Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (6 μέλη και 48 επισκέπτες)

drak-oulas

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα διαβασα τη κριτικη σου.
Για να λες ψιλη τοτε ειναι αλλη καινουρια μαλλον.
Αξιζε παντως τα λεφτα της?

φιλλε μαλλον ειναι η η γνωστη αννα μαρια. παντως χθες κατα τις 11.. το βραδυ κεφαληνιας οπου και πηγα για την χριστηνα ηταν μια τρισαθλεια τσατσα, σαν μαστουρωμενη, που οταν τη ρωτησα ποια κοπελα δουλευει μου απαντησε ωσ εξης, η κοπελα ειναι πολυ καλη περιμενε να βγει απο το δωματιο. πως τη λενε ξαναρωταω, θα δεις μου απανταει. τελος παντων βγαινει μια κοπελα οχι χαλια αλλα οχι του γουστου μου, με πολυ μικρο βυζι μετρια φατσα και καλο σωμα η ποια ομως ηταν ευγενεστατη σε σημειο που αμα δεν ειχα ξενερωσει με τη τσατσα και με το οτι πηγα για χριστηνα θα εμπαινα στο δωματιο. με το που σηκωνομαι να φυγω η τσατσα λεει, ε φυσικα θα περασεις μεσα, της λεω ειρθα για τη χριστηνα και αυτη μου λεει οτι η χριστηνα ειναι αδιαθετη. εκεινη την ωρα η κοπελα μου λεει οτι η χριστηνα θα ειναι ξανα απο τεταρτη και μου λεει και καλο βραδυ. οτι να ναι....

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11

Σαπφούς το Πράσινο: Μια μικρή, φαινόταν, κοντούλα μελαχρινή. Από 30€.
Σαπφούς Αλουμινάτο: Μια ξανθούλα με πιασίματα και τσαχπίνικη διάθεση. ΑΠό 30€.
Σαπφούς Ανάμεσα στο Αλουμινάτο και το Πράσινο: Μια μαύρη. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχω! Από 30€.
Σαπφούς Έρως: Μια κοντή, ξανθιά με ωραία βυζιά. Έχει αναφερθεί και παλαιότερα αλλά όνομα δεν θυμάμαι! Κέλλυ νομίζω;;;

Στα συγκεκριμενα μαγαζια,οπου λεει σαπφους,ο συναγωνιστης εννοει τανταλου. ;)Φιλικη παρατηρηση για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις και μπερδεματα.

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
φιλλε μαλλον ειναι η η γνωστη αννα μαρια. παντως χθες κατα τις 11.. το βραδυ κεφαληνιας οπου και πηγα για την χριστηνα ηταν μια τρισαθλεια τσατσα, σαν μαστουρωμενη, που οταν τη ρωτησα ποια κοπελα δουλευει μου απαντησε ωσ εξης, η κοπελα ειναι πολυ καλη περιμενε να βγει απο το δωματιο. πως τη λενε ξαναρωταω, θα δεις μου απανταει. τελος παντων βγαινει μια κοπελα οχι χαλια αλλα οχι του γουστου μου, με πολυ μικρο βυζι μετρια φατσα και καλο σωμα η ποια ομως ηταν ευγενεστατη σε σημειο που αμα δεν ειχα ξενερωσει με τη τσατσα και με το οτι πηγα για χριστηνα θα εμπαινα στο δωματιο. με το που σηκωνομαι να φυγω η τσατσα λεει, ε φυσικα θα περασεις μεσα, της λεω ειρθα για τη χριστηνα και αυτη μου λεει οτι η χριστηνα ειναι αδιαθετη. εκεινη την ωρα η κοπελα μου λεει οτι η χριστηνα θα ειναι ξανα απο τεταρτη και μου λεει και καλο βραδυ. οτι να ναι....

μαγκες καμια γκομενα για ποδολαγνεια αλλα να το κατεχει λιγο το αθλημα ξερετε?
παλιοτερα νομιζω αυτη η χριστινα που δουλευει τορα κεφαληνιας ειχα διαβασει απο καποιον οτι εκανε ποδολαγνεια , ξερετε καμια αλλη ? :lheel:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μαγκες καμια γκομενα για ποδολαγνεια αλλα να το κατεχει λιγο το αθλημα ξερετε?
παλιοτερα νομιζω αυτη η χριστινα που δουλευει τορα κεφαληνιας ειχα διαβασει απο καποιον οτι εκανε ποδολαγνεια , ξερετε καμια αλλη ? :lheel:
η αφρουλα ρε φιλε κανει....αλλα απο δευτερα τωρα μαλλον

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.623
Πόντοι
17.065
Να αναφερω μερικες κοπελες που κανουν footjob και διαστροφικη πατουσολαγνεια. :2funny:

Χριστινα Γερμανιδα .Αυτη πανω στην γκαυλα αφηνει να τη χυνεις στα ποδια με το 40αρι.
Χριστινα γρια που πηγα περυσι  :2funny:
Βικυ κοκκινομποτου
Γιαννα Πολωνεζα
Μαρινα
Εφη
Σαρα Κωλετη.
Χριστινα Κοροβαγκου με 50 ευρω ομως.
Βανεσα ξεκωλιαρα και γκαυλιαρα...
Βερονικα -δεν ξερω αν ειναι εδω-
Λαουρα -ουτε αυτη ξερω αν ειναι εδω- Στα 60 ευρω αφηνε να τη χυσεις στα ποδια
κά

Εγω τουλαχιστον σε ολες αυτες που το ζητησα με τροπο δεχτηκαν.

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Να αναφερω μερικες κοπελες που κανουν footjob και διαστροφικη πατουσολαγνεια. :2funny:

Χριστινα Γερμανιδα .Αυτη πανω στην γκαυλα αφηνει να τη χυνεις στα ποδια με το 40αρι.
Χριστινα γρια που πηγα περυσι  :2funny:
Βικυ κοκκινομποτου
Γιαννα Πολωνεζα
Μαρινα
Εφη
Σαρα Κωλετη.
Χριστινα Κοροβαγκου με 50 ευρω ομως.
Βανεσα ξεκωλιαρα και γκαυλιαρα...
Βερονικα -δεν ξερω αν ειναι εδω-
Λαουρα -ουτε αυτη ξερω αν ειναι εδω- Στα 60 ευρω αφηνε να τη χυσεις στα ποδια
κά

Εγω τουλαχιστον σε ολες αυτες που το ζητησα με τροπο δεχτηκαν.

ευχαριστω ρε μαγκες blastbeast gl για τις απαντησεις την λαουρα ενοεις την βραζιλιανα?
και το ζητας απο πριν η μετα οταν μπει στο δωματιο?

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1

Βικυ κοκκινομποτου

αυτες που δουλευουν?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αυτες που δουλευουν?
η πρωτη ηταν φριξου,αδελφη της μαντυ...η δευτερη ειναι μπαλαντερ στον βαρδαρη...τανταλου με σαπφους συνηθως,αλλα εχει εμφανιστει και στα δυο της ουρανου παλιοτερα...τελευταια δεν δουλευε παντως....θες τηλ  της με πμ να σου δωσω; την ξερεις;να ρωτησεις αν δουλευει τωρα γενικα;αν σε ενδιαφερει πες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
:offtopic: τελικα αποφασισα να παρεμβαινω οταν ειναι μονο για αποριες γυρω απο πραγματα που ξερω...αντε να μην χαθουμε και τελειως...παροτι εφυγα....

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
ευχαριστω φιλε οποτε μπορεις ναι δωσε μου το τηλ :rockon:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.623
Πόντοι
17.065
Tη Βικυ την κοκκινομποτου την πετυχαινα στο αλουμινατο στο Βαρδαρη.Τωρα δν ξερω που ειναι.
Αναφερομαι στη Λαουρα τη Λετονη που δουλευε Προμηθεως 14 βραδυ.Εχει απο τα πιο λαγνα γκαυλοποδαρα που εχω συναντησει.Στο δωματιο φερνει και babyoil για να αλειφει τον πουτσο κλπ κολπα.  
Μιας και την ανεφερες και η Λαουρα η Βραζιλιανα το κανει αλλα πολυ ατεχνα και σε ποναει.
Επισης ατεχνη σ'αυτο το θεμα ειναι και η Μαρια η Σλοβακα που τωρα δουλευει στο Λαφαμ νομιζω.
Επισης η Λουσυ στο Λαφαμ κανει καλη ποδοδουλεια. :2funny:
Μπορεις να το ζητησεισ και πριν μπεις στο δωματιο αλλα μην δωσεις τα λεφτα που σου ζητανε στα στουντιο εκτος κι αν εισαι φανατικος λατρης.Συνηθως αν πεις πως θα φυγεις σε αφηνουν να μπεις με τα ιδια λεφτα.
Αλλα παντα μπορεις να ρωτησεις την ιδια την κοπελα στο δωματιο για αυτο ;)

enas11

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
16
Like
9
Πόντοι
10
πολυ ησυχια ρε παιδια...anyway.. πηγα πρωτη φορα στη φριξου(εγραψα κριτικη)...πολυ καλη και η αννα-μαρια,αν και δεν δοκιμασα μαντυ ακομα.δοκιμασε κανεις την ισπανιδα(αννα-μαρια) να μου πει αν του αρεσε και αυτων οσο εμενα?
με την αννα μαρια ειχα κανει αυταρχικό προγραμμα κι εγώ συναδελφέ και εμεινα πολύ ευχαριστημένος.Το κατεχει το  άθλημα καλά.Αλλά μιλάμε για την ίδια την γνωστή απο κοροβάγκου;Γιατι αυτη ειχε μεν μακρυ μαλλι,περνιόταν για Ισπανίδα από οτι έλεγε η τσατσά αλλά ψηλή δεν την λες,παρότι φορούσε δωδεκάποντα τακούνια συχνά.Χρησιμοποιούσε ενα μαύρο δονητή με ζώνη,εσένα πως ήταν η εμπειρία σου;Και καμια σφαλιαρίτσα έριχνε αν το ζητούσες αλλά δεν θα λεγα οτι ενθουσιαζόταν κιολας με το συγκεκριμένο προγραμμα.Μάλλον για το χρήμα το κάνει περισσότερο.

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Πήγα προχτές βράδυ για πρώτη φορά στη Μιλάνα και διαπίστωσα ιδίοις όμμασι τις ικανότητές της. Πολύ καλό GFE, σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι με την κοπέλα σου (έχω γράψει κριτική). Είναι η καλύτερη (τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα) από όσες έχω δοκιμάσει τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένου ενός CT. Αξίζει σίγουρα περισσότερες από μία επισκέψεις και ελπίζω να συνεχίσει στο ίδιο στυλ :thumbsup:

Όταν έφυγε, στο τέλος, αφού με φίλησε στο μάγουλο μου είπε "χαιρετίσματα σε όλους στο site". Είχαμε συζητήσει πριν με την τσατσά για το site και προφανώς της το είπε. Είναι προφανές ότι η ύπαρξη του forum τις ωθεί να γίνουν καλύτερες με σκοπό να διαφημιστούν μέσα από τα θετικά σχόλια των πελατών. Ελπίζω σύντομα να δούμε και mini sites με φωτογραφίες όπως υπάρχουν για κάποια studios της Αθήνας.

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
με την αννα μαρια ειχα κανει αυταρχικό προγραμμα κι εγώ συναδελφέ και εμεινα πολύ ευχαριστημένος.Το κατεχει το  άθλημα καλά.Αλλά μιλάμε για την ίδια την γνωστή απο κοροβάγκου;Γιατι αυτη ειχε μεν μακρυ μαλλι,περνιόταν για Ισπανίδα από οτι έλεγε η τσατσά αλλά ψηλή δεν την λες,παρότι φορούσε δωδεκάποντα τακούνια συχνά.Χρησιμοποιούσε ενα μαύρο δονητή με ζώνη,εσένα πως ήταν η εμπειρία σου;Και καμια σφαλιαρίτσα έριχνε αν το ζητούσες αλλά δεν θα λεγα οτι ενθουσιαζόταν κιολας με το συγκεκριμένο προγραμμα.Μάλλον για το χρήμα το κάνει περισσότερο.

αυτη ειναι μαλλον...λεω ψιλη,ισως ηταν τα τακουνια που την ειδα ψιλη...τελικα ισπανιδα ειναι?

enas11

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
16
Like
9
Πόντοι
10
αυτη ειναι μαλλον...λεω ψιλη,ισως ηταν τα τακουνια που την ειδα ψιλη...τελικα ισπανιδα ειναι?
Έτσι έλεγε...αλλά μια φορά που ειχα πάει σε ενα τηλεφώνημα που άκουσα μονο ισπανικά δεν ηταν αυτα που μιλουσε.Τελοσπάντων δεν με πολυενδιαφερει κιολας η καταγωγη της αρκεί που μου αρέσει σαν εμφανιση και κάνει αυτό που θέλουμε καλά.Αλλά είναι πολύ παλιά στήν Θεσσαλονίκη εξού και τα άψογα ελληνικά.Εδώ δεν λέγατε οτι θα σταματήσει κιόλας;Να δούμε...αν πάει καποιος άλλος θα μας λυθούν οι απορίες γιατί μάλλον εσύ δεν την ήξερες

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
Έτσι έλεγε...αλλά μια φορά που ειχα πάει σε ενα τηλεφώνημα που άκουσα μονο ισπανικά δεν ηταν αυτα που μιλουσε.Τελοσπάντων δεν με πολυενδιαφερει κιολας η καταγωγη της αρκεί που μου αρέσει σαν εμφανιση και κάνει αυτό που θέλουμε καλά.Αλλά είναι πολύ παλιά στήν Θεσσαλονίκη εξού και τα άψογα ελληνικά.Εδώ δεν λέγατε οτι θα σταματήσει κιόλας;Να δούμε...αν πάει καποιος άλλος θα μας λυθούν οι απορίες γιατί μάλλον εσύ δεν την ήξερες

ειναι πρωτη φορα που ειχα παει και οντως δεν την ξερω και δεν μπορω να σας πω οτι ειναι αυτη που λετε...αλλα με καβλωσε πολυ το προγραμμα της και σιγουρα θα ξαναπαω...αν και την επομενη φορα θελω να κανω αυταρχικο με την μαντυ

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
βραδινη βολτα στο βαρδαρη ....

στο ερως η κελλυ ..πανεμορφη και προστυχο βλεμμα οπως παντα ...θαθελα μια τετοια για γκομενα ,,,πλαστικο στηθος αλλα καλη συμπερυφορα για ελληνιδα

απεναντι στο νταιανοσπιτο πολυς κοσμος κατω τον 18  ..καμια εκδρομη ισως

στο μαρινοσπιτο ενα μπαζο που εχω δει και αλλου

στο πρασινο μια πολυ ομορφη μαυρουλα αλλα η προηγουμενη εμπειρια με μαυρες αλλα και η παρακμη του σπιτιου δεν λεει

το ενδιαφερον μου τραβηξε μια ελληνιδα ξανθια με καλο σωμα  απεναντι απο το ανορθογραφο (ειρηνη νομιζω) ...μπορουσε καλλιστα να ειναι πορνοσταρ ,φωναζε οτι τα ρουφαει ολα και κατι τετοια ..πολυ ξεκωλο ..εχει κανεις καμια εμπειρια μαζι της ...???

διπλα η μιρελλα

στην προμηθεως χαμηλα μια ασχετη ;αδιαφορη χοντουλα μελαχρινη

πιο πανω απεναντι απο το μπλε μια πολυ γλυκια συμπαθυτικη μικρη μελαχρινη ...θα εμπαινα αν δεν ειχε πολυ κοσμο στα δωματια ...καμια πληροφορια και για αυτην????

στο μπλε η γνωστη σκυλοφατσα με μεγαλο μπουστο

ψηλα η βανεσσα με απιστευτη αμφιεση ...καπελακι κλπ ..δεν την εχω παρει αλλα θα το ηθελα ..με χαλαει που τα κανει ολα ...θα επερνα ευχαριστως το κολαρακι της αν ηταν πιο προσιτο ..ολα τα λεφτα οι φωνες της απο το δωματιο που καλυπταν και την μουσικη

αυτα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Χθες βραδυ κατα τις 3-3.30 αφου γυρησαμε απο Λαρισα καναμε μια γυρα αφου θελαμε και γλυκο!
Πηγαμε μονο σε αυτα

Φριξου
Τελικα ναι ηταν η Ανναμαρια (ακους gl) ποιο καυλε απο ποτε μαλακια μου που δεν κατεθεσα
γυρησαμε μετα και την πηρε το φιλαρακι που οταν βγηκε ειχε ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια!

Κεφαληνιας
Μια μικρη με μαυρα μαλλια καλο τεμαχιο με μικρο βυζι το ειχε σε κοινη θεα φατσουλα μετρια ονομα δεν μαθαμε μιλουσε καλα τα ελληνικα η τσατσα μουγκα!

Λα φαμ
Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυστ!

Ερως 16
Δεν μπηκαμε γιατι αν ηταν η Μιλανα θα επρεπε να καταθεσω με το ζορι!!!

Κωλετη
Ειχε τρια αυτοκινητα απο εξω και δεν μπηκαμε

και

Τανταλου 14
Η Ναντια οπου και κατεθεσα σα να μου φανηκε παχυνε λιγο απο τη προηγουμενη φορα που ειχα παει αλλα δε με χαλασε καθολου!

ΥΓ. Οι φωτο τις οι οποιες ειναι στο Athens Ladies δεν ειναι δικες της.
Η αν ειναι ειναι πριν καμια 3-4 καλοκαιρια πισω!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Χθες βραδυ κατα τις 3-3.30 αφου γυρησαμε απο Λαρισα καναμε μια γυρα αφου θελαμε και γλυκο!
Πηγαμε μονο σε αυτα

Φριξου
Τελικα ναι ηταν η Ανναμαρια (ακους gl) ποιο καυλε απο ποτε μαλακια μου που δεν κατεθεσα
γυρησαμε μετα και την πηρε το φιλαρακι που οταν βγηκε ειχε ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια!
ακουω γαμωτο και δεν μπορω να ειμαι εκει και φριττω...σας τα λεγα εγω  οτι εχει βελτιωθει πολυ και ειναι must πλεον....πολυ μουναρα... :rockon:

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
αισθανομαι καλα που επιτελους βοηθησα λιγο και εγω στο θριτ μπουρδελα θεσσαλονικη :grin:

τελικα υπαρχει περιπτωσει να κανουν 2 κοπελες μαζι βαρδια και να παρω και της δυο σο δωματιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom