Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (8 μέλη και 60 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σχόλασε και η Τζούλι απο την αντζέντα μου. Χτες έκανα μια μεταμεσονύκτια επίσκεψη κ στα 5 λεπτά "Μωρό μου, πρέπει να τελιώνεις" καλά λέω 5 λεπτά είμαι εδώ μέσα και άρχισε να τα μασάει. Να λέει το κανονικό είναι 8 λεπτά. 40Ε / 8 λεπτα = 5Ε/min. ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΩΩΩΩΩΩΠΠΠΠΑΑΑΑΑ ρε CT Τζούλι.
Μου το είπε κ την άλλη φορά που είχα πάει αυτό αλλά εντάξει τότε παίζει να ήμουν στα 10 λεπτά μέσα. Κρίμα το ωραίο μουνάκι ρε γμτ.

Επισκέπτης
Αν την λέγαν Μόνικα παντως δεν είναι αυτή που λέω εγώ. Προφανώς η μικρούλα εκείνη η Ντανιέλα δεν την πάλεψε με το πουτανιλίκι και φέραν άλλη.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
την εκανα για το πρασινο.

Μπενω μεσα τα δωματια ολα πιασμενα οπως και πριν περιμενω τη σειρα μου η κοπελα πηγαινε πιπα κωλο που λενε!
Εν το μεταξυ η πουτανα η τσατσα εφτιαχνε και μπινιες...την πρωτη φορα που πηγα ελεγε 30ε το απλο 40ε κατι παραπανω 50ε κατι ποιο παραπανω!!!! Για το πουτσο!
Την δευτερη φορα που πηγα αφου ειδε οτι εκοβε κοσμο το 30ε το απλο δεν υπηρχε στο τροπαριο της!
Μπενω στο δωματιο την λεω το 30 θελω μου λεει παρε το 40 θα περασεις καλα χαδακια φιλακια θα δεις.(ακομα τα βλεπω) Αντε καλα της δεινω 40 και τι μου λεει? Ζητουσε και 5ε για αυτην μπουρμπουαρ!
Αφου εφαγε το ΟΧΙ της με αφησε και εφυγε.
Ηρθε και η μικρα τελικα συστηθηκε σαν Μονικα 19 χρονων...κομοδινο!
Τα λεφτα της δεν τα αξιζε ουτε 1ε αλλα αξιζε μονο και μονο οτι ειναι ωραιο μουνι και για μια ξεπετα αξιζει!

Η συγκεκριμένη γιουφτοτσατσά είναι ΜΕΓΑΛΗ πουτάνα με την κακή έννοια! Πάντα ζητάει ''κάτι για τη θεία''. Παλιά είχα μαλώσει μαζί της. Να ξέρεις ότι της έδωσες 10€ μπουρμπουάρ της γαμιώλας!!!

Η Μόνικα είναι καλή αν σ'αρέσει το πισωκολλητό. Μιλάει καλά αγγλικά (τα ελληνικά της είναι λίγο βρεφικά). Απο συμμετοχή λίγα πράματα αλλά η πατούρα της στα 4 ανασταίνει και ευνούχους!

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10
Πηγα εγω αλλα δεν την δοκιμασα προτιμησα την Χριστινα που ειναι διπλα απο τον Μυλο. Απο εμφανιση ειναι μια ψιλη ψιλονταρντανα μελαχροινη δεν μου γεμισε το ματι και εγω τις σουηδεζες οταν μου ερχοντε στο μυαλο σκεφτομαι ξανθιες με γαλανα ματια αυτη πιο πολυ για γερμανιδα μου εκανε και εφυγα. Αν και θα μου πειτε οι γερμανιδες συνηθως ξανθιες ειναι αλλα τεσπα.

Τι σουηδέζα; Αυτή πρέπει να είναι αδερφή του Ibrahimovic. Πατάτααα, το παίρνει και από τον κώλο με 100 €, ποιος θα τα δώσει; Μια μαλακία αξίζει περισσότερο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
με τα οσα γραψατε μου θυμιζετε την πατατα που εφαγα εγω στην καραβογκου λιγο καιρο πριν κλεισει.παιρνω τηλ μηπως κ πετυχω το χριστινακι κ μου λεει εχει αδεια αλλα εχουμε μια καινουρια....πολυ καλη.παω κ εγω κ τι να δω?μια γκομενα 1.80 πολυ νταρντανα,μαυρο μαλλυ κ απο φατσα ας τα να πανε....μεταβολη κ δρομο....μπας κ ειναι η ιδια?

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Έξοδος χτες βράδυ μαζί με τον συμπαίκτη Gavlacticos. Αφού ξεμαρκαριστήκαμε από τον πολύ κόσμο που κυκλοφορούσε στη Βίλκα για να αποφύγουμε δυσάρεστες συναντήσεις καταφύγαμε στην ερημιά της Ερημίτη (τέλεια επιλογή για το όνομα της οδού), στην δοκιμασμένη από το παρελθόν Αλεξάνδρα. Πρώτος σκόραρε ο Gavlacticos και μετά εγώ. Το deep throat που κάνει είναι όλα τα λεφτά, όπως επίσης και η τεχνική κομπρεσέρ όταν ανεβαίνει από πάνω. Απορώ πως αντέχει ακόμη το κεφαλάρι αυτών των κρεβατιών. Αφού στο τέλος χρειάστηκε να μετακινήσει το κρεβάτι για να το βάλει στην αρχική του θέση  :)
Στα συν το καθαρό δωμάτιο, στα μείον ότι κατά τη διάρκεα του ματς η κοπέλα είναι λίγο αλλού (δε μπορώ στο συγκεκριμένο τομέα να μην κάνω τη σύγκριση με τη Μιλάνα όπυ εκεί η διαφορά είναι εμφανής)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Η συγκεκριμένη γιουφτοτσατσά είναι ΜΕΓΑΛΗ πουτάνα με την κακή έννοια! Πάντα ζητάει ''κάτι για τη θεία''. Παλιά είχα μαλώσει μαζί της. Να ξέρεις ότι της έδωσες 10€ μπουρμπουάρ της γαμιώλας!!!

Η Μόνικα είναι καλή αν σ'αρέσει το πισωκολλητό. Μιλάει καλά αγγλικά (τα ελληνικά της είναι λίγο βρεφικά). Απο συμμετοχή λίγα πράματα αλλά η πατούρα της στα 4 ανασταίνει και ευνούχους!

Οντως ετσι τα ζητησε τα 5ε ''για τη θεια''
Το καταλαβα οτι τα 10 τα εφαγε αυτη μουχτι και μακαρι να διαβαζει ο νταβας τωρα αυτα που λεμε για να την συγυρησει λιγο εκτος αν ειναι δικο της το σπιτι.

Ο πατος της εχεις δικιο ανασταινει και ευνουχους θα ξαναπαω καποια στιγμη στο μελλον να τον φαω!!

Γενικα μου αφησε τις ιδιες εντυπωσεις με την τζουλη απο 26η που και οι δυο ειναι ωραια κοματια αλλα μεσα στο δωματιο ειναι προσωποποιηση της αδρανοιας...

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Οντως ετσι τα ζητησε τα 5ε ''για τη θεια''
Το καταλαβα οτι τα 10 τα εφαγε αυτη μουχτι και μακαρι να διαβαζει ο νταβας τωρα αυτα που λεμε για να την συγυρησει λιγο εκτος αν ειναι δικο της το σπιτι.

Ο πατος της εχεις δικιο ανασταινει και ευνουχους θα ξαναπαω καποια στιγμη στο μελλον να τον φαω!!

Γενικα μου αφησε τις ιδιες εντυπωσεις με την τζουλη απο 26η που και οι δυο ειναι ωραια κοματια αλλα μεσα στο δωματιο ειναι προσωποποιηση της αδρανοιας...

Στη συγκεκριμένη θα πάω μόνο αν είμαι σουπεργκαβλωμένος για να της χτυπήσω την κωλάρα με όλη μου τη δύναμη  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:. Η κοπέλα σαν χαρακτήρας είναι καλή και προσωπικά την θεωρώ πολύ εξελήξιμη! Πιστεύω ότι θα βελτιώσει πολύ την συμμετοχή της και το σερβις της σε λίγο καιρο! λέω ότι το 'χει!

Εννοείται ότι της εξήγησα στα αγγλικά ότι η σκατοτσατσα πήγε να με χρεώσει παραπάνω και τη συμβούλεψα να την προσέχει!

Επισκέπτης
μολις γυρισα απο αυτο το πατσαβουρι τη μονικα νταξει καλουτσικη εμφανισιακα δε λεω αλλα μεσα ειναι τελειως ασχετη η γκομενα μου κανε ενα τσιμπουκι αγγαρεια μετα τη  λεω αστο και μου στηνεται να τη γαμησω απο μπροστα λεω δε γαμιεται μετα θα την γυρισω στα 4, αφου τη γαμησα απο μπροστα (κομοδινο τελειως) της λεω αντε γυρνα απο πισω και μου λεει αφου τελειωσες.
Η μαλακισμενη ειδε τα υγρα που βγενουν πριν απτο χυσιμο και νομιζε τελειωσα τησ λεω οχι ακομα γυρναει τησ τον χωνω 5 6 φορες τελειωνω και τησ λεω τα βλεπεις? τωρα τελειωσα.
Μετα μου λεει α ειχεσ δικιο μου ηρθε να την αρχισω στις μπινελικια αλλα ειπα δε γαμιεται η καργιολα σιγα μη χαλαστω
Η μονη δικαιολογια ειναι οτι ειναι 19 χρονων και δε ξερει τη τυφλα της αλλα αν δε ξερεις βουλοστο το γαμημενο.

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
μολις γυρισα απο αυτο το πατσαβουρι τη μονικα νταξει καλουτσικη εμφανισιακα δε λεω αλλα μεσα ειναι τελειως ασχετη η γκομενα μου κανε ενα τσιμπουκι αγγαρεια μετα τη  λεω αστο και μου στηνεται να τη γαμησω απο μπροστα λεω δε γαμιεται μετα θα την γυρισω στα 4, αφου τη γαμησα απο μπροστα (κομοδινο τελειως) της λεω αντε γυρνα απο πισω και μου λεει αφου τελειωσες.
Η μαλακισμενη ειδε τα υγρα που βγενουν πριν απτο χυσιμο και νομιζε τελειωσα τησ λεω οχι ακομα γυρναει τησ τον χωνω 5 6 φορες τελειωνω και τησ λεω τα βλεπεις? τωρα τελειωσα.
Μετα μου λεει α ειχεσ δικιο μου ηρθε να την αρχισω στις μπινελικια αλλα ειπα δε γαμιεται η καργιολα σιγα μη χαλαστω
Η μονη δικαιολογια ειναι οτι ειναι 19 χρονων και δε ξερει τη τυφλα της αλλα αν δε ξερεις βουλοστο το γαμημενο.

Απο μουνάκι τί έλεγε? Σφιχτό? Το είχε γουλί?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
η μονικα σε ποιο σπιτακι φιλε?ρωταω μηπως ειναι η ιδια με αυτη που ειπα πριν καμια βδομαδα κ της ριξαμε ακυρο

Επισκέπτης
σαπφους με τανταλου με τα πρασινα πατζουρια

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
παιδες εγω μετα τις 4 εκανα μια βολτα απο τα σπιτακια της τανταλου μονο....και ξενέρωσα....μόνο αυτή στο 14 ήταν ωραία κοπέλα με ''προσώντα'' αλλά πολύ ξυνή μου φάνηκε οταν μίλησε και οπως μπήκα..έτσι βγηκα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σημερα εχω γενεθλια εδω μεσα...κλεινω εναν χρονο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα, αν δει καποιος αυτες τις μερες την σαρα την νταρντανα απο ματζαρου ας μας ενημερωσει,η εφη απο κωλετη τι μερες και ωρες δουλευει ??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
αν και δεν γραφω πια εδω  επειδη συμπτωματικα  το συζητουσα με εναν φιλο μου ειπε οτι μαλλον θα ειναι μετα τις 7 σημερα,γιατι ηθελε κι αυτος να παει...παρε κανα τηλεφωνο να τσεκαρεις για σιγουρα...

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα σας,να ζητησω συγνωμη πρωτα γιατι ζητω ετοιμη πληροφορια αλλα μενω εκτος 8εσσαλονικης.8α η8ελα να μα8ω αν γνωριζει καποιος σχετικα με την βερονικα αν γυρισε τελικα ι ποτε γυρναει.ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom