Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (6 μέλη και 61 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
kαλησπερα παιδια.κανενα νεο για την σαρα την βιζαρου?κατι καπια προτασι για καπια στα ιδια κυβικα  :tits: και τηνιδια διαθεση ? :fuck2:

Στα κυβικα της Σαρας δεν υπαρχει καμια.!
Αλλα αν θελεις ομως σιλικονατα μεγαλα βυζια θα πας Μαντυ.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Συμφωνω. Αλλα προτημω το φυσικο στηθος απο το σιλικονατο.
Τα σιλικονατα ειναι ωραια μεγαλα... αλλα μερικες φορες οταν το πιανεις και νιωθεις απτο πλαι τις γραμμες που κρεμαει εκει με χαλαει τελειως...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
913
Πόντοι
4.535
αυτο δε ξερω κατα ποσο αληθευει γιατι τη πηρα τη μαντυ
και απο οτι εχω ακουσει καμια σχεση δεν εχει 
εκτος αν επεσε σε κακια μερα

Ναι όντως... μόνο κακή μέρα ή κακή μεταχείριση (χωρίς παρεξήγηση κανενός ελπίζω!)

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Ρε παιδια ελεος...Πουτανες ειναι,δηλαδη εχω αλλη ορεξη εγω να γραφω ψεμματα???Ημαρτον...
Εμενα δε μου φερθηκε επαγγελματικα,τελος.Πανω απο 10 χρονια πηγαινω σε ρδελα και τυχαινουν σε ολους τετοια περιστατικα.Ισως να μην ηταν στα καλα της και να βαριοτανε...

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.497
Πόντοι
32.165
Παρατηρησε κανεις οτι η Κωλετη εβαλε και αυτη φωτο στο σιτε αθενς..??

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
913
Πόντοι
4.535
Ρε παιδια ελεος...Πουτανες ειναι,δηλαδη εχω αλλη ορεξη εγω να γραφω ψεμματα???Ημαρτον...
Εμενα δε μου φερθηκε επαγγελματικα,τελος.Πανω απο 10 χρονια πηγαινω σε ρδελα και τυχαινουν σε ολους τετοια περιστατικα.Ισως να μην ηταν στα καλα της και να βαριοτανε...

Δεν είπε κανείς ότι είπες ψέματα... δεν είμαστε εδώ να κρίνουμε αλλά να πληροφορούμε και να πληροφορούμαστε...

Το πιο πιθανό είναι να έπεσες σε κακή μέρα γιατί πολλοί εδώ μέσα μόνο καλά έχουμε να πούμε.

miden

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παρατηρησε κανεις οτι η Κωλετη εβαλε και αυτη φωτο στο σιτε αθενς..??

Τελικά αυτό το σάιτ πάει να γίνει κάτι σαν το μπουρδέλα? Ενστoμεταξύ είναι τίγκα στα ορθογραφικά που θυμίζουν εκείνες τις μουφοκριτικές.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Ήταν Σαββατόβραδο και ήθελε να ξεμπερδέψει γρήγορα, Κυριακή 30 Αυγ 2009, στις 16:42
Γράφτηκε από τον ahill   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Χριστίνα)
Συνολική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
4.0
μετα απο ενα μικρο tour κατεληξα κι εγω στην χριστινα παρ΄ολο που μου αρεσε περισσοτερο η κοπελα στη φριξου 9 αλλα ακουγοντας τη τσατσα να λεει στο τηλ.οτι η κοπελα ειναι λιγο αρρωστη σημερα την εκανα με ελαφρα, τεσπα η τσατσα μου λεει τα προγγρ.την ρωταω για τιποτε εξτρα(ξεσκουφωτη πιπα,πρωκτικο)μου λεει αυτα να τ΄αποφευγεις,παιρνω το κλασικο jacuzi 120E,ερχεται -μουναρα δε λεω-το νερο ζεματουσε, 10΄αναμονη να το κρυωσουμε,χαδακια,μασαζακι 10',πιπα μετρια τον τραβουσε λες και θα τον κρατουσε εκει σουβενιρ,στις στασεις καλουτσικη αλλα οταν ανεβηκε απο πανω ξενερωσα λες και αλλαζε ταχυτητες με το μ..χωρις να ανεβοκατεβαινει, θα τον εσπαγε,στα 6 λεπτα συνολικου σεξ μου λεει πρεπει να χυσεις,στα 8 πρεπει να φυγω,[τη τσατσα ειχα ρωτ.ποση ωρα,ειπε με το πασο σου]αντε γεια λυπαμαι, κι΄εγω τα 120
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Χριστίνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 29.08.2009

Σαββατο βραδυ επισκεφτηκα και εγω το Χριστινακι και ομολωγω αντιμετωπισα μια ψυχροτητα σε σχεση με τη παλια Χριστινα,!
που μαλλον την δικαιολογω ως επειδη ειναι η πρωτη της βδομαδα απο της διακοπες της και της την πεσανε αποτομα ολοι, αφου παρασκευη βραδυ περασα 2 φορες και ειχε μια κινηση γαματα! εφυγα και γυρησα Σαββατο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλησπερα σας.λοιπον,αν κ ειμαι καπου στο χρονο μεσα στο site δεν εχω ποσταρει ποτε κ δεν εχω διαβασει ποτε κριτικη εκτος κ αν την ποσταρετε εδω μεσα κ αυτο γιατι πολυ απλα τα περισσοτερα ειναι παραμυθια κ μια επιδειξη το πως πηδαει ο καθενας πραγμα που το κανει fake γιατι ξαφνικα ολοι γινανε γαμιαδες.δεν μιλαω για ολους μην το παρετε στραβα εκτος κ αν εχετε τη μυγα.επισης ρε παιδια,ειναι πολυ αντικειμενικο το αν μας πηδαει καλα η κοπελα η οχι κ το πως το κανεις?θα μπορουσατε να μου πειτε με την ιδια λογικη το να ποσταρουμε ειναι κ αυτο μαλακια,απλα υπαρχει μια διαφορα,οταν ποσταρεις σε ενα θεμα μπορει ο αλλος να σε βαλει στη θεση σου κ να πει οτι κανεις λαθος γιατι δεν ειναι ετσι τα πραγματα.οταν γραφεις μια κριτικη δεν μπορει ο αλλος να κανει κ πολλα.αυτα απο μενα,φιλικα παντα κ οχι κακοπροαιρετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom