63 επισκέπτες)

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Μόλις επέστρεψα από τσάρκα στο Βαρδάρη... όπως συνήθως απογοήτευση (ειδικά χωρίς Μαρίνα και Βερόνικα). Και στο τελευταίο σπιτάκι...πέτυχα την Κέλυ...

όσοι δεν την ξέρουν ψηλή, ματάρες, βυζάρες, τέλειο χαμόγελο, φιλική... Καλή συμμετοχή, σε ρωτάει τι θες, αν δεν είσαι και πολύ άγριος σ'αφήνει να γλείψεις τα ΤΕΛΕΙΑ βυζιά της, και με τρέλανε που όταν την έχυνα με κοιτούσε στα μάτια! Λες να'μαι ερωτευμένος; :-D

Ερως, στην Ταντάλου, Βαρδάρη

ΥΓ: την ώρα που πήγα, σε όλα τα υπόλοιπα, δεν άξιζε τίποτε άλλο (οι κλασικές 2 μαύρες, κάτι άλλες ψιλογεματούλες, μονο μία καλή στο ανορθόγραφο, που ίσως κάποτε την τιμήσω...αφού ξεπεράσω την Κέλυ)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Κέλυ ε; I'll put her name to the test...

Και πόσο το μαλλί φίλε;

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η κελλυ ανεκαθεν δουλευε 30 δεν το ειχε ανεβασει την εχω παρει αρκετες φορες ωραιο μουνι αλλα δεν εντυποσιαστηκα ιδιαιτερα να σου πω την αληθεια.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Περασα μια βολτα απο ματζαρου 1Α να δω αν πετυχω αυτη τη Ναντια που δεν εχω δοκιμασει.
Πετυχα τελικα τη Μαρινα και μπηκα μεσα εβαψε και τα μαλια της ξανθα.
Ηταν και μια τσατσα μια χοντρουλα ξαθια πολυ ευγενικη την πετυχα και αλλου καποια φορα δε θυμαμαι που.
πηρα το απλο 40 και μου προτεινε να παρω το 50 για ποιο πολυ χρονο της απαντησα οχι εγω τελειωνω γρηγορα!
Με τη Μαρινα περασα αλλη μια φορα τελεια, στυλ φαση γκομενας.
Τελικα η Ναντια δουλευει απο βδομαδα βραδυ και η Μαρινα Πρωι.
Αλλου βολτα δεν εκανα να δω τι παιζει γιατι βαριομουνα!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Δε θα γραψω γιατι η τελευταια κριτικη εκει ειναι ακομα η δικια μου για τη Μαρινα.
Εσυ εφαγες :knockinb: παλι Λαρισσα ειδα ε.?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Σαββατο η Κυριακη θα γραψω ομως...
Θα παω να φαω :knockinb: :knockinb: :knockinb: Μ Ι Λ Α Ν Α . -

prague

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
49
Πόντοι
0
Πριν λίγο γύρισα απο Βαρδάρη και πέτυχα κάτι που δεν το είχα ξαναδεί.Δίπλα απο το ανορθόγραφο είναι μια 20αρα με τατουάζ στο στήθος και τατουάζ στο κώλο playboy,ξανθιά που όταν βγαίνει έξω ουρλιάζει,μιλάει με τους πελάτες,μαλώνει και βγαίνει ακόμη και έξω απο το μπουρδέλο στο δρόμο.Παίζει να είναι και μαστουρωμένη.
Επεσε τρελό γέλιο σήμερα.Ακόμη και οι τσατσάδες απο τα διπλανά κάνανε παράπονα γι αυτήν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Πριν λίγο γύρισα απο Βαρδάρη και πέτυχα κάτι που δεν το είχα ξαναδεί.Δίπλα απο το ανορθόγραφο είναι μια 20αρα με τατουάζ στο στήθος και τατουάζ στο κώλο playboy,ξανθιά που όταν βγαίνει έξω ουρλιάζει,μιλάει με τους πελάτες,μαλώνει και βγαίνει ακόμη και έξω απο το μπουρδέλο στο δρόμο.Παίζει να είναι και μαστουρωμένη.
Επεσε τρελό γέλιο σήμερα.Ακόμη και οι τσατσάδες απο τα διπλανά κάνανε παράπονα γι αυτήν.
παλι την ειρηνη περιγραφετε;χεχεχεχε

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
παλι την ειρηνη περιγραφετε;χεχεχεχε
τελικά μέσα, στο κρεβάτι, αξίζει η Ειρήνη; Από εξωτερική εμφάνιση μου αρέσει πολύ, αλλά επειδή μου θυμίζει λίγο Τζένη στο χαρακτήρα, μη φάμε και κανένα ξύλο... :-)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
διπλα η απεναντυ εννοει ο φιλος?μεσα δεν λεει κ πολλα.μονο καλο μουνι ειναι κ τα εχουμε ξαναπει,ειναι λιγο προβληματικη μεσα

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξερω ρε παιδια εγω παλι χθες το βραδυ δεν αντεξα πηγα μιλανα.δεν περιγραφω τιποτα αλλο,το ονομα τα λεει ολα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Δουλευει παντα βραδυ Ανδρεου Γεωργιου 16 (ερως 16)
απλα δεν ειναι ολες τις μερες εχει δικιο ο φιλος, παιζει εναλλαξ με την λαουρα συχνα....και μπορει να μην την πετυχαινει.ας παιρνει τηλεφωνο για σιγουρα...

petros1908

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
συγνωμη για τα greeklish,το ξεχασα λογω κεκτημενης ταχυτητας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom