Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Σαπφούς το Πράσινο: Μια μικρή, φαινόταν, κοντούλα μελαχρινή. Από 30€.
Σαπφούς Αλουμινάτο: Μια ξανθούλα με πιασίματα και τσαχπίνικη διάθεση. ΑΠό 30€.
Σαπφούς Ανάμεσα στο Αλουμινάτο και το Πράσινο: Μια μαύρη. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχω! Από 30€.
Σαπφούς Έρως: Μια κοντή, ξανθιά με ωραία βυζιά. Έχει αναφερθεί και παλαιότερα αλλά όνομα δεν θυμάμαι! Κέλλυ νομίζω;;;

Στα συγκεκριμενα μαγαζια,οπου λεει σαπφους,ο συναγωνιστης εννοει τανταλου. ;)Φιλικη παρατηρηση για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις και μπερδεματα.

Ευχαριστώ AL... πάλι οδούς μπέρδεψα... γι' αυτό: μην πίνετε και μετά βόλτα...

teomer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά είδε κανείς στο στενό της γιαννιτσών που μαζεύονται τα τραβέλια πιο κάτω κάτι φωτάκια πολύχρωμα και κάτι τύπους έξω?άνδρες και γυναίκες ήταν.
μου φάνηκε κάτι σάν παρακμιακό μπαράκι...έχει κανένας ιδέα τι είναι?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε παιδιά είδε κανείς στο στενό της γιαννιτσών που μαζεύονται τα τραβέλια πιο κάτω κάτι φωτάκια πολύχρωμα και κάτι τύπους έξω?άνδρες και γυναίκες ήταν.
μου φάνηκε κάτι σάν παρακμιακό μπαράκι...έχει κανένας ιδέα τι είναι?
ναι....εχουμε ιδεα.εσυ θα μας πεις,εισαι γυφτος?τελειωμενος,μαφιοζος η 2 μετρα κ 150 κιλα για να μην σε πειραξουν?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αντε ενα τηλεφωνικο ρεπορταζ για την βραδινη βαρδια αποψε,αφου δεν μπορω να κανω επιτοπιο για χαρη σας:
ανδρεου γεωργιου 4  ρενατα
ερως 16 μιλανα
ερημιτου  ευα
νικ. ουρανου 26  μαρθα
κεφαλληνιας αννα(αυτη η κοντη με τα βυζακια εξω που λεγατε)
ρουλια μια κατερινα μου ειπαν
λαφαμ η ρουμανα σαμπρινα
μαντζαρου 1 η ναντια
κωλετη η σαρα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και μερικες πληροφοριες:
η αννα απο ρουλια επιστρεφει μετα τις 20/9
η χριστινα απο κεφαλληνιας επιστρεφει μετα την Τριτη
και η Βικουλα η ξανθια ρωσιδα με τις μποτουλες που μιλαγαμε χθες δεν δουλευει και μαλλον εχει γενικως σταματησει...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Τανταλου 14
Η Ναντια οπου και κατεθεσα σα να μου φανηκε παχυνε λιγο απο τη προηγουμενη φορα που ειχα παει αλλα δε με χαλασε καθολου!

ΥΓ. Οι φωτο τις οι οποιες ειναι στο Athens Ladies δεν ειναι δικες της.
Η αν ειναι ειναι πριν καμια 3-4 καλοκαιρια πισω!

Karaman, στάνταρ είναι αυτή, απλά οι φώτος είναι καλή δουλειά.

Από κει έχω δοκιμάσει και τη ρουμάνα Χριστίνα, που έχει μεν συλλεκτική πατούρα και είναι γενικά σέξυ κοπέλα, αλλά πολύ κομοδίνο μέσα.

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Για Σαρα βυζαρου κανενα νεο εχουμε?ποτε επιστρεφει?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε παιδια να σας πω κατι?διαβασα τι εχετε γραψει τις 2 τελευταιες μερες κ βλεπω μια κλαψα,χαλαρωστε λιγο ολοι ρε.εφυγε ο gl κ θα κλεισει το θρεντ?υπηρχε κ πριν απο αυτον κ θα υπαρχει κ μετα απο αυτον κ θα λειτουργει μια χαρα.δεν λεω πως δεν εκανε δουλεια αλλα για τους λογους του την εκανε.οσο για την ενημερωση,λιγο μυαλο.μην ρωτατε,παρ τε τηλ αφου υπαρχουν ολα τα τηλ απο τα μπουρδελα κ τα σουντιο της πολης μας σε αναλογο θρεντ κ ενημερωθειται.κ στην τελικη αν εχετε ορεξη γραψτε τα κ εδω

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Και εγω γουσταρω να φορτωσω καμια μερα ετσι για την εμπειρια αλλα αν βγαλει το στριγγακι της και πεφτουν τα κουνουπια ανασκελα τι γινεται?
ΧΑΧΑΧΑ  :2funny:  Πεθανα στο γελιο...

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
αντε ενα τηλεφωνικο ρεπορταζ για την βραδινη βαρδια αποψε,αφου δεν μπορω να κανω επιτοπιο για χαρη σας:
ανδρεου γεωργιου 4   ρενατα
ερως 16 μιλανα
ερημιτου  ευα
νικ. ουρανου 26   μαρθα
κεφαλληνιας αννα(αυτη η κοντη με τα βυζακια εξω που λεγατε)
ρουλια μια κατερινα μου ειπαν
λαφαμ η ρουμανα σαμπρινα
μαντζαρου 1 η ναντια
κωλετη η σαρα

Η Ρενατα ειναι μια κοντουλα 30αρα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η ρενατα ειναι μια κοκκινομαλλα αδυνατη πολυ μιλφ στανταρ πανω απο 40...με γυμνασμενο αδυνατο σωμα,φοραει κατι γυναικειες καλτσες ενιοτε και λιγο σπασμενο προσωπο....δεν μιλαει καλα ελληνικα...απλα κανει σχετικα καλη πιπα...να σου πω την αληθεια εγω με αυτα που εχει τωρα η γυρω περιοχη δεν θα την πηδουσα με τιποτα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε παιδια να σας πω κατι?διαβασα τι εχετε γραψει τις 2 τελευταιες μερες κ βλεπω μια κλαψα,χαλαρωστε λιγο ολοι ρε.εφυγε ο gl κ θα κλεισει το θρεντ?υπηρχε κ πριν απο αυτον κ θα υπαρχει κ μετα απο αυτον κ θα λειτουργει μια χαρα.δεν λεω πως δεν εκανε δουλεια αλλα για τους λογους του την εκανε.οσο για την ενημερωση,λιγο μυαλο.μην ρωτατε,παρ τε τηλ αφου υπαρχουν ολα τα τηλ απο τα μπουρδελα κ τα σουντιο της πολης μας σε αναλογο θρεντ κ ενημερωθειται.κ στην τελικη αν εχετε ορεξη γραψτε τα κ εδω
ναι ρε οχι στην καταστροφολογια :priest: :priest:....μεχρι κι ο μπλαστμπιτ εγραψε χθες ενα κατεβατο..... :think: :think: :think:
κι αν ανεβω πεμπτη τελικα που ελεγα θα σας γραψω καμια κριτικη αν πετυχω καμια καινουρια....

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
ευχαριστω για την ενημερωση μαλλον θα δοκιμασω μιλανα!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ηρθε η ιστορικη στιγμη που θα συμφωνησω απολυτα με τον deker!!αν και ο gl δεν τηρει απολυτα την υποσχεση του για οριστκη αποχωρηση.Παιδια ορισμενοι σπατε αρχιδια.ρωτατε συνεχως τι παιζει στα σπιτια,ενω εσεις οι ιδιοι σπανια ενημερωνετε τους αλλους.Καντε και σεις καμια βολτα,στο κεντρο της πολης ειναι τα σπιτια.Και κατι ακομα για τις ενημερωσεις που δινετε ορισμενοι.γραψτε δυο πραματα παραπανω.Λεει ο αλλος-Σαπφους ηταν μια κοντη-.ειναι ενημερωση αυτο???δωσε ονομα,περιφραφη κοπελας,τιμες προγραμματων και καποιο σχολιο αν εχεις προσωπικη εμπειρια.Αλλιως αστο καλυτερα.ετσι τουλαχιστον βλεπω εγω μια σωστη ενημερωση

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ηρθε η ιστορικη στιγμη που θα συμφωνησω απολυτα με τον deker!!αν και ο gl δεν τηρει απολυτα την υποσχεση του για οριστκη αποχωρηση.Παιδια ορισμενοι σπατε αρχιδια.ρωτατε συνεχως τι παιζει στα σπιτια,ενω εσεις οι ιδιοι σπανια ενημερωνετε τους αλλους.Καντε και σεις καμια βολτα,στο κεντρο της πολης ειναι τα σπιτια.Και κατι ακομα για τις ενημερωσεις που δινετε ορισμενοι.γραψτε δυο πραματα παραπανω.Λεει ο αλλος-Σαπφους ηταν μια κοντη-.ειναι ενημερωση αυτο???δωσε ονομα,περιφραφη κοπελας,τιμες προγραμματων και καποιο σχολιο αν εχεις προσωπικη εμπειρια.Αλλιως αστο καλυτερα.ετσι τουλαχιστον βλεπω εγω μια σωστη ενημερωση
αρχιζω κ ανησυχω....
τωρα τελευταια σε πολλα εχω πει απο μεσα,ρε συ αυτος εχει δικιο,αλλα δεν το εχω γραψει γιατι το εβλεπα μετα απο πολλα ποστ.κατι δεν παει καλα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πραγματι ειμαι ανακολουθος αλλα ειπα να παρεμβαινω μονο για οσα ξερω απο παλια,αντε και για να απανταμε καμια απορια...απο τα καινουρια θα μαθαινω απο σας για οταν θα ανεβαινω...η αλλαγη στασης οφειλεται στο οτι τελοσπαντων μου περασε η οργη για καποια αλλα πραγματα που με ειχαν πειραξει στο σαιτ ,οχι φυσικα απο εδω....και δεν ειναι και του παροντος.τωρα για το θεμα των ερωτησεων εμενα δεν με ενοχλουν αν δεν ειναι πολυ επιμονες...κοιτα αλ ειναι και παιδια που δεν εχουν μεγαλες εμπειριες..αλλα η τεμπελια μερικων οντως ειναι σπαστικη οπως και η κρυψινοια καποιων που ισως ειναι μελη αλλα δεν ενημερωνουν..εγω τουλαχιστον προσωπικα για ενα πραγμα ειμαι περηφανος.αν εχω εδω πχ 300 ποστ δεν θα βρειτε παρα μονο ενα δυο που ρωτησα κατι και οποιος θελει ας διαψευσει...ολα ηταν απαντησεις σε ερωτηματα ή αναφορες.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
αν εχω εδω πχ 300 ποστ δεν θα βρειτε παρα μονο ενα δυο που ρωτησα κατι και οποιος θελει ας διαψευσει...ολα ηταν απαντησεις σε ερωτηματα ή αναφορες.
σ'αυτο συμφωνουμε ενταξει.Επισης το να ειναι καποιος μελος αλλα να μην συμμετεχει παλι δε με πειραζει.Αλλα το να ειναι καποιος μελος και καθε μερα να ρωταει ποια δουλευει εδω και εκει,χωρις ο ιδιος να δινει ποτε πληφοροριες,ειναι εκνευριστικο.Φυσικα αυτο δεν εχει να κανει με τα καινουρια μελη που ισως δε γνωριζουν καλα τις κοπελες και λογικο ειναι να ρωτανε

teomer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι....εχουμε ιδεα.εσυ θα μας πεις,εισαι γυφτος?τελειωμενος,μαφιοζος η 2 μετρα κ 150 κιλα για να μην σε πειραξουν?
ρε φίλε ρώτησα τι παίζει εκεί ..δέν ψήνομαι κιόλας να πάω!!!αν ξέρεις πες να μάθουν και οι συναγωνιστές που δεν ξέρουν!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom