Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
αισθανομαι καλα που επιτελους βοηθησα λιγο και εγω στο θριτ μπουρδελα θεσσαλονικη :grin:

τελικα υπαρχει περιπτωσει να κανουν 2 κοπελες μαζι βαρδια και να παρω και της δυο σο δωματιο?

Η Ανναμαρια ειναι μια απο αυτες που μου εχει μεινει αλλα ειχε πει οτι θα σταματουσε και την ειχα βγαλει απο την λιστα. Αλλα ευτηχως δουλευει ακομα για οσο...
Δυο κοπελες μαζι απο οσο ξερω οχι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αισθανομαι καλα που επιτελους βοηθησα λιγο και εγω στο θριτ μπουρδελα θεσσαλονικη :grin:

τελικα υπαρχει περιπτωσει να κανουν 2 κοπελες μαζι βαρδια και να παρω και της δυο σο δωματιο?
αυτο κιρι μονο αθηνα ισως παιζει σε καποια...θεσσαλονικη τοσα χρονια δεν εχει υπαρξει τετοια κατασταση....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ακομα και τα Ρουμανακια στη πιατσα δυσκολα να δεχτουν γιατι καναμε ενα βραδυ νυξη για παρτουζα και δυσανασχετουσαν.

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
αυτο κιρι μονο αθηνα ισως παιζει σε καποια...θεσσαλονικη τοσα χρονια δεν εχει υπαρξει τετοια κατασταση....

ευτυχως φευγω δλδ τον αλλο μηνα για αιθιοποια μεσω γερμανιας και θα εχω 10 ωρες αναμονη στην γερμανια,ωστε να κανω καμια βολτα απο το αυτο το μαγαζι που βρηκα στο διαδυχτιο

θα περασω καλα :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ευτυχως φευγω δλδ τον αλλο μηνα για αιθιοποια μεσω γερμανιας και θα εχω 10 ωρες αναμονη στην γερμανια,ωστε να κανω καμια βολτα απο το αυτο το μαγαζι που βρηκα στο διαδυχτιο

]

θα περασω καλα :grin:

Κουφαλααα..!
Σε ζηλευω! Εγω με το ζορι μεχρι τη Βουλγαρια θα παω φετος!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
α ρε κιρι με τα αυταρχικα σου...θα γινεις διεθνης...ωραιος :rockon: :rockon:

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
θα σας γραψω της εμπειριες μου μολις γυρισω...πιστευω να αξιζει!!!!μετα θα βγαλουμε κανα λεοφορειο να παμε ολοι μαζι κανα 3ημερο ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
θα σας γραψω της εμπειριες μου μολις γυρισω...πιστευω να αξιζει!!!!μετα θα βγαλουμε κανα [size=10pt]λεοφορειο[/size] να παμε ολοι μαζι κανα 3ημερο ;)

Καντο Αεροπλανο γιατι με τις καυλες που εχουμε ουτε μεχρι την Υγουμενιτσα δεν θα φτασουμε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
Καντο Αεροπλανο γιατι με τις καυλες που εχουμε ουτε μεχρι την Υγουμενιτσα δεν θα φτασουμε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι αεροπλανω,γιατι με της καυλες που εχουμε,θα της πληρωσουν οι αεροσυνοδοι :grin:

Επισκέπτης
Ρε σύ Karaman, θα θελα να πετύχω τα Ρουμανάκια μπας και κάνω κανένα αεροπλανικό στο αμάξι μιας κ τα ακουώ εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά δεν μπορώ να τα βρώ όλα τραβέλια είναι και από μακρυά δεν τα πολυκαταλαβαίνεις..

Έχουν κανένα στάνταρ μέρος που ψωνίζονται?

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αγωιστεσ παρατιρισατε κατι,οι τιμεσ ειδατε οτι σε πολλα ρδελλα υποχορισαν  στο 30ευρω.εμαθα απο σοβαρι πηγη οτι με το 40αρι οι δουλεια ειχε πεσει και ειδου τα αποτελεσματα.με σωστη σταση αποχησ ερχονται αποτελεσματα,για την τσεπη μασ το ειδατε.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ρε σύ Karaman, θα θελα να πετύχω τα Ρουμανάκια μπας και κάνω κανένα αεροπλανικό στο αμάξι μιας κ τα ακουώ εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά δεν μπορώ να τα βρώ όλα τραβέλια είναι και από μακρυά δεν τα πολυκαταλαβαίνεις..

Έχουν κανένα στάνταρ μέρος που ψωνίζονται?

Στηνονται παντα στην εξοδο για Αθηνα πριν το Citygate στα δεξια σου εχει ενα μαγαζι με ανταλακτικα-εξατμισεις κατι τετοιο ακριβως μπροστα στο μαγαζι το οποιο ειναι παντα φωτεινο εχει κατι προβολεις και το εκμεταλεβονται αυτες. Συνηθως ειναι απο τις 10 με 11 θα της πετυχεις. Μετα της 1 σπανια της εχω πετυχει εκτος απο χθες.
Αλλα απο της 4 η μια τρωγετε φατσικα παντα.
Θα πετυχεις μερικες φορες και μπροστα στο παρκιν του citygate σπανια μια ξανθια ωραιο κοματι και μια μαυρομαλα μονο σωμα απο φατσα δεν λεει πολλα.
Ζητανε 50 ευρα!! Στο αμαξι σου!!
Και το θεμα που τιθετε ειναι θεμα υγειηνης...
Μετα απο καθε ξεπετα τι κανουν πλενονται? που και πως?
Αφου τις κατεβαζουν συνηθως παλι τα αυτοκινητα εκει μπροστα.
Φανασου να την φωρτωσεις κατα της 12 και αφου την εχουν παρει καμια 5-6.!
Και δε λεω εσυ πρωσεχεις τον εαυτο σου πας καθαρος πλημενος οι προηγουμενοι απο εσενα τι κανουν? Πανε το ιδιο και αυτοι?
Αυτες με τι καθαριζονται? με μωρομαντιλα την βγαζουν?

Και εγω γουσταρω να φορτωσω καμια μερα ετσι για την εμπειρια αλλα αν βγαλει το στριγγακι της και πεφτουν τα κουνουπια ανασκελα τι γινεται?

Ασε που με 50 ευρω αντε με ψαλιδι 40 με τα ιδια λεφτα πας στο στρωματακι με το κλιματισμο σου και γαμας καλυτερα μουνια...

Γνωμη μου παντα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Στηνονται παντα στην εξοδο για Αθηνα πριν το Citygate στα δεξια σου εχει ενα μαγαζι με ανταλακτικα-εξατμισεις κατι τετοιο ακριβως μπροστα στο μαγαζι το οποιο ειναι παντα φωτεινο εχει κατι προβολεις και το εκμεταλεβονται αυτες. Συνηθως ειναι απο τις 10 με 11 θα της πετυχεις. Μετα της 1 σπανια της εχω πετυχει εκτος απο χθες.
Αλλα απο της 4 η μια τρωγετε φατσικα παντα.
Θα πετυχεις μερικες φορες και μπροστα στο παρκιν του citygate σπανια μια ξανθια ωραιο κοματι και μια μαυρομαλα μονο σωμα απο φατσα δεν λεει πολλα.
Ζητανε 50 ευρα!! Στο αμαξι σου!!
Και το θεμα που τιθετε ειναι θεμα υγειηνης...
Μετα απο καθε ξεπετα τι κανουν πλενονται? που και πως?
Αφου τις κατεβαζουν συνηθως παλι τα αυτοκινητα εκει μπροστα.
Φανασου να την φωρτωσεις κατα της 12 και αφου την εχουν παρει καμια 5-6.!
Και δε λεω εσυ πρωσεχεις τον εαυτο σου πας καθαρος πλημενος οι προηγουμενοι απο εσενα τι κανουν? Πανε το ιδιο και αυτοι?
Αυτες με τι καθαριζονται? με μωρομαντιλα την βγαζουν?

Και εγω γουσταρω να φορτωσω καμια μερα ετσι για την εμπειρια αλλα αν βγαλει το στριγγακι της και πεφτουν τα κουνουπια ανασκελα τι γινεται?

Ασε που με 50 ευρω αντε με ψαλιδι 40 με τα ιδια λεφτα πας στο στρωματακι με το κλιματισμο σου και γαμας καλυτερα μουνια...

Γνωμη μου παντα!
κι εγω συμφωνω η πιατσα δεν λεει,αντε για καμια εμπειρια μονο...να χουμε να λεμε...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
αγωιστεσ παρατιρισατε κατι,οι τιμεσ ειδατε οτι σε πολλα ρδελλα υποχορισαν  στο 30ευρω.εμαθα απο σοβαρι πηγη οτι με το 40αρι οι δουλεια ειχε πεσει και ειδου τα αποτελεσματα.με σωστη σταση αποχησ ερχονται αποτελεσματα,για την τσεπη μασ το ειδατε.
Από την άλλη όμως σε μερικά ιδρύματα το στάνταρ πλέον είναι σα να γαμάς κομοδίνο. Μόνο εάν σκάσεις περισσότερα η γκόμενα αποκτά ζωή.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Στα λιγα ποσα ομως φενεται τι ρολο βαραει η καθε μια και αν θελει νε σε κανει πελατη
πχ. Πηγα με τη Εφη πρωτη φορα με 40ε και αυτα που εκανε αλλες δεν τα κανουν ουτε με 100

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Στα λιγα ποσα ομως φενεται τι ρολο βαραει η καθε μια και αν θελει νε σε κανει πελατη
πχ. Πηγα με τη Εφη πρωτη φορα με 40ε και αυτα που εκανε αλλες δεν τα κανουν ουτε με 100
σωστός. εκεί φαίνεται εάν η κοπέλα είναι πουτάνα ή ιερόδουλος.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
κοσμε,
ελατε ολλανδια να γαμησετε σαν ανθρωποι και με αξιοπρεπεια
και με συμπεριφορα τσατσαδων κοσμιοτατη
(και δεν μιλαω για τα γνωστα μπουρδελα του αμστερνταμ...........

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω θα το πω πιο απλα οπως το εχω ζησει...οι περισσοτερες που δουλευουν με προγραμματα γαμανε το απλο...γιατι καλομαθαινουν...αν τα χει κανεις ας παιρνει και κανα προγραμμα αν δεν ταχει καλυτερα μια που κανει απλο προγραμμα μονο.εγω οταν δοκιμαζω παντως ξεκιναω με το απλο παντα για να δω προθεσεις.μην κοιτατε που γουσταρα τρελα μια δυο συγκεκριμενες και τις λαδωνα λιγο....τωρα υπαρχουν εξαιρεσεις και οι περισσοτερες αν παρατηρησετε ειναι αυτες που δουλευαν πριν τα στουντιο σε μπουρδελα και μιλαω για πολυ προσφατη αλλαγη χρονικα...συνηθως αυτες τιμαν ακομη τα λεφτα του απλου προγραμματος.αμα αρχισουν και καλομαθαινουν ξυπναν κι αυτες και στο απλο γινονται κομοδινα για να σε αναγκαζουν να παιρνεις προγραμμα.επειτα σιγουρα πιεζουν και τα αφεντικα για να φερνουν στα μαγαζια πελατες με προγραμματα....εμμεσα

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Μαύρο στα κομοδίνα  :s&m_1:. Δεν κατάλαβα δηλαδή, το 30άρι ή 40άρι που είναι ένα ή ενάμισι μεροκάματό μας λίγο τους είναι  :uglystupid:; Ρε ούστ  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom