ολα καλα με το review,αλλα θα ηθελα να μου δικαολογησεις αυτο το τελευταιο κομματιΜε χάλασε η Κεφαλληνίας... η π***άνα.... No Iraklis no party ρε!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)
αμα σε μαθει να δεις υπηρεσιες!!!
βασικα δεν ειναι αναγκη να την πας μυκονο τις αρεσει και ποιο κοντα!
αλωστε εκει εχει γνωστος μας ξενοδοχειακας επιχειρισεις
το προβλημα θα ηταν μετα απο εννια λεπτα αμα εμπαινε γυμνος ο φυλακαςΕπιτόπιο ρεπορτάζ από περιοχή Μύλου για να καλύψω τους συναδέλφους...
Πέτρου Ερημίτη - η Αλεξάνδρα που και τίμησα. Το κωμικοτραγικό ήταν η πλάκα που με κάνανε με τα ρέστα για τα οποία περίμενα 9 λεπτά (με το ρολόι) και τελικά τα έφερε ο φύλακας!
Καλη αυτη η Αλεξανδρα φιλαρακι???Ειναι μια μικρουλα μελαχροινη με ωραιο κωλο??
Φρίξου - Μια ξανθιά Ιταλίδα. Ρώτησα με πολούς τρόπους και πολλές φορές το όνομα αλλά ως άλλος Μεταξάς λάμβανα το ΌΧΙ. Απ' ότι φαίνεται τηλεφωνικά είναι πιο φιλικοί...
Ακουγεται ενδιαφερον αυτο με τη μιλφ...
Κεφαλληνίας - Μια ψηλή ξανθιά. Έγινε μια μανούρα και σπάστηκα...
Αυτη η ψηλη μηπως ηταν η γνωστη Χριστιναρα απο την κοροβαγγου??
Ανδρ. Γεωργίου (Έρως) - Νάντια. Πολύ δυνατή φαίνεται και η τσατσά την παίνευε πολύ αλλά αυτή είναι και η δουλειά της! I will put her name to the test!
Χθες κατεθεσα εγω στη Ναντια και ηταν απλα απιστευτη...Τρομερη διαθεση και τα υγρα της πηγαινανε συννεφο...
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
ολα καλα με το review,αλλα θα ηθελα να μου δικαολογησεις αυτο το τελευταιο κομματι
Από κοντά...
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Καλη αυτη η Αλεξανδρα φιλαρακι???Ειναι μια μικρουλα μελαχροινη με ωραιο κωλο??
Ακουγεται ενδιαφερον αυτο με τη μιλφ...
Αυτη η ψηλη μηπως ηταν η γνωστη Χριστιναρα απο την κοροβαγγου??
Χθες κατεθεσα εγω στη Ναντια και ηταν απλα απιστευτη...Τρομερη διαθεση και τα υγρα της πηγαινανε συννεφο...
Η ΑΛεξάνδρα καλή. Ναι είναι μαι κοντούλα, αναλογικά, μελαχρινή με πολύ ωραίο κώλο. Πάρτην και βάλτην από πάνω and enjoy... Επίσης άσχετο αλλά... cult στην Ερημίτη η αφίσα Whitesnake στο δωμάτιο!
Η Ιταλίδα καλή φάνηκε αλλά με τα μιλφ δεν τα πάω πολύ καλα...
Για Κεφαλληνίας δεν με νοιάζει... όποια και να ήταν μου την έσπασε!
Έτσι η Νάντια ε;;;
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
Έτσι η Νάντια έ¨
Ναι ναι πολυ καλη με τρομερο παθος λες και ημουν γκομενος της
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
2)οτι δεν κανει εξτρα και εχει μονο το απλο των 40(τετοιες βυζαρες πχ ειναι ταμαμ για ισπανικο)
Αμα της το ζητουσες ισως γινοτανε κατι.
Επισκέπτης
Στο γωνιακό πράσινο, η βαρεμένη τσάτσα αρνήθηκε να μου πει όνομα, μόνο ότι ήταν καινούργια, σηκώθηκα και έφυγα αντί να περιμένω.
Ίσως να σου άρεζε, την δοκίμασα χτες την εν λόγω κορασίδα, είναι ενα μινιόν ρουμανάκι. 1,55 φάση, 18 χρονών. Φαίνεται από τη φάτσα της ότι είναι τελείως πιτσιρίκι. Έχει απίστευτα σφιχτό πατούρι.. ήταν η πρώτη της μέρα στην δουλεία EVER. Μιλάμε τρελό σκηνικό, να την δασκαλεύει η τσατσά να λέει "Γεία σας τι κάνετε?" και να την πιάνει από το χέρι να την πηγαίνει στα δωμάτια. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.
Όποιος θέλει να πάει με "παρθενοπουτάνα" τώρα είναι η ευκαιρία σας!
Το κοριτσάκι γενικά πάντως ήταν πάρα πολύ καλό και φιλότιμο, αν και θα την έλεγα ότι είναι σφιγμένη κ λειτουργούσε μηχανικά και συνέχεια με ένα χαμόγελο στα χείλια του λόγω αμηχανίας απ' ότι κατάλαβα.
Ξέχασα και το όνομα να πω, Ντανιέλα.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
:o :o :o :o :oΊσως να σου άρεζε, την δοκίμασα χτες την εν λόγω κορασίδα, είναι ενα μινιόν ρουμανάκι. 1,55 φάση, 18 χρονών. Φαίνεται από τη φάτσα της ότι είναι τελείως πιτσιρίκι. Έχει απίστευτα σφιχτό πατούρι.. ήταν η πρώτη της μέρα στην δουλεία EVER. Μιλάμε τρελό σκηνικό, να την δασκαλεύει η τσατσά να λέει "Γεία σας τι κάνετε?" και να την πιάνει από το χέρι να την πηγαίνει στα δωμάτια. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.
Όποιος θέλει να πάει με "παρθενοπουτάνα" τώρα είναι η ευκαιρία σας!
Το κοριτσάκι γενικά πάντως ήταν πάρα πολύ καλό και φιλότιμο, αν και θα την έλεγα ότι είναι σφιγμένη κ λειτουργούσε μηχανικά και συνέχεια με ένα χαμόγελο στα χείλια του λόγω αμηχανίας απ' ότι κατάλαβα.
Ξέχασα και το όνομα να πω, Ντανιέλα.
καμια λεπτομερια;;;
σωπα ρε..........................
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
την χριστινα την ρουμανα απο προμηθεως και σαπφους την δοκιμασα .μπορει απο εμφανιση να λεει πολλα αλλα στα ενδοτερα κανει αγκαρεια .Βιαστικη πιπα ,το βυζι πολυ πιο χαλαρο και μικρο απο οτι δειχνει οταν βγαινει στο σαλονι και γενικα μεσα φαινεται πολυ βαριεστημενη
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Η ΑΛεξάνδρα καλή. Ναι είναι μαι κοντούλα, αναλογικά, μελαχρινή με πολύ ωραίο κώλο. Πάρτην και βάλτην από πάνω and enjoy... Επίσης άσχετο αλλά... cult στην Ερημίτη η αφίσα Whitesnake στο δωμάτιο!
Η Ιταλίδα καλή φάνηκε αλλά με τα μιλφ δεν τα πάω πολύ καλα...
Για Κεφαλληνίας δεν με νοιάζει... όποια και να ήταν μου την έσπασε!
Έτσι η Νάντια ε;;;
Η Ναντια στο Ερως και αυτη η ιταλιδα να δουμε τι φρουτο ειναι τι ωρες και που δουλευουν?
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Η Ναντια στο Ερως και αυτη η ιταλιδα να δουμε τι φρουτο ειναι τι ωρες και που δουλευουν?
Βραδυνές φίλε. Τώρα τι ώρα πιάνουν δεν ξέρω...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.875
- Πόντοι
- 11.585
Στο Eros στην Ταντάλου ήταν η Κέλλυ, 30 έουρα, νο πρόγκραμς, καλή ξανθιά γκομενίτσα, όχι τίποτε εκθαμβωτικό.
Την εχει παρει κανενας την Κελλυ? Αξιζει?
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Βραδυνές φίλε. Τώρα τι ώρα πιάνουν δεν ξέρω...
Ευχαριστω φιλε
Δηλαδη τερμα η Μιλανα απο ερως βραδυ ε την βαλαν πρωινη?
Η μιλφ στην κεφαλληνιας ειναι εκει βραδυ η χριστινα η πολωνεζα δεν δουλευει?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
για πες μου λιγο...Η Ναντια ειναι μια πολυ ομορφη ξανθια που δουλευε και στο Μαντζαρου 1 πριν λιγο καιρο??Βραδυνές φίλε. Τώρα τι ώρα πιάνουν δεν ξέρω...
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Στην Κεφαλληνίας το λέω παραπάνω... δεν ασχολούμαι άλλο με το συγκεκριμένο ίδρυμα...
Μιλάνα μάλλον πρωινή δεν ρώτησα να πω την αλήθεια...
Η Νάντια είναι μια με ψιλοκαρέ καστανόξανθο μαλλί... αν είδα καλά και το θυμάμαι... υπάρχει και μια Νάντια Μαντζάρου... είναι εκεί. Μήπως έχουμε δύο;
Μιλάνα μάλλον πρωινή δεν ρώτησα να πω την αλήθεια...
Η Νάντια είναι μια με ψιλοκαρέ καστανόξανθο μαλλί... αν είδα καλά και το θυμάμαι... υπάρχει και μια Νάντια Μαντζάρου... είναι εκεί. Μήπως έχουμε δύο;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
αυτο απορω κι εγω.αν και εχω παρατηρησει οτι ο ιδιος τυπος φυλαει και τα τρια σπιτια,δηλαδη τα δυο στη Μαντζαρου και το Ερως.Οποτε το πιο πιθανο ειναι να μιλαμε για την ιδια ΝαντιαΜήπως έχουμε δύο;
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Σημερα πρωινη δουλευε η Εφαρα! πως και εγινε αυτο δν ξερω... ξερει κανεις ποια δουλευει βραδυ?
aristos238
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Η Μιλανα δουλευει στη Ματζαρου 10 μεχρι την κυριακη (μαλλον) βραδυνες ωρες!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις