Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (1 μέλη και 78 επισκέπτες)

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
καλημερα!!!!Γνωριζει καποιος ποτε επιστρεφει η Σαρα βυζαρου?

Επισκέπτης
καλησπέρα συνμπουρδελιάρηδες μήπως ξέρει κανείς αν άνοιξε ενα στουντιο καινούργιο στην 26ης Οκτωβρίου 35Α ?
Να αναφέρω και μια κατάθεση που έκανα στο 26ης απέναντι απο τα jumbo Μαρίνα το ονομα της μελαχροινή αδυνατη (οχι πολύ)καλουτσικο προσωπο με μετριο βυζακι αρκετα καλο κολαρακι και γενικά καλη συμετοχή με ελεύθερα πιασίματα παντού πρώτη φορά την έβλεπα και είπα να δοκιμάσω
τιμή 40ευρω το απλό το οποίο πήρα,πιστέυω οτι αξιζει μια δοκιμή.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
καλησπέρα συνμπουρδελιάρηδες μήπως ξέρει κανείς αν άνοιξε ενα στουντιο καινούργιο στην 26ης Οκτωβρίου 35Α ?
Να αναφέρω και μια κατάθεση που έκανα στο 26ης απέναντι απο τα jumbo Μαρίνα το ονομα της μελαχροινή αδυνατη (οχι πολύ)καλουτσικο προσωπο με μετριο βυζακι αρκετα καλο κολαρακι και γενικά καλη συμετοχή με ελεύθερα πιασίματα παντού πρώτη φορά την έβλεπα και είπα να δοκιμάσω

Καλα το ειπες φιλε μου τετοιες κοπελες ειναι μονο για μια δοκιμη!
...δευτερη δεν ξαναπατας!

Επισκέπτης
όντως φίλε δεν θα ξαναπήγενα οχι όμως γιατί χαλάστηκα με κατι αλλα γιατι γενικα ήταν μια μετριοτητα όχι κατι το ξεχωριστό.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειπαμε φιλε,οτι θα ανοιξει,το ειπαμε κιολας πριν καιρο.τωρα αν εχει ανοιξει ειναι αγνωστο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Στο ιδιο δουλευει και μια Τζουλη αξιζει και αυτη καταθεση μονο και μονο γιατι εχει ωραιο σωματακι αλλα απο συμετοχη και διαθεση ειναι μια απο τα ιδια με τη Μαρινα.

Επισκέπτης
διαβαζοντας λίγο το thread είδα αναφορές σε κοπέλες που τις περισσοτερες τις δοκίμασα εκτος απο μία την Λάουρα την Βραζιλιάνα απο Ερως 16 αν δεν κανω λαθος αλλά δεν ειμαι τυπος που αργώ οπότε σχεδον ποτέ (εκτος απο 1 2 φορες)δεν παίρνω προγραμματα τι λέτε αξίζει μια απλή καταθεση?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η βραζιλιανα αξιζει φιλε δοκιμασε και δεν θα χασεις!

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
παιδες, μετα την μαντυ που δουλευει μεχρι τις 7,μετα ποια ποιανει δουλεια?ξερετε μηπως?

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
δεν ξερει κανεις ποια δουλευει μετα?δεν με νοιαζει το ονομα,με ενδιαφερει αν η κοπελα που θα ειναι ειναι εξισου καλη οπως η μαντυ που γραφεται

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Καμμία ενδιαφέρουσα περίπτωση για βράδυ γενικά έχουμε; Κάτι σε busty ας πούμε σαν την Σάρα...

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
δεν ξερει κανεις ποια δουλευει μετα?δεν με νοιαζει το ονομα,με ενδιαφερει αν η κοπελα που θα ειναι ειναι εξισου καλη οπως η μαντυ που γραφεται

μας αφησε ο gl και δεν ξερουμε πλεον τι μας γινετε!!! :tickedoff:

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια καλημερα.ξερει κανεννας αν και που δουλευει αυτη η η milf τζορτζια? 

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Βραδυνή βόλτα στην περιοχή Βαρδαρίου... εκτός από τις συνεχόμενες περιπολίες μπάτσων και το μπλόκο μπροστά στα Δικαστήρια και τον τριπλό έλεγχο (ο οποίος ένας κατέληξε σε γέλια!) έχουμε και λέμε.

Προμηθέως τέρμα πάνω κοντά Εγνατία: Η Τζώρτζια. Από 40€.
Προμηθέως Μπλε: Μια μαύρη. Από 30€.
Προμηθέως Ροζ (Διαγωνίως απέναντι από το Μπλε): Η Κορίνα. Μαύρο, ίσιο, μακρύ μαλλί μέχρι κώλο περίπου. Από 30€. Φορούσε άσπρες βινύλ μπότες χθες το βράδυ (για όποιον ενδιαφέρεται!). Το ωραίο ήταν ότι βγήκε στο σαλόνι και ήμουν εγώ και ένας άλλος... Μας βλέπει και τους δύο λίγο μουτρωμένους και λέει "Ούτε ένα χαμόγελο με το καλησπέρα;" Σκάσαμε χαμόγελο και μας το ανταπέδωσε...
Ανορθόγραφο: Μια τελείως αδιάφορη γι' αυτό και δεν θυμάμαι. Από 30€.
Απέναντι από το ανορθόγραφο κλειστό.
Το διπλανό δίδυμο: Η Μιρέλλα. Από 40€
Σαπφούς το Πράσινο: Μια μικρή, φαινόταν, κοντούλα μελαχρινή. Από 30€.
Σαπφούς Αλουμινάτο: Μια ξανθούλα με πιασίματα και τσαχπίνικη διάθεση. ΑΠό 30€.
Σαπφούς Ανάμεσα στο Αλουμινάτο και το Πράσινο: Μια μαύρη. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχω! Από 30€.
Σαπφούς Έρως: Μια κοντή, ξανθιά με ωραία βυζιά. Έχει αναφερθεί και παλαιότερα αλλά όνομα δεν θυμάμαι! Κέλλυ νομίζω;;;

Αυτά. Ονόματα και πολλές λεπτομέρειες δεν θυμάμαι λόγω του περασμένου της ώρας (02:00), των ελέγχων των μπάτσων και της πόσης μπύρας με άδειο στομάχι!

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
πολυ ησυχια ρε παιδια...anyway.. πηγα πρωτη φορα στη φριξου(εγραψα κριτικη)...πολυ καλη και η αννα-μαρια,αν και δεν δοκιμασα μαντυ ακομα.δοκιμασε κανεις την ισπανιδα(αννα-μαρια) να μου πει αν του αρεσε και αυτων οσο εμενα?

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
η αφρούλα είναι ακόμα κωλέτη ?
καθημερινές πρωινές ώρες ???

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
πολυ ησυχια ρε παιδια...anyway.. πηγα πρωτη φορα στη φριξου(εγραψα κριτικη)...πολυ καλη και η αννα-μαρια,αν και δεν δοκιμασα μαντυ ακομα.δοκιμασε κανεις την ισπανιδα(αννα-μαρια) να μου πει αν του αρεσε και αυτων οσο εμενα?

Για ποια Ανναμαρια μηλας φιλε μου καμοια καινουρια η τη γνωστη που δουλευε κεφαληνιας?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Τωρα διαβασα τη κριτικη σου.
Για να λες ψιλη τοτε ειναι αλλη καινουρια μαλλον.
Αξιζε παντως τα λεφτα της?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom