Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Εγω λεω να σκασουμε μυτι καμια 10αρια ατομα στο ρδελο που καναν τσαμπουκα στον ντεκερακο μας και να δουμε ποιοι απο αυτους θα τολμησουν να πουλησουν τρελιτσα.

Παίζει... όλοι για έναν και ένας για όλους φάση... ψήνομαι.

deker ψηλά το ηθικό (και το ανήθικο) φίλε. Όλοι έχουμε πετάξει 30άρια και 40άρια...

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
gl πηγα στη σαμπρινα καλουτσικη ειτανε μωρε οχι τιποτα ιδιαιτερο αλλα νταξει αξιογαμητη.Δεν μου λες αυτη η μονικα στη μαντζαρου πως ειναι για να την γνωρισω δουλευει μονο βραδια?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
Κατεχακη 13
Εκει κολησα λιγο και ημουν ετοιμος να ενδωσω...
Καινουρια ειπε η τσατσα (παιζει να ειναι λιγο καθυστερημενη η τσατσα) δεν την ηξερα μικρο ξανθο μωρακι-καυλακι αδυνατο με πολυ πολυ ομορφο πρωσοπακι γυρω στα 18-20 την εκανα topless με βυζακι στητο μεσαιο προς το μεγαλο με ζαλισε η τσατσα δεν ελεγε το ονομα της με τιποτα αλλα...θα το μαθω εγω σημερα..!!

Παραθεση στο δικο μου σχολιο
Τελικα δεν ξερω τι ειδα χθες μαλλον παρεξηγησα!
Το κοριτσι απο προσωπο ειναι μετριο ξανθο αδυνατο με σιλικονουχα στηθη συστηθηκε ως Βιβη απο ουγγαρια μου ειπε 23 χρωνων.
Μην χαντακωσουμε και κανενα συναθλητη...
Αν και αργα μπηκα με ξεπεταξε και εφυγα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl πηγα στη σαμπρινα καλουτσικη ειτανε μωρε οχι τιποτα ιδιαιτερο αλλα νταξει αξιογαμητη.Δεν μου λες αυτη η μονικα στη μαντζαρου πως ειναι για να την γνωρισω δουλευει μονο βραδια?
η ιδια που ηταν ερως ειναι,βραδυ δουλευε... τωρα απο βδομαδα να ξαναρωτησουμε...εμφανισιακα δεν ειναι καμια ομορφη αλλα απο πιπα και γαμησι σκιζει...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Γυρισα πριν λιγο απο καταθεση στη Μαντυ την Γερμανιδα η οποια δουλευει στην Φριξου.την πηρα για 70ε με 69.ενταξει καλη ειναι αλλα η αδερφη της η Χριστινα ειναι καλυτερη και επιστρεφει μεσα στη βδομαδα.
στα υπολοιπα τωρα....
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Μιραμπελα απο 30ε,με 50ε κανει γυμνο και με 60ε 69
-Προμηθεως μπλε η βυζαρου ομορφουλα Αννα στα 30ε.δουλευε παλιοτερα τερμα πανω αλλα ειχε αρνητικες κριτικες
-Προμηθεως 14 η Ρωσσιδα Αλεξανδρα στα 30ε.ειναι καλη περιπτωση,δουλευε για πολυ καιρο στο πρασινο στην Τανταλου για οσους θυμαστε
-Προμηθεως τερμα κατω μια καινουρια μικρη στα 40ε.μελαχρινη με μακρυ μαλλι και υπεροχα ματια.μιλαμε για πολυ ομορφη
-Σαπφπους(πρωτο διδυμο)μια μαυρουλα στα 30ε
-Σαπφους(διπλα).τι μουνακι ειναι αυτη η Ειρηνη??ξανθια πολυ ομορφη με ωραια βυζακια και προστυχο στυλ.30ε απλο,50 γυμνο τσιμπουκι,60ε 69.θα την τιμησω συντομα...
-Σαπφους ανορθογραφο.Μια ομορφη εκφυλη μελαχρινη.δε ξερω λεπτομερειες γιατι η τσατσα δεν βγηκε στο σαλονι
-Τανταλου πρασινο σπιτι.μια συμπαθητικη μαυρουλα προς καφε(για οσους τους ενδιαφερει η αποχρωση)στα 30ε
-Τανταλου αλουμινατο,η ομορφη ξανθια Νταϊανα που τα κανει ολα και ξεκιναει με 30ε το απλο και φτανει στα 130ε για κωλαρακι
-Νικ.ουρανου(εκκλησια) μια συμπαθητικη ξανθια μικρουλα η οποια δινει κωλο για 100ε
-Κατεχακη η ομορφη ξανθια Ουκρανη Βικυ με τα ωραια βυζακια στα 30ε,50ε ακαποτο.ειναι λιγο ξενερωτη μεσα αλλα δε λεει οχι και εχει και σχετικα στενο μουνακι
-26ης Οκτωβριου η γλυκεια Τζουλη στα 40ε.ειναι πολυ συμπαθητικη αλλα διαβαζω αρνητικες κριτικες γι'αυτην
-Ανδρεου Γεωργιου La femme αλλη μια αδιαφορη μελαχρινη απο 40ε με κατι ψευτοπρογραμματα του τυπου 70ε για ισπανικο ενω η γκομενα ειναι αβυζη.αυτο το σπιτι εχει μονιμως αδιαφορες μικρες μελαχρινες...
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).μια Ελληνιδα μικρη μαλακισμενη ασχημη,μελαχρινη με γυαλακια και πεσμενο μεγαλο κωλο.στα 40ε και 50ε για τους μαλακες..ρωταω την τσατσα του σπιτιου αν δουλευει η ξανθια milf Χριστινα.μου λεει ποια ειναι αυτη-της λεω Ρουμανα-.και πεταγεται το μαλακισμενο απο μεσα και λεει δεν ειναι Ρουμανα ειναι Αλβανιδα αλλα δε το λεει.τα παιρνει η τσατσα και της λεει οτι δεν επρεπε να το πει.σηκωνομαι να φυγω και μου λεει τσατσα-τι δουλεια εχεις με τις Αλβανιδες και τις Ρουμανες ομορφο παλικαρι?παρε εδω την Ελληνιδα!!μαλλον δε τη γαμαει κανεις αυτην(την Ελληνιδα εννοω)
-Ερημιτη και ΝικΟυρανου τερμα κατω ηταν κλειστα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτη στο 4 να ηταν η ναταλια;απο χθες που εγραψε ο καραμαν προσπαθω να καταλαβω...μια που ηταν και κεφαλληνιας πιο παλια...
στο λαφαμ μαλλον την λουσι περιγραφεις....αυτο το σπιτι γενικως φερνει αδιαφορες θες να πεις....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
-Νικ.ουρανου(εκκλησια) μια συμπαθητικη ξανθια μικρουλα η οποια δινει κωλο για 100ε

Αυτή είναι η Τζένη και με ημερομηνία λήξης την Τετάρτη.

Κατά τ' άλλα χαλαρώστε παιδιά... δεν χρειάζεται να μαλώνετε και να βρίζεστε. Όλοι εδώ είμαστε να ενημερωνόμαστε και να ενημερώνουμε...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
Αυτή είναι η Τζένη και με ημερομηνία λήξης την Τετάρτη.

Κατά τ' άλλα χαλαρώστε παιδιά... δεν χρειάζεται να μαλώνετε και να βρίζεστε. Όλοι εδώ είμαστε να ενημερωνόμαστε και να ενημερώνουμε...

Σιγουρα ειναι η Τσενη προχθες που πηγα ηταν πολυ ευγενικη!! με το κοσμο.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Μαγκες ,ας χαλαρωσουμε λιγο,αυτο το thread εχει ονομα μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης και οχι μπινελικια-κλωτσομπουνια θεσσαλονικης.Απο εδω ενημερωνομαστε για το ποιες γκομενες δουλευουν στα μαγαζια και τις επιδοσεις-αποδοσεις τους.Οπως ειναι λογικο υπαρχουν χρηστες διαφορων ηλικιων και αποψεων με αποτελεσμα να υπαρχουν οι προστριβες απο τα γραφομενα καποιων.Πρεπει εδω μερικοι να καταλαβουν πως δεν τις εχουν γκομενες τις ιεροδουλες και πως πηγαινουν με αυτες ειτε γιατι δεν εχουν γκομενα ειτε γιατι θελουν κατι διαφορετικο απο τη γυναικα ή τη γκομενα τους.Οι ενημερωσεις ειναι δεκτες,οι υποδειξεις ομως και τα βρισιδια εδω περα οχι.Απο κανεναν και σε κανεναν,γι'αυτο λοιπον ΕΙΡΗΝΗ (Σαπφους) ημην και να βγαζουμε μονο χαβαλε ρε αλανια και τπτ αλλο.Καλα βαφτισια σε ολους μας.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
..την ντιανα για παοκτζου την κοβω κι αυτη... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

default.jpg

με τετοιο κλαρινο που κανει τι αλλο μπορει να ηταν?

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
βγαινω κ εγω κ μου πουλαν τρελιτσα οι ρωσοφατσες.τρελα στην τρελα κ εγω κ παρα λιγο να παιζαμε μπατσες.τους λεω κ το απιστευτο...επειδη ηταν 2,θελετε να γαμησω τον εναν σημερα κ τον αλλον αυριο?κ φευγω.τι περιμενε το κοριτσακι?να με κανουν ντα επειδη μιλησα ευγενικα κ δεν εκανα θεμα για τα 40ε που εδωσα κ δεν μου εκανε πιπα να με γκαυλωσει κ τον εβαλε πεσμενο?ρε δε γαμιεστε λεω εγω....μαλακισμενες πουτανες να κανετε καλα τη δουλεια σας γιατι μερικοι δεν τρωνε παπαδες ουτε απο τους σκατοχαφιεδες που εχετε εκει εξω

μουνοπανα γαμημενοι ξεφτιλες ολοι τους

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Εγω λεω να σκασουμε μυτι καμια 10αρια ατομα στο ρδελο που καναν τσαμπουκα στον ντεκερακο μας και να δουμε ποιοι απο αυτους θα τολμησουν να πουλησουν τρελιτσα.

συμμετοχη που δηλωνουν?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μη ρε παιδια,θα με παρουν τα κλαματα,ειμαι ευαισθητος κατα βαθος.....να στε καλα παντως.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μη ρε παιδια,θα με παρουν τα κλαματα,ειμαι ευαισθητος κατα βαθος.....να στε καλα παντως.
ντεκερ ολα τα Αρειανα μαζι σου
  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
μονο λεκτικα;
η πηγε να πεσει και καμια μπουφλα;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ ολα τα Αρειανα μαζι σου
  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
μονο λεκτικα;
η πηγε να πεσει και καμια μπουφλα;
δεν θελω να το παιξω μαγκας,αλλα επειδη δεν γουσταρω κ πολλα πολλα γενικα ηταν δυο πολυ μπασμενες ρωσοφατσες κ κατω ενας μακρυμαλλης νταβας ο οποιος ηταν λιγο θηριο.αυτος δεν καταλαβε τιποτα,τα αλλα δυο τα μαλακισμενα πανω λεγαν μαλακιες κ επειδη δεν το βουλωσα κ ελεγα τα δικα μου το εκοψαν κ αυτοι.αν ηταν ενας θα τον ειχα αρπαξει,δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο.δεν απλωσαν χερι....μονο λεκτικα

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
δεν θελω να το παιξω μαγκας,αλλα επειδη δεν γουσταρω κ πολλα πολλα γενικα ηταν δυο πολυ μπασμενες ρωσοφατσες κ κατω ενας μακρυμαλλης νταβας ο οποιος ηταν λιγο θηριο.αυτος δεν καταλαβε τιποτα,τα αλλα δυο τα μαλακισμενα πανω λεγαν μαλακιες κ επειδη δεν το βουλωσα κ ελεγα τα δικα μου το εκοψαν κ αυτοι.αν ηταν ενας θα τον ειχα αρπαξει,δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο.δεν απλωσαν χερι....μονο λεκτικα

και εγω μεσα ειμαι,μολις χωρισα με την δικια μου και θελω να ξεσπασω....δεν κανω πλακα,ειμαι μεσα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
και εγω μεσα ειμαι,μολις χωρισα με την δικια μου και θελω να ξεσπασω....δεν κανω πλακα,ειμαι μεσα
κοιτα ρε που θα ανοιξουμε πολεμο με τους νταβαδες.....μηπως να παμε να παρουμε κ τη θεση τους αμα τους ζαπακιασουμε?να γαμαμε κ τζαμπα τα πουτανακια που δεν κανουν καλα τη δουλεια τους....ξερω ξερω κ αυτα που την κανουν καλα.ξεχαστε το ρε,δεν εγινε κ τιποτα,ενα 40ε πεταμενο κ λιγα νευρα παρα πανω απο κατι μαλακισμενα.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Και εγώ μέσα πάντως... έχασε η Ηρακλάρα και έχω κάτι νεύρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom