Ρε σύ Karaman, θα θελα να πετύχω τα Ρουμανάκια μπας και κάνω κανένα αεροπλανικό στο αμάξι μιας κ τα ακουώ εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά δεν μπορώ να τα βρώ όλα τραβέλια είναι και από μακρυά δεν τα πολυκαταλαβαίνεις..
Έχουν κανένα στάνταρ μέρος που ψωνίζονται?
Στηνονται παντα στην εξοδο για Αθηνα πριν το Citygate στα δεξια σου εχει ενα μαγαζι με ανταλακτικα-εξατμισεις κατι τετοιο ακριβως μπροστα στο μαγαζι το οποιο ειναι παντα φωτεινο εχει κατι προβολεις και το εκμεταλεβονται αυτες. Συνηθως ειναι απο τις 10 με 11 θα της πετυχεις. Μετα της 1 σπανια της εχω πετυχει εκτος απο χθες.
Αλλα απο της 4 η μια τρωγετε φατσικα παντα.
Θα πετυχεις μερικες φορες και μπροστα στο παρκιν του citygate σπανια μια ξανθια ωραιο κοματι και μια μαυρομαλα μονο σωμα απο φατσα δεν λεει πολλα.
Ζητανε 50 ευρα!! Στο αμαξι σου!!
Και το θεμα που τιθετε ειναι θεμα υγειηνης...
Μετα απο καθε ξεπετα τι κανουν πλενονται? που και πως?
Αφου τις κατεβαζουν συνηθως παλι τα αυτοκινητα εκει μπροστα.
Φανασου να την φωρτωσεις κατα της 12 και αφου την εχουν παρει καμια 5-6.!
Και δε λεω εσυ πρωσεχεις τον εαυτο σου πας καθαρος πλημενος οι προηγουμενοι απο εσενα τι κανουν? Πανε το ιδιο και αυτοι?
Αυτες με τι καθαριζονται? με μωρομαντιλα την βγαζουν?
Και εγω γουσταρω να φορτωσω καμια μερα ετσι για την εμπειρια αλλα αν βγαλει το στριγγακι της και πεφτουν τα κουνουπια ανασκελα τι γινεται?
Ασε που με 50 ευρω αντε με ψαλιδι 40 με τα ιδια λεφτα πας στο στρωματακι με το κλιματισμο σου και γαμας καλυτερα μουνια...
Γνωμη μου παντα!