Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (3 μέλη και 63 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια ποιο στουντιο ειναι αυτο που εχει πολλες κοπελες μεσα?
προχθες ημουν στη ματτζαρου 14 και εξω απ το εν λογο μπουρδελο σταματησαν με το αυτοκινητο δυο συναγωνιστες και με ρωτουσαν και τους λεω που να ξερω εγω ρε παιδια πρωτη φορα το ακουω.. :huh:υπαρχει κατι τετοιο εδω?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.728
Πόντοι
25.165
Σήμερα λέω να παω να τσεκάρω την Άννα κ αν μ'αρέσει να μπω..

Φαντάζομαι πρωινή δουλεύει έτσι?
Βραδυ πιστευω αλλα κανε εναν κοπο και εσυ και ολοι οι αλλοι να περνετε τηλεφωνο πριν πατε στο κατω κατω ολοκληρο θρεντ με τα τηλεφωνα ανοιξα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.728
Πόντοι
25.165
ρε παιδια ποιο στουντιο ειναι αυτο που εχει πολλες κοπελες μεσα?
προχθες ημουν στη ματτζαρου 14 και εξω απ το εν λογο μπουρδελο σταματησαν με το αυτοκινητο δυο συναγωνιστες και με ρωτουσαν και τους λεω που να ξερω εγω ρε παιδια πρωτη φορα το ακουω.. :huh:υπαρχει κατι τετοιο εδω?
Και εγω πρωτη φορα το ακουω...

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Η αδερφη της Μαντυ,το Χριστινακι που χαθηκε ρε παιδια???

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Και εγω πρωτη φορα το ακουω...
αν θυμάμαι καλά, πρέπει να είδα ενα 'μαγαζί' που έγραφε studio, είχε φωτεινές κόκκινες καρδιές έξω στη τζαμαρία και πρέπει να είναι περιοχή Μύλου, στην ίδια ευθεία με τα υπόλοιπα, αλλά στην αρχή του δρόμου, πηγαίνοντας προς το Ερως...

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς τίποτε για Ειρήνη, απέναντι από το ανορθόγραφο, στο Βαρδάρη;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ξέρει κανείς τίποτε για Ειρήνη, απέναντι από το ανορθόγραφο, στο Βαρδάρη;
χθες ηταν κλειστο,ετσι ενημερωτικα το λεω.η ειρηνη ειναι μια ξανθια,ωραια γκομενα,ψηλη,λεπτη με ωραιο βυζακι κ κωλαρακι αλλα μεσα εχει πολυ κωλοσυμπεριφορα.αν κανεις πισω μερικες σελιδες θα διαβασεις πολλα γι αυτην.δεν λεει μεσα

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
βραδινη βολτα στο βαρδαρη ....

το ενδιαφερον μου τραβηξε μια ελληνιδα ξανθια με καλο σωμα  απεναντι απο το ανορθογραφο (ειρηνη νομιζω) ...μπορουσε καλλιστα να ειναι πορνοσταρ ,φωναζε οτι τα ρουφαει ολα και κατι τετοια ..πολυ ξεκωλο ..εχει κανεις καμια εμπειρια μαζι της ...???

πιο πανω απεναντι απο το μπλε μια πολυ γλυκια συμπαθυτικη μικρη μελαχρινη ...θα εμπαινα αν δεν ειχε πολυ κοσμο στα δωματια ...καμια πληροφορια και για αυτην????

στο μπλε η γνωστη σκυλοφατσα με μεγαλο μπουστο

ψηλα η βανεσσα με απιστευτη αμφιεση ...καπελακι κλπ ..δεν την εχω παρει αλλα θα το ηθελα ..με χαλαει που τα κανει ολα ...θα επερνα ευχαριστως το κολαρακι της αν ηταν πιο προσιτο ..ολα τα λεφτα οι φωνες της απο το δωματιο που καλυπταν και την μουσικη

αυτα

1) H Eιρηνούλα έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καβλέ εμφάνιση (ψηλή ξανθιά με βαμμένο μακρύ μαλλί, βυζί σηκωμένο δυομισάρι και κώλος πεταχτός όπως με αρέσει με τατού το κουνελάκι του playboy! Μοιάζει λίγο με Τζούλια Αλεξανδράτου. Στο δωμάτιο είναι απλά επαρκής. Έχει απίστευτα περιθώρια βελτίωσης. Με την αναβροχιά που παίζει στη βραδυνή βάρδια σίγουρα θα την ξανατιμήσω να δω την πρόοδό της.

2)ΜΑΚΡΙΑ από την ''συμπαθητική'' μελαχρινή έναντι του μπλε! Την Τσέχα που είναι ''ήσυχη και γλυκιά στο δωμάτιο'' όπως λέει η τσατσά! Εγώ την είχα πάρει στο πράσινο πριν καιρο όταν ήταν ακόμη Ρουμάνα και είχε θληβερή συμμετοχή. Είναι όμορφη όμως, το ομολογώ.

3) η σκυλόφατσα με τους βύζους είναι η Μαιρούλα η οποία ομολογουνμένως δεν με τον σηκώνει ούτε με γρύλο, αν και το σερβις της δεν είναι κακο!

4) Μεγάλη γκάβλα η Βανεσάρα! με το καουμπόικο καπέλο και τα ουρλιαχτά της θα έκανε άντρα και τον ψηνάκη! Εμένα με φτιάχνει πολύ αλλά πολλές φορές δεν μπαίνω μαζί της γιατί δίνει πολύ γκάζι στο σεξ και κάποιες φορές δεν με αρέσει έτσι. Επίσης να προσέχετε την τρύπα ανάμεσα στο δωμάτιο 1 & 2 σ'αυτό το σπίτι! Πολλοί (συμπεριλαμβανομένου και εμού) ''κατασκοπεύουν'' τον αντίπαλο παρακολουθώντας τον προηγούμενο αγώνα.

5) Εγώ πάντως χθες βράδυ έφαγα τη Μόνικα από το πράσινο (Σαπφούς με Ταντάλου). Μελαχρινή, γελαστή με μεγαλούτσικο σφιχτό κώλο που στήνει καλα στα 4. ΜΕΓΑ μειωνέκτημα ότι κάνει πίπα ξαπλωμένη στα πόδια σου και όχι στο πλάι!!! Δε μιλάει ελληνικά αλλά τα αγγλικά της είναι πολύ καλά.

Όσο για το φόρουμ μας, δυστυχώς έχει ''καταντήσει''! Κάποτε δεν έβλεπα την ώρα να μπω να ενημερώσω και να ενημερωθώ και τώρα προτιμώ να διαβάσω τον χρυσό οδηγό παρά να μπω μέσα. Υπάρχουν 1-2 άτομα τα οποία έχουν συμβάλει πολύ στην υποβάθμιση της αγαπημένης μας σελίδας και σταματάω εδώ πριν γίνω δυσάρεστος.

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
1) H Eιρηνούλα έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καβλέ εμφάνιση (ψηλή ξανθιά με βαμμένο μακρύ μαλλί, βυζί σηκωμένο δυομισάρι και κώλος πεταχτός όπως με αρέσει με τατού το κουνελάκι του playboy! Μοιάζει λίγο με Τζούλια Αλεξανδράτου. Στο δωμάτιο είναι απλά επαρκής. Έχει απίστευτα περιθώρια βελτίωσης. Με την αναβροχιά που παίζει στη βραδυνή βάρδια σίγουρα θα την ξανατιμήσω να δω την πρόοδό της.

2)ΜΑΚΡΙΑ από την ''συμπαθητική'' μελαχρινή έναντι του μπλε! Την Τσέχα που είναι ''ήσυχη και γλυκιά στο δωμάτιο'' όπως λέει η τσατσά! Εγώ την είχα πάρει στο πράσινο πριν καιρο όταν ήταν ακόμη Ρουμάνα και είχε θληβερή συμμετοχή. Είναι όμορφη όμως, το ομολογώ.

3) η σκυλόφατσα με τους βύζους είναι η Μαιρούλα η οποία ομολογουνμένως δεν με τον σηκώνει ούτε με γρύλο, αν και το σερβις της δεν είναι κακο!

4) Μεγάλη γκάβλα η Βανεσάρα! με το καουμπόικο καπέλο και τα ουρλιαχτά της θα έκανε άντρα και τον ψηνάκη! Εμένα με φτιάχνει πολύ αλλά πολλές φορές δεν μπαίνω μαζί της γιατί δίνει πολύ γκάζι στο σεξ και κάποιες φορές δεν με αρέσει έτσι. Επίσης να προσέχετε την τρύπα ανάμεσα στο δωμάτιο 1 & 2 σ'αυτό το σπίτι! Πολλοί (συμπεριλαμβανομένου και εμού) ''κατασκοπεύουν'' τον αντίπαλο παρακολουθώντας τον προηγούμενο αγώνα.

5) Εγώ πάντως χθες βράδυ έφαγα τη Μόνικα από το πράσινο (Σαπφούς με Ταντάλου). Μελαχρινή, γελαστή με μεγαλούτσικο σφιχτό κώλο που στήνει καλα στα 4. ΜΕΓΑ μειωνέκτημα ότι κάνει πίπα ξαπλωμένη στα πόδια σου και όχι στο πλάι!!! Δε μιλάει ελληνικά αλλά τα αγγλικά της είναι πολύ καλά.

Όσο για το φόρουμ μας, δυστυχώς έχει ''καταντήσει''! Κάποτε δεν έβλεπα την ώρα να μπω να ενημερώσω και να ενημερωθώ και τώρα προτιμώ να διαβάσω τον χρυσό οδηγό παρά να μπω μέσα. Υπάρχουν 1-2 άτομα τα οποία έχουν συμβάλει πολύ στην υποβάθμιση της αγαπημένης μας σελίδας και σταματάω εδώ πριν γίνω δυσάρεστος.

Πάντα σωστός... :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
1) Υπάρχουν 1-2 άτομα τα οποία έχουν συμβάλει πολύ στην υποβάθμιση της αγαπημένης μας σελίδας και σταματάω εδώ πριν γίνω δυσάρεστος.
γι'αυτο να μπαινεις πιο συχνα να ξανανεβασουμε το επιπεδο λιγο.Μηπως πετυχες τωρα τελευταια σε κανενα σπιτι την κοινη μας αγαπημενη,την milf Ρουμανα Χριστινα??

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
γι'αυτο να μπαινεις πιο συχνα να ξανανεβασουμε το επιπεδο λιγο.Μηπως πετυχες τωρα τελευταια σε κανενα σπιτι την κοινη μας αγαπημενη,την milf Ρουμανα Χριστινα??

Πρωινή στα σφαγεία στο΄σπίτι που είναι δίπλα στο πρατήριο της Shell επί της 26ης Οκτωβρίου. Αν δεν είναι εκεί, έχω άλλο τρόπο να σε εξυπηρετήσω  :s&m_3: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

Πέρα από την πλάκα, άμα δεν την βρεις εκεί πρωινή βάρδια στείλε π.μ. και θα σε βολέψω. Την πεθύμησα κι εγώ την άτιμη! Με έλειψε το να της τρύψω τον πούτσο μου στα σφιχτα κωλομέρια της  :booty: :booty: :booty: :booty:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Πρωινή στα σφαγεία στο΄σπίτι που είναι δίπλα στο πρατήριο της Shell επί της 26ης Οκτωβρίου. Αν δεν είναι εκεί, έχω άλλο τρόπο να σε εξυπηρετήσω  :s&m_3: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

Πέρα από την πλάκα, άμα δεν την βρεις εκεί πρωινή βάρδια στείλε π.μ. και θα σε βολέψω. Την πεθύμησα κι εγώ την άτιμη! Με έλειψε το να της τρύψω τον πούτσο μου στα σφιχτα κωλομέρια της  :booty: :booty: :booty: :booty:
εγινε σ'ευχαριστω.πραγματι κι εγω την πεθυμησα και πρεπει να ξαναπουμε οτι ειναι απο τις αδικημενες εδω μεσα.θα κοιταξω να την βρω αυτες τις μερες

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1

όντως, σήμερα το πρωί εκεί ήταν... ;-)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ποιον περιμενεις να ενημερωσει φιλε αφου ολοι γαμανε και δεν μιλανε;προσωπικη αποψη μου....ο καθενας για την παρτη του στην τελικη....παραπληροφορηση και υποβαθμιση της πληροφορησης....συμφωνω αλλα τι εννοεις;πληροφορηση ειναι οτι αφορα ωραρια και κοπελες μονο και αν θελαμε σωστο θρεντ θα επρεπε να εχουμε θρεντ σαν το αθηναικο με ημερησια ενημερωση μονο για τις βαρδιες και τα κοριτσια και οχι σπαμ.τωρα οσον αφορα τα σχολια για τις κοπελες αυτα εξ ορισμου ειναι υποκειμενικα και πιθανον και υποπτα οταν διατυπωνονται απο καποιους και προσωπικα αν δεν δοκιμασω μονος μου δεν δινω βαση....και στην τελικη να σου πω και κατι ουτε τον λογο υπαρξης και την εννοια του θρεντ εχω καταλαβει, απο παλια που το παρακολουθω ,ακριβως...οπως ειπε και καποιος αλλος οποιος θελει να γαμησει σε μπουρδελο να παει να δει μονος του να μαθει και να ξοδεψει τα λεφτα που εχω ξοδεψει εγω....μασημενη τροφη θελουν ολοι;
  και στην τελικη αν εγω περναω καλα με καποια και το γραψω γιατι ετσι ειναι,να νιωθω κι ενοχες αν ο αλλος δεν του αρεσε ή δεν ηξερε να την γαμησει και δεν του κατσε καλα η γκομενα....;οτι τον παραπληροφορησα και τον παρεσυρα;τα γουστα ειναι προσωπικη υποθεση και η γνωμη του καθενος επισης δεν αλλαζει για καποια οταν ειναι παγιωμενη...το μονο που οικτιρω τον εαυτο μου οπως και οσους γραφουν εδω ή γραψαν κατα καιρους ειναι οτι ισως βγαζουμε την αρνητικη εντυπωση οτι ειμαστε ενα ειδος επιδειξιων του διαδικτυου που βγαζουμε στην φορα τα μπουρδελοκατορθωματα μας...γιαυτο και λεω μονο δυο λεξεις εδω για ωραρια, δυο λεξεις για τις εμπειριες και τα προγραμματα και τα υπολοιπα στις κριτικες....
  και ενα τελευταιο...οποιος γραφει εδω εκτιθεται....λαμβανει πμ απο μελη που δεν ξερει καν,δεχεται κριτικη,δεχεται καταιγισμο ερωτησεων με πμ,γινεται ακομη και στοχος επιθεσης αν πει κατι που δεν συμφωνει με το ρευμα των πολλων κλπ...συνεπως πολλλοι αποθαρρυνονται να γραψουν ενημερωση και δεν συμμετεχουν γενικα υπο αυτο το βαρος.αρα μπορει και καποιοι να εχουν/εχουμε ευθυνη και γιαυτο οταν ενα νεο μελος χωρις αστερια παλιου τολμα να πει μια λεξη και σπευδουν καποιοι να του την πουν.ας ειμαστε λιγο πιο ελαστικοι ολοι με οσους γραφουν για να εισπραξουμε κατι ολοι μελλοντικα.αλλα μην τρεφουμε και φρουδες ελπιδες οτι θα γινουν ολοι πορνορεπορτερς....
δεν απαντησα γιατι θεωρησα οτι απυθυνθηκες σε μενα ουτε για να διαφωνησω απλα για να πω την αποψη μου....και δυστυχως σπαμαρα κι εγω

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.728
Πόντοι
25.165
Παιδια εγω προσωπικα πηγαινω ψιλοσυχνα να γαμησω αλλα γαμαω συγκεκριμενες κοπελες τις οποιες τις ξερετε και εχουμε ακουσει γιαυτες ολοι. Οποτε δν καθομαι να γραψω λεπτομερειες. Οπως και να το κανουμε η Θεσσαλονικη και οι κοπελες ειναι λιγες και συγκεκριμενες και λιγο πολυ ολοι ξερουμε πανω κατω τι παιζει με αυτες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παιδια εγω προσωπικα πηγαινω ψιλοσυχνα να γαμησω αλλα γαμαω συγκεκριμενες κοπελες τις οποιες τις ξερετε και εχουμε ακουσει γιαυτες ολοι. Οποτε δν καθομαι να γραψω λεπτομερειες. Οπως και να το κανουμε η Θεσσαλονικη και οι κοπελες ειναι λιγες και συγκεκριμενες και λιγο πολυ ολοι ξερουμε πανω κατω τι παιζει με αυτες.
κι αυτο σωστο τι να λεμε ολην την ωρα για τις ιδιες και τις ιδιες;δεν ειναι υποβαθμισμενη η ενημερωση...υποβαθμισμενη ειναι η μουρδελοκατασταση της θεσσαλονικης απο πλευρας ανανεωσης....σημειωτεον οτι απο αυτο το θρεντ αναδειχθηκαν τα καινουρια αστερακια του καλοκαιριου πχ μαντυ,μιλανα,μονικα,λινα κλπ

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους.
χθες το βραδυ ειπα να βγω λιγο στη γυρα να δω τι παιζει,αλλα απο οτι καταλαβα τιποτα το ιδιαιτερο απλα καθε βδομαδα οι κοπελες κανουν μετακομισεις απο μπουρδελο σε μπουρδελο. :P

φριξου ηθελα να παω για την μαντυ αλλα ενας συναγωνιστης  εκει κοντα μου ειπε οτι αυτο τον καιρο δεν δουλευει και οτι ηταν καποια αλλη και ετσι δεν πηγα καθολου.

ματζαρου 1α ηταν καποια ναντια ωραια κοπελα,ξανθια με ωραιο βυζι.

ερως 16 ηταν η γκαυλα η μιλανα.

διπλα στο παρκινγκ του σιτυ γκειτ μπηκα αλλα δεν την ειδα καθολου την κοπελα γιατι περιμενα μιση ωρα στο σαλονι και κοντευα να ξυμερωσω,μαλλον επεσα σε προγραμμα.

ματζαρου 14 ηταν μια που πρωτη φορα την ειδα ωραιο μουνι αλλα ετρεχε πανω κατω απο δωματιο σε δωματιο και δεν βγηκε καν στο σαλονι και ετσι την εκανα και απο κει.
τελος πηγα κωλλετη οπου δουλευε η σαρα η λεπτη και φυσικα μπηκα.αυτη η κοπελα οσες φορες πηγα με αφηνει παντα ευχαριστιμενο ποτε δεν ειχα παραπονο ειναι σαν να γαμας την γκομενα σου.αλαξε και το μαλλι σε ξανθο.
μην παρεξηγητε τις παραληψεις που εχει η ενημερωση ημουν σουρωμενος και εκανα μεγαλη προσπαθεια να συγκρατησω καποια πραγματα. :2funny:
και ενα καλο νεο που εμαθα τελος του μηνα επιστρεφει η βερονικα μαλλον σε στουντιο αυτη την φορα.παντως δεν θα ειναι προμηθεως.

να σας πω και το ακυρο που εφαγα ,ημουν με την μηχανη εχθες και οπως ημουν στο παρκινγκ του σιτυ γκειτ βρηκα εκει δυο πιτσιρικαδες και αυτοι με μηχανη και λεω ευκαιρια ειναι,τους ρωταω που κανουν πιατσα τα ρουμανακια και αυτοι με πηγαν μεχρι εκει και οταν σταματησαμε με τις μηχανες συνεβει το απιστευτο,περνουσε ενα περιπολικο και το ενα το ρουμανακι το σταματησε και ειπε οτι εμεις τις ενοχλουμε και αρχησαν να μας ψαχνουν! :huh:
και το αλλο ρουμανακι μου ειπε μην μας ξανα ενοχλησετε γιατι θα φοναξουμε τους αλβανους!ακου να δεις!ολα αυτα συνεβησαν επειδη απλα σταματησα με μηχανη να ρωτησω ποσο παει! :grin:

τελικα η πιατσα ειναι τρισαθλια στη θεσαλονικη...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλησπερα σε ολους.
χθες το βραδυ ειπα να βγω λιγο στη γυρα να δω τι παιζει,αλλα απο οτι καταλαβα τιποτα το ιδιαιτερο απλα καθε βδομαδα οι κοπελες κανουν μετακομισεις απο μπουρδελο σε μπουρδελο. :P

φριξου ηθελα να παω για την μαντυ αλλα ενας συναγωνιστης  εκει κοντα μου ειπε οτι αυτο τον καιρο δεν δουλευει και οτι ηταν καποια αλλη και ετσι δεν πηγα καθολου.

ματζαρου 1α ηταν καποια ναντια ωραια κοπελα,ξανθια με ωραιο βυζι.
αυτην την ναντια την εχω παρει δυο φορες,ειχα γραψει και κριτικη εμενα καλα μου ειχε καθησει...κανει και ισπανικο και 69 απο προγραμματα αν θυμαμαι...καποιος αλλος ειχε γραψει βεβαια μια κριτικη προς το μετριο, δεν ξερω...παντως αξιζει δοκιμης...εχει παθος στο γαμησι και στα προκαταρκτικα αλλα και δεχεται καλα το σφυροκοπημα...το βυζι ειναι λιγο χαλαρο αλλα μεγαλουτσικο...εμενα μου βγαλε κατι παιχνιδιαρικο και μπολικο ναζι...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτην την ναντια την εχω παρει δυο φορες,ειχα γραψει και κριτικη εμενα καλα μου ειχε καθησει...κανει και ισπανικο και 69 απο προγραμματα αν θυμαμαι...καποιος αλλος ειχε γραψει βεβαια μια κριτικη προς το μετριο, δεν ξερω...παντως αξιζει δοκιμης...εχει παθος στο γαμησι και στα προκαταρκτικα αλλα και δεχεται καλα το σφυροκοπημα...το βυζι ειναι λιγο χαλαρο αλλα μεγαλουτσικο...εμενα μου βγαλε κατι παιχνιδιαρικο και μπολικο ναζι...
δεν την εχω παρει ακομα γιατι φιλε το εχω ξανα πει δυσκολα μπαινω σε κοπελες που δεν ξερω καθολου.εκτος αν εχω καλη καθοδηγηση απο εδω μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom