Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
....μεχρι κι ο μπλαστμπιτ εγραψε χθες ενα κατεβατο.....
Αφου το παιδι ηθελε αμεση βοηθεια σε θεματα ποδοεργασιας LOL,να μη τον βοηθησω λιγο?
....μεχρι κι ο μπλαστμπιτ εγραψε χθες ενα κατεβατο.....
φυσικα γιατι οχι;Αφου το παιδι ηθελε αμεση βοηθεια σε θεματα ποδοεργασιας LOL,να μη τον βοηθησω λιγο?
μιας που σε πετυχα συνδεδεμενο εσυ γιατι δεν γραφεις πια οπως παλια γενικως;Αφου το παιδι ηθελε αμεση βοηθεια σε θεματα ποδοεργασιας LOL,να μη τον βοηθησω λιγο?
οκ αν και το χθεσινο κατεβατο λεει αλλα...αλλα το σεβομαι σαν απαντηση....οπως και το οτι μενεις εκτος θεσσαλονικης πια αν θυμαμαι καλα οπως κι εγω τωρα πια.......επειδη πλεον πηγαινω σπανια στα σπιτια...αλλα και το θρεντ μας απο ενα σημειο και μετα επιβαρυνθηκε με πολυ σαβουρα που εκαναν τις πληροφοριες δυσευρετες.
Επισης ειχα βιδωθει απιστευτα τοτε που οι τιμες ανεβηκαν στα 40-50 σε ολα τα σπιτια ακομα και στο βουρκο (Βαρδαρης).
Τελος,τον τελευταιο καιρο εχω μπλεξει με αμαρτωλες γυναικες της νυχτας και δυσκολευομαι να ξεφυγω
αυτο σου ταιριαζει.. ;)Τελος,τον τελευταιο καιρο εχω μπλεξει με αμαρτωλες γυναικες της νυχτας και δυσκολευομαι να ξεφυγω
Φιλε αν δεις καλα απο το χθεσινο κατεβατο αλλες κοπελες δεν δουλευουν πλεον -οπως η Βικυ που ειπες- και οι αλλες δν ξερω καν που βρισκονται.Μιλαω βασει εμπειριων πριν απο 1-2 χρονια.Απλα ελπιζω πως ακομα καπου δουλευουν και αν ο κρεσπο εχει το κουραγιο να ψαξει θα τις βρει για να ζησει ποδοστιγμες ;)οκ αν και το χθεσινο κατεβατο λεει αλλα...αλλα το σεβομαι σαν απαντηση....οπως και το οτι μενεις εκτος θεσσαλονικης πια αν θυμαμαι καλα οπως κι εγω τωρα πια....
αυτο σου ταιριαζει.. ;)
μπα οι περισσοτερες εδω ειναι ακομη...και δουλευουν...Φιλε αν δεις καλα απο το χθεσινο κατεβατο αλλες κοπελες δεν δουλευουν πλεον -οπως η Βικυ που ειπες- και οι αλλες δν ξερω καν που βρισκονται.Μιλαω βασει εμπειριων πριν απο 1-2 χρονια.Απλα ελπιζω πως ακομα καπου δουλευουν και αν ο κρεσπο εχει το κουραγιο να ψαξει θα τις βρει για να ζησει ποδοστιγμες ;)
Ποτε δεν ζουσα Θεσσαλονικη...καποτε ημουν 350 κμ μακρυα....τωρα ειμαι 240 κμ.Οχι τπτ αλλο απλα το ΓΟΥΡΟΥΝΙ τελειωσε επιτελους την Εγνατια.
Αν και σε μερικες μερες παιζει να εγκατασταθω μονιμα εκει...να πηγαινω ανετα και στο Γιουσουρουμ ...
εσυ τι εκανες για να σε εχει νεο?αναλογα με τα ποστ που εχεις σου γραφει κ απο κατι αυτοματα.δεν ειναι τιποτα,μην ψαρωνεις'Eτσι από περιεργεια τιμημένος τι θα πεί Blastbeat για το σαιτ;Τι έκανες για να γίνεις φίλε;Κι αφού δεν έμενες και Θεσσαλονίκη;
Σήμερα κατέθεσα στην Σαμπρίνα στο LaFemme ,αυριο θα γραψω κριτική.Καλά ήταν.
Εγω χθες παντως σε αναζητηση της Χριστινας επεσα στην Αννα η οποια παρακαλω περνει 30ευρω το απλο, πιστευω το πιο φτηνο ειναι. Και δν βιαζεται και αφηνει και γλυψιματακι στα υπεροχα βυζια της....επειδη πλεον πηγαινω σπανια στα σπιτια...αλλα και το θρεντ μας απο ενα σημειο και μετα επιβαρυνθηκε με πολυ σαβουρα που εκαναν τις πληροφοριες δυσευρετες.
Επισης ειχα βιδωθει απιστευτα τοτε που οι τιμες ανεβηκαν στα 40-50 σε ολα τα σπιτια ακομα και στο βουρκο (Βαρδαρης).
Τελος,τον τελευταιο καιρο εχω μπλεξει με αμαρτωλες γυναικες της νυχτας και δυσκολευομαι να ξεφυγω
Εγω χθες παντως σε αναζητηση της Χριστινας επεσα στην Αννα η οποια παρακαλω περνει 30ευρω το απλο, πιστευω το πιο φτηνο ειναι. Και δν βιαζεται και αφηνει και γλυψιματακι στα υπεροχα βυζια της.
Ηρθε η ιστορικη στιγμη που θα συμφωνησω απολυτα με τον deker!!αν και ο gl δεν τηρει απολυτα την υποσχεση του για οριστκη αποχωρηση.Παιδια ορισμενοι σπατε αρχιδια.ρωτατε συνεχως τι παιζει στα σπιτια,ενω εσεις οι ιδιοι σπανια ενημερωνετε τους αλλους.Καντε και σεις καμια βολτα,στο κεντρο της πολης ειναι τα σπιτια.Και κατι ακομα για τις ενημερωσεις που δινετε ορισμενοι.γραψτε δυο πραματα παραπανω.Λεει ο αλλος-Σαπφους ηταν μια κοντη-.ειναι ενημερωση αυτο???δωσε ονομα,περιφραφη κοπελας,τιμες προγραμματων και καποιο σχολιο αν εχεις προσωπικη εμπειρια.Αλλιως αστο καλυτερα.ετσι τουλαχιστον βλεπω εγω μια σωστη ενημερωση
οχι αβυζο πιπινι ειναι....Για Κεφαλληνιάς λες? Ποία είναι αυτή η Άννα με τα υπεροχα βυζιά?
ναι....εχουμε ιδεα.εσυ θα μας πεις,εισαι γυφτος?τελειωμενος,μαφιοζος η 2 μετρα κ 150 κιλα για να μην σε πειραξουν?
gl τι κανεις φιλε?ολα καλα?οχι αβυζο πιπινι ειναι....
φιλε στη βανεσα να πας χανεις που δεν την εχεις παρει ακομα.και γαμω τα μουνια πιστευω απ τα καλητερα στο βαρδαρηβραδινη βολτα στο βαρδαρη ....
στο ερως η κελλυ ..πανεμορφη και προστυχο βλεμμα οπως παντα ...θαθελα μια τετοια για γκομενα ,,,πλαστικο στηθος αλλα καλη συμπερυφορα για ελληνιδα
απεναντι στο νταιανοσπιτο πολυς κοσμος κατω τον 18 ..καμια εκδρομη ισως
στο μαρινοσπιτο ενα μπαζο που εχω δει και αλλου
στο πρασινο μια πολυ ομορφη μαυρουλα αλλα η προηγουμενη εμπειρια με μαυρες αλλα και η παρακμη του σπιτιου δεν λεει
το ενδιαφερον μου τραβηξε μια ελληνιδα ξανθια με καλο σωμα απεναντι απο το ανορθογραφο (ειρηνη νομιζω) ...μπορουσε καλλιστα να ειναι πορνοσταρ ,φωναζε οτι τα ρουφαει ολα και κατι τετοια ..πολυ ξεκωλο ..εχει κανεις καμια εμπειρια μαζι της ...???
διπλα η μιρελλα
στην προμηθεως χαμηλα μια ασχετη ;αδιαφορη χοντουλα μελαχρινη
πιο πανω απεναντι απο το μπλε μια πολυ γλυκια συμπαθυτικη μικρη μελαχρινη ...θα εμπαινα αν δεν ειχε πολυ κοσμο στα δωματια ...καμια πληροφορια και για αυτην????
στο μπλε η γνωστη σκυλοφατσα με μεγαλο μπουστο
ψηλα η βανεσσα με απιστευτη αμφιεση ...καπελακι κλπ ..δεν την εχω παρει αλλα θα το ηθελα ..με χαλαει που τα κανει ολα ...θα επερνα ευχαριστως το κολαρακι της αν ηταν πιο προσιτο ..ολα τα λεφτα οι φωνες της απο το δωματιο που καλυπταν και την μουσικη
αυτα
παρτουζα εκανε με 120 ευρω η λαουρα στην προμηθεως αλλα αυτη εχει εξαφανιστει εδω και αρκετο καιροΑκομα και τα Ρουμανακια στη πιατσα δυσκολα να δεχτουν γιατι καναμε ενα βραδυ νυξη για παρτουζα και δυσανασχετουσαν.
κανονικα σαν συλογος μπουρδελιαριδων θεσσαλονικης πρεπει να οργανονουμε τουλαχιστον 1 φορα τον μηνα ομαδικη εξορμιση στη βουλγαρια.αμφιμερον! πρεπει να εκλεξουμε προεδρο!ειναι δυνατον να ημαστε ανοργανοτοι?θα σας γραψω της εμπειριες μου μολις γυρισω...πιστευω να αξιζει!!!!μετα θα βγαλουμε κανα λεοφορειο να παμε ολοι μαζι κανα 3ημερο ;)