Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Νομίζω δεν έχουν σταθερό ωράριο αλλά αλλάζουν στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Την Μαρίνα δεν την έχω δοκιμάσει αλλά για Νάντια έχω να πώ ότι είναι πολύ θερμή και εκδηλωτική στο κρεβάτι.
Δεν είναι κανένα μοντέλο απλά η ωραία γυναίκα της διπλανής πόρτας.
Καλή περίπτωση.

Τη Μαρινα την πηρα μια φορα καθημερηνη μερα και δεν ειχε κοσμο δεν βιαζοταν καθολου
ησυχη κοπελα και ομιλητικη.
Λες και ηταν φιλη μου και οχι πουτανα οχι ομως κατι τρελο.
Καποια στιγμη θελω να τη ξαναβρω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Και ενα σχολιο για Ανναμαρια...

Ειναι η μονη που ξερω και το εκανε...
αυτη απο επανω και τον εβαλε μεσα χωρις χερια.
Ερωτηση..υπαρχει αλλη στη θεσσαλονικη που μπορει να το κανει αυτο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

οχι.....

Επισκέπτης
η μαρινα που εγω θυμαμαι να εχει κανει περασμα παλιοτερα απο μαντζαρου αν ειναι η ιδια και που μια περιοδο ειχε λειψει στην πατριδα της ειναι πολυ κολαση στο κρεβατι αν και εμφανισιακα δεν σου κανει και πολυ κλικ...

οντως :thumbsup: μεγαλε ηταν κολαση και την ψαχνω απο τοτε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Και επειδη καπου τα μπερδεψαμε  παραπανω με τα ωραρια η μαντυ μου ειπαν οτι δουλευει βραδινη απόψε..

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
ρε παιδιά στο σαιτ"αθενς λειντις.τζιαρ" εχει ένα στούντιο "δε γκόλντεν σταρς οφ σεξ" 26ης σεπτεμβριου 35 α ...υπάρχει αυτό??? ξέρει κανείς σας?
δεν βλεπω να παίζει γενικώς κάτι καλό σε βαρδαρη και σφαγεία...εκτος απο μάντυ στο "βιλα" που είναι με τις ωρες τής και την ντιάνα που είναι καλή...και στην αρχή ηταν στο "λαφαμ"
άσχετο μήπως γνωρίζει κανείς που έχει χαθεί η εμμανουέλα που τελευταία δουλευε στο καινούριο απέναντι απο τα "σίτι γκέιτ"?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
ρε παιδιά στο σαιτ"αθενς λειντις.τζιαρ" εχει ένα στούντιο "δε γκόλντεν σταρς οφ σεξ" 26ης σεπτεμβριου 35 α ...υπάρχει αυτό??? ξέρει κανείς σας?
δεν βλεπω να παίζει γενικώς κάτι καλό σε βαρδαρη και σφαγεία...εκτος απο μάντυ στο "βιλα" που είναι με τις ωρες τής και την ντιάνα που είναι καλή...και στην αρχή ηταν στο "λαφαμ"
άσχετο μήπως γνωρίζει κανείς που έχει χαθεί η εμμανουέλα που τελευταία δουλευε στο καινούριο απέναντι απο τα "σίτι γκέιτ"?
αυτο που λες δεν ανοιξε ακομη....αυτην την εμμανουελα την εψαχνα κι εγω αλλα δεν την πετυχα τελευταια καπου...μεσα αυγουστου η τσατσα της ουρανου μου ειχε πει οτι ειναι αθηνα αλλα δεν καταλαβα για να δουλευει εκει ή ταξιδι;
ημουν πελατης κι εγω...μου ελεγε οτι ειναι πατρινια γιαυτο μηπως παιζει να κατεβηκε νοτια;ηταν καλο μουνακι,αδυνατη και χωρις βυζι μεν αλλα φοβερο τσιμπουκι(εκανε και ακαποτο)καλο 69 και καλη συμμετοχη με προστυχολογα την ωρα του τελειωματος...μαλλον χαθηκε κι αυτη...η κορυφαια της περιοδος ηταν πιστευω μεσα με τελη του 2007 που δουλευε μερα στο κεφαλληνιας...μακρυ ξανθο μαλλι( με εξτενσιονς;) μουναρος...τελευταια δεν ηταν τοσο εντυπωσιακη,ειχε αλλαξει και χρωμα στο μαλλι σε καποια φαση αλλα απο επιδοσεις ηταν εξισου καλη και παντα θηλυκη και ναζιαρα.την πηρα και στο 26 οκτωβριου52 και ουρανου26.την θυμαται κανας αλλος; :think:

miden

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
επιστροφη στα θρανία σήμερα μετα απο λίγο καιρό. Πήγα για μιλάνα αλα είχε λαουρα στο ερωσ16 οπότε πήγα 26ης για τη τζούλη που μου χε μπει στο μάτι. όπως όμως έχουν γράψει και αλλοι αρκετά ξενέρωτη μέσα με σοβαρές τάσεις ξεπέτας. Και όλα αυτά χωρίς να ζητήσω το τζάμπα πρόγραμμα!
είναι η 4η-5η φορά ξενέρας και με βάζει σε σκέψεις...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
είναι η 4η-5η φορά ξενέρας και με βάζει σε σκέψεις...
με την ιδια εννοεις;μαλλον καταλαβαινω οτι μιλας γενικα και για αλλες....ριξτες ενα μαυρο στο σχετικο θρεντ ή πες μας εδω ποιες ηταν οι ασχετες που σε απογοητευσαν να τις ξερουμε....

miden

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να σου πω πιο εύκολα οτι οι μόνες που γούσταρα πραγματικά και θυμαμαι είναι χριστινα-μάντυ φριξου, βερόνικα και μιρέλλα. τουλάχιστον κοιτάνε πρώτα να σε (γ)καβλώσουν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
να σου πω πιο εύκολα οτι οι μόνες που γούσταρα πραγματικά και θυμαμαι είναι χριστινα-μάντυ φριξου, βερόνικα και μιρέλλα. τουλάχιστον κοιτάνε πρώτα να σε (γ)καβλώσουν
οι πιο πολλες πως θα αρπαξουν κανα προγραμμα κοιτανε...αλλα γιαυτο βαρουσαν μυγες μετα...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τη Μαρινα την πηρα μια φορα καθημερηνη μερα και δεν ειχε κοσμο δεν βιαζοταν καθολου
ησυχη κοπελα και ομιλητικη.
Λες και ηταν φιλη μου και οχι πουτανα οχι ομως κατι τρελο.
Καποια στιγμη θελω να τη ξαναβρω
ενα τετοιο πραγμα ειναι η σαρα στη κωλεττη

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

εχει στοχο η κοπελα :grin:και αυτοσυγκεντροση!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
οποιος Θελει να δοκιμασει :knockinb: την Αλεξανδρα απο Εριμητου το Athens L λεει οτι απο σημερα δουλευει βραδυ

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Για Βερόνικα δεν ξέρω αλλά Αλεξάνδρα...

Stories