που εισαι χαμενος ρε φιλε?αυτο δε ξερω κατα ποσο αληθευει γιατι τη πηρα τη μαντυ
και απο οτι εχω ακουσει καμια σχεση δεν εχει
εκτος αν επεσε σε κακια μερα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (6 μέλη και 61 επισκέπτες)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.110
- Πόντοι
- 11.585
kαλησπερα παιδια.κανενα νεο για την σαρα την βιζαρου?κατι καπια προτασι για καπια στα ιδια κυβικα και τηνιδια διαθεση ?
Στα κυβικα της Σαρας δεν υπαρχει καμια.!
Αλλα αν θελεις ομως σιλικονατα μεγαλα βυζια θα πας Μαντυ.
η οποια κατ εμε ειναι πιο καλη,πιο νεα κ πιο ορεξατηΣτα κυβικα της Σαρας δεν υπαρχει καμια.!
Αλλα αν θελεις ομως σιλικονατα μεγαλα βυζια θα πας Μαντυ.
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
καμια ενημερωση απο βαρδαρη
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 913
- Πόντοι
- 4.535
αυτο δε ξερω κατα ποσο αληθευει γιατι τη πηρα τη μαντυ
Ναι όντως... μόνο κακή μέρα ή κακή μεταχείριση (χωρίς παρεξήγηση κανενός ελπίζω!)
Επισκέπτης
αυτο δε ξερω κατα ποσο αληθευει γιατι τη πηρα τη μαντυ
αβυσσος η ψυχη της πουτανας
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
Ρε παιδια ελεος...Πουτανες ειναι,δηλαδη εχω αλλη ορεξη εγω να γραφω ψεμματα???Ημαρτον...
Εμενα δε μου φερθηκε επαγγελματικα,τελος.Πανω απο 10 χρονια πηγαινω σε ρδελα και τυχαινουν σε ολους τετοια περιστατικα.Ισως να μην ηταν στα καλα της και να βαριοτανε...
Εμενα δε μου φερθηκε επαγγελματικα,τελος.Πανω απο 10 χρονια πηγαινω σε ρδελα και τυχαινουν σε ολους τετοια περιστατικα.Ισως να μην ηταν στα καλα της και να βαριοτανε...
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 109
- Like
- 13.497
- Πόντοι
- 32.165
Παρατηρησε κανεις οτι η Κωλετη εβαλε και αυτη φωτο στο σιτε αθενς..??
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
για δωσε λινκΠαρατηρησε κανεις οτι η Κωλετη εβαλε και αυτη φωτο στο σιτε αθενς..??
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 913
- Πόντοι
- 4.535
Ρε παιδια ελεος...Πουτανες ειναι,δηλαδη εχω αλλη ορεξη εγω να γραφω ψεμματα???Ημαρτον...
Δεν είπε κανείς ότι είπες ψέματα... δεν είμαστε εδώ να κρίνουμε αλλά να πληροφορούμε και να πληροφορούμαστε...
Το πιο πιθανό είναι να έπεσες σε κακή μέρα γιατί πολλοί εδώ μέσα μόνο καλά έχουμε να πούμε.
Παρατηρησε κανεις οτι η Κωλετη εβαλε και αυτη φωτο στο σιτε αθενς..??
Τελικά αυτό το σάιτ πάει να γίνει κάτι σαν το μπουρδέλα? Ενστoμεταξύ είναι τίγκα στα ορθογραφικά που θυμίζουν εκείνες τις μουφοκριτικές.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 109
- Like
- 13.497
- Πόντοι
- 32.165
για δωσε λινκ
αθενςλειντιζ τελεια κομ. σορρυ για το σπελλινγκ
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.110
- Πόντοι
- 11.585
Ήταν Σαββατόβραδο και ήθελε να ξεμπερδέψει γρήγορα, Κυριακή 30 Αυγ 2009, στις 16:42
Γράφτηκε από τον ahill - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Χριστίνα)
Συνολική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
4.0
μετα απο ενα μικρο tour κατεληξα κι εγω στην χριστινα παρ΄ολο που μου αρεσε περισσοτερο η κοπελα στη φριξου 9 αλλα ακουγοντας τη τσατσα να λεει στο τηλ.οτι η κοπελα ειναι λιγο αρρωστη σημερα την εκανα με ελαφρα, τεσπα η τσατσα μου λεει τα προγγρ.την ρωταω για τιποτε εξτρα(ξεσκουφωτη πιπα,πρωκτικο)μου λεει αυτα να τ΄αποφευγεις,παιρνω το κλασικο jacuzi 120E,ερχεται -μουναρα δε λεω-το νερο ζεματουσε, 10΄αναμονη να το κρυωσουμε,χαδακια,μασαζακι 10',πιπα μετρια τον τραβουσε λες και θα τον κρατουσε εκει σουβενιρ,στις στασεις καλουτσικη αλλα οταν ανεβηκε απο πανω ξενερωσα λες και αλλαζε ταχυτητες με το μ..χωρις να ανεβοκατεβαινει, θα τον εσπαγε,στα 6 λεπτα συνολικου σεξ μου λεει πρεπει να χυσεις,στα 8 πρεπει να φυγω,[τη τσατσα ειχα ρωτ.ποση ωρα,ειπε με το πασο σου]αντε γεια λυπαμαι, κι΄εγω τα 120
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Χριστίνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 29.08.2009
Σαββατο βραδυ επισκεφτηκα και εγω το Χριστινακι και ομολωγω αντιμετωπισα μια ψυχροτητα σε σχεση με τη παλια Χριστινα,!
που μαλλον την δικαιολογω ως επειδη ειναι η πρωτη της βδομαδα απο της διακοπες της και της την πεσανε αποτομα ολοι, αφου παρασκευη βραδυ περασα 2 φορες και ειχε μια κινηση γαματα! εφυγα και γυρησα Σαββατο.
Γράφτηκε από τον ahill - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Χριστίνα)
Συνολική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
4.0
μετα απο ενα μικρο tour κατεληξα κι εγω στην χριστινα παρ΄ολο που μου αρεσε περισσοτερο η κοπελα στη φριξου 9 αλλα ακουγοντας τη τσατσα να λεει στο τηλ.οτι η κοπελα ειναι λιγο αρρωστη σημερα την εκανα με ελαφρα, τεσπα η τσατσα μου λεει τα προγγρ.την ρωταω για τιποτε εξτρα(ξεσκουφωτη πιπα,πρωκτικο)μου λεει αυτα να τ΄αποφευγεις,παιρνω το κλασικο jacuzi 120E,ερχεται -μουναρα δε λεω-το νερο ζεματουσε, 10΄αναμονη να το κρυωσουμε,χαδακια,μασαζακι 10',πιπα μετρια τον τραβουσε λες και θα τον κρατουσε εκει σουβενιρ,στις στασεις καλουτσικη αλλα οταν ανεβηκε απο πανω ξενερωσα λες και αλλαζε ταχυτητες με το μ..χωρις να ανεβοκατεβαινει, θα τον εσπαγε,στα 6 λεπτα συνολικου σεξ μου λεει πρεπει να χυσεις,στα 8 πρεπει να φυγω,[τη τσατσα ειχα ρωτ.ποση ωρα,ειπε με το πασο σου]αντε γεια λυπαμαι, κι΄εγω τα 120
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Χριστίνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 29.08.2009
Σαββατο βραδυ επισκεφτηκα και εγω το Χριστινακι και ομολωγω αντιμετωπισα μια ψυχροτητα σε σχεση με τη παλια Χριστινα,!
που μαλλον την δικαιολογω ως επειδη ειναι η πρωτη της βδομαδα απο της διακοπες της και της την πεσανε αποτομα ολοι, αφου παρασκευη βραδυ περασα 2 φορες και ειχε μια κινηση γαματα! εφυγα και γυρησα Σαββατο.
καλησπερα σας.λοιπον,αν κ ειμαι καπου στο χρονο μεσα στο site δεν εχω ποσταρει ποτε κ δεν εχω διαβασει ποτε κριτικη εκτος κ αν την ποσταρετε εδω μεσα κ αυτο γιατι πολυ απλα τα περισσοτερα ειναι παραμυθια κ μια επιδειξη το πως πηδαει ο καθενας πραγμα που το κανει fake γιατι ξαφνικα ολοι γινανε γαμιαδες.δεν μιλαω για ολους μην το παρετε στραβα εκτος κ αν εχετε τη μυγα.επισης ρε παιδια,ειναι πολυ αντικειμενικο το αν μας πηδαει καλα η κοπελα η οχι κ το πως το κανεις?θα μπορουσατε να μου πειτε με την ιδια λογικη το να ποσταρουμε ειναι κ αυτο μαλακια,απλα υπαρχει μια διαφορα,οταν ποσταρεις σε ενα θεμα μπορει ο αλλος να σε βαλει στη θεση σου κ να πει οτι κανεις λαθος γιατι δεν ειναι ετσι τα πραγματα.οταν γραφεις μια κριτικη δεν μπορει ο αλλος να κανει κ πολλα.αυτα απο μενα,φιλικα παντα κ οχι κακοπροαιρετα
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.763
- Πόντοι
- 2.356
dekerako πουσε αδερφε τι λεει ολα καλα??που εισαι χαμενος ρε φιλε?
Και δειχνει κάποια Αλινα…Παρατηρησε κανεις οτι η Κωλετη εβαλε και αυτη φωτο στο σιτε αθενς..??
Που είναι τα γνωστά κορίτσια της Κωλετη;
πλα καλα φιλε μου.το παλευω με την δουλεια κ με διαφορες αλλες μαλακιες.εσυ?dekerako πουσε αδερφε τι λεει ολα καλα??
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.763
- Πόντοι
- 2.356
κ γω μια απο τα ιδια, εφυγες απο διπλα δε σε βλεπωπλα καλα φιλε μου.το παλευω με την δουλεια κ με διαφορες αλλες μαλακιες.εσυ?
απο τα μασαζ?εχεις δικιο....κ γω μια απο τα ιδια, εφυγες απο διπλα δε σε βλεπω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 38