Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Επιτόπιο ρεπορτάζ από περιοχή Μύλου για να καλύψω τους συναδέλφους...

Πέτρου Ερημίτη - η Αλεξάνδρα που και τίμησα. Το κωμικοτραγικό ήταν η πλάκα που με κάνανε με τα ρέστα για τα οποία περίμενα 9 λεπτά (με το ρολόι) και τελικά τα έφερε ο φύλακας!

Καλη αυτη η Αλεξανδρα φιλαρακι???Ειναι μια μικρουλα μελαχροινη με ωραιο κωλο??

Φρίξου - Μια ξανθιά Ιταλίδα. Ρώτησα με πολούς τρόπους και πολλές φορές το όνομα αλλά ως άλλος Μεταξάς λάμβανα το ΌΧΙ. Απ' ότι φαίνεται τηλεφωνικά είναι πιο φιλικοί...

Ακουγεται ενδιαφερον αυτο με τη μιλφ... :tits: :tits: :fuck1:

Κεφαλληνίας - Μια ψηλή ξανθιά. Έγινε μια μανούρα και σπάστηκα...

Αυτη η ψηλη μηπως ηταν η γνωστη Χριστιναρα απο την κοροβαγγου??

Ανδρ. Γεωργίου (Έρως) - Νάντια. Πολύ δυνατή φαίνεται και η τσατσά την παίνευε πολύ αλλά αυτή είναι και η δουλειά της! I will put her name to the test!

Χθες κατεθεσα εγω στη Ναντια και ηταν απλα απιστευτη...Τρομερη διαθεση και τα υγρα της πηγαινανε συννεφο... :dancing:
το προβλημα θα ηταν μετα απο εννια λεπτα αμα εμπαινε γυμνος ο φυλακας :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Καλη αυτη η Αλεξανδρα φιλαρακι???Ειναι μια μικρουλα μελαχροινη με ωραιο κωλο??

Ακουγεται ενδιαφερον αυτο με τη μιλφ... :tits: :tits: :fuck1:

Αυτη η ψηλη μηπως ηταν η γνωστη Χριστιναρα απο την κοροβαγγου??

Χθες κατεθεσα εγω στη Ναντια και ηταν απλα απιστευτη...Τρομερη διαθεση και τα υγρα της πηγαινανε συννεφο... :dancing:

Η ΑΛεξάνδρα καλή. Ναι είναι μαι κοντούλα, αναλογικά, μελαχρινή με πολύ ωραίο κώλο. Πάρτην και βάλτην από πάνω and enjoy... Επίσης άσχετο αλλά... cult στην Ερημίτη η αφίσα Whitesnake στο δωμάτιο!

Η Ιταλίδα καλή φάνηκε αλλά με τα μιλφ δεν τα πάω πολύ καλα...

Για Κεφαλληνίας δεν με νοιάζει... όποια και να ήταν μου την έσπασε!

Έτσι η Νάντια ε;;;

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11

Έτσι η Νάντια έ¨

Ναι ναι πολυ καλη με τρομερο παθος λες και ημουν γκομενος της :pipa3:

Επισκέπτης
Στο γωνιακό πράσινο, η βαρεμένη τσάτσα αρνήθηκε να μου πει όνομα, μόνο ότι ήταν καινούργια, σηκώθηκα και έφυγα αντί να περιμένω.

Ίσως να σου άρεζε, την δοκίμασα χτες την εν λόγω κορασίδα, είναι ενα μινιόν ρουμανάκι. 1,55 φάση, 18 χρονών. Φαίνεται από τη φάτσα της ότι είναι τελείως πιτσιρίκι. Έχει απίστευτα σφιχτό πατούρι.. ήταν η πρώτη της μέρα στην δουλεία EVER. Μιλάμε τρελό σκηνικό, να την δασκαλεύει η τσατσά να λέει "Γεία σας τι κάνετε?" και να την πιάνει από το χέρι να την πηγαίνει στα δωμάτια. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.
Όποιος θέλει να πάει με "παρθενοπουτάνα" τώρα είναι η ευκαιρία σας!

Το κοριτσάκι γενικά πάντως ήταν πάρα πολύ καλό και φιλότιμο, αν και θα την έλεγα ότι είναι σφιγμένη κ λειτουργούσε μηχανικά και συνέχεια με ένα χαμόγελο στα χείλια του λόγω αμηχανίας απ' ότι κατάλαβα.

Ξέχασα και το όνομα να πω, Ντανιέλα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ίσως να σου άρεζε, την δοκίμασα χτες την εν λόγω κορασίδα, είναι ενα μινιόν ρουμανάκι. 1,55 φάση, 18 χρονών. Φαίνεται από τη φάτσα της ότι είναι τελείως πιτσιρίκι. Έχει απίστευτα σφιχτό πατούρι.. ήταν η πρώτη της μέρα στην δουλεία EVER. Μιλάμε τρελό σκηνικό, να την δασκαλεύει η τσατσά να λέει "Γεία σας τι κάνετε?" και να την πιάνει από το χέρι να την πηγαίνει στα δωμάτια. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.
Όποιος θέλει να πάει με "παρθενοπουτάνα" τώρα είναι η ευκαιρία σας!

Το κοριτσάκι γενικά πάντως ήταν πάρα πολύ καλό και φιλότιμο, αν και θα την έλεγα ότι είναι σφιγμένη κ λειτουργούσε μηχανικά και συνέχεια με ένα χαμόγελο στα χείλια του λόγω αμηχανίας απ' ότι κατάλαβα.

Ξέχασα και το όνομα να πω, Ντανιέλα.
:o :o :o :o :o
καμια λεπτομερια;;;
σωπα ρε..........................

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
την χριστινα την ρουμανα απο προμηθεως και σαπφους την δοκιμασα .μπορει απο εμφανιση να λεει πολλα αλλα στα ενδοτερα  κανει αγκαρεια .Βιαστικη πιπα ,το βυζι πολυ πιο χαλαρο και μικρο απο οτι δειχνει οταν βγαινει στο σαλονι και γενικα μεσα φαινεται πολυ βαριεστημενη

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Η ΑΛεξάνδρα καλή. Ναι είναι μαι κοντούλα, αναλογικά, μελαχρινή με πολύ ωραίο κώλο. Πάρτην και βάλτην από πάνω and enjoy... Επίσης άσχετο αλλά... cult στην Ερημίτη η αφίσα Whitesnake στο δωμάτιο!

Η Ιταλίδα καλή φάνηκε αλλά με τα μιλφ δεν τα πάω πολύ καλα...

Για Κεφαλληνίας δεν με νοιάζει... όποια και να ήταν μου την έσπασε!

Έτσι η Νάντια ε;;;

Η Ναντια στο Ερως και αυτη η ιταλιδα να δουμε τι φρουτο ειναι τι ωρες και που δουλευουν?

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Βραδυνές φίλε. Τώρα τι ώρα πιάνουν δεν ξέρω...

Ευχαριστω φιλε

Δηλαδη τερμα η Μιλανα απο ερως βραδυ ε την βαλαν πρωινη?

Η μιλφ στην κεφαλληνιας ειναι εκει βραδυ η χριστινα η πολωνεζα δεν δουλευει?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Στην Κεφαλληνίας το λέω παραπάνω... δεν ασχολούμαι άλλο με το συγκεκριμένο ίδρυμα...

Μιλάνα μάλλον πρωινή δεν ρώτησα να πω την αλήθεια...

Η Νάντια είναι μια με ψιλοκαρέ καστανόξανθο μαλλί... αν είδα καλά και το θυμάμαι... υπάρχει και μια Νάντια Μαντζάρου... είναι εκεί. Μήπως έχουμε δύο;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Μήπως έχουμε δύο;
αυτο απορω κι εγω.αν και εχω παρατηρησει οτι ο ιδιος τυπος φυλαει και τα τρια σπιτια,δηλαδη τα δυο στη Μαντζαρου και το Ερως.Οποτε το πιο πιθανο ειναι να μιλαμε για την ιδια Ναντια

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Σημερα πρωινη δουλευε η Εφαρα! πως και εγινε αυτο δν ξερω... ξερει κανεις ποια δουλευει βραδυ?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Ώπα κάτσε Tetsuo... Χθες η Έφη ήταν βραδυνή και σήμερα πρωί; Τι κάνουνε εκεί επιτέλους; Μια υπηρεσία δεν μπορούν να βγάλουν;;;

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
Η Μιλανα δουλευει στη Ματζαρου 10 μεχρι την κυριακη (μαλλον) βραδυνες ωρες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom