Βολτα και πέρασμα με Τατιάνα απο Golden lips και Daphne απο paradise.
2/2 επιτυχημένες συναντήσεις.
Η Τατιάνα πιο άνετη με το χρόνο η Daphne πιο βιαστική (οχι ξεπέτα).
Πίπα -όπως ζητάω πάντα στα ρδελαμπου- με καπότα, έκαναν και οι 2 καλό deepthroat (δεν την έχω και τεράστια για να ζοριστούν βέβαια
) 3 στάσεις (ιεραποστολικό, missionary, doggy) και χύσιμο εντός σκούφου.
Αφησαν χαιδέματα, χουφτώματα και λίγα μπατσάκια στα κωλομέρια.
Η Τατιάνα έχει μοντελέ σωματότυπο μαύρο ίσιο μαλλί μικρό στήθος και γλυκό πρόσωπο, η αλλη είναι λίγο πιο μπαμπάτσικη, σε καμία περιπτωση χοντρή, ωραίο στήθος, λατινέ κώλο και είναι πολύ χαμογελαστή.
Στη Daphne είχα ένα άγχος, λόγω του οτι φοράει σιδεράκια το κορίτσι (μη σπάσει καμια καπότα στην πίπα) αλλά δεν είχαμε καθόλου δόντι.
Κόστος συνευρέσεων 40€ έκαστη.
Πάντα στους οίκους παίρνω απλό πρόγραμμα μιας και δεν πηδάω σαν πορνοσταρ, δεν πηγαίνω εκεί για να γυρίσω τσόντα, αλλά είμαι και σιχασιάρης (δεν ζητώ γλωσσοφιλα, δεν κάνω γλυφομούνι ούτε μπάνιο μαζί τους)
Να αναφέρω πως και οι δυο χώροι ήταν καθαροί. Ειδικά το δωμάτιο των Paradise λαμποκοπούσε. Σε αυτό μάλιστα σου παρέχουν εκτός απο την πετσέτα και στοματικό διαλυμα.
Καθαρά επίσης και τα δυο κορίτσια. Δε μου ήρθαν περίεργες οσμές ούτε απο τις τρύπες τους ούτε απο το στόμα τους.
Επόμενες στην πορνολίστα μου η Νινα η Σερβίδα και η Μπιάνκα η Ιταλίδα. Εχω στο νού μου και την καινούρια στο Medusa που δούλευε μεχρι πρότεινος η Μιρέλλα, αλλά να πω την αλήθεια ενω την είδα 1 φορά σε πορνοτσάρκα, δεν θυμάμαι εμφανισικά πως είναι και πρέπει να κάνω μια επανάληψη να τη δω πριν αποφασίσω αν θα μπει στη λίστα μου ή όχι.
Να περνάτε καλά και να γαμάτε καλύτερα!