Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
δεν την εχω παρει ακομα γιατι φιλε το εχω ξανα πει δυσκολα μπαινω σε κοπελες που δεν ξερω καθολου.εκτος αν εχω καλη καθοδηγηση απο εδω μεσα.

Την είχαμε δει την κοπέλα σε βόλτα με συναγωνιστές (για την οποία έχω ξεχάσει να γράψω!) και είχε μπει αυτόματα στην to-try-list!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Την είχαμε δει την κοπέλα σε βόλτα με συναγωνιστές (για την οποία έχω ξεχάσει να γράψω!) και είχε μπει αυτόματα στην to-try-list!
τι ειναι αυτη η λιστα;καλη ή κακη;απαντα ρε δεν καταλαβα αληθεια....

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εννοει στη λιστα δοκιμης :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγινε σ'ευχαριστω.πραγματι κι εγω την πεθυμησα και πρεπει να ξαναπουμε οτι ειναι απο τις αδικημενες εδω μεσα.θα κοιταξω να την βρω αυτες τις μερες
εδω εχεις πολυ δικιο...δεν θυμαμαι αν ειχα γραψει πλην της κριτικης μου αλλα η συγκεκριμενη ειναι οντως πολυ καλη κοπελα στο μεσα στο δωματιο θεμα και τιμα τα λεφτα της.μπορει να μην ειναι καμια μουναρα και ειναι λιγο μεγαλουτσικη ηλικιακα αλλα εχει συμμετοχη,αφηνει παντου δαχτυλα ,κανει και ακαποτο με ενα 20 αρι παραπανω αλλα παιζει να σου δωσει και γυμνα καποια προκαταρκτικα αν σε ξερει καλα,δεν βιαζεται και γενικα δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου ανυψωσει το ηθικο με καθε τροπο ακομη κι αν εισαι πεσμενος για χ λογους...δινει και κουλουρι με 100,τα παντα....δειχνει δε να το ευχαριστιεται αλλα μπορει να κανει και αγριο σεξ αν το θελεις με παθος...και απο στασεις ολες....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
για πες να συγκρινουμε....

Μιλάνα και Νάντια έχω αυτή τη στιγμή.

Κάποια στιγμή έλεγα να επισκεφτώ ξανά την Αλεξάνδρα (που χάθηκε) και την Μάντυ ή την Χριστίνα (που χάθηκαν)... επίσης την Τζένη έχω να πάρω πολύ καιρό και μου έλειψε (που επίσης χάθηκε...)
Βρε μπας και να μην σχεδιάζω γιατί όλες οι κοπέλες που σχεδιάζω να πάω χάνονται;

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Κάποια στιγμή έλεγα να επισκεφτώ ξανά την Αλεξάνδρα (που χάθηκε) και την Μάντυ ή την Χριστίνα (που χάθηκαν)... επίσης την Τζένη έχω να πάρω πολύ καιρό και μου έλειψε (που επίσης χάθηκε...)
Βρε μπας και να μην σχεδιάζω γιατί όλες οι κοπέλες που σχεδιάζω να πάω χάνονται;
την μιλανα φιλε στην συνηστω οπωσδηποτε..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

λες; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η τζενη φιλε κοιταξες μηπως πηγε σε αυτο που λεμε εκκλησια;πηρες κανα τηλεφωνο;γιατι εχει κανει περασματα απο κει....την αλεξανδρα κι εγω ηθελα να την βρω αλλα δεν προλαβα πριν φυγω....τις πρωτες δυο που λες συμφωνω και τις εχω τιμησει ηδη...η χριστινα μαλλον θα ξαναγυρισει σε κανα 10 ημερο....της φριξου η αλλη της κεφαλληνιας πρεπει να γυρισε ηδη....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Η Μαντυ αν δε κανω λαθος δουλευει βραδυ
Η Χριστινα φριξου την κυριακη που πηγα και συνευρεθηκα με την Ανναμαρια μου ειπε οτι σε 10 μερες θα ειναι πισω

Αλλα δεν δοκιμασες...ΜΙΛΑΝΑ??? :s&m_2:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
λες; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η τζενη φιλε κοιταξες μηπως πηγε σε αυτο που λεμε εκκλησια;πηρες κανα τηλεφωνο;γιατι εχει κανει περασματα απο κει....την αλεξανδρα κι εγω ηθελα να την βρω αλλα δεν προλαβα πριν φυγω....τις πρωτες δυο που λες συμφωνω και τις εχω τιμησει ηδη...η χριστινα μαλλον θα ξαναγυρισει σε κανα 10 ημερο....της φριξου η αλλη της κεφαλληνιας πρεπει να γυρισε ηδη....
για την τζενη ρε παιδια εχω ακουσει πολλα και διαφορα αλλα εγω παλιοτερα που την πηρα 3-4 φορες μου εκανε φοβερο γαμιση χωρις μαλακιες.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
Σημερα δοκιμασα αννα μαρια...πολυ καλη πιπα :pipa2: αλλα μονο αυτο.Απο πανω εκατσε 20 δευτερα και μετα αλλαξαμε. αυτο με ξενερωσε αρκετα.πολυ μετρια αποδοση.Υπαρχουν πολυ καλυτερες!!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Η Τζένη είναι αν θα κολλήσει η "φάση". Σ' άλλους δεν κόλλησε και μάματα... με μένα κόλλησε και έγινε τέλεια... ήταν και συμπολεμιστές μια φορά που την πετύχαμε αλλά δεν είχα όρεξη...

Αλλα δεν δοκιμασες...ΜΙΛΑΝΑ??? :s&m_2:

Γμτ... πρωινά δύσκολο να πάω... και Μιλάνα δεν είχα την τιμή ακόμα... συγνώμη...;;;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Στο Μαντζαρου 1Α μια Μαρινα μαυρομαλα στα 26 αλλα μικροδιχνει
την ειχα πετυχει βραδυ
Τωρα βραδυ δουλευει οπως λετε αυτη η Ναντια
Η αλλη μηπως δουλευει πρωι?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Η Τζένη είναι αν θα κολλήσει η "φάση". Σ' άλλους δεν κόλλησε και μάματα... με μένα κόλλησε και έγινε τέλεια... ήταν και συμπολεμιστές μια φορά που την πετύχαμε αλλά δεν είχα όρεξη...

Γμτ... πρωινά δύσκολο να πάω... και Μιλάνα δεν είχα την τιμή ακόμα... συγνώμη...;;;

Μη...μη...μη...ζητας συγνωμη!
γιατι μια φορα που ζητησα συγνωμη και εγω...το ξεπληρωνω ακομα με 10 καταθεσεις!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σημερα δοκιμασα αννα μαρια...πολυ καλη πιπα :pipa2: αλλα μονο αυτο.Απο πανω εκατσε 20 δευτερα και μετα αλλαξαμε. αυτο με ξενερωσε αρκετα.πολυ μετρια αποδοση.Υπαρχουν πολυ καλυτερες!!!
αμα εχει ορεξη μπορει να σε κανει να χυσεις και απο πανω ανεβασμενη...εχει καλο κουνημα κα με τρελαινει η θεα του μουνιου της πριν  την διεισδυση και να χουφτωνω τα μικρα βυζακια της....αλλα ειναι καμια φορα τσαπατσουλα στο απλο και αν δεν σε ξερει δινει την εντυπωση οτι βιαζεται...τεσπα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

η μιλανα συνηθως βραδια ειναι....μπορεις....

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Στο Μαντζαρου 1Α μια Μαρινα μαυρομαλα στα 26 αλλα μικροδιχνει
την ειχα πετυχει βραδυ
Τωρα βραδυ δουλευει οπως λετε αυτη η Ναντια
Η αλλη μηπως δουλευει πρωι?
Νομίζω δεν έχουν σταθερό ωράριο αλλά αλλάζουν στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Την Μαρίνα δεν την έχω δοκιμάσει αλλά για Νάντια έχω να πώ ότι είναι πολύ θερμή και εκδηλωτική στο κρεβάτι.
Δεν είναι κανένα μοντέλο απλά η ωραία γυναίκα της διπλανής πόρτας.
Καλή περίπτωση.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η μαρινα που εγω θυμαμαι να εχει κανει περασμα παλιοτερα απο μαντζαρου αν ειναι η ιδια και που μια περιοδο ειχε λειψει στην πατριδα της ειναι πολυ κολαση στο κρεβατι αν και εμφανισιακα δεν σου κανει και πολυ κλικ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom